2009 Nisan Anneleri

baarılar canım allah kolaylık versi.............

GÜNAYDIN..................

Allah başka korku yaşatmasın canım.

bugün oğluşuma çok güzel bir kaprili takım aldım veniceden frezbee marka bir tane merserize hırka ve kapşonlu fermuarlı sweat shirt aldım.........

yeni cicilerini güle güle kullansın yusuf.boyuna posuna da maşallah annesi.,

grip olmuşum başımda felaket ağrıyor Kayra ya geçmez inşallah

geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun.inşallah emeğinin karşılığını alırsın.

geçmiş olsun canım ama daha alerji olman için erken değil mi?benim de malesef öyle bi derdim var.nisan gibi çiçek zamanı olurum ben.sen nezle olmuş olmayasın.

Tamam canım problem yok haftaya geliriz.....)))))
Öncelikle geçmiş olsun.
Ecem' e de maşallahhhhh

eceme maşallah , bizimkide ananesi ile çalışmalara tam gaz devam ediyor..
yakında çoçuğu yürütecekler valla.

maşallah eceme darısı başımıza bizimkide sıralıyor koltuğun kenarında kendine güveniyo elini bir bırakıyo pat yere sonrada ağlıyoooo

slm kızlar ameliyat iyi geçti çok şükür
amaa eşim 2 saatten fazla narkoz aldığı içn leyla gibiydi
13 tane beze çıkardılar neyse şimdi iyi
o hastanede kaldı babamla
ben eve geldim

saolun kızlar hepinize teşekkür ederim
elif sanada çok geçmiş olsun 2 gün önce ben öyleydim kolumu kaldırmaya halim yoktu ama dünde bugünde iyiyim çok şükür allahıma ama buluşmayı illa salı yapıcaz die bişey yok benimki bir öneriydi sen hangi gün erken çıkıyosan o zaman yapalım yani benim için farketmez kızlar içinde farkedeceğini sanmıyorum anlayışınız için saolun kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim.......

yusufa maşallah boyuda kilosuda çok iyi.
sehercim sanada çok geçmiş olsun umuyorum tekrarlamaz birdaha.
adaş umuyorum hakkınızda hayırlısı olur inşallah
mügecim eşinin iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun

şimdilik aklımda kalanlar bunlar bugünde hava çok güzel bunaldım iyice ya......

günaydın kızlar daysnamadım girdim hızlıca geçmişi okudum..
Sehercim geçmiş olsun
Aliye emeklerinin karşılığını alırsın nşallah sınavın çok ii grçsin..
Mügecim eşine geçmiş olsun..
Tuğbacım gözünaydın..aklımda kalanlar bunlar.
haa ayşe afiyet olsun hijihi
Biz dün tüm gün gezdik hava süperdi elayı bile dışarda uyuttum..kuaföre gittim..allahım yanında tanıdığın sevdiğin insanların olması ne süperr yaa..
Melek ela egenin rekorunu kırdığını duydu sanırım keremde öyleymiş kalkış saatini 5,30 a çekti..bu sefer gündüz daha çok uyuyoo ama her sabah delirerek kalkmaya devam..
Öpüyorum seviyorum hepinizi..denizin teli olsaydı keşke arardımm

slm kızlar bu aralar sık giremiyorum inşş herkes iidirr
sanırım çogumuz aynı saatte kalkıyoz bebeler yüzünden bizim sıpada tam 5 te kalkar geri yatması 6 yı geçerr
dişimizden bi haber yok ama çizgiler var artık neysee dogumgününe dişsz gircz sanırım

bizde diş istiyoruz yok halaaaaa

Selam,Deniz,ara sıra gel yine,özletme kendini)

Nagihan,siz hiç dr. a gitmiş miydiniz,dişlerle ilgili birşey demiş miydi,gerçi dr. 18 aya kadar normal demişti,ama 18 ayı da beklemelerine gerek yok yani)Bizim de baya kırmızı damaklar,ama diş yok ortada.

Tunaydinnnnn

herkes gezmelerde herhalde

dun burda bahar havasi vardi simdi soguk demir uyudu yeni
uyaninca biraz disari cikariz INS

muge ve tugba gecms olsun sekerlerr

bu arada emzirenler icin dis ne kadar gec cikarsa o kadar iii benc
2alt2ust dis var bizde bi issiriyooo gozumden yas geliyooo::)((((

kızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış ((

mugecım eşine tekrar gecmiş olsusn
aliyecım sınavında başarılar dılerım duaarım senınle
tubacımda eşine kavuştu allah ayırmasın
tuğbacım ıyı olmana sevındım
elifçim sana gecmiş olsun alerjitir belki
esra yusufa maşallah canım darısı bıım başmıza
denızcım sende gezıp elenmıssın ne guzel ela da uyku konusunda rekor yapmış desene
şenay senı ıyı aanlıyorum bende öyle zor yesdırıyorum selene
kızlar benden bu kadar aklımda kalanlar

sehercim çok geçmiş olsun cnm valla herşeyde bir hayır vardır bugün istesekte toplanamıycakmışız kızlar elif miray öyle selen öyle çok geçmiş olsun acil şifalar

çok geçmiş olsun.inşallah hemencecik iyleşiverir.

selam valide sultanlar.
gzün aydın diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
hasta bebişlerimiz vvarmış çok geçmişler olsun.bizde ecrini doktora götürdük 350gr. almış bu diş iştahsızlığıyla çok bile..
dün kayınpederim ve eşi geldi yine benim mideme kramplar soktu sinirden.gözümün içine bakıp diyor ki almışınız elinize bi keser habire kendinize yontuyosunuz diyor.kıbrısa gidiyoruz ya.beni suçluyor kesin gittiğimiz için.ona göre oğlu askere gitsin biz ecrinle yalnız kalalım o gelip gitmesin ama yinede ist dışına çıkmayalım...halbuki oğlu askere gitse ben adapazarına gidicem o da torununu 5 ay göremicek düşünemiyor iştee.az öncede aradı yine bi yığın laf söyledi.çok üzüyor beni sitemden nefret ediyorumm.

bu gece mi diyim sabah mı diyim 4:30da kalktık ya şaka gibi akşam 10a gelirken uyudu halbuki neden böyle yapıyo ağlıyo uyanıyo pişiğide ne yaptysam geçmedi
yarın doktorda randevumuz var bunada baktırcam

çok geçmiş olsun sehercim

işim var deyip kapatsaydın telefonu
ne olursa gelinlerden bilinir zaten sinir oluyorum eşim annesine babasına düşkün biri değil sürekli arayıp sormaz geçen annesi aramış neden beni hiç aramııyorsun falan filan bir sürü şeyler söylemiş
kesin benden biliyor o da
sanki çocuğu aman aman arıyorduda
ben arattırıyorum asıl ara annnei bi hal hatır sor diye

12gibi bizde çıktık hava mükemmeldi biraz rüzgar vardı sadece
keremi parka götürdüm beraber salıncağa bindik çok hoşuna gitti kumlarda yürüttüm salıncağa doğru koşmaya çalışıyordu:))
iyi oldu mutlu oldu çocuk
ordan sonra kusföre gittik fön çektirdim uyuya kaldı Allah a şükür orda

sonra eve geldik 1 saat ayakta sallamadan sonra uyudu

ne güzel gezmişsiniz ana oğul sultan.pişiği için bepanten kullandın mı?bize sadece o iyi geliy.merhem olanı ama.

tuğba boşver kendini üzme.ne güzel işte uzaklaşıyosun onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…