2009 Nisan Anneleri

ben de temizlik yapıyorum.gülfem çok huzursuz.uymuyo yemiyo.ne yapacağımı şaşırdım.eşim de yok.şimdi yemek molası verdim bi bakayım dedim ama kimsecikler yok.

ne güzel gezmişsiniz ana oğul sultan.pişiği için bepanten kullandın mı?bize sadece o iyi geliy.merhem olanı ama.

tuğba boşver kendini üzme.ne güzel işte uzaklaşıyosun onlardan.
geçmedi bepanten de sürdüm zeytinyağıda bebek pudrasıda Allahtan yarın doktora gidicez

merhaba kızlar
dün geece demir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı
sanırım kötü rüya gördü
yanıma aldım uyudu

sabah eşimi almaya gittim Allaha çok şükür çok iyi
geçmiş olsun diyen herkese çok tşkler

ya bu ameliyat izi bitek bendemi kaldı
ne biçim bünyem varmış neyse Allahtan görünmeyen yerde hihihi

sabahtan beri ilk defa oturdum
Allah kiimseye hastalık vermesin
küçücük bi operasyon ne kdr pahallı

ordayken Demirin idrar külütürü sonucunuda aldık tmiz çok şükür

sehercim selenede çok geçmiş olsun
tez zmnda iyileşir ve mışıl mışıl uyurda sende uyursun

ya ben hep abr cubur yiyorum
kendimi nasıl durdurucam
iştah kesici bişey söyleyiinnnnnnnnnnnn

slmmmmmmmmmmm

bugun kimsecıkler yokmuş............

izde sabah anneme gıttık glen gideektık eşim dedi yollarda sğrüncen hadi ben bırakayım abar topar cıktık evden

kahvaltımız orda yaptık

11 gibi halam gittik
mevlüt vardı....

16,30 gibi evdeydik egeyi uyuttum geldim...

egede bugun mevlğüt okurken bahcede dedesıyle bisiklet sürdü ık demedi
ne kadar mutluyduuu karsıdan ege diyor hıııı diyo eg dıyorum gıy dıyor gülücükler sactı bisikletten anasının kuzusu...
bütün akrabaları gördüm iii olsu ehehhehehe

eheheh bizde bugun 6,30 kalktıkkk

dün hava harıkaydı şimdi yagmur başladı burdada

gecmiş olsun selene.....
kıyamam

oh gezmişsiniz ana ogullll

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

geçmiş olsun dıyenlere ttesekkur ederım ates bu gecede surucek gıbı gelıyo bakalım ama öyle aman aman cıkmıyo şükür

Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ekim.29

elifcm çookk götrdm 7 aylıktı dişler kabarmş çıkar dedi üzerinden 4 ay geçti
1 hafta öncede götrdm çıkacak gibi hepsi kabarık duruyo dedi bekliyz artıkkk
çookk sıkıldım artık

çok geçmişolsn sehercmm

mügeeee bendede kaldı ya hala kızarıkk ve sankii içine ince kablo yerleştrmşler gibi kabarık duruyoo

Seher çok geçmiş olsun Selen'e,bir daha tekrarlamasın inş.

Aynen benim eşim de aramaz,ben dersem ,o da her dediğimde bile değil,güya bağlı gibi görünür,arama konusunda zayıftır.
Benim kaynanam da hergün arardı nerdeyse,geçenlerde aramadı,birkaç gün.Ben de ,kendi aramıyor da,biz arayalım,onu merak edelim diye düşünüyor.Yani bak ben aramadım da,hemen onlar beni aradılar dedirtmemke için ben de aramadım inadına.Sonra baktım bu nerdeyse 3 hafta aramadı,ben de aramadım tabi.Sonra düşünmeye başladım,neden diye.En son aradığında,Miray ı msn den göstermemi istemişti,ama o anda Miray ağlıyordu,ve uykusu vardı,ben de söyledim böyle,zaten o da sesini duyunca tmm tmm deyip kapatmıştı.Meğer hatun bana küsmüş,bundan dolayı.Geçen konuştuk,diyor,siz de babaanne olunda görün,nasıl özleyeceksiniz.
Ama benim kesinlikle göstermeme gibi bir düşüncem olamaz,hatta tam tersi,Miray ın bütün fotolarını onlara da gönderirim msn den.Hatta 150 tane fotoğrafı bastırmıştım,yarısını onlara gönderdim,yarısını da annemlere verdim.Ve bunlardan hiiiiç eşimin haberi bile olmadı.Bütün bunları yapan ben değilmişim gibi kadın bana küsüyor,neymiş torununu ona göstermiyormuşum!!!
Ve işin ilginci Sultan senin dediğin gibi oğluna değil de bana küsüyor!!!Bizi daha mı çok seviyorlar ne)
Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.

Size de çok geçmiş olsun,acil şifalar!!

Nagihan,bizim dr. da 6. aydan beri diyor,dişler kabarmış)

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eftelyasu

çok geçmiş olsun.gerçekten de bi anne için en zor şey yavrusunun hasta olmasıymış.

geçmiş olsun dıyenlere ttesekkur ederım ates bu gecede surucek gıbı gelıyo bakalım ama öyle aman aman cıkmıyo şükür

inşallah çıkmaz seher.

biz de geçen haftadan beri gülfemden idrar almaya çalışıyoruz ama beceremiyoruz.yarın yine denicez inşallah bu sefer olur.

ii geceler...

zengin olduuummmmmmmmmmmmm..hihihiiii..

çok yoruldum ama değdii..:)))

dolma ve yaprak sarma müthiştiiii..

etimekli tatlıı lokum gibiydiiii..bayıldım elifcimm..ilk defa yaptım..eşimde bayıldıı..1 dilim kalmıştı onu yedii başka yokmuu yoksa çok üzülürüm dedii.yarın aşkıma da yapıcamm..

kimsee yokkk..oğluşumuda uyuttumm..yatıoo kalkamz inşallahhh..

sehercim selene çok geçmiş olsunn..

sultancım keremin bezimi küçük gelioo acaba..5 numaraya geçtin mi..biz 4+ dık..5 e geçiozz..

aliyecim sınavın bitmiştirr..inşallah hakettiğn karşılığı alırsın..

mügecim eşine çok geçmiş olsun..

mügeeee bendeede iz kaldı tatlım..azcık kabarık duruoo..sanırım dikişle alakalı bi durum..ii dikememişler bisiiiiii:))

aaaa gerçektenmi yaaa
ben boşunamı o kdr para bayıldım özele
valla dr.un söylemesine göre bünye yapıomuş
bünyenin iyileşmesine bağlı dedi kimisinde iz kalır kimisinde kalmaz diyo
ama bnm dr.um arkadaşıda ameliyat etti onda iz yookkk allaa aalllaaa

bugün biz de gezmeye gittik 3 tane daha yaseminle yaşıt bebek vardı. benim kız çok sevdi onları. bi görseniz emeklemeye başlıyor biri bizimki de emekleyerek onu tutacak sanıyor ondan kaçmaya başlıyor. çok güzel geçti günümüz. gitmeden önce de babası parka çıkarmıştı. ve saat 10 dan akşam dönüş için arabaya binene kadar hiç uyumadı. ama araba bayıldı artık. 6 dan beri uyuyor yani. bakalım bu gece napacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…