2009 Nisan Anneleri

inek sütü veren sevgili anneler, yusuf geceleri su içmek için kalkıyor bende ilk adım sütü aldım ve s içtiği biberona koydum gece 3 kerede içirdim şunu sormak istiyorum inek sütü oda sıcaklığında ne kadar süre bozulmadan durur?

maşalahhhhhhhhhhhhh yusufaaaaaaaa

canım benım belli bile degıl amliyt yerım

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, bursasu+, roseberry, sevgideniz, şen_ay

sultan

enginarla pamuk ekmişsin nede onlar yani daha cok kazandıran varken

fatoş sende grapes dikmişsin 1 günde 270 verıyor ve xpsi 1
neden bezelye dikmedinki 1 günde 381 verıyor xpsi3

sorma amacım............

düşük verenleri ekince bişimi oluyorrr
yoksa keyfinizdenmi....

elif senınde bahce düznin ekopyum yahuu

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, bursasu+, oslem1907, roseberry

bende yatıyorum sizlere iyi geceler..............

Kız Melek,bende bahçe düzeni mi var))ılk girince öylesine bakayım demiştim nasıl oluyor ne oluyor diye,öyle de kaldı:-D

Maşallah Yusuf a.Kızlar bir topiğimiz vardı,Nisan Bebeklerinin Cicileri diye,oraya aldıklarımızı eklesek ya,hem fikir olur bize de.

pamuk ve diğerinin günleri uzun uğraşmak istemedim içim 3-4 günlük ektim

pamuk ve diğerinin günleri uzun uğraşmak istemedim içim 3-4 günlük ektim

hım ee yellow melon eksene 4 günde 528lik herneyse banane:lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

elif send edüzen yap o bahce delirtme beni

ben yatıom benı rahatsız etmeyın iyimii:roflol::roflol:

tatlı rüylar bol uykulu geeler ben yarın öglen halamlara gidecegım

dedmin mevlütü var

eşim ddi saba bırakayım annene yok dedım ben gierım sırf bahceyi toplucam diye öglen kendim gidecem öffffffffffff

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, aliye83, burcu_arda, yaSelin

iyi geceler kızlar
yarın benim için büyük gün uzun zamandır çalıştığım sınav geldi sonunda
kazanmazsam çok üzülmem ama 2 aydır zaman harcadığıma ve bi süredir de selenden ayrı kaldığıma üzülürüm
yarın aklınıza gelirsem bana dua edermisiniz
şimdiden teşekkürler öptüm hepinizi

benımkıde ekmek görünce tuhaf sevınç seslerı çıkarıyor,yıyor ama küçük koparmıyorkı,bende obüyük koparınca hemen alıyorum ağzından panık halınde boğazına kaçacak dıye aklım çıkıyor,su ıçse boğazında bırakıyor ama ya,elımde değıl
kıs çubuk verme ya,bısküvı verıyorum,elma yerken banada yedıroyor bır kendıne bır bana,turp dışını kaçımasına yardımcı oluyor,koparamıyr bıde
slm kızlar ameliyat iyi geçti çok şükür
amaa eşim 2 saatten fazla narkoz aldığı içn leyla gibiydi
13 tane beze çıkardılar neyse şimdi iyi
o hastanede kaldı babamla
ben eve geldim
geçmışolsun tekrar mügecım
ayyy eskı mahallemız geldı aklıma bızde öyleydık herkesın kapı açık kapı önünde geçerdı zaman bız oynardık annemler otururlardı,şımdı nerdeee
ben yoğurduna karıştırıyorum ama yarın bende verıım aç karnına bakalım ama çok tatlı gelır ya,tabıkı balgam söker

Aliye başarılar diliyorum sınavda.

Ben de çok hastayım,dün de söylemiştim,ama bugün iyice azdı.Sanırım alerjim var,hamilelikten önceki bahar başlamıştı.Bahar havalarına sanırım,azıcık güneş çıksa bende hapşırma,burnumda boğazımda kulaklarımda kaşıntı oluyor.Sabah bir kalktım,yüzüm gözüm dudaklarım parmaklarım şişmiş.Sanki çoook ağlamışım da öyle yatmışım gibiydim.Okulda da nöbetçiydim,hiç dinlenemedim.Başım nasıl ağrıyor,heryeri zonkluyor resmen:-(((

Miray a da ben mi geçti bilmem,onun da burnu akıyor.Emerken de burnu tıkalı gibi,hırlıyor:-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…