iyi geceler kızlar
yarın benim için büyük gün uzun zamandır çalıştığım sınav geldi sonunda
kazanmazsam çok üzülmem ama 2 aydır zaman harcadığıma ve bi süredir de selenden ayrı kaldığıma üzülürüm
yarın aklınıza gelirsem bana dua edermisiniz
şimdiden teşekkürler öptüm hepinizi
geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara çok tşklerrrr
bugün hayatımda 2. kez çok korktum
1.si demir doğmadan önceydi sorunlu olduğu için
ona bişy olcak die korktum
2.side bugün
eşimi 1.5 saatte getirirz dediler 2.5 saat geçti gelmedi
çok korktum
ve eşime 2 saat boyunca narkoz vermişler dozajı çok fazlaymış
Allah korusun eşim geldiğinde baygındı ağlıyodu ve demiri sayılıyodu
onu öyle görünce bende başladım ağlamaya
Allaha şükrettimm
Allah onları başımızdan eksik etmesin
bugün oğluşuma çok güzel bir kaprili takım aldım veniceden frezbee marka bir tane merserize hırka ve kapşonlu fermuarlı sweat shirt aldım.........
sağol mine ve burcu...... maşallah deyin kilo 12.5 boy 84 bana göre boyu uzun zayıf bir çocuk doktor teyzemiz çok iyi dedi, bide iştahsızlığı geçse süppppppeeeer olacak..........
mesela sabahtan beri sadece çorbasını ve küçük bir kase yoğurt yedirdim ama iştahsız deyince insanlar tuhaf karşılıyor aman ne bilem işte öyle
grip olmuşum başımda felaket ağrıyor Kayra ya geçmez inşallah
iyi geceler kızlar
yarın benim için büyük gün uzun zamandır çalıştığım sınav geldi sonunda
kazanmazsam çok üzülmem ama 2 aydır zaman harcadığıma ve bi süredir de selenden ayrı kaldığıma üzülürüm
yarın aklınıza gelirsem bana dua edermisiniz
şimdiden teşekkürler öptüm hepinizi
Aliye başarılar diliyorum sınavda.
Ben de çok hastayım,dün de söylemiştim,ama bugün iyice azdı.Sanırım alerjim var,hamilelikten önceki bahar başlamıştı.Bahar havalarına sanırım,azıcık güneş çıksa bende hapşırma,burnumda boğazımda kulaklarımda kaşıntı oluyor.Sabah bir kalktım,yüzüm gözüm dudaklarım parmaklarım şişmiş.Sanki çoook ağlamışım da öyle yatmışım gibiydim.Okulda da nöbetçiydim,hiç dinlenemedim.Başım nasıl ağrıyor,heryeri zonkluyor resmen:-(((
Miray a da ben mi geçti bilmem,onun da burnu akıyor.Emerken de burnu tıkalı gibi,hırlıyor:-(((
Tamam canım problem yok haftaya geliriz.....)))))
Öncelikle geçmiş olsun.
Ecem' e de maşallahhhhh
eceme maşallah , bizimkide ananesi ile çalışmalara tam gaz devam ediyor..
yakında çoçuğu yürütecekler valla.
masallah Ecem'e
maşallah eceme darısı başımıza bizimkide sıralıyor koltuğun kenarında kendine güveniyo elini bir bırakıyo pat yere sonrada ağlıyoooo
denızcım gule gule git gel senı özlücez anacım :)
sultancım keremşantıde başlamış huysuzluklara valla çok zor
esra maşallah yusufa
şirvan selende öle dip dipe hatta koala gıbı bazen yapışık bana şimdi kapıyı örendi 2 gundur gıdıyo onune beklıyo ıhhh dıyo açıyamdı çıksın dıye bu kızla işim var
düzelmene sevindim
tuğbacım ecemede maşallah yurucek en kısa zamanda inşallah valla şu amelıyat bı hafta bu haftada kaynana yuzunden gıremdım dert bıtmıyokı akşamda kendım fenalaştım gece bırde nefes alamadım ölüyorum dedım zor attım kendımı yatakytan kızımda anasına acıdıda y-uyudu bu sabah bıde selen artık yururduğune çok mu yoruluyo ne uykusu eskısı kadar mır mır değil aman maşallah dıyeyım valla olur buluşma işi haftaya canım sen bı duzelde gerısı kolay aceleye gerek yok
herkese merhabalar
tuğba biraz daha iyiymiş sevindim
Sehercim rahatsızmış geçmiş olsun
Kayra pütürlü yiyemiyor ne yapmam lazım acaba gerçi bu ara iştahı yok bir şey yemek istemiyorda normal zamandada ağzına gelince öğürüyor et yediremiyorum bu dönemlde çok önemli biliyorum ama yemiyor , hatırladığım kadarıyla Neslihanın oğlu Kayra da aynı durumdan sıkıntılıydı neler önerirsiniz
Müge geçmiş olsun eşine,ameliyat bitmiştir sanırım bu saatte.
Bursalı hatunlar,Salı için söz vermeyeim,program değişecek ya,eğer ogün son 2 saatim boş olursa gelebilirim,yoksa eve gel,giyin çocuğu giydir,geç olabilir gelmem.
slm kızlar ameliyat iyi geçti çok şükür
amaa eşim 2 saatten fazla narkoz aldığı içn leyla gibiydi
13 tane beze çıkardılar neyse şimdi iyi
o hastanede kaldı babamla
ben eve geldim
müge eşine geçmiş olsun canım...............
ecem de ilk adımlarını atmaya başlamış maşallah...........
ayşe ve gülşene kolay gelsin misafirleri var..............
başka aklıma gelenler bunlar he bide tuğba kıbrısa gidiyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah............
kızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış((
bu gece mi diyim sabah mı diyim 4:30da kalktık ya şaka gibi akşam 10a gelirken uyudu halbuki neden böyle yapıyo ağlıyo uyanıyo pişiğide ne yaptysam geçmedigünaydın kızlar daysnamadım girdim hızlıca geçmişi okudum..
Sehercim geçmiş olsun
Aliye emeklerinin karşılığını alırsın nşallah sınavın çok ii grçsin..
Mügecim eşine geçmiş olsun..
Tuğbacım gözünaydın..aklımda kalanlar bunlar.
haa ayşe afiyet olsun hijihi
Biz dün tüm gün gezdik hava süperdi elayı bile dışarda uyuttum..kuaföre gittim..allahım yanında tanıdığın sevdiğin insanların olması ne süperr yaa..
Melek ela egenin rekorunu kırdığını duydu sanırım keremde öyleymiş kalkış saatini 5,30 a çekti..bu sefer gündüz daha çok uyuyoo ama her sabah delirerek kalkmaya devam..
Öpüyorum seviyorum hepinizi..denizin teli olsaydı keşke arardımm
çok geçmiş olsun sehercimkızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış((
selam valide sultanlar.
gzün aydın diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
hasta bebişlerimiz vvarmış çok geçmişler olsun.bizde ecrini doktora götürdük 350gr. almış bu diş iştahsızlığıyla çok bile..
dün kayınpederim ve eşi geldi yine benim mideme kramplar soktu sinirden.gözümün içine bakıp diyor ki almışınız elinize bi keser habire kendinize yontuyosunuz diyor.kıbrısa gidiyoruz ya.beni suçluyor kesin gittiğimiz için.ona göre oğlu askere gitsin biz ecrinle yalnız kalalım o gelip gitmesin ama yinede ist dışına çıkmayalım...halbuki oğlu askere gitse ben adapazarına gidicem o da torununu 5 ay göremicek düşünemiyor iştee.az öncede aradı yine bi yığın laf söyledi.çok üzüyor beni sitemden nefret ediyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?