ben 3-4 kilo versem yeter canım..esencim benim daha önce de sigarayı bıraktığım zaman kilom artmıştı vee kilo veremeyince pasif jimnastiğe gitmiştim evet beden olarak 3-5 cm inceldim ama hiç kilo vermedim nerdeyse tavsiyemö diyetle yap cnm mutlaka..
allahım o iğrenç sigaradan temelli kurtuldum sonundaa çook şükür zaralarının yanında bırakıncada deli gibi kilo alıyosun hatta ben son bırakmamda ki 1,5 sene oldu önceden deneyimli olduğum için kilo alacağımı biliyordum ve bırakınca hemen rejime başladım rejimle 3 kilo aldım inanabiliyo musunuz :)))
eşim rejimsiz 10 :) birde aldığın kiloları ilk 1 sene kesinlikle veremiyosun vücut duruyo ıııyyy aman kurtuldum :)
ben de olablirim.ekstra durum var ben hamileyim
benim 13 nisanda olmam gerekiyordu..ayy canım aklıma hiç gelmedi.. gelseydi yerdekileride toplardım..
sadece kuyruk kısımlarını aldım..
ne olcak şimdi..
sen eskiden de ctesi leri çalışmıyordun ... şimdi ne olduki.
canım kerem şuan 10 aylık oldu.. arada 1 ay var belki ondan olabilir.ben 9 aylıkken götürmüştüm.
canım test yaptınmı ? ben yapmaya korkuyorum
DERMİŞİM.... 16 sında olmam gerekiyordu...
amanın kızlar valla ben cesaret edemedım hapa başladıydım sız nasıl hala korunmuyonuz ıstıyosanız ayrı da valla ne bılıyım ıkıncı su an bana ağır gelır dıkkatlı olun valla
ya kızlar ecem çok huysuz ya sürekli ağlıyor ne yürüteçte duruyo ne oyuncaklarıyla oynuyor iyice sinir sistemim bozuldu kendimi kasmaktan artık onun arkasında koşmaktan kuvvetim kalmadı sizin bebişler nasıl siz neler yapıosunuz ben artık sapıttım iyice ecemle..
ne güzel işte heyecanla sabah başlamış oldu...ayyyy şirvan be sabah sabah adrenalimizi tavan yaptırdın
ne aldın bacım ..evet o ama çok hoşuna gitti. aldım ben artık napayım. artık yürütecini de kaldırdık hiç binmiyor ki önünde ki müziklerle ilgileniyordu onu çıkarıp kaldırdık.
şirvan test yapsana merak ettim.:jeyyar:
ben mi dağ başında nerden bulacam eczaneyi ,, gerçi karşımda sağlık ocağı var ama...ben 3-4 kilo versem yeter canım..
biras dikkat ederim..
hiç rejim yapmadım.
yapcam dediğimde de hep daha fazla yedim.
o yüzden rejim yapmayı düsünmüyorum. ama yediklerime biraz dikkat ederim.
sağol canım ilgin için..
ben de olablirim.
benim 13 nisanda olmam gerekiyordu..
öğle arası test alıp yapacağım korkuyorum ama.. napimm..
en azından yoksa içim rahatlar.. varsa da bilemiyorum... nolurr. 10gün geçtiii yaaaa :1no2:
ben emzirdiyimden hap kullanamıyorum...amanın kızlar valla ben cesaret edemedım hapa başladıydım sız nasıl hala korunmuyonuz ıstıyosanız ayrı da valla ne bılıyım ıkıncı su an bana ağır gelır dıkkatlı olun valla
hayırlısıı kızlar ya eline sonunda olmuycakmı allah herşeyin hayırlısını nasip etsin....
ayy beni basmadı heeee. heeeAYY KORKU BASTI BENİ ŞİMDİİ yaaaaaaaa...
git tabii canım değişiklik olur..tuğba ben de delirmek üzereyim.uyku saatleri tam bi facia.hem uykudan çıldırıyo hem uyumıcam diye direniyo daha çok ağlıyo.yemek yemiyo.dün dışarı çıkaralım hava alsın dedi gittiğimize pişman olduk hemen eve döndük.güya dışarda yemek yiyecektik.dün gece artık çok kötü bağırdım sonra da niye bağırdım diye oturup ağladım.
yani bir dokun bin ah işit canım.kötü durumdayım ben de.eşim bu perşembe beni izmire gönderiyo.kendime geleyim diye.
maşallah oğuza.. her geçen gün bakmak daha zorlaşıyor..oğuz 9,5 aylıkken yürümeye başladı.aman allahım herdakika düşüyordu.hiçbi iş yapamaz olmuşltum.çekmecelere parmak sıkıştırmalar burnunu yere düşmekten çizmeler.saniyede herşey.şimdi resmen koşuyor nefes alacak fırsat bırakmıyor.asla 1 dakika sakin durmuyor.yürümeyi o kadar seviyorki uyurken bile yürüyecek.şimdi konuşma çalışmaları yapıyor.dilini ağzının içinde yuvarlayıp garip sesler çıkartıyor.
önden önden acelesi varmış gibi gidiyor valla.hayırlısı hem çok tatlıalr hem çok yorucular.hepimize bol sabır ve güç diliyorum
oğuz 9,5 aylıkken yürümeye başladı.aman allahım herdakika düşüyordu.hiçbi iş yapamaz olmuşltum.çekmecelere parmak sıkıştırmalar burnunu yere düşmekten çizmeler.saniyede herşey.şimdi resmen koşuyor nefes alacak fırsat bırakmıyor.asla 1 dakika sakin durmuyor.yürümeyi o kadar seviyorki uyurken bile yürüyecek.şimdi konuşma çalışmaları yapıyor.dilini ağzının içinde yuvarlayıp garip sesler çıkartıyor.
önden önden acelesi varmış gibi gidiyor valla.hayırlısı hem çok tatlıalr hem çok yorucular.hepimize bol sabır ve güç diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?