kimse yok topikteeeee..
melekim çok üzüldüm..kıyamamm egemee..inşallah hemen iyileşir..ama canım bu havalar çok tehlikeli güneşli diee aldanıp çıkıozz..bu havalar çarpar diolarrr..
gülercim inşallah sonucunuz temiss çıkarr..
elifcim teşekkürler..çokkk zengin olmadımm amaa..600 liracıkkk..500 e exper style netbook aldım..şu anda ondan. yazıomm..çok mini şeker bişeyy..tam benlik maraş yyollarında süper olacakk..koy filmi izlee ohhh..:))
inşallah canım.yeni dizüstünü güle güle kullan.
geçmişe biraz baktım..........barancığın traşı olmuş sıhhatler olsun
melek egeye çok geçmiş olsun.........
seher selene geçmiş olsun biran önce iyileşsinler inşallah............
güler inşallah sonuçlarınız iyi çıkar........
güle güle kullan canım .. hani fotograf makinesi alacaktın. gün parasıyla...kimse yok topikteeeee..
melekim çok üzüldüm..kıyamamm egemee..inşallah hemen iyileşir..ama canım bu havalar çok tehlikeli güneşli diee aldanıp çıkıozz..bu havalar çarpar diolarrr..
gülercim inşallah sonucunuz temiss çıkarr..
elifcim teşekkürler..çokkk zengin olmadımm amaa..600 liracıkkk..500 e exper style netbook aldım..şu anda ondan. yazıomm..çok mini şeker bişeyy..tam benlik maraş yyollarında süper olacakk..koy filmi izlee ohhh..:))
oohh iyi yapmışsınız...selam kızlar, 2 gündür giremedim dün eminönüne gittik arabayla k.çekmeceye kadar gidip arabayı bıraktık trenle gittik oğlum ilk defa trene bindi, bi güzel gezdik bugün regl oldum heryerim ağrıyor oğluşu uyuttum bi bakayım dedim.........
geçmişe biraz baktım..........barancığın traşı olmuş sıhhatler olsun
melek egeye çok geçmiş olsun.........
seher selene geçmiş olsun biran önce iyileşsinler inşallah............
güler inşallah sonuçlarınız iyi çıkar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?