Sağol Melekim,ama baktım da gelmemiş,geçen bir arkadaş da muz ağacı göndermiş,ama gelmedi bana??
Gübrelemişsin croplarımı sağol)
canm benm ablamda sezaryanla dogum yaptı ondan iz namına bişey yokaaaa gerçektenmi yaaa
ben boşunamı o kdr para bayıldım özele
valla dr.un söylemesine göre bünye yapıomuş
bünyenin iyileşmesine bağlı dedi kimisinde iz kalır kimisinde kalmaz diyo
ama bnm dr.um arkadaşıda ameliyat etti onda iz yookkk allaa aalllaaa
ay bende ilk defa bu kadar memnun ayrıldım misafir gezmesinden. maşallah deyin kızıma hep gezelim
bu arada arkadaşın oğlunda ilk bisikletim vardı. çok sevdi bizim kız. bi bakayım bakalım internetten fiyatı ne kadarmış
Hayvan istiyorum Melekçiiiim
kızlar bu arada kk ya çok vakit ayıramamın bi sebebi daha var fırlama oğlum dışında..
annemle birlikte bi yer açtık biz..onunla uğraşıyoduk tadilatı dekorasyonu falan..
butik kurabiye,kek çiçekleri ve meyve çiçekleri yapıcaz..kayseride böyle bişi yoktu şimdilik burda bi alışveriş merkezine koyduk ürünlerimizi teşhir için..daha tam faliyete geçmemesine rağmen çok olumlu tepkiler alıyoruz..çok yoruluyorum ama çok zevki terapi gibi geldi bana..
ben yatıyorum kızlar iyigeceler.................
iyi haftasonları inşalla herkes 10dan aşagı kalmazzzzzz
üüüüüüühhhühüühüü
harıkasınız,rabbım bolkazanç ve bereket versın ınşallah,bızımde Kaanla hayalımız sahılde bır yerde küçük bır yer açmak,çok güzel ya,sevındım sızın adınıza darısı başımıza,gerçı bırde gerçek çıftlık hayalımız var ama olsun hangısı kısmet olursa sağlıcaklakızlar bu arada kk ya çok vakit ayıramamın bi sebebi daha var fırlama oğlum dışında..
annemle birlikte bi yer açtık biz..onunla uğraşıyoduk tadilatı dekorasyonu falan..
butik kurabiye,kek çiçekleri ve meyve çiçekleri yapıcaz..kayseride böyle bişi yoktu şimdilik burda bi alışveriş merkezine koyduk ürünlerimizi teşhir için..daha tam faliyete geçmemesine rağmen çok olumlu tepkiler alıyoruz..çok yoruluyorum ama çok zevki terapi gibi geldi bana..
ben uyumadımbu gece Ece kabız,hep kabızdı zaten ama ara vermıştı şımdı tekrar başladıben yatıyorum kızlar iyigeceler.................
iyi haftasonları inşalla herkes 10dan aşagı kalmazzzzzz
üüüüüüühhhühüühüü
bozuktur tabı,rabbım yardım etsın,geçmış olsun melekcımgünaydın..................................
gece 23,30da uyudu sabah 7,30 kalktı
ve gece 3,30 da bi emzirmek için yanıma aldıgımda yanıyordu ateşler içinde emen ölctüm 39,5
hemen paranox fıtıl attım suan ateşi yok ama öksürügü aşladı ilk dfa öksürdügünü duydum içim acıyor o öksürünce bugun doktora götürcem...............
morallerım cok bozuk............
günaydın arkadaşlar.
nihayet gülfemden bugün idrar alabildik.o kadar sevindik ki kocacım bunun hatrına kahvaltıya börekler poğaçalar tatlılar almaya gittii.:dance:
sorma özlem geçen haftadan beri uğraştırıyo cadı bizi.inşallah bi de temiz çıkarsa değmeyin keyfimize
canımm çok geçmiş olsun üşütmüş heralde kayrada bu kış 15 de bir hastaydı inşallah çabucak iileşir yavrucakgünaydın..................................
gece 23,30da uyudu sabah 7,30 kalktı
ve gece 3,30 da bi emzirmek için yanıma aldıgımda yanıyordu ateşler içinde emen ölctüm 39,5
hemen paranox fıtıl attım suan ateşi yok ama öksürügü aşladı ilk dfa öksürdügünü duydum içim acıyor o öksürünce bugun doktora götürcem...............
morallerım cok bozuk............
günaydın arkadaşlar.
nihayet gülfemden bugün idrar alabildik.o kadar sevindik ki kocacım bunun hatrına kahvaltıya börekler poğaçalar tatlılar almaya gittii.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?