geçmedi bepanten de sürdüm zeytinyağıda bebek pudrasıda Allahtan yarın doktora gidicezne güzel gezmişsiniz ana oğul sultan.pişiği için bepanten kullandın mı?bize sadece o iyi geliy.merhem olanı ama.
tuğba boşver kendini üzme.ne güzel işte uzaklaşıyosun onlardan.
eheheh bizde bugun 6,30 kalktıkkkgünaydın kızlar daysnamadım girdim hızlıca geçmişi okudum..
Sehercim geçmiş olsun
Aliye emeklerinin karşılığını alırsın nşallah sınavın çok ii grçsin..
Mügecim eşine geçmiş olsun..
Tuğbacım gözünaydın..aklımda kalanlar bunlar.
haa ayşe afiyet olsun hijihi
Biz dün tüm gün gezdik hava süperdi elayı bile dışarda uyuttum..kuaföre gittim..allahım yanında tanıdığın sevdiğin insanların olması ne süperr yaa..
Melek ela egenin rekorunu kırdığını duydu sanırım keremde öyleymiş kalkış saatini 5,30 a çekti..bu sefer gündüz daha çok uyuyoo ama her sabah delirerek kalkmaya devam..
Öpüyorum seviyorum hepinizi..denizin teli olsaydı keşke arardımm
dün hava harıkaydı şimdi yagmur başladı burdadaTunaydinnnnn
herkes gezmelerde herhalde
dun burda bahar havasi vardi simdi soguk demir uyudu yeni
uyaninca biraz disari cikariz INS
muge ve tugba gecms olsun sekerlerr
bu arada emzirenler icin dis ne kadar gec cikarsa o kadar iii benc
2alt2ust dis var bizde bi issiriyooo gozumden yas geliyooo::)((((
gecmiş olsun selene.....kızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış((
oh gezmişsiniz ana ogullll12gibi bizde çıktık hava mükemmeldi biraz rüzgar vardı sadece
keremi parka götürdüm beraber salıncağa bindik çok hoşuna gitti kumlarda yürüttüm salıncağa doğru koşmaya çalışıyordu:))
iyi oldu mutlu oldu çocuk
ordan sonra kusföre gittik fön çektirdim uyuya kaldı Allah a şükür orda
sonra eve geldik 1 saat ayakta sallamadan sonra uyudu
elifcm çookk götrdm 7 aylıktı dişler kabarmş çıkar dedi üzerinden 4 ay geçtiSelam,Deniz,ara sıra gel yine,özletme kendini)
Nagihan,siz hiç dr. a gitmiş miydiniz,dişlerle ilgili birşey demiş miydi,gerçi dr. 18 aya kadar normal demişti,ama 18 ayı da beklemelerine gerek yok yani)Bizim de baya kırmızı damaklar,ama diş yok ortada.
çok geçmişolsn sehercmmkızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış((
mügeeee bendede kaldı ya hala kızarıkk ve sankii içine ince kablo yerleştrmşler gibi kabarık duruyoomerhaba kızlar
dün geece demir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı
sanırım kötü rüya gördü
yanıma aldım uyudu
sabah eşimi almaya gittim Allaha çok şükür çok iyi
geçmiş olsun diyen herkese çok tşkler
ya bu ameliyat izi bitek bendemi kaldı
ne biçim bünyem varmış neyse Allahtan görünmeyen yerde hihihi
sabahtan beri ilk defa oturdum
Allah kiimseye hastalık vermesin
küçücük bi operasyon ne kdr pahallı
ordayken Demirin idrar külütürü sonucunuda aldık tmiz çok şükür
sehercim selenede çok geçmiş olsun
tez zmnda iyileşir ve mışıl mışıl uyurda sende uyursun
kızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış((
işim var deyip kapatsaydın telefonu
ne olursa gelinlerden bilinir zaten sinir oluyorum eşim annesine babasına düşkün biri değil sürekli arayıp sormaz geçen annesi aramış neden beni hiç aramııyorsun falan filan bir sürü şeyler söylemiş
kesin benden biliyor o da
sanki çocuğu aman aman arıyorduda
ben arattırıyorum asıl ara annnei bi hal hatır sor diye
Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.
Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.
geçmiş olsun dıyenlere ttesekkur ederım ates bu gecede surucek gıbı gelıyo bakalım ama öyle aman aman cıkmıyo şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?