2009 Nisan Anneleri

hafta sonu bebek fuarina giden oldumu..
c.tesi de pazar günüde gitmek için tekif aldım. ama içimden gitmek gelmediğinden gitmedim...

bende dr.programında sabiha hn.dan:)4 yaşında cinsel kimliklerini keşfediyorlar diye duydum:)
ama bu keşfetme mesela erkek çocuğun babasıyla aynı cinste olduğu,babasını örnek alması gibi....

canım 200 e internetten aldım. alışveriş konusunda benim kocada iş yoktur. hiç sevmez. bu tür işler bana kalır

hafta sonu bebek fuarina giden oldumu..
c.tesi de pazar günüde gitmek için tekif aldım. ama içimden gitmek gelmediğinden gitmedim...

biz dün niyetlenmiştik hatta yolu yarı yapmıştık ama gülfem o kadar çok ağladı ki dönmek zorunda kaldık.bi sürü alacağım vardı.ne güzel liste yapmıştım.:1no2:

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Esennn, AysunEge, cicekcicek+, denizela, gulshenidil, huzur84, NAVRIS, SEAASIA, sev_rey, sindoma54, ssengun+, urla+, yaSelin

masallah kalabalığız...

GÜNAYDINN..GÜZELERRRR..

bizdede durum aynııı.kağan çok mızı mızzz..artık dışarı çıkmak istioo..balkona çıkıoz gık yok içeriye yönelince çıldırıoo..

bi yazz gelseydiii..sere serpe çıkarır yorardım..

ya çiçeğin gönderdiği topiği okudum.çok zor bi durum ya.15 aylıkken bi çocuğun mastürbasyon yapması çok garip ve işin içinden çıkılmaz bidurum.Allah korusun.

egeyi ben de merak ediyorum.ben de bi cesaret gülfemi dışarı çıkaracam.evde ikimiz de çok bunaldık ama dünkü gibi yapar diye de çok korkuyorum.

bisiklet çok hoşuma gitti.yazın alırım ben ama.daha yeni baston aldık.pierre cardinden.malum tek maaşla her istediğimizi anında alamıyoruz.ama bu bisikleti almalıyım çok güzel.

kızlar ben kendimi çok yorgun halsiz sinirli hissediodum gözlerimin altı mosmor yüzüm sapsarıydı neyse geçen check up a girdim vücudumda demir kalmamış resmen doktor iyi sen ayaktaymışsın dedi. şuan ferrum fort kullanıyorum günde 2 tane o da mide bulandırıyo. ve hemen yüzüme renk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…