maşalahhhhhhhhhhhhh yusufaaaaaaaasağol mine ve burcu...... maşallah deyin kilo 12.5 boy 84 bana göre boyu uzun zayıf bir çocuk doktor teyzemiz çok iyi dedi, bide iştahsızlığı geçse süppppppeeeer olacak..........
mesela sabahtan beri sadece çorbasını ve küçük bir kase yoğurt yedirdim ama iştahsız deyince insanlar tuhaf karşılıyor aman ne bilem işte öyle
canım benım belli bile degıl amliyt yerımkızlar yabugün eşimin dr.una ameliyat izini sordum
şimdi bizimkinin 13 yeri kesilince kabarık kabarık mı durucak dedim
vücuda bağlı kimisinde çizgi şeklinde olur kimisinde kabarık olur dedi
dedim bnm izin yanlar çizgi şeklinde ortası kabarık diye artık geçemz dedi
sizinkiler ne alemde?
pamuk ve diğerinin günleri uzun uğraşmak istemedim içim 3-4 günlük ektimsultan
enginarla pamuk ekmişsin nede onlar yani daha cok kazandıran varken
fatoş sende grapes dikmişsin 1 günde 270 verıyor ve xpsi 1
neden bezelye dikmedinki 1 günde 381 verıyor xpsi3
sorma amacım............
düşük verenleri ekince bişimi oluyorrr
yoksa keyfinizdenmi....
elif senınde bahce düznin ekopyum yahuu
pamuk ve diğerinin günleri uzun uğraşmak istemedim içim 3-4 günlük ektim
5 yaşına kadar mı ne diyosunn eyvahlar olsun o zaman nasıl alıştırırım sizler eline her şeyi veriyormusunuz bende de vsr aslında oğazında kalır diye bir şey de vermiyorum çocuğa acaba yanlış mı yapıyorum
benımkıde ekmek görünce tuhaf sevınç seslerı çıkarıyor,yıyor ama küçük koparmıyorkı,bende obüyük koparınca hemen alıyorum ağzından panık halınde boğazına kaçacak dıye aklım çıkıyor,su ıçse boğazında bırakıyor ama ya,elımde değıleline çoğu şeyi veriyorum mine...özellikle bir sofradayken kesilmiş turp ,ekmek veriyorum....ekmeği yavan yemeyi çok seviyor idil....bazen büyük parçalar koparabiliyor o zamanda müdahele ediyorum...şuna inanıyorum ki biraz bizim elimizde..korkup bişey vermezsek hiç alışmıcaklar....
kıs çubuk verme ya,bısküvı verıyorum,elma yerken banada yedıroyor bır kendıne bır bana,turp dışını kaçımasına yardımcı oluyor,koparamıyr bıdeegede kuru ekmegi cok sevıyorrrrrrrr
ege cubuk kraker bile yıyor 2 aydır denk gelırse verıyorum
ege biz ne yersek yıyor bisküvide hiç fark etmıyor evet bence senden kaynaklanan bişi
görümcemin oglu 21 aylık cocuk anca yürüyor cocuk ayaga kalkardı aman aman düşecek bişey yıyecek aman bogazında lkalır dur bi kadın sakin ol...
doktorda demişti cocuk geviş refleksini bilmez ver diyeeeeee
geçmışolsun tekrar mügecımslm kızlar ameliyat iyi geçti çok şükür
amaa eşim 2 saatten fazla narkoz aldığı içn leyla gibiydi
13 tane beze çıkardılar neyse şimdi iyi
o hastanede kaldı babamla
ben eve geldim
ayyy eskı mahallemız geldı aklıma bızde öyleydık herkesın kapı açık kapı önünde geçerdı zaman bız oynardık annemler otururlardı,şımdı nerdeeeKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, aliye83, AysunEge, demirim, zeyno5
komşular kapının önünde oturuyor cocukların seslerı gelıyor anam yaz geldi galiba ehehehhhe hava süper ya yaz havasııı
ben cıkayım bari yanlarına byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben yoğurduna karıştırıyorum ama yarın bende verıım aç karnına bakalım ama çok tatlı gelır ya,tabıkı balgam sökerkızlar geçn gün babanemiz keçiboynuzu pekmezi almış kayraya 1 tatlı kaşığı verilcekmiş tv de izlemiş çocuklarda iştah açıyomuş ben 1-2 gün verdim bide doğal balgam sökücü falanmış
bende veriyorum keremin eline büsküvi ekmek elm havuç vs.bazen büyük kaçırıyor öksüre aksıra hallediyor[/QUOTE
ne rahat yazmışın sultan ya bendemı azıcık rahat olsam,ne yersek ıstıyor ama kaçırıyor boğazına ışte
arkadaşlar daha zaman var ama kuzularmızın ilk doğum günü için kafanızda düşünceler var mı ?
doğum gününde klasik şeyler işte evi süsleriz pastasını yaptırırız yaknlarımızı çağırırız daha bişeyden anlamıcakları için daha fazlasına gerek yok bence
ben bide davetiye bastırmayı düşünüyorum
bız karar vermedık nerde olacağımız bellı değıl,ankara,mersın,ıstanbul,o yüzden şımdılık askıdaben bugun partipaketine baktım çok güzel şeyler var.bide buzdolabı magneti yaptırmak istiyorum çerçeveli .pastayıda karşımızda büyük bi pastane var oraya yaptırıcam nebiliyim beni şimdiden bi heves sardı
gözünaydın canım eşın gelmışselamlarr..annem bizde olduğu için sık yazamıyorum.eşim bu sabah geldi.2 hafta sonra bizide götürmek istiyor sen de bir gör yinede dedi.
birazdan kayınpederim ve eşi gelecek.eşim yokken uğramadılar tabi! hergece telefon ettiler ama onuda beklemiyordum yine onada şükür.poğaçalar kekler yaptım.onlar bin kötü olsada ben yinede hizmeten ikramdan eksik kalamam kendi gururum el vermez.
geçmış olsun dıyene kadar geçsın ınşallahselam biz geldik..............
yusufu bugün bi güzel gezdirdim sonra doktor teyzemize götürdüm babamızıda gördük böbrek ultrason çektirdik 1 yaşında sintigrafi çektircez kilosunu ve boyunu yazmıycam, boğazlarında hafif enfeksiyon gördü ve ilaç yazdı bende ilaçlarımı yazdırdım babamız almış gelmiş hava bugün çok güzeldi, bi geçmişe bakayım
Amin,rabbım eksıklıklerını göstermesıngeçmiş olsun dileklerinde bulunanlara çok tşklerrrr
bugün hayatımda 2. kez çok korktum
1.si demir doğmadan önceydi sorunlu olduğu için
ona bişy olcak die korktum
2.side bugün
eşimi 1.5 saatte getirirz dediler 2.5 saat geçti gelmedi
çok korktum
ve eşime 2 saat boyunca narkoz vermişler dozajı çok fazlaymış
Allah korusun eşim geldiğinde baygındı ağlıyodu ve demiri sayılıyodu
onu öyle görünce bende başladım ağlamaya
Allaha şükrettimm
Allah onları başımızdan eksik etmesin
amelıyatın küçüğü büyüğü olurmu,azıcık bı yerımız kesılse kalbımız orda atıyoröyle cnm ameliyat küçük fln dedim
büyütmedim aama sonuçta narkoz aldı uzun zmn
bide 13 yeri kesildi
maşallah canım,bence yersız kuruntulara kapılma bır gün bırgünü tutmaz ıştahta,kendınden pay bıç,üstelık durumu süper bence maşallah çocuktan daha ne beklıyorsun anlamadımkısağol mine ve burcu...... maşallah deyin kilo 12.5 boy 84 bana göre boyu uzun zayıf bir çocuk doktor teyzemiz çok iyi dedi, bide iştahsızlığı geçse süppppppeeeer olacak..........
mesela sabahtan beri sadece çorbasını ve küçük bir kase yoğurt yedirdim ama iştahsız deyince insanlar tuhaf karşılıyor aman ne bilem işte öyle
şşşşşşşt geçmez annesı söyleme sakın,geçmış olsun hemen geçsın grıbıngrip olmuşum başımda felaket ağrıyor Kayra ya geçmez inşallah
benımkı bellı bıle değılkızlar yabugün eşimin dr.una ameliyat izini sordum
şimdi bizimkinin 13 yeri kesilince kabarık kabarık mı durucak dedim
vücuda bağlı kimisinde çizgi şeklinde olur kimisinde kabarık olur dedi
dedim bnm izin yanlar çizgi şeklinde ortası kabarık diye artık geçemz dedi
sizinkiler ne alemde?
Allah sana yardım etsın şenaycım söyleyecek bırşey bulamıyorum bız bırıne yedırırken geçırıyoruz valla,abur cubur ver ama ona özel olarak bışey vermebizde zeyneple yeni bir çorba krizi daha yaşadık şimdi deli gibi ağlıyo bende mutfakta sinir krizi geçiriyorum
bende verıyorum ama öğünlük bıttıkçe hazırlıyorum ıyı olmuş sorduğun bılen varsa söylesın bende öğrenıım,ya bır zararı yoktur dımı bende ılkadım verıyorum 1 ayı geçtı,zaten 1 kutu ertesı güne çok az kalıyor ama ben muhallebısınede karıştırıyorum yarım bardaktan az fazlainek sütü veren sevgili anneler, yusuf geceleri su içmek için kalkıyor bende ilk adım sütü aldım ve s içtiği biberona koydum gece 3 kerede içirdim şunu sormak istiyorum inek sütü oda sıcaklığında ne kadar süre bozulmadan durur?
kıs kaanı duydum sankı sende çıftlık delısı olmuşun ha,bır ben sarmadım şuna,bızımkı çekmeye çalışıyor ama o ıstedıkçe ben ıstemıyorum kıskanıyormuyum ona ılgısını nedırsultan
enginarla pamuk ekmişsin nede onlar yani daha cok kazandıran varken
fatoş sende grapes dikmişsin 1 günde 270 verıyor ve xpsi 1
neden bezelye dikmedinki 1 günde 381 verıyor xpsi3
sorma amacım............
düşük verenleri ekince bişimi oluyorrr
yoksa keyfinizdenmi....
elif senınde bahce düznin ekopyum yahuu
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, bursasu+, oslem1907, roseberry
bende yatıyorum sizlere iyi geceler..............
ben gelene kadar herkesler gıtmış bıle,tatlı rüyalar görün ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?