2009 Nisan Anneleri

denizzzzzzzzzz günaydn şeker!!!!!!!!!!!!!!!

herkese iyi haftalar...

biz artık cumartesileride tatiliz:)))

deniz spora başlıyorum tekrar ben öküz gibi yedim haftasonu nefret ediyorum bu durumdan karnım şiş!!!!!!!!!

çok geçmiş olsun sehercim iyidir şimdi inşallah selencim
Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.
sizede çok geçmiş olsun..
ayenne elada 45 dk da anca etrafı incelemeyi bırakır tam karıştırmaya geçer kısa sürede kalkarız :))
aaay süper bi iş hayırlı olsun cnm bende yapmak isterdim ööle bişii..
sizde çook geçmiş olsunn
bende aynı şeyi söylüyorum hep ma onlar ağlar ve uyuyamazken bu düşünce avutamıyo :)
herkese merhaba haftasonu kimsecikler yokk biz kızımla evdeyiz
babamız dün doğum günü elbisemizi almış bize süpriz yaptıı ayyyy heyecanlandım çok az kaldı yaaa
aman maşallah güle güle giysin resim koysana yelizcim merak ederiz biz :))
benim eşimde aynı canım küfürler havada uçuşuyo korkunç bi adam oluyo maç izlerken
aynen benimkide o sıalar maç izliyodu ama ela uyanıktı ve babası maç izlerken bağırınca korktuğu için çook kibar izliyo benim ki artık eskiye göre heheheh
ooh ne güzel gezmişsiniz keremede maşallah ama anlamadığım şirvanın dr bu kilolara çok diyo senin 30 gr az :)) neyse pişiği nasıl oldu sultan .dr ne verdi..?

herkese iyi haftalar...

aay süpermiş cmrtsi tatil..cnm bende bugün senin diyete bakıcam ben aydında bile bozmadım ama dün akşam 1-2 dilim kek yadim sadec ( neyse 500 gr daha gitmiş veeeee kalçadanda 1 cm :))) en zor ver malum bende başlayayım diyorum pilatese ama 5 gün yapamam ben

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
benim de özelde doktorum çok iyiydi ona rağmen dikiş izin bellii.
doktorun 2 3 aya bişi kalmaz demişti..
ana ben biliyorum iz kalıyorum yapım bu..
öyle cnm ameliyat küçük fln dedim
büyütmedim aama sonuçta narkoz aldı uzun zmn
bide 13 yeri kesildi
kıyamam yaa..
masallahhhhhh..
geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun..
bünyeden..
Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.
geçmiş olsun..

hayırlı olsun
geçmiş olsun canım...
günaydın arkadaşlar.
nihayet gülfemden bugün idrar alabildik.o kadar sevindik ki kocacım bunun hatrına kahvaltıya börekler poğaçalar tatlılar almaya gittii.:dance:
biz alamadıkk yaa.yapmıyor çocuk...
merhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
bugun ayin 21 i biz 11aylik olduk boyumuz 79cm kilomuz 11.800gr olmus yavasta olsa istikrarli bi gelisime sahip reha herkese saglikli ve huzurlu pazarlar
masalhh
geçer inşsallah çabucak kıyamam..
kızlar 5 güngeçti ben hala hastalanmadım.....
benim tam 10 gün geçti korkuyorummm yaaa....

ben ctesi pasif cimlastige yazildim 15 seans toplam. haftada 3 seans 5 haftada bitrcek..
kesin bir beden incelme..
fazla da incelebilirsin dedi..
bugün baslıyorum hadi hayırlısı bakalımm

aferin bacım ya!
ben yedim sıkıntıdan pazar hava kötüydü evdeydik temizlik ütü falan yoruldum.
bizim buraya sirk geldi görmüşsündür deniz irfanı götürcektik ava soğuk diye çıkamadık
bizde cumartesi hayvanat bahçesine götürdükparka gittik salıncakta sallandı paşam çok seviyor salıncağı:)

hafta sonu meriç hiç aptamil içmedii ..
boll bolll emdiii..
beşiginde hiç uymadı...
sallamaadan kendi kendine yan yana uyuduk masallahhh...
bi de hafta sonu 2 gün dısari çikardik..
ilk defa bebek arabasinda hiç kalkmak istemeden ağlamadan sıkılmadan oturdu...
babasıyla benim gözlerimiz dolduu...

Günaydın nisan anneleri ve bebişleri......
Şirvan baranın saç traşı hayırlı olsun bizim hala saçımız çok az...
ayşe laptop un hayırlı olsun inş.hiç bozulmadan uzun seneler kullanırsın..
Melek ve seher bebişlere geçmiş olsun inş.düzelmişlerdir geçmişe devam edeyim ben

esencim benim daha önce de sigarayı bıraktığım zaman kilom artmıştı vee kilo veremeyince pasif jimnastiğe gitmiştim evet beden olarak 3-5 cm inceldim ama hiç kilo vermedim nerdeyse tavsiyemö diyetle yap cnm mutlaka..
allahım o iğrenç sigaradan temelli kurtuldum sonundaa çook şükür zaralarının yanında bırakıncada deli gibi kilo alıyosun hatta ben son bırakmamda ki 1,5 sene oldu önceden deneyimli olduğum için kilo alacağımı biliyordum ve bırakınca hemen rejime başladım rejimle 3 kilo aldım inanabiliyo musunuz :)))
eşim rejimsiz 10 :) birde aldığın kiloları ilk 1 sene kesinlikle veremiyosun vücut duruyo ıııyyy aman kurtuldum :)

maşallah kereme.300 gr dan bişeycik olmaz.

gülfem de 19 giyiyo ama büyük geliyo azıcık .sadece dışarı çıkarken giydiriyorum zaten.

maşallah canım.

gunaydın kızlar melek 2 gun içinde duzelıyo ates bızımde anca dun akşam duştu şukur
nasılsınız hatunlar bız anca ıyı olduk selen bıraz toparladı sonunda
şirvan şaka yapmıyosun dımı

ayy canım aklıma hiç gelmedi.. gelseydi yerdekileride toplardım..
sadece kuyruk kısımlarını aldım..
ne olcak şimdi..

herkese iyi haftalar...

sen eskiden de ctesi leri çalışmıyordun ... şimdi ne olduki.
canım kerem şuan 10 aylık oldu.. arada 1 ay var belki ondan olabilir.ben 9 aylıkken götürmüştüm.

canım test yaptınmı ? ben yapmaya korkuyorum
ya günaydın dicektim ama şirvaaaaaaaaaan şaka di mi

bende aynen valla günaydın diycektim nutkum tutuldu şirvan ciddimisin sen?

gunaydın kızlar melek 2 gun içinde duzelıyo ates bızımde anca dun akşam duştu şukur
nasılsınız hatunlar bız anca ıyı olduk selen bıraz toparladı sonunda
şirvan şaka yapmıyosun dımı

DERMİŞİM.... 16 sında olmam gerekiyordu...

Playskool un mu?Bir ara onlar 50 TL idi,o zaman almadık,şimdi de 75-70 civarı sanırım:-(

evet o ama çok hoşuna gitti. aldım ben artık napayım. artık yürütecini de kaldırdık hiç binmiyor ki önünde ki müziklerle ilgileniyordu onu çıkarıp kaldırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…