maşallah oğuza ecemde adım atıyo tabi isterse ama 1 dk yerinde oturamıyo ne yapalım dediğin gibi ama çok şekerler zaten katlanılmazki başka türlü geçicek elbet bu günler
şirvan valla bencede sen hemen test yaptır canım sen korunmuyomusun cnm?
playskool ilk arabam aldım ama daha gelmedi. dün ebebeğe gittik orda kalmamış. internetten sipariş ettim. bu arada bir bisiklet vardı 10 aydan 2 yaşa kadar geçen bahsi geçmişti. ebebekte kızımı bindirdim çok hoş gerçekten havalar biraz daha ısınsın alabilirim. yada birine doğum günü hediyesi falan aldırabilirim.çok kullanışlı.
diyetisyen iyi gidiyor. harfiyen uygulmaya çalışıyorum bakalım salı kontrol ver
1 haftada ne kadar gitmiş. haber veririm. adı nil şahin gürhan. 150 verdim ilk muayenede bu hafta tekrar gidicem ama para verecek miyim yada her hafta gidecek miyim bilemiyorum. kilolar gitsin de para önemli değil.
playskool ilk arabam aldım ama daha gelmedi. dün ebebeğe gittik orda kalmamış. internetten sipariş ettim. bu arada bir bisiklet vardı 10 aydan 2 yaşa kadar geçen bahsi geçmişti. ebebekte kızımı bindirdim çok hoş gerçekten havalar biraz daha ısınsın alabilirim. yada birine doğum günü hediyesi falan aldırabilirim.çok kullanışlı.
1 haftada ne kadar gitmiş. haber veririm. adı nil şahin gürhan. 150 verdim ilk muayenede bu hafta tekrar gidicem ama para verecek miyim yada her hafta gidecek miyim bilemiyorum. kilolar gitsin de para önemli değil.
hayır korunmuyorum.. geri çekilme metodu iişte...
ayy ne kadar rahat konuşuyorum...
bir hamile olumde delirim resmen....
ecemi yazmışsınya demin.. sbizimkide çok huysuz...
şu üst dişler bir çıksada rahatlasak..
yemek yemiyor..
dün ne çorba içti ne yoğurt.. ağzına alıyor.. tutuyor yutmuyor...
resmen benle inat ediyor.. su içiriyorum.. öyle gidiiyor.. zorlaynca ağlıyor..
oyun ynasın diyorum. yok benim yanımda olacakmış..
dğn yanındayım memesi düşmüş bende inadına vermiyorum. ağlıyor.. eşim diyor versene ağlatma çoçuğu .. demesi kolay paşam rahatsız oldu. tv. sehası yarım kaldı..
sabah -akşam-gece ben ilgileniyorum oğlumla.. babadan fayda yok bize...
heee sonra bu adama ben bir tane daha çoçuk yapım ..
klava: klava: klava:
deliyim ben deliiii.
ebebektekini aldım ben.acayip güzelmiş cidden.2 yaşa kadar diyorlar ama dün 2,5 yaşındaki yeğenim bindi gayet te iyi kullandı.playskool ilk arabamı kaldırdım ben.küçücük kaldı kullanmıyor hiç.artık bundan sonra alacakalr varsa bence almasın hiç
ebebektekini aldım ben.acayip güzelmiş cidden.2 yaşa kadar diyorlar ama dün 2,5 yaşındaki yeğenim bindi gayet te iyi kullandı.playskool ilk arabamı kaldırdım ben.küçücük kaldı kullanmıyor hiç.artık bundan sonra alacakalr varsa bence almasın hiç
bize alabilirsin şekerim..
birde e bebeğe kadar geliyosun da bize niye uğramıyorsun..
5 dak mesefedeyim... aşk olsun...
üsk. daki diyetisyene ayda 100 veriyorduk. 15 günde bir gidiliyordu. bir muayene bir kontrol diye yani her gidiş 50 gibi oluyordu. o yüzden sordum.
kızlar sitede gezinirken şöyle bir başlığa rastladım çok şaşırdım hepimizin bebekleri büyüyo ve böyle bir problemle karşılaşabiliriz bir okuyun.
http://www.kadinlarkulubu.com/davranis-bozukluklari/329078-25yasinda-oglum-masturbasyon-yapiyo.html
ayy şu bisikletin linkini gönderin merak ettim..valla bencede bende ecem playscool il arabamdan aldım ecem hiç ilgilenmiyor bile artık gereksiz gerçektende onu alacağınıza şu bisikleti alın daha güzel
herzaman beklerim şekerim..benim kızımda ay olarak büyük ama kendi ufak zaten tam geliyor bir arkadaşımda görüdm çok sevdi oynadı onun için hatta ev sahibi bebekle kavga etti. :)
:) babanne falan hep beraber geldik ama olur bir gün geliriz inşallah. havalar da güzelleşti. hem benim kız da iyice sevmeye başladı çocukları güzel olur. sende bir buluşma yapalım . hem evi öğrenmiş oluruz.
afiyet şeker olsun..şirvan yap testi için rahat etsin canım.
selin yeni oyuncağınızı güle güle kullanın
tuğba canım ben de hep kendime bugünler geçecek çok güzel günlerimiz olacak diyorum.yoksa kafayı yerim.
neyse ben kahvaltı yapayım.çok acıktım.
bizimkide her açtığımda elliyor.. dr. sordum.. acaba bişeymi var kaşnıyor falan mı diye..kızlar sitede gezinirken şöyle bir başlığa rastladım çok şaşırdım hepimizin bebekleri büyüyo ve böyle bir problemle karşılaşabiliriz bir okuyun.
http://www.kadinlarkulubu.com/davranis-bozukluklari/329078-25yasinda-oglum-masturbasyon-yapiyo.html
hayırlı olsun diyenler için sağolun :)
biz de aldık araba koltuğu stork marka aldım ben de şirvandan duymuştum. güzel yani fiyatına göre gayet iyi.dün otutturduk bi de saçlarını iki yandan topladık ay canım kocaman kız gibi oldu. büyüdüler hakkaten. Allah hepsini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?