:):):)Melek onları sileceğim de,yenisini almak için yeterli param olmuyor ki:-((Ben daha fakir bir çiftçiyim:-((
melek canım çok geçmiş olsun.üzülme malesef hastalık sırayla hepimizi dolaşıyo.kızkardeşim abla çocuklar kışın 3 kere hasta oluyo mutlaka demişti.kışın başında ortasında sonunda.biz ikisini atlattık.bunlar bağışıklık sistemi için gerekliymiş aslında da.annelik işte bize ağır geliyo.ne de olsa canları acıyo.kıyamam ki.
sagolun kızlarrrharıkasınız,rabbım bolkazanç ve bereket versın ınşallah,bızımde Kaanla hayalımız sahılde bır yerde küçük bır yer açmak,çok güzel ya,sevındım sızın adınıza darısı başımıza,gerçı bırde gerçek çıftlık hayalımız var ama olsun hangısı kısmet olursa sağlıcakla
ben uyumadımbu gece Ece kabız,hep kabızdı zaten ama ara vermıştı şımdı tekrar başladı
bozuktur tabı,rabbım yardım etsın,geçmış olsun melekcım
hadı gözünüz aydın nasıl bır duygu bılırım,darısı temız sonucuna
egede 1 aylık olana kadar kan alındı her allahın günü günde 3 defa 100 kere alınmıştı bu ayına kadar offffffffbılıyorum canım bılıyorum,bızde o ıdrarı alabılmek ıçın az uğraşmadık ılk aylarımızda,uzayan sarılığımız vardı,zırt tahlıl zurt tahlıl çocuğumun verdığı kan,alınan ıdrar ay hatırlamak bıle ıstemıyorum,gördüğümüz sıkıntı onlarla kalsın ınşallah,ınşallah temız çıkacak sonuçları hııııç merak etme
maşalahhhhhhhhmerhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
bugun ayin 21 i biz 11aylik olduk boyumuz 79cm kilomuz 11.800gr olmus yavasta olsa istikrarli bi gelisime sahip reha herkese saglikli ve huzurlu pazarlar
sagol cnmcanımm çok geçmiş olsun üşütmüş heralde kayrada bu kış 15 de bir hastaydı inşallah çabucak iileşir yavrucak
hadii gözünaydın bizde çok uğraşmıştık çok zor çocuklarsdan idrar alması bilirim
melekcim üzülme canm ne kadar sakınsakta mutlaka hastalanıyolargünaydın..................................
gece 23,30da uyudu sabah 7,30 kalktı
ve gece 3,30 da bi emzirmek için yanıma aldıgımda yanıyordu ateşler içinde emen ölctüm 39,5
hemen paranox fıtıl attım suan ateşi yok ama öksürügü aşladı ilk dfa öksürdügünü duydum içim acıyor o öksürünce bugun doktora götürcem...............
morallerım cok bozuk............
canm birde sabah okula gidiyosnİii m Nagihancım,valla kalkıp yatmaya üşenmesem gidecem de,kalkamadım bir türlü)
oohh ohh afiyet olsnngünaydın arkadaşlar.
nihayet gülfemden bugün idrar alabildik.o kadar sevindik ki kocacım bunun hatrına kahvaltıya börekler poğaçalar tatlılar almaya gittii.:dance:
maşşalh ogluşunaaaa boyu kilosu çok güsellmerhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
bugun ayin 21 i biz 11aylik olduk boyumuz 79cm kilomuz 11.800gr olmus yavasta olsa istikrarli bi gelisime sahip reha herkese saglikli ve huzurlu pazarlar
cok güzel.......... paylaşımın için teşekkrülerrrrrrrrÇocuğum!
Sürekli meşguldüm o kadar sen
Seninle doyasıya oynayamadım
Sen beni çağırdın, gel oyna diye
Ben bir türlü zaman ayıramadım.
** ** ** ** **
Giydirdim, doyurdum, seni kolladım
Sadece bunları yeterli sandım
Bana oyuncağını getirdiğinde
Ben seni çoğu kez başımdan savdım.
** ** ** ** **
Yatağa yatırır seni, okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika fazla kalsaydım.
** ** ** ** **
Hayat ne kadar kısa, yıllar geçti ne çabuk
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk
Dua okumak için uzandığımda
Ellerim boş kalır, yüreğim buruk.
** ** ** ** **
Artık ne resimler ne de oyunlar
Ne “iyi geceler” ne sarılmalar
Hepsi çok geride, ulaşmak çok zor
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.
** ** ** ** **
Şimdi hiç işim yok, yapayalnızım
Günlerim çok uzun, üstelik bomboş
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım
Küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş.
inşallah biz ilerde bu günleri pişmanlıkla anmayız....
sevındım senın adına hayırlısı olsun...........:sm_cool::sm_cool:
Gülşen ne güzel ya,zevklidir eminim,Allah iş rastlığı versin!!
önce hoşgeldin.yeni işyeriniz hayırlı olsun.bol kazançlarınız olsun.
.
harıkasınız,rabbım bolkazanç ve bereket versın ınşallah,bızımde Kaanla hayalımız sahılde bır yerde küçük bır yer açmak,çok güzel ya,sevındım sızın adınıza darısı başımıza,gerçı bırde gerçek çıftlık hayalımız var ama olsun hangısı kısmet olursa sağlıcakla
ne kadar çok kişi varmış listede.
bazıları artık girmiyo galiba.
aferin barana uslu uslu durmuş.ilk traşı hayırlı olsun.
keremin saçı çok degil.ne zaman kestiririz bilmem artık.
bılıyorum canım bılıyorum,bızde o ıdrarı alabılmek ıçın az uğraşmadık ılk aylarımızda,uzayan sarılığımız vardı,zırt tahlıl zurt tahlıl çocuğumun verdığı kan,alınan ıdrar ay hatırlamak bıle ıstemıyorum,gördüğümüz sıkıntı onlarla kalsın ınşallah,ınşallah temız çıkacak sonuçları hııııç merak etme
canım geçmiş olsun, inş. dediğin gibi temiz çıkar ve keyfinize kimse karışmaz:)
günaydın herkese...
merhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
canımm çok geçmiş olsun üşütmüş heralde kayrada bu kış 15 de bir hastaydı inşallah çabucak iileşir yavrucak
hadii gözünaydın bizde çok uğraşmıştık çok zor çocuklarsdan idrar alması bilirim
hastaneden geldik sabah 10gibi cıktık dışarda ettik kahvaltıyı moallerım cok bozukk
üşütmüşş calpol ibufen vrdi cigrlerıne baktı bişeyi yokmuş
deniz suyu vrdi burnuna bidee..
burnu akıyor gözlerinin kenarları kıpkırmızı
ateşi vardı gece
veeeeeeeeee en beni nahvedeni nasıl öksürüyorrrrr yaaa
suan uyudu uykusunda bile öksürüyorrrrrrrr
allahım hemencecik iyleşsin....
eşimlede atıştık ben hasta etmişim
evet dedım o hasta olsun diye elımden geleni yaptım dedım bendeeeeee
cok morallimbozuk
melekcim üzülme canm ne kadar sakınsakta mutlaka hastalanıyolar
inşş bi daha yükselmez
canm birde sabah okula gidiyosn
kuzunn uykusu nasıl gece çok kalkıyo mu
oohh ohh afiyet olsnn
maşşalh ogluşunaaaa boyu kilosu çok güsell
11. ayınızda hayırlı olsn az kaldı yaşınaa
Çocuğum!
Sürekli meşguldüm o kadar sen
Seninle doyasıya oynayamadım
Sen beni çağırdın, gel oyna diye
Ben bir türlü zaman ayıramadım.
** ** ** ** **
Giydirdim, doyurdum, seni kolladım
Sadece bunları yeterli sandım
Bana oyuncağını getirdiğinde
Ben seni çoğu kez başımdan savdım.
** ** ** ** **
Yatağa yatırır seni, okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika fazla kalsaydım.
** ** ** ** **
Hayat ne kadar kısa, yıllar geçti ne çabuk
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk
Dua okumak için uzandığımda
Ellerim boş kalır, yüreğim buruk.
** ** ** ** **
Artık ne resimler ne de oyunlar
Ne iyi geceler ne sarılmalar
Hepsi çok geride, ulaşmak çok zor
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.
** ** ** ** **
Şimdi hiç işim yok, yapayalnızım
Günlerim çok uzun, üstelik bomboş
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım
Küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş.
inşallah biz ilerde bu günleri pişmanlıkla anmayız....
herkese merhaba haftasonu kimsecikler yokk biz kızımla evdeyiz
babamız dün doğum günü elbisemizi almış bize süpriz yaptıı ayyyy heyecanlandım çok az kaldı yaaa
kerem çok yaramaz olduuu.
uykuları azaldı artık.sürekli bi muzurluk peşinde.yapmaması gereken bi şey yaptıysa bi kaçışı var görmelisiniz.bi de kahkahalarla gülüyo sıpa kaçarken...
bi de benim oğluşum çok asabileşti.elinde bişeyi aldığımda bi sinir yapıyo çığlık çığlığa ağlıyoo.çok mu hırçın bi çocuk olacak acaba(
sizinkilerde varmı sinirlilik durumu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?