- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
çok geçmiş olsun sehercim iyidir şimdi inşallah selencimkızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış((
sizede çok geçmiş olsun..Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.
ayenne elada 45 dk da anca etrafı incelemeyi bırakır tam karıştırmaya geçer kısa sürede kalkarız :))Ayşe,zengin oldum deyince ben de lotodan para mı çıktı ne dedim)Unutmuşum günün olduğunu:-D
Artık fotoğraflarını paylaşırsın bizimle face de ya da burada..
Bizim kız ilk girdiği yerde,etrafa alışana kadar kalkıyoruz zaten,karıştırmaya fırsatı olmuyor)
aaay süper bi iş hayırlı olsun cnm bende yapmak isterdim ööle bişii..kızlar bu arada kk ya çok vakit ayıramamın bi sebebi daha var fırlama oğlum dışında..
annemle birlikte bi yer açtık biz..onunla uğraşıyoduk tadilatı dekorasyonu falan..
butik kurabiye,kek çiçekleri ve meyve çiçekleri yapıcaz..kayseride böyle bişi yoktu şimdilik burda bi alışveriş merkezine koyduk ürünlerimizi teşhir için..daha tam faliyete geçmemesine rağmen çok olumlu tepkiler alıyoruz..çok yoruluyorum ama çok zevki terapi gibi geldi bana..
sizde çook geçmiş olsunngünaydın..................................
gece 23,30da uyudu sabah 7,30 kalktı
ve gece 3,30 da bi emzirmek için yanıma aldıgımda yanıyordu ateşler içinde emen ölctüm 39,5
hemen paranox fıtıl attım suan ateşi yok ama öksürügü aşladı ilk dfa öksürdügünü duydum içim acıyor o öksürünce bugun doktora götürcem...............
morallerım cok bozuk............
bende aynı şeyi söylüyorum hep ma onlar ağlar ve uyuyamazken bu düşünce avutamıyo :)melek canım çok geçmiş olsun.üzülme malesef hastalık sırayla hepimizi dolaşıyo.kızkardeşim abla çocuklar kışın 3 kere hasta oluyo mutlaka demişti.kışın başında ortasında sonunda.biz ikisini atlattık.bunlar bağışıklık sistemi için gerekliymiş aslında da.annelik işte bize ağır geliyo.ne de olsa canları acıyo.kıyamam ki.
aman maşallah güle güle giysin resim koysana yelizcim merak ederiz biz :))herkese merhaba haftasonu kimsecikler yokk biz kızımla evdeyiz
babamız dün doğum günü elbisemizi almış bize süpriz yaptıı ayyyy heyecanlandım çok az kaldı yaaa
aynen benimkide o sıalar maç izliyodu ama ela uyanıktı ve babası maç izlerken bağırınca korktuğu için çook kibar izliyo benim ki artık eskiye göre hehehehbenim eşimde aynı canım küfürler havada uçuşuyo korkunç bi adam oluyo maç izlerken
ooh ne güzel gezmişsiniz keremede maşallah ama anlamadığım şirvanın dr bu kilolara çok diyo senin 30 gr az :)) neyse pişiği nasıl oldu sultan .dr ne verdi..?dün akşam tuğbayla koruparka gittik çocuklarıda aldık eşlerde beraber takldılar
iyi geldi çok eğlendik çocuklarda durdu Allah tan ordan tuğbalara geçtik ve gece 4e kadar ordaydık sohpet muhabbet okey falan oynadık
ecemle kereme bir örnek ayakkkabı aldk paqpa dan
bugünde doktordaydık ecem in doktoruna gittik çok beğendim çok iyi bir doktor baya konuştuk
keremin boyu 79 cm kilosu 9.900 boyu çok iyi ama boya kilosu 300 gram eksik dedi
atlattığımız boğaz enfeksiyonu keremin sürekli kusmalarının kilo verdirdiğinin farkındaydım zaten
neyse bizden bu kadar kzlar
denizzzzzzzzzz günaydn şeker!!!!!!!!!!!!!!!
herkese iyi haftalar...
biz artık cumartesileride tatiliz:)))
GEÇMİŞ OLSUN CANIM..geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara çok tşklerrrr
bugün hayatımda 2. kez çok korktum
1.si demir doğmadan önceydi sorunlu olduğu için
ona bişy olcak die korktum
2.side bugün
eşimi 1.5 saatte getirirz dediler 2.5 saat geçti gelmedi
çok korktum
ve eşime 2 saat boyunca narkoz vermişler dozajı çok fazlaymış
Allah korusun eşim geldiğinde baygındı ağlıyodu ve demiri sayılıyodu
onu öyle görünce bende başladım ağlamaya
Allaha şükrettimm
Allah onları başımızdan eksik etmesin
kıyamam yaa..öyle cnm ameliyat küçük fln dedim
büyütmedim aama sonuçta narkoz aldı uzun zmn
bide 13 yeri kesildi
masallahhhhhh..sağol mine ve burcu...... maşallah deyin kilo 12.5 boy 84 bana göre boyu uzun zayıf bir çocuk doktor teyzemiz çok iyi dedi, bide iştahsızlığı geçse süppppppeeeer olacak..........
mesela sabahtan beri sadece çorbasını ve küçük bir kase yoğurt yedirdim ama iştahsız deyince insanlar tuhaf karşılıyor aman ne bilem işte öyle
geçmiş olsun canım...kızlar çok kötüryüm selen gece 11 de akşam bırden ateşlerndı 39 u buldu fıtıl verımılık kompleks yaptım soydum dustu gecesaat 3 te tekrarladı doktroumu aradım yarı fıtılın devamıını ver ılık komplekse devam dedı sabah getır sabah götürdüm baktı burnu akıyo az oksuruk kusma yok dedım kan tahlılı yaptırdı değerleri normal dedı sadece mıkrop varmış kanda oda boğazı kızarmaya başlamış ondandır dedı 3 tane surup verdıbırı ates duşurucu dığeri soğukalgınlığı ıcın bırıde antıbıyotık boğazlarına 1 hafta kullan dedı dunden berı 1 saat uyumuşluum yok su an sersem gıbıyım doyurdum yatırdım seloşu şu an ateşi yok ama dun baya korktum doktorun demesıne göre ateslıyken ellerı ve ayakları souksa tehlıkelıymış((
geçmiş olsun..merhaba kızlar
dün geece demir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı
sanırım kötü rüya gördü
yanıma aldım uyudu
sabah eşimi almaya gittim Allaha çok şükür çok iyi
geçmiş olsun diyen herkese çok tşkler
ya bu ameliyat izi bitek bendemi kaldı
ne biçim bünyem varmış neyse Allahtan görünmeyen yerde hihihi
sabahtan beri ilk defa oturdum
Allah kiimseye hastalık vermesin
küçücük bi operasyon ne kdr pahallı
ordayken Demirin idrar külütürü sonucunuda aldık tmiz çok şükür
sehercim selenede çok geçmiş olsun
tez zmnda iyileşir ve mışıl mışıl uyurda sende uyursun
geçmiş olsun..Biz de hastayız gece 2'den beri toplam 5 saat uyuduk ana oğul. Grip olduk galiba ama Tuna'nın ateşi çıkıyor 4 saatte bir. Süzüldü yavrum. Çok zormuş. Hasta bebişlere sıhhat annelerine sabır diliyorum.
aaaa gerçektenmi yaaa
ben boşunamı o kdr para bayıldım özele
valla dr.un söylemesine göre bünye yapıomuş
bünyenin iyileşmesine bağlı dedi kimisinde iz kalır kimisinde kalmaz diyo
ama bnm dr.um arkadaşıda ameliyat etti onda iz yookkk allaa aalllaaa
hayırlı olsunkızlar bu arada kk ya çok vakit ayıramamın bi sebebi daha var fırlama oğlum dışında..
annemle birlikte bi yer açtık biz..onunla uğraşıyoduk tadilatı dekorasyonu falan..
butik kurabiye,kek çiçekleri ve meyve çiçekleri yapıcaz..kayseride böyle bişi yoktu şimdilik burda bi alışveriş merkezine koyduk ürünlerimizi teşhir için..daha tam faliyete geçmemesine rağmen çok olumlu tepkiler alıyoruz..çok yoruluyorum ama çok zevki terapi gibi geldi bana..
geçmiş olsun canım...günaydın..................................
gece 23,30da uyudu sabah 7,30 kalktı
ve gece 3,30 da bi emzirmek için yanıma aldıgımda yanıyordu ateşler içinde emen ölctüm 39,5
hemen paranox fıtıl attım suan ateşi yok ama öksürügü aşladı ilk dfa öksürdügünü duydum içim acıyor o öksürünce bugun doktora götürcem...............
morallerım cok bozuk............
biz alamadıkk yaa.yapmıyor çocuk...günaydın arkadaşlar.
nihayet gülfemden bugün idrar alabildik.o kadar sevindik ki kocacım bunun hatrına kahvaltıya börekler poğaçalar tatlılar almaya gittii.:dance:
masalhhmerhaba bayanlar 3gundur giremedim naptiniz merak ediyim gecmisi okuyucam simdi
bugun ayin 21 i biz 11aylik olduk boyumuz 79cm kilomuz 11.800gr olmus yavasta olsa istikrarli bi gelisime sahip reha herkese saglikli ve huzurlu pazarlar
geçer inşsallah çabucak kıyamam..hastaneden geldik sabah 10gibi cıktık dışarda ettik kahvaltıyı moallerım cok bozukk
üşütmüşş calpol ibufen vrdi cigrlerıne baktı bişeyi yokmuş
deniz suyu vrdi burnuna bidee..
burnu akıyor gözlerinin kenarları kıpkırmızı
ateşi vardı gece
veeeeeeeeee en beni nahvedeni nasıl öksürüyorrrrr yaaa
suan uyudu uykusunda bile öksürüyorrrrrrrr
allahım hemencecik iyleşsin....
eşimlede atıştık ben hasta etmişim
evet dedım o hasta olsun diye elımden geleni yaptım dedım bendeeeeee
cok morallimbozuk
benim tam 10 gün geçti korkuyorummm yaaa....kızlar 5 güngeçti ben hala hastalanmadım.....
aay süpermiş cmrtsi tatil..cnm bende bugün senin diyete bakıcam ben aydında bile bozmadım ama dün akşam 1-2 dilim kek yadim sadec( neyse 500 gr daha gitmiş veeeee kalçadanda 1 cm :))) en zor ver malum bende başlayayım diyorum pilatese ama 5 gün yapamam ben
geçmişi okumadım henüz hastalar varmı yada ekstra durumlar?
dün akşam tuğbayla koruparka gittik çocuklarıda aldık eşlerde beraber takldılar
iyi geldi çok eğlendik çocuklarda durdu Allah tan ordan tuğbalara geçtik ve gece 4e kadar ordaydık sohpet muhabbet okey falan oynadık
ecemle kereme bir örnek ayakkkabı aldk paqpa dan
bugünde doktordaydık ecem in doktoruna gittik çok beğendim çok iyi bir doktor baya konuştuk
keremin boyu 79 cm kilosu 9.900 boyu çok iyi ama boya kilosu 300 gram eksik dedi
atlattığımız boğaz enfeksiyonu keremin sürekli kusmalarının kilo verdirdiğinin farkındaydım zaten
neyse bizden bu kadar kzlar
şimdide koruparktan geldiik kereme aldığımız ayakkabılar büyük geldi ama çok rahat yumuşacık 19 numara aldık siznkiler kaç numara giyiyor kızlar?
dün akşam kerem bi oyuncak beğendi almıcaktım ama bırakmadı elinden alıncada kıyameti kopardı başka oyuncaklar gösterdim şlla onu istedi
fisher price in eğitici cd çalar çok güzel bişey
hafta sonu meriç hiç aptamil içmedii ..
boll bolll emdiii..
beşiginde hiç uymadı...
sallamaadan kendi kendine yan yana uyuduk masallahhh...
bi de hafta sonu 2 gün dısari çikardik..
ilk defa bebek arabasinda hiç kalkmak istemeden ağlamadan sıkılmadan oturdu...
babasıyla benim gözlerimiz dolduu...
ay canim allah sifalar versin esleri o anlarda duymamak gerek benimkide ayni canim napcan kendi bi don bile giydirmez iki cocuk bende yilda bi hastalansalar suc bende olduuuuuuuuuuuuuu gozlerim doldu
amin canim bende siiiri cok begendim GEDA CIM TESEKKURLER sanada
bunlar iyi gunlerimiz canim daha 2yas sendromu 3yas kendini ve cevreyi tanima sendromu falani filani var ben araliksiz yasadigimda oyyy allahim akil sagligimi koru
heee bide ben buyukten daha cok zorlaniyom valla reha onun kadar daraltmiyo beni yaaaaaaa
SIHHATLER olsun canim tarttirsaydin bu ilkti dimi onu tartip zekatini vermek gerek canim yani bu adet felan degil heee dinimizin bi geregi de sen ne derisn bilemem
AYYYY evet yaa bizim tam 1ayimiz kaldi canim benimkide 20gun erken gelenlerden
korkma canim olursun bu hormonlar dengeyi sasirdi yavffffffff
kiz enimki bile normalde cok sessiz olmasina ragmen mac deyince cildiriyo valla taniyamiyom adami
bu neee yaaa nisbet mi yapiyonuz oh herkes gezmelerde oturun evde yaaa sikmayin canimi ben kipirdiyamiyom yuru git beeee deeeeeeeeeeeeeee
ben abisinin yurume ayikkibilarini giydirdim oldu ama sanki 1numara buyuk gibi ki bizimkiler ayaktan genistir bayagi 21 numara ama yuruyene kadar tam olur sanirim
hastalara sifalar dertlilere devalar aamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn is bitmez bay:bbo: saftim kaydi vallaha
sen eskiden de ctesi leri çalışmıyordun ... şimdi ne olduki.denizzzzzzzzzz günaydn şeker!!!!!!!!!!!!!!!
herkese iyi haftalar...
biz artık cumartesileride tatiliz:)))
canım kerem şuan 10 aylık oldu.. arada 1 ay var belki ondan olabilir.ben 9 aylıkken götürmüştüm.çok geçmiş olsun sehercim iyidir şimdi inşallah selencim
sizede çok geçmiş olsun..
ayenne elada 45 dk da anca etrafı incelemeyi bırakır tam karıştırmaya geçer kısa sürede kalkarız :))
aaay süper bi iş hayırlı olsun cnm bende yapmak isterdim ööle bişii..
sizde çook geçmiş olsunn
bende aynı şeyi söylüyorum hep ma onlar ağlar ve uyuyamazken bu düşünce avutamıyo :)
aman maşallah güle güle giysin resim koysana yelizcim merak ederiz biz :))
aynen benimkide o sıalar maç izliyodu ama ela uyanıktı ve babası maç izlerken bağırınca korktuğu için çook kibar izliyo benim ki artık eskiye göre heheheh
ooh ne güzel gezmişsiniz keremede maşallah ama anlamadığım şirvanın dr bu kilolara çok diyo senin 30 gr az :)) neyse pişiği nasıl oldu sultan .dr ne verdi..?
canım test yaptınmı ? ben yapmaya korkuyorumGEÇMİŞ OLSUN CANIM..
benim de özelde doktorum çok iyiydi ona rağmen dikiş izin bellii.
doktorun 2 3 aya bişi kalmaz demişti..
ana ben biliyorum iz kalıyorum yapım bu..
kıyamam yaa..
masallahhhhhh..
geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun..
bünyeden..
geçmiş olsun..
hayırlı olsun
geçmiş olsun canım...
biz alamadıkk yaa.yapmıyor çocuk...
masalhh
geçer inşsallah çabucak kıyamam..
benim tam 10 gün geçti korkuyorummm yaaa....
ben ctesi pasif cimlastige yazildim 15 seans toplam. haftada 3 seans 5 haftada bitrcek..
kesin bir beden incelme..
fazla da incelebilirsin dedi..
bugün baslıyorum hadi hayırlısı bakalımm
ya günaydın dicektim ama şirvaaaaaaaaaan şaka di mi
bende aynen valla günaydın diycektim nutkum tutuldu şirvan ciddimisin sen?
şirvannnn?????
gunaydın kızlar melek 2 gun içinde duzelıyo ates bızımde anca dun akşam duştu şukur
nasılsınız hatunlar bız anca ıyı olduk selen bıraz toparladı sonunda
şirvan şaka yapmıyosun dımı
Playskool un mu?Bir ara onlar 50 TL idi,o zaman almadık,şimdi de 75-70 civarı sanırım:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?