2009 Nisan Anneleri

Ayşe sevindim beğenmenize,afiyet olsun!

Selin,belki bu gece hiç uyanmaz,yorulmuş ya.Ama ben de erken uyuduğu zaman çok korkuyorum,bu gece zor geçecek diye.

inşallah elif uyanmaz. biraz önce mama yedirdik yoksa uykusu olsa bile açlıktan uyanacaktı.
sizinkilerde öle mi bizim kız yeni bir yere gittiğinde ne yemek yiyor ne de uyuyor. etrafı karıştırmak uğrana herşeyden vazgeçiyoruz

Ayşe,zengin oldum deyince ben de lotodan para mı çıktı ne dedim)Unutmuşum günün olduğunu:-D
Artık fotoğraflarını paylaşırsın bizimle face de ya da burada..

Bizim kız ilk girdiği yerde,etrafa alışana kadar kalkıyoruz zaten,karıştırmaya fırsatı olmuyor)

ay bende ilk defa bu kadar memnun ayrıldım misafir gezmesinden. maşallah deyin kızıma hep gezelim

Meleeeeeeeeeeek,sen benim bahçe düzenime bakacağına bana hediye göndersaaaaneee))

Mesela,fence olabilir,hayvanlarım ortada kaldı yavrucaklar.Bu arada,kızım sana diyorum gelinim sen anla:-DD

Son düzenleme:
bu arada arkadaşın oğlunda ilk bisikletim vardı. çok sevdi bizim kız. bi bakayım bakalım internetten fiyatı ne kadarmış

Playskool un mu?Bir ara onlar 50 TL idi,o zaman almadık,şimdi de 75-70 civarı sanırım:-(

Sinbo nun Ekmek Yapma Makinasını kullanan var mı arkadaşlar?Ekmek Yapma Maiknası almak istiyorum,ama alacağım yerde tek Sinbo var.sinbo da pek güven verici gelmedi ama ,belki de iyidir,kullan varsa yorum yazarsanız sevinirim!!

bende zengin oldum... ama pazartesi yada salı kemeraltına gidecegım.. büyük carsıya eheeehhehe

inşallah uyanmazzz

ege bugun sabah 06,30 uyandı gezmekte 1saat uyudu 4,30 gibi yattı 7de kalktı şimdi uyuduuu
Meleeeeeeeeeeek,sen benim bahçe düzenime bakacağına bana hediye göndersaaaaneee))

Mesela,fence olabilir,hayvanlarım ortada kaldı yavrucaklar.Bu arada,kızım sana diyorum gelinim sen anla:-DD
gözüne dizine dursun gün aşırı yolluyorum başladım dedıgınden beriii

benım komşum cok 80 civarı oyuzden birgün gönderıyorsam ertesi günü göndermıyom o gönderdıgımee

a'dan n'ye kadar bi gün
m'den z'ye kadar 2.gün yolluorum

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sinbonun nesini aldıysam hemen bozuldu burdada bıze yakın servisi yok
ekmek yapma makinasıda almadım..... bilemiyecgım

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, burcu_arda, ceyo16, GulsenUmut, sevgideniz

egeye surup içirdimm...

aglıyor devamlı emzırıyom istemıyor uyudu ama cok zor uyduuu neyi var bilmıyom sanırım dişleriiii

offffffffffffff

yarın sabahın köründe kalkıcaz yine pazar günleri bari uyusak nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar selamm hepinize...özledim sizi çookkk...giremiyorum uzun zamandır...
oğlum zıpır oldu yerinde durmuyo hiç..bezinide ayakta bağlıyoruz çığlık çığlığa bağırıyo bağlarken..

bu arada kullanıcı adım değişmişş kim bu demeyin..umutun annesi gülşen (rosemaryy)

tugbanın kıbrıs işi kesinleşmiş galiba..sevindim..:))
hasta kuzularımıza..annelerine geçmiş olsun..bişiler daha yazıcaktım unuttumm..
haa sultan pişik için süper bi krem var ..travazol..yanlız kortizon içerdiği için çok az sürmek gerekiyo..umutun teni çok hassas pişiği çok oluyodu bu krem süper..şiddetli pişiğe birebir..normalde bephanten sürüyoruz ama o çok etkili değil.. dr.una sor istersen..

Bizde de Snbonun el süpürgesi var,memnun değilim,ama ekmek yapma makinasıyla ilgili yorumlara baktım da,kötü birşey söylenmemiş hiç.

kızlar bu arada kk ya çok vakit ayıramamın bi sebebi daha var fırlama oğlum dışında..
annemle birlikte bi yer açtık biz..onunla uğraşıyoduk tadilatı dekorasyonu falan..
butik kurabiye,kek çiçekleri ve meyve çiçekleri yapıcaz..kayseride böyle bişi yoktu şimdilik burda bi alışveriş merkezine koyduk ürünlerimizi teşhir için..daha tam faliyete geçmemesine rağmen çok olumlu tepkiler alıyoruz..çok yoruluyorum ama çok zevki terapi gibi geldi bana..

sevındım senın adına hayırlısı olsun...........:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…