2009 Nisan Anneleri

Sağol Melekim,ama baktım da gelmemiş,geçen bir arkadaş da muz ağacı göndermiş,ama gelmedi bana??
Gübrelemişsin croplarımı sağol)

ben yatıyorum kızlar iyigeceler.................

iyi haftasonları inşalla herkes 10dan aşagı kalmazzzzzz
üüüüüüühhhühüühüü

Sağol Melekim,ama baktım da gelmemiş,geçen bir arkadaş da muz ağacı göndermiş,ama gelmedi bana??
Gübrelemişsin croplarımı sağol)

bişi degıl bak kırmızı kürekle sil o cıkın yerlerı düzenli olsun bacen yıne tabi sen bilirsin....

baheleri gezz ben gezemeıyom benım komşum cok ugraşmıom arada öle bakmak için bi kaç kişininkine gırıyom

zevkli bagımlılık yapıo insanıda manyak yapıoo ehehhehehehhehe

ben kaçar

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ceyo16, mel_ay

Melek onları sileceğim de,yenisini almak için yeterli param olmuyor ki:-((Ben daha fakir bir çiftçiyim:-((

canm benm ablamda sezaryanla dogum yaptı ondan iz namına bişey yok
bende iz var napalım artık daha 1 sene olmadı geçer inşşş

ıii m Nagihancım,valla kalkıp yatmaya üşenmesem gidecem de,kalkamadım bir türlü)

günaydın..................................

gece 23,30da uyudu sabah 7,30 kalktı

ve gece 3,30 da bi emzirmek için yanıma aldıgımda yanıyordu ateşler içinde emen ölctüm 39,5
hemen paranox fıtıl attım suan ateşi yok ama öksürügü aşladı ilk dfa öksürdügünü duydum içim acıyor o öksürünce bugun doktora götürcem...............

morallerım cok bozuk............

günaydın arkadaşlar.
nihayet gülfemden bugün idrar alabildik.o kadar sevindik ki kocacım bunun hatrına kahvaltıya börekler poğaçalar tatlılar almaya gittii.:dance:

melek canım çok geçmiş olsun.üzülme malesef hastalık sırayla hepimizi dolaşıyo.kızkardeşim abla çocuklar kışın 3 kere hasta oluyo mutlaka demişti.kışın başında ortasında sonunda.biz ikisini atlattık.bunlar bağışıklık sistemi için gerekliymiş aslında da.annelik işte bize ağır geliyo.ne de olsa canları acıyo.kıyamam ki.

ay bende ilk defa bu kadar memnun ayrıldım misafir gezmesinden. maşallah deyin kızıma hep gezelim

kocaman bi maşalllah.

bu arada arkadaşın oğlunda ilk bisikletim vardı. çok sevdi bizim kız. bi bakayım bakalım internetten fiyatı ne kadarmış

canım bizim var ama gülfem hiç yüzüne bakmıyo.

Hayvan istiyorum Melekçiiiim

ya beni komşu olarak eklesene ben de gönderirim.:jeyyar:

önce hoşgeldin.yeni işyeriniz hayırlı olsun.bol kazançlarınız olsun.

üüüüüüühhhühüühüü

ahhh nerde saat 10 lara kadar yatmak.

harıkasınız,rabbım bolkazanç ve bereket versın ınşallah,bızımde Kaanla hayalımız sahılde bır yerde küçük bır yer açmak,çok güzel ya,sevındım sızın adınıza darısı başımıza,gerçı bırde gerçek çıftlık hayalımız var ama olsun hangısı kısmet olursa sağlıcakla

üüüüüüühhhühüühüü
ben uyumadımbu gece Ece kabız,hep kabızdı zaten ama ara vermıştı şımdı tekrar başladı
bozuktur tabı,rabbım yardım etsın,geçmış olsun melekcım
günaydın arkadaşlar.
nihayet gülfemden bugün idrar alabildik.o kadar sevindik ki kocacım bunun hatrına kahvaltıya börekler poğaçalar tatlılar almaya gittii.:dance:

hadı gözünüz aydın nasıl bır duygu bılırım,darısı temız sonucuna

sorma özlem geçen haftadan beri uğraştırıyo cadı bizi.inşallah bi de temiz çıkarsa değmeyin keyfimize

bılıyorum canım bılıyorum,bızde o ıdrarı alabılmek ıçın az uğraşmadık ılk aylarımızda,uzayan sarılığımız vardı,zırt tahlıl zurt tahlıl çocuğumun verdığı kan,alınan ıdrar ay hatırlamak bıle ıstemıyorum,gördüğümüz sıkıntı onlarla kalsın ınşallah,ınşallah temız çıkacak sonuçları hııııç merak etme

sorma özlem geçen haftadan beri uğraştırıyo cadı bizi.inşallah bi de temiz çıkarsa değmeyin keyfimize

canım geçmiş olsun, inş. dediğin gibi temiz çıkar ve keyfinize kimse karışmaz:)

günaydın herkese...

merhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
bugun ayin 21 i biz 11aylik olduk boyumuz 79cm kilomuz 11.800gr olmus yavasta olsa istikrarli bi gelisime sahip reha herkese saglikli ve huzurlu pazarlar

canımm çok geçmiş olsun üşütmüş heralde kayrada bu kış 15 de bir hastaydı inşallah çabucak iileşir yavrucak

günaydın arkadaşlar.

hadii gözünaydın bizde çok uğraşmıştık çok zor çocuklarsdan idrar alması bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…