2009 Nisan Anneleri

kimse yok topikteeeee..

melekim çok üzüldüm..kıyamamm egemee..inşallah hemen iyileşir..ama canım bu havalar çok tehlikeli güneşli diee aldanıp çıkıozz..bu havalar çarpar diolarrr..

gülercim inşallah sonucunuz temiss çıkarr..

elifcim teşekkürler..çokkk zengin olmadımm amaa..600 liracıkkk..500 e exper style netbook aldım..şu anda ondan. yazıomm..çok mini şeker bişeyy..tam benlik maraş yyollarında süper olacakk..koy filmi izlee ohhh..:))

selam kızlar, 2 gündür giremedim dün eminönüne gittik arabayla k.çekmeceye kadar gidip arabayı bıraktık trenle gittik oğlum ilk defa trene bindi, bi güzel gezdik bugün regl oldum heryerim ağrıyor oğluşu uyuttum bi bakayım dedim.........

geçmişe biraz baktım..........barancığın traşı olmuş sıhhatler olsun

melek egeye çok geçmiş olsun.........

seher selene geçmiş olsun biran önce iyileşsinler inşallah............

güler inşallah sonuçlarınız iyi çıkar........

sağolasın canım.

güle güle kullan canım .. hani fotograf makinesi alacaktın. gün parasıyla...

oohh iyi yapmışsınız...
bizde dün kahvaltıya bugidi54 gittik. ordan salacak sahiline (kız külesini gösterdim oğluma), akşamla babamızla ortaköy sahiline..
hava soğuktu.. sardık sarmaladık .. inş. bişey olmaz...
bugünde kahvaltıya misafirim vardı.. onlar gitti.. evdeyim...

saol canım .sen kestirdinmi yusufun saçını

baranı ayağımda uyuttum ..eşimde mutfakta bişeyler hazırlıyor.. burda da kimsecikler yok .. gidim yardım edim bari...

şırvancım güle güle uzasın barancığın saçı,sıhatler olsun muhtarımın oğluna,lısteyı ekledın duygulandırdın benı,zaman ne çabuk geçtı demı,geçen sene bu zamanlar heyecanlar başlamıştı,kımımız uyuyamıyorduk ağrıdan sancıdan(hala uyuyamayanlarımız var orası ayrı)gerı sayım başlamıştı,şımdı doğum günlerını düşünüyoruz çok şükür,rabbımkorusun kuzularımızı,sana tekrar teşekkürler,bızımle az ılgılenmedın,selencığe ve egeye çoook geçmış olsun hemen ıyıleşsınler

ıst evımız samı yenın hemen arkasında,hadı orda gerçekten evde oynanıyor gıbı ama burda maşallah bır gol kaçsa Kaan bey duvarlarda,anlamıyorum bu kadarını ben ya,Ece bır uyansın soracam ona

Selammmmmmmm

ay kiyamam ben egeye
melek sende bozma moralini eminim sana hic yakusmazzzzzzz
sen gul ki egede gulsunnn
esinide takma

selencikde hemen iilessinn

hay masallah barana trajda olmussss

kiz sirvan aglattin beni lusteye bbbaaakkk
gercekten cok hakkin var bizde aro

biz bugun dag evine gittik nezamandir gitmiyoduk soguk diye
demir delirdi cocuk temiz havaya hasretmis
shila kurdumuz nasil yalastilar anlatamam korkmadi sipa
hava bi gunes acti bi yagdiii
tum gun uyumadi
eve gelirken arabada sizdi AMA yikadim giydirdim simdi uyuttum

ooooohhhhhh kocislede bi cay icelim demi

hahahaha alemsın valla,benımkı şu anda tam takım formanın ıçınde abartıp uğurlu atkısını dahı takmış yanı delüüüü dıyorum ev zaten sıcak bana bastı afakanlar:roflol:

Ayse gule gule kullan pc ni canim

su siirde aglattin beni
keskelerim olacak sanirim benim
simdiden varrrr
umarim artmaz

mac izlerken adamlarin icinden baska biri cikiyooo::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…