niye korkuyon şeker. sen üstesinden gelirsin.durur ya durmazmı hiç camdan baktırrısın uyur bile arabada insanlara bakar
kız çocuğu büyütmek bana çok zor geliyo
hayırlı br evlat olursa tabi ilerde çok iyi olur annesine yardımcı olur ama korkuyorum ben kızım olcak diye ne bileyim sorumluluğu çok daha fazla
saol canım ..HADİ GÖZÜN AYDIN.
ben de çok seviyorum hepinizi.
o zaman yeniden aramıza hoşgeldin aliye.herşeyde vardır bi hayır.
ayy hiç sorma yaa. bizimkiler nekadar çabuk büyüdüler öyle..ama şöyle bi durum var yeni doğan minikleri falan görünce insanın halaaa içimgidiyo çook tatlılar
ben varımSultan korkma bereber büyütürüz kızımızı da:)
kızlar hatta beraber yapılacak madem hedef koyalım 2012 de hamile kalmaya çalışalım:)
hoşgeldin. aallah yardımcın olsun canımselam kızlar nasısınız. çoğu kişi nickini değiştirmiş bende değiştridim. eski adımla şemşamer. benim bakıcı işi bırakmak istiyo ne yapacağımı şaşırdım. çocuk yapmaktan değil bu bakıcı olayından korkuyodum korktuğum başıma geldi. işe başlayalı 1 ay oldu ve ben ikinci bakıcıyı aramaya başladım. bulmak problem değilde çıcvuklar yeni birine nasıl ısıncak tekrar. Allahım sen yardım et bana.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aynen o yaşadıklarımı bir kez daha yaşamak için çok erken yani benim sinir sistemim daha düzelmedi
bazı şeyler eskisine dönmedi bana daha çok var
heheh kamyonla gelsen anca çiçek heheh gözümün önüne geldi ne gldüm hee kasaya doluşurux dümbelek falan çalarız muhahah
ne yapım canım en yaşlınız benim..yok yok bence şirvan kendini çoktan hazırlamış 2.ye zaten baksana allaha emanet gidiyo bence nisan annelerinden ilk şirvan kalıcak:)))
2011-2012 ne zaman olursa fark yapmaz.. ama arada 2 yaş olsun istiyorum .şirvan sende mi 2012cisin
yok canım emmiyor artık.şirvan batran parmağını emiyor mu hala?gülfem bırakmadı.
unutmadıkda 2.çoçuk planı yapıyoruz o yüzden arada kaynıyordun. şekersğol ol gülfem artık burdayım ama unutuldum galiba, :çok üzgünüm:
valla canım açsan böyle bi dert, açmasan iki çocuk insanın ömrünü yer. bence herkez kendini bilir . sabır varsa en iyisi açmamak fazla
ikincileri konuşmaya başlamışsınız ben ikinci ciyi doğurmuş bi anne olarak şunu söyleyim. ara çok kaldı bizde oğlum 8 yaşında sueda malum 10 aylık valla kızın burnundan getiriyo. nerden doğdum diyo yavrucak . açık açık itiraf ediyo sıpa sevmiyom diye. halbuki ne kadar istemişti. canını yakmaktan ağlatmaktan zevk alıyo. neyse bende dert çokkkk anltıp sizi bunaltmayımmafoldumben
valla canım açsan böyle bi dert, açmasan iki çocuk insanın ömrünü yer. bence herkez kendini bilir . sabır varsa en iyisi açmamak fazla
canım senin de 2012 nisan dan sonra kız oluyo
2010 şubattan 2012 nisana kadar erkek
yani sen can ın doğum günüden sonra düşünme artık zaten vazgeçmişitn de
ama 2012 çıkması iyi bence kardeşleri olunca 4 .5 oluyolar ana okuluna başlayana kadar da kardeşler 1 yaşında olacak 1. sınıfta 2 yaş dersleriyle rahat ilgilenebilicez büyüklerin
dimi çıkıyo ya herkesin
bizimki de erkeğe kadar devam diyo şirvan:)
evet ya kız şart allah nasip eder inşallah
sağol canım benim amin
evet çok gözümde büyüyo benim de herşey ama 2. olmalı bence ama şimdi daha erken ondan zor geliyo birazda canım
canım o yüzden aylara da bakıyosun ama birazda kısmet oluyo işte o zaman:)
mesela kadın ocak erkek ekimdir ocaktan sonra hamile kalırsa kız ekimden sonra olursa erkek olur ama tutmayabilir de
aliye'cim zaten istesede olmaz zaten allahtanki spral taktırmışım yoksa şimdiye kadar 2.doğurmuştum benkaydirigubbakcemile5
ay canım ya yaş farkı olunca oluyo böyle çok akılları ermeden yapmak lazım ikinciyi
çevremde çok örnek var
heleki yeni doğan birincinin okul zamanına denk gelirse yahi 1. sınıfa anne kafayı yiyo
o yüzden 3-4 yaş ara en iyisi
iyiki taktırmışsın o zaman istemeyi biliyolar da bütün zorluğu onlar çekmiyolar ki dimi benim de bişeyler yapmam lazım ya hap ya spıral ama korkuyorum ya en iyisi hap gibi geliyo
aay bi poğaca yapayım dedim kaçar sayfa yazdınız neyse hızlıca okudum ama beni ilgilendirmeyen bi konu 2. çocuk o yüzden alıntı yapmadım hehehe...
hemen söyleyin ben bu poğaçaları kaç derecede yapıcammm???????
aman bi anlık cesaretle aldanma tuğbacım. ben de kazara bişey olsa üzülmem diyorum ama bazen de çok zor geliyo düşününceof valla çok zor bi karar bu ben bi ara cesaretlenmiştim ama şimdi yine tırsıyorum
ne var ki yaniii dimicanım seninki erkekçi benimki kızcı en iyisi biz aynı zamana denk getirelim .
aynı hastanede doğum yaparız.. değiş tokuş yaparız...
ne varki yaniii
bi de o var tam rahat ettim derken...doğru söyluyosun benim ablamda öyle araları 5 yaş ama büyüğü küçüğüne yapmadığını bırakmıyor birde tam rahat ettim derken 2. oldu ablamın psikolojisi iyice bozuldu
derece konularını ben de hiç bilmem canımaay bi poğaca yapayım dedim kaçar sayfa yazdınız neyse hızlıca okudum ama beni ilgilendirmeyen bi konu 2. çocuk o yüzden alıntı yapmadım hehehe...
hemen söyleyin ben bu poğaçaları kaç derecede yapıcammm???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?