kutup ayusu diorum ben işte yalan mı:)
shhatler olsun baran a önceki gün bende önlerden alayım dedim kafayı bir çevirdi yamuk yumuk oldu:))dün akşam baranın saçlarını 3 numaraya vurduk..
sanki benim çoçuğum gitti, başka biri geldi..tipi değişti resmen....
berberde koltuğa oturdu.. ağzında emzik.. hiç sesini çıkarmadı...
yüzüne saçlar gelince biraz huysuzlandı... gıdıklandı yavrucum...
resmini ekliyecektim..
malesef eşim çantasında fotoğraf makinesini kırmış..
çok uyuz oldum...
acil şifalar sehercimıyıı pazarlar
melekcim gecer ınşallah selendede aynı sıkayet vardı sukur ates duztu bu gun ama oksuruk ara ara var bıde burun akınısı salgınmış zaten bu ara dıkkat et canım
yasemın cıcısını gule gule kullansın
aynı bimikide öyle acayip şımarık oldu uykularda azaldıkerem çok yaramaz olduuu.
uykuları azaldı artık.sürekli bi muzurluk peşinde.yapmaması gereken bi şey yaptıysa bi kaçışı var görmelisiniz.bi de kahkahalarla gülüyo sıpa kaçarken...
bi de benim oğluşum çok asabileşti.elinde bişeyi aldığımda bi sinir yapıyo çığlık çığlığa ağlıyoo.çok mu hırçın bi çocuk olacak acaba(
sizinkilerde varmı sinirlilik durumu ???
çok güzel teşekkürler:a015:Çocuğum!
Sürekli meşguldüm o kadar sen
Seninle doyasıya oynayamadım
Sen beni çağırdın, gel oyna diye
Ben bir türlü zaman ayıramadım.
** ** ** ** **
Giydirdim, doyurdum, seni kolladım
Sadece bunları yeterli sandım
Bana oyuncağını getirdiğinde
Ben seni çoğu kez başımdan savdım.
** ** ** ** **
Yatağa yatırır seni, okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika fazla kalsaydım.
** ** ** ** **
Hayat ne kadar kısa, yıllar geçti ne çabuk
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk
Dua okumak için uzandığımda
Ellerim boş kalır, yüreğim buruk.
** ** ** ** **
Artık ne resimler ne de oyunlar
Ne “iyi geceler” ne sarılmalar
Hepsi çok geride, ulaşmak çok zor
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.
** ** ** ** **
Şimdi hiç işim yok, yapayalnızım
Günlerim çok uzun, üstelik bomboş
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım
Küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş.
inşallah biz ilerde bu günleri pişmanlıkla anmayız....
kıyamam çok geçmiş olsun öksürüüde geçsin bir an öncehastaneden geldik sabah 10gibi cıktık dışarda ettik kahvaltıyı moallerım cok bozukk
üşütmüşş calpol ibufen vrdi cigrlerıne baktı bişeyi yokmuş
deniz suyu vrdi burnuna bidee..
burnu akıyor gözlerinin kenarları kıpkırmızı
ateşi vardı gece
veeeeeeeeee en beni nahvedeni nasıl öksürüyorrrrr yaaa
suan uyudu uykusunda bile öksürüyorrrrrrrr
allahım hemencecik iyleşsin....
eşimlede atıştık ben hasta etmişim
evet dedım o hasta olsun diye elımden geleni yaptım dedım bendeeeeee
cok morallimbozuk
merhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
bugun ayin 21 i biz 11aylik olduk boyumuz 79cm kilomuz 11.800gr olmus yavasta olsa istikrarli bi gelisime sahip reha herkese saglikli ve huzurlu pazarlar
Ben Kayra ya ayakkabı alıyorum sürte sürte çıkarıyor bende yürüyene kadar giydirmemeye karar verdim istemiyor çocuk ayakkabıyı
Sultan çok eğlenmişsiniz ne güzel
ayy aynen zeyno umuttada bi sinir bi asabiyet anlamadım istediği olmayınca ağlama krizlerine giriyo..geçicidir umarımkerem çok yaramaz olduuu.
uykuları azaldı artık.sürekli bi muzurluk peşinde.yapmaması gereken bi şey yaptıysa bi kaçışı var görmelisiniz.bi de kahkahalarla gülüyo sıpa kaçarken...
bi de benim oğluşum çok asabileşti.elinde bişeyi aldığımda bi sinir yapıyo çığlık çığlığa ağlıyoo.çok mu hırçın bi çocuk olacak acaba(
benim oğlum koca ayaklı olucak anlaşılan 21 giyiyor..şimdide koruparktan geldiik kereme aldığımız ayakkabılar büyük geldi ama çok rahat yumuşacık 19 numara aldık siznkiler kaç numara giyiyor kızlar?
dün akşam kerem bi oyuncak beğendi almıcaktım ama bırakmadı elinden alıncada kıyameti kopardı başka oyuncaklar gösterdim şlla onu istedi
fisher price in eğitici cd çalar çok güzel bişey
ay canim allah sifalar versin esleri o anlarda duymamak gerek benimkide ayni canim napcan kendi bi don bile giydirmez iki cocuk bende yilda bi hastalansalar suc bende olduuuuuuuuuuuuuu gozlerim dolduhastaneden geldik sabah 10gibi cıktık dışarda ettik kahvaltıyı moallerım cok bozukk
üşütmüşş calpol ibufen vrdi cigrlerıne baktı bişeyi yokmuş
deniz suyu vrdi burnuna bidee..
burnu akıyor gözlerinin kenarları kıpkırmızı
ateşi vardı gece
veeeeeeeeee en beni nahvedeni nasıl öksürüyorrrrr yaaa
suan uyudu uykusunda bile öksürüyorrrrrrrr
allahım hemencecik iyleşsin....
eşimlede atıştık ben hasta etmişim
evet dedım o hasta olsun diye elımden geleni yaptım dedım bendeeeeee
cok morallimbozuk
amin canim bende siiiri cok begendim GEDA CIM TESEKKURLER sanadaşiir çok hoşuma gitti yaa inşş yaşamayz o pişmalıgı
bunlar iyi gunlerimiz canim daha 2yas sendromu 3yas kendini ve cevreyi tanima sendromu falani filani var ben araliksiz yasadigimda oyyy allahim akil sagligimi korukerem çok yaramaz olduuu.
SIHHATLER olsun canim tarttirsaydin bu ilkti dimi onu tartip zekatini vermek gerek canim yani bu adet felan degil heee dinimizin bi geregi de sen ne derisn bilememdün akşam baranın saçlarını 3 numaraya vurduk..
sanki benim çoçuğum gitti, başka biri geldi..tipi değişti resmen....
berberde koltuğa oturdu.. ağzında emzik.. hiç sesini çıkarmadı...
yüzüne saçlar gelince biraz huysuzlandı... gıdıklandı yavrucum...
resmini ekliyecektim..
malesef eşim çantasında fotoğraf makinesini kırmış..
çok uyuz oldum...
AYYYY evet yaa bizim tam 1ayimiz kaldi canim benimkide 20gun erken gelenlerden09 nisan topiğinde de doğum günü kutlamaları başladı desenize...
korkma canim olursun bu hormonlar dengeyi sasirdi yavffffffffkızlar 5 güngeçti ben hala hastalanmadım.....
kiz enimki bile normalde cok sessiz olmasina ragmen mac deyince cildiriyo valla taniyamiyom adamibenim eşimde aynı canım küfürler havada uçuşuyo korkunç bi adam oluyo maç izlerken
bu neee yaaa nisbet mi yapiyonuz oh herkes gezmelerde oturun evde yaaa sikmayin canimi ben kipirdiyamiyom yuru git beeee deeeeeeeeeeeeeeehadi bende anlatiim bugün eşimin dükkanda problem vardı oraya gitti bende kaptım oğlumu 2 arkadaşımla buluştum istinye parka gittik gezdik çok eğlendik geldik ehehehhe
ben abisinin yurume ayikkibilarini giydirdim oldu ama sanki 1numara buyuk gibi ki bizimkiler ayaktan genistir bayagi 21 numara ama yuruyene kadar tam olur sanirimbende aykkabı giydiremiyorum istemiyoo cıkarıyoooo
napalım sonra giysinnn::)))
iii gecelerrr ŞÖLE Bİ BAKTIM
şirvancım hastalanırsn iş tez zamanda
sultancım arkadaşlıgınz daim olsn ne güsell kk nelere fesile oldu kereme de maşşallh eminin kilosu hastalandıgında düşmüştr
keremin ve ecemin ayakkabıları hayırlı olsn güsel günlerde giysnler
zeynebin ayakkabı numarası 19
bende yeni aldım yazlık konvers çok şekerr 21 numara almşım ayaklar bira etlii inş yaza olur
dogum günleri yaklaşıyo kuzucukların ne güsell
kızlar zeynep bugn desteksz biraz durdu inş dogum gününe kadr yürr emekledigi için hemn dizlerini kırıyo
ıyıı pazarlar
melekcim gecer ınşallah selendede aynı sıkayet vardı sukur ates duztu bu gun ama oksuruk ara ara var bıde burun akınısı salgınmış zaten bu ara dıkkat et canım
yasemın cıcısını gule gule kullansın
inşallah arkadaşlar.salı günü alırız heralde sonucu.hayırlısı.
maşallah rehaya canım.
sağol canım.gerçekten de çok zor.
çok geçmiş olsun yeniden.eşin de ayıp etmiş.şimdi söylenecek söz mü bu.hangi anne çocuğu hasta olsun ister.
sağol canım.
inşallah canım ya.
güle güle giysin canım.
var canım hele 1 haftadır iyce huyu değişti çok ağlayan huysuz bi kız oldu.
kimse yok topikteeeee..
melekim çok üzüldüm..kıyamamm egemee..inşallah hemen iyileşir..ama canım bu havalar çok tehlikeli güneşli diee aldanıp çıkıozz..bu havalar çarpar diolarrr..
gülercim inşallah sonucunuz temiss çıkarr..
elifcim teşekkürler..çokkk zengin olmadımm amaa..600 liracıkkk..500 e exper style netbook aldım..şu anda ondan. yazıomm..çok mini şeker bişeyy..tam benlik maraş yyollarında süper olacakk..koy filmi izlee ohhh..:))
geçmişe biraz baktım..........barancığın traşı olmuş sıhhatler olsun
melek egeye çok geçmiş olsun.........
seher selene geçmiş olsun biran önce iyileşsinler inşallah............
güler inşallah sonuçlarınız iyi çıkar........
Selammmmmmmm
ay kiyamam ben egeye
melek sende bozma moralini eminim sana hic yakusmazzzzzzz
sen gul ki egede gulsunnn
esinide takma
selencikde hemen iilessinn
hay masallah barana trajda olmussss
kiz sirvan aglattin beni lusteye bbbaaakkk
gercekten cok hakkin var bizde aro
biz bugun dag evine gittik nezamandir gitmiyoduk soguk diye
demir delirdi cocuk temiz havaya hasretmis
shila kurdumuz nasil yalastilar anlatamam korkmadi sipa
hava bi gunes acti bi yagdiii
tum gun uyumadi
eve gelirken arabada sizdi AMA yikadim giydirdim simdi uyuttum
ooooohhhhhh kocislede bi cay icelim demi
shhatler olsun baran a önceki gün bende önlerden alayım dedim kafayı bir çevirdi yamuk yumuk oldu:))
acil şifalar sehercim
aynı bimikide öyle acayip şımarık oldu uykularda azaldı
çok güzel teşekkürler:a015:
kıyamam çok geçmiş olsun öksürüüde geçsin bir an önce
maşalah oğluşa
ay canim allah sifalar versin esleri o anlarda duymamak gerek benimkide ayni canim napcan kendi bi don bile giydirmez iki cocuk bende yilda bi hastalansalar suc bende olduuuuuuuuuuuuuu gozlerim doldu
amin canim bende siiiri cok begendim GEDA CIM TESEKKURLER sanada
bunlar iyi gunlerimiz canim daha 2yas sendromu 3yas kendini ve cevreyi tanima sendromu falani filani var ben araliksiz yasadigimda oyyy allahim akil sagligimi koru
heee bide ben buyukten daha cok zorlaniyom valla reha onun kadar daraltmiyo beni yaaaaaaa
SIHHATLER olsun canim tarttirsaydin bu ilkti dimi onu tartip zekatini vermek gerek canim yani bu adet felan degil heee dinimizin bi geregi de sen ne derisn bilemem
AYYYY evet yaa bizim tam 1ayimiz kaldi canim benimkide 20gun erken gelenlerden
korkma canim olursun bu hormonlar dengeyi sasirdi yavffffffff
kiz enimki bile normalde cok sessiz olmasina ragmen mac deyince cildiriyo valla taniyamiyom adami
bu neee yaaa nisbet mi yapiyonuz oh herkes gezmelerde oturun evde yaaa sikmayin canimi ben kipirdiyamiyom yuru git beeee deeeeeeeeeeeeeee
ben abisinin yurume ayikkibilarini giydirdim oldu ama sanki 1numara buyuk gibi ki bizimkiler ayaktan genistir bayagi 21 numara ama yuruyene kadar tam olur sanirim
hastalara sifalar dertlilere devalar aamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn is bitmez bay:bbo: saftim kaydi vallaha
sehercim geçmiş olsun cnm acil şifalar
zeynebede maşallahhhhhh
tombiş baranın fotolarını bekliyorz annesi
melekçim çok üzüldüm canım egeye inşallah hemen iyileşir ne yapalım böyle büyüyecekler hasta olmadan büyüyen bebek varmıdır acaba acil şifalar canım üzme kendini
şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar ben yatıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?