2009 Nisan Anneleri

ben 3-4 kilo versem yeter canım..
biras dikkat ederim..
hiç rejim yapmadım.
yapcam dediğimde de hep daha fazla yedim.
o yüzden rejim yapmayı düsünmüyorum. ama yediklerime biraz dikkat ederim.
sağol canım ilgin için..

ekstra durum var ben hamileyim
ben de olablirim.
benim 13 nisanda olmam gerekiyordu..
öğle arası test alıp yapacağım korkuyorum ama.. napimm..
en azından yoksa içim rahatlar.. varsa da bilemiyorum... nolurr. 10gün geçtiii yaaaa :1no2:

amanın kızlar valla ben cesaret edemedım hapa başladıydım sız nasıl hala korunmuyonuz ıstıyosanız ayrı da valla ne bılıyım ıkıncı su an bana ağır gelır dıkkatlı olun valla

amanın kızlar valla ben cesaret edemedım hapa başladıydım sız nasıl hala korunmuyonuz ıstıyosanız ayrı da valla ne bılıyım ıkıncı su an bana ağır gelır dıkkatlı olun valla

canım korunuyoruzz ...
ama olurmu olurrr..
doğumdan öce hap kullanıyordum...
şimdi eşim korunuyor..
üff 2. yi düsünemiyorum..
insallah yoktur bişii..

ya kızlar ecem çok huysuz ya sürekli ağlıyor ne yürüteçte duruyo ne oyuncaklarıyla oynuyor iyice sinir sistemim bozuldu kendimi kasmaktan artık onun arkasında koşmaktan kuvvetim kalmadı sizin bebişler nasıl siz neler yapıosunuz ben artık sapıttım iyice ecemle..

aynı tuğbacım ustune uyumamakta dırenen dediği olsun isteyen sureklı evde gezen pende peşinde tabi bi bebek selen hiç yoktan ağlıyo kapılar kapanmıcak evın ıcınde oturup ağlıyo sürekli peşımde olcak

oh be geçmişi bitirdim içim rahatladı işe başlayabilirim artık. arada da son mesajlara bakarım artık. şirvan ve esenden de haberler bekliyoruz

valla bizde de yok uyku kalk borumuz 6 ya çekildi gerçi benim için iyi oldu işe giderken çabuk toparlanırız, bizde de aynı istekleri olmayınca yalancıktan ağlama kızma kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar kendi kararlarını veren bir birey olmasını istediğimden genelde dediklerini yapmaya çalışıyorum inş.şımarık bir çocuk olmaz...

tuğba ben de delirmek üzereyim.uyku saatleri tam bi facia.hem uykudan çıldırıyo hem uyumıcam diye direniyo daha çok ağlıyo.yemek yemiyo.dün dışarı çıkaralım hava alsın dedi gittiğimize pişman olduk hemen eve döndük.güya dışarda yemek yiyecektik.dün gece artık çok kötü bağırdım sonra da niye bağırdım diye oturup ağladım.
yani bir dokun bin ah işit canım.kötü durumdayım ben de.eşim bu perşembe beni izmire gönderiyo.kendime geleyim diye.

gülercim ecem bu kadar değildi ya şimdi ne bir iş yapabiliyorum ne bişey hemen arkamdan ağlıyor valla geçicek bugünlerde inşallah ne yapalım diyorum acaba benmi bir hata yapıyorum dün alt kattaki komşu gördü bana diyorki neden ağlıyor sürekli ecem sinir oldum bende dedim keyfinden ağlıyor..

oğuz 9,5 aylıkken yürümeye başladı.aman allahım herdakika düşüyordu.hiçbi iş yapamaz olmuşltum.çekmecelere parmak sıkıştırmalar burnunu yere düşmekten çizmeler.saniyede herşey.şimdi resmen koşuyor nefes alacak fırsat bırakmıyor.asla 1 dakika sakin durmuyor.yürümeyi o kadar seviyorki uyurken bile yürüyecek.şimdi konuşma çalışmaları yapıyor.dilini ağzının içinde yuvarlayıp garip sesler çıkartıyor.
önden önden acelesi varmış gibi gidiyor valla.hayırlısı hem çok tatlıalr hem çok yorucular.hepimize bol sabır ve güç diliyorum

ayyyy şirvan be sabah sabah adrenalimizi tavan yaptırdın
ne güzel işte heyecanla sabah başlamış oldu...

evet o ama çok hoşuna gitti. aldım ben artık napayım. artık yürütecini de kaldırdık hiç binmiyor ki önünde ki müziklerle ilgileniyordu onu çıkarıp kaldırdık.
ne aldın bacım ..
bu arada diyetisyen nasıl gidiyor. ismi neydi.. birde ücreti nasıl ..
ayda kaç defa gidiliyor..
ayy amma soru sordum heee..

şirvan test yapsana merak ettim.:jeyyar:

ayy yok ben yapamam...
korkuyyorummmmm.

ben mi dağ başında nerden bulacam eczaneyi ,, gerçi karşımda sağlık ocağı var ama...
kalsın....

ben emzirdiyimden hap kullanamıyorum...

hayırlısıı kızlar ya eline sonunda olmuycakmı allah herşeyin hayırlısını nasip etsin....

vaallla öyle değip kendimi teselli ediyorum ...

maşallah oğuza ecemde adım atıyo tabi isterse ama 1 dk yerinde oturamıyo ne yapalım dediğin gibi ama çok şekerler zaten katlanılmazki başka türlü geçicek elbet bu günler
şirvan valla bencede sen hemen test yaptır canım sen korunmuyomusun cnm?

AYY KORKU BASTI BENİ ŞİMDİİ yaaaaaaaa...
ayy beni basmadı heeee. heee
sen 10 gün olmuş.. benim daha 6 haa haa
delirdin remen .)))

git tabii canım değişiklik olur..
kafan dağılır hemmm
maşallah oğuza.. her geçen gün bakmak daha zorlaşıyor..

Meriç ten bahsetmişin sankii..
aynıııı..
bizimki 9 aylık basladı yürümeye..

playskool ilk arabam aldım ama daha gelmedi. dün ebebeğe gittik orda kalmamış. internetten sipariş ettim. bu arada bir bisiklet vardı 10 aydan 2 yaşa kadar geçen bahsi geçmişti. ebebekte kızımı bindirdim çok hoş gerçekten havalar biraz daha ısınsın alabilirim. yada birine doğum günü hediyesi falan aldırabilirim.çok kullanışlı.
diyetisyen iyi gidiyor. harfiyen uygulmaya çalışıyorum bakalım salı kontrol ver
1 haftada ne kadar gitmiş. haber veririm. adı nil şahin gürhan. 150 verdim ilk muayenede bu hafta tekrar gidicem ama para verecek miyim yada her hafta gidecek miyim bilemiyorum. kilolar gitsin de para önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…