2009 Nisan Anneleri

hayır korunmuyorum.. geri çekilme metodu iişte...
ayy ne kadar rahat konuşuyorum...
bir hamile olumde delirim resmen....

ecemi yazmışsınya demin.. sbizimkide çok huysuz...
şu üst dişler bir çıksada rahatlasak..
yemek yemiyor..
dün ne çorba içti ne yoğurt.. ağzına alıyor.. tutuyor yutmuyor...
resmen benle inat ediyor.. su içiriyorum.. öyle gidiiyor.. zorlaynca ağlıyor..
oyun ynasın diyorum. yok benim yanımda olacakmış..
dğn yanındayım memesi düşmüş bende inadına vermiyorum. ağlıyor.. eşim diyor versene ağlatma çoçuğu .. demesi kolay paşam rahatsız oldu. tv. sehası yarım kaldı..

sabah -akşam-gece ben ilgileniyorum oğlumla.. babadan fayda yok bize...

heee sonra bu adama ben bir tane daha çoçuk yapım ..
klava: klava: klava:
deliyim ben deliiii.

ebebektekini aldım ben.acayip güzelmiş cidden.2 yaşa kadar diyorlar ama dün 2,5 yaşındaki yeğenim bindi gayet te iyi kullandı.playskool ilk arabamı kaldırdım ben.küçücük kaldı kullanmıyor hiç.artık bundan sonra alacakalr varsa bence almasın hiç

bize alabilirsin şekerim..
birde e bebeğe kadar geliyosun da bize niye uğramıyorsun..
5 dak mesefedeyim... aşk olsun...

üsk. daki diyetisyene ayda 100 veriyorduk. 15 günde bir gidiliyordu. bir muayene bir kontrol diye yani her gidiş 50 gibi oluyordu. o yüzden sordum.

allah sabır versin şirvancım birde çalışıyosun çok daha zor
valla eşim 2.yi hemen istiyordu sprali çıkart diye başımın etini yedi
bakarda saolsun ama benim şu an 2.bir bebeği psikolojim asla kaldırmaz
hatta geçen eşimle konuştum dedim benden 3-5 yıl çocuk isteme dedim olur olur diyo ecem uslansın sen unutucaksın bu günleri diyo tabi onun için konuşması kolay dün evdeydi ya ecem sürekli ağlıyor bana diyoki allah sana sabır versin ecemle evde 1 gün geçirmek ne kadarda zor
bak dedim anladınmı şimdi 2 .çocuğu niye istemiyorum?

valla bencede bende ecem playscool il arabamdan aldım ecem hiç ilgilenmiyor bile artık gereksiz gerçektende onu alacağınıza şu bisikleti alın daha güzel

benim kızımda ay olarak büyük ama kendi ufak zaten tam geliyor bir arkadaşımda görüdm çok sevdi oynadı onun için hatta ev sahibi bebekle kavga etti. :)

:) babanne falan hep beraber geldik ama olur bir gün geliriz inşallah. havalar da güzelleşti. hem benim kız da iyice sevmeye başladı çocukları güzel olur. sende bir buluşma yapalım . hem evi öğrenmiş oluruz.

şirvan yap testi için rahat etsin canım.
selin yeni oyuncağınızı güle güle kullanın
tuğba canım ben de hep kendime bugünler geçecek çok güzel günlerimiz olacak diyorum.yoksa kafayı yerim.
neyse ben kahvaltı yapayım.çok acıktım.

valla haklısın şirvan bende elıne tutusturmadan bakmaz cuma ateslenınce ben nobet tuttum cumarteısde aynıydı pazar pil bitti benım saat 1 dı al dedım kızını uyuttum altı temız karnı tok bak ben uyucam bı uyumusum ama benım selen zillis babacı uzmuyo benle beraber uyumuş
tuğba sevındım ınan 2 cıyı su an ıcın ertelemenıze banana noluyasa maa napayım çeken bilir dimi ama :)
bende o bısıkletten alıcam daha doğrusu babannesıne dedım doğum gunu hedıyesı olarak :) çok hoşuma gıttı
selın gule gule kullanın canım oyucanızı
çiçek onu okudum ben hepimizin başına gelebılır bı durum
valla guler bu gunlerde gecıcek inşallah

ben 3-7 yaşın cinselliği keşfetme yaşı olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim..aay ane baba için nasıl zor bi dönem..bizler de düzgün atlatırız inşallah o dönemleri yaa

hayırlı olsun diyenler için sağolun :)
biz de aldık araba koltuğu stork marka aldım ben de şirvandan duymuştum. güzel yani fiyatına göre gayet iyi.dün otutturduk bi de saçlarını iki yandan topladık ay canım kocaman kız gibi oldu. büyüdüler hakkaten. Allah hepsini korusun.

inşallah çok çok gider kilolar..

slm...
egenin altını değiştirirken bazen oda tutmaya çalışıyor korkmalı mıyım acaba?bilmiyorumkismile

valla bencede bende ecem playscool il arabamdan aldım ecem hiç ilgilenmiyor bile artık gereksiz gerçektende onu alacağınıza şu bisikleti alın daha güzel
ayy şu bisikletin linkini gönderin merak ettim..

herzaman beklerim şekerim..

afiyet şeker olsun..

bizimkide her açtığımda elliyor.. dr. sordum.. acaba bişeymi var kaşnıyor falan mı diye..
yok.. kendini tanıyordur. hoşuna gidiyordur dedi adam bana :)))
sapık oğlum benim...

güle güle kullansın canım ..ben memnunum sizde memnun olursunuz inş.
nerden ne kadara aldınız..

sanmam aysuncum şimdi nasıl herşeyi keşfetmeye çalışıyolar egede yeni farkına varıyo ve merak ediyo bence..ama yorumları okuduğum kadarıyla başımıza gelse bile bu doğal bişeymiş bazı çocuklarda olur bazılarında olmazmış ki çocuk genellikle sıkıntıdan yaparmış..anneyle bol vakit geçirmek oynamak ve hiç bişey olmamış gibi davranıp üstüne gitmemek iyi geliyormuş ve kendiliğinden geçiyormuş..neyse daha neler görücez öğrenecez bakalım :)

herkese merhabalar ve iyi haftalar olsun...geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım...gün içinde görüşmek dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…