bende zengin oldum... ama pazartesi yada salı kemeraltına gidecegım.. büyük carsıya eheeehheheii geceler...
zengin olduuummmmmmmmmmmmm..hihihiiii..
çok yoruldum ama değdii..:)))
dolma ve yaprak sarma müthiştiiii..
etimekli tatlıı lokum gibiydiiii..bayıldım elifcimm..ilk defa yaptım..eşimde bayıldıı..1 dilim kalmıştı onu yedii başka yokmuu yoksa çok üzülürüm dedii.yarın aşkıma da yapıcamm..
kimsee yokkk..oğluşumuda uyuttumm..yatıoo kalkamz inşallahhh..
inşallah uyanmazzzinşallah elif uyanmaz. biraz önce mama yedirdik yoksa uykusu olsa bile açlıktan uyanacaktı.
sizinkilerde öle mi bizim kız yeni bir yere gittiğinde ne yemek yiyor ne de uyuyor. etrafı karıştırmak uğrana herşeyden vazgeçiyoruz
gözüne dizine dursun gün aşırı yolluyorum başladım dedıgınden beriiiMeleeeeeeeeeeek,sen benim bahçe düzenime bakacağına bana hediye göndersaaaaneee))
Mesela,fence olabilir,hayvanlarım ortada kaldı yavrucaklar.Bu arada,kızım sana diyorum gelinim sen anla:-DD
sinbonun nesini aldıysam hemen bozuldu burdada bıze yakın servisi yokSinbo nun Ekmek Yapma Makinasını kullanan var mı arkadaşlar?Ekmek Yapma Maiknası almak istiyorum,ama alacağım yerde tek Sinbo var.sinbo da pek güven verici gelmedi ama ,belki de iyidir,kullan varsa yorum yazarsanız sevinirim!!
kızlar bu arada kk ya çok vakit ayıramamın bi sebebi daha var fırlama oğlum dışında..
annemle birlikte bi yer açtık biz..onunla uğraşıyoduk tadilatı dekorasyonu falan..
butik kurabiye,kek çiçekleri ve meyve çiçekleri yapıcaz..kayseride böyle bişi yoktu şimdilik burda bi alışveriş merkezine koyduk ürünlerimizi teşhir için..daha tam faliyete geçmemesine rağmen çok olumlu tepkiler alıyoruz..çok yoruluyorum ama çok zevki terapi gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?