2009 Nisan Anneleri

iyi akşamlar herkese bugun kayra bayağ gezdi forum istanbuldaydık sıpanın dışarda gıkı çıkarmıyo eve gelince mız mız mız..oğluma waikikiden çok tatlı bi erkek gömleği aldık doğum günü için bi tanede kot pantalon ama pant.biraz büyük geldi yaa belki 1.5 aya kadar kilo alır diye umut ediyorum:) herkesin umarım keyifli geçmiştir h.sonu

hadi bende anlatiim bugün eşimin dükkanda problem vardı oraya gitti bende kaptım oğlumu 2 arkadaşımla buluştum istinye parka gittik gezdik çok eğlendik geldik ehehehhe

shhatler olsun baran a önceki gün bende önlerden alayım dedim kafayı bir çevirdi yamuk yumuk oldu:))

acil şifalar sehercim

aynı bimikide öyle acayip şımarık oldu uykularda azaldı

çok güzel teşekkürler:a015:
kıyamam çok geçmiş olsun öksürüüde geçsin bir an önce

merhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
bugun ayin 21 i biz 11aylik olduk boyumuz 79cm kilomuz 11.800gr olmus yavasta olsa istikrarli bi gelisime sahip reha herkese saglikli ve huzurlu pazarlar

maşalah oğluşa

melek geçmiş olsun canım sabahları pekmez ver istersen birde Kadir Tuğcu ballı limonu öneriyor istersen bir dene
Sehercim geçmiş olsun
Şiire bende bayıldım
Baran ın fotoğraflarını en yakın zamanda bekleriz artık Şırvan
Bura bugün hava çok soğuktu yağmur yağıyor dışarı çıkamadıkkkk ((

dün akşam tuğbayla koruparka gittik çocuklarıda aldık eşlerde beraber takldılar
iyi geldi çok eğlendik çocuklarda durdu Allah tan ordan tuğbalara geçtik ve gece 4e kadar ordaydık sohpet muhabbet okey falan oynadık
ecemle kereme bir örnek ayakkkabı aldk paqpa dan

bugünde doktordaydık ecem in doktoruna gittik çok beğendim çok iyi bir doktor baya konuştuk
keremin boyu 79 cm kilosu 9.900 boyu çok iyi ama boya kilosu 300 gram eksik dedi
atlattığımız boğaz enfeksiyonu keremin sürekli kusmalarının kilo verdirdiğinin farkındaydım zaten

neyse bizden bu kadar kzlar

şimdide koruparktan geldiik kereme aldığımız ayakkabılar büyük geldi ama çok rahat yumuşacık 19 numara aldık siznkiler kaç numara giyiyor kızlar?
dün akşam kerem bi oyuncak beğendi almıcaktım ama bırakmadı elinden alıncada kıyameti kopardı başka oyuncaklar gösterdim şlla onu istedi
fisher price in eğitici cd çalar çok güzel bişey

Ben Kayra ya ayakkabı alıyorum sürte sürte çıkarıyor bende yürüyene kadar giydirmemeye karar verdim istemiyor çocuk ayakkabıyı
Sultan çok eğlenmişsiniz ne güzel

ooo kimseler yokkkkk

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
didem1981, eftelyasu, eysan

oohhh be sonun da bende yaptımmm
izninizle melek hanımmm::)))

Ben Kayra ya ayakkabı alıyorum sürte sürte çıkarıyor bende yürüyene kadar giydirmemeye karar verdim istemiyor çocuk ayakkabıyı
Sultan çok eğlenmişsiniz ne güzel

saol mine cim evet eğledink ama zombi gibiyim çok uyksuzum yaa

bu arada çiçeek avmde asansörde bir bebek gördük tuğbayla birbirimixe baktık direkt aynı can o gözler tombiklik yanaklar falan bizimkinden 1 ay küçüktğ ama nasıl tombul maşallah ı vardı
mine yürüteç falan biniyo ya yamuk yumuk basıyo bide ayakları üşür diye giydiriyorum

doktor beslenme düzenizimizi sordu anlattım mesela kerem uyuduktan sonra 9 ve 12 de mama içer doktor verme dedi uyuyan çocuğa bişey verme dedi uyanırsa ver dedi

sanırım alışması için

ayy aynen zeyno umuttada bi sinir bi asabiyet anlamadım istediği olmayınca ağlama krizlerine giriyo..geçicidir umarım

benim oğlum koca ayaklı olucak anlaşılan 21 giyiyor..
o cd çalar oğluşumun favori oyuncağı 4 aylıkken oyuncakçıda görünce tempo tutmuştu müziklerine ..hala onu duyunca susuyo..:))

şirvan barann resmini bekliyoruz..keltoş barann...

şirvanıcım barana sıhhatler olsun
sultan ve tuğba aldıklarınız cicileri güle güle kullanın
selen bu gun duzeldi şükür benım doktorda gece uyurken verme dedı artık sut
ayse bılgısayarını gule gule kullan
dıdem demıre açık hava ıyı gelmmiş
gecmiş olsun dıyenlere çok tesekkur ederım
bızdede uyku sorunu var uyumucam dıye dıretıyo artık selen

ay canim allah sifalar versin esleri o anlarda duymamak gerek benimkide ayni canim napcan kendi bi don bile giydirmez iki cocuk bende yilda bi hastalansalar suc bende olduuuuuuuuuuuuuu gozlerim doldu

şiir çok hoşuma gitti yaa inşş yaşamayz o pişmalıgı
amin canim bende siiiri cok begendim GEDA CIM TESEKKURLER sanada
bunlar iyi gunlerimiz canim daha 2yas sendromu 3yas kendini ve cevreyi tanima sendromu falani filani var ben araliksiz yasadigimda oyyy allahim akil sagligimi koru
heee bide ben buyukten daha cok zorlaniyom valla reha onun kadar daraltmiyo beni yaaaaaaa
SIHHATLER olsun canim tarttirsaydin bu ilkti dimi onu tartip zekatini vermek gerek canim yani bu adet felan degil heee dinimizin bi geregi de sen ne derisn bilemem
09 nisan topiğinde de doğum günü kutlamaları başladı desenize...
AYYYY evet yaa bizim tam 1ayimiz kaldi canim benimkide 20gun erken gelenlerden
kızlar 5 güngeçti ben hala hastalanmadım.....
korkma canim olursun bu hormonlar dengeyi sasirdi yavffffffff

benim eşimde aynı canım küfürler havada uçuşuyo korkunç bi adam oluyo maç izlerken
kiz enimki bile normalde cok sessiz olmasina ragmen mac deyince cildiriyo valla taniyamiyom adami

hadi bende anlatiim bugün eşimin dükkanda problem vardı oraya gitti bende kaptım oğlumu 2 arkadaşımla buluştum istinye parka gittik gezdik çok eğlendik geldik ehehehhe
bu neee yaaa nisbet mi yapiyonuz oh herkes gezmelerde oturun evde yaaa sikmayin canimi ben kipirdiyamiyom yuru git beeee deeeeeeeeeeeeeee
bende aykkabı giydiremiyorum istemiyoo cıkarıyoooo
napalım sonra giysinnn::)))
ben abisinin yurume ayikkibilarini giydirdim oldu ama sanki 1numara buyuk gibi ki bizimkiler ayaktan genistir bayagi 21 numara ama yuruyene kadar tam olur sanirim

hastalara sifalar dertlilere devalar aamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn is bitmez bay:bbo: saftim kaydi vallaha

iii gecelerrr ŞÖLE Bı BAKTIM
şirvancım hastalanırsn iş tez zamanda
sultancım arkadaşlıgınz daim olsn ne güsell kk nelere fesile oldu kereme de maşşallh eminin kilosu hastalandıgında düşmüştr
keremin ve ecemin ayakkabıları hayırlı olsn güsel günlerde giysnler
zeynebin ayakkabı numarası 19
bende yeni aldım yazlık konvers çok şekerr 21 numara almşım ayaklar bira etlii inş yaza olur

dogum günleri yaklaşıyo kuzucukların ne güsell

kızlar zeynep bugn desteksz biraz durdu inş dogum gününe kadr yürr emekledigi için hemn dizlerini kırıyo

slm kızlar dün gerçekten çok güzel bir gündü valla sultan aramasa evde pinekliycektim ne zamandır yazamıyorum doğru düzgün geçmişe bakamadım
sultancım doktoru beğenmene çok sevindim dediğim kadar var ama dimi?
ee bursalı hatunlar ben bomba gibiyim buluşmayı ne zaman yapıoruz şöyleee bi kaynatalım dimi ama.)))
elif sen ne zaman erken çıkıyosan yaz canım hafta içi ona göre ayarlayalım
sanıyorum seher içinde sorun olmaz
sultan zaten gecemiz gündüzümüz bir oldu he he he:)))

bu arada maşallh keremşantime benim iyi geceler bol uykular

canım bi sultanla aynı mahallede büyüdük aynı okulda okuduk yani eskiden tanışıyoruz ama bu kadar iyi değildik buradada kaynaştık:)))

sehercim geçmiş olsun cnm acil şifalar
zeynebede maşallahhhhhh
tombiş baranın fotolarını bekliyorz annesi
melekçim çok üzüldüm canım egeye inşallah hemen iyileşir ne yapalım böyle büyüyecekler hasta olmadan büyüyen bebek varmıdır acaba acil şifalar canım üzme kendini

şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar ben yatıyorum iyi geceler

Günaydınnnnnnn

hepinize teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr

dün gece hiç uyumadık ateşi bi iniyor bi çıkıyr..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…