2009 Nisan Anneleri

aliye'cim zaten istesede olmaz zaten allahtanki spral taktırmışım yoksa şimdiye kadar 2.doğurmuştum benkaydirigubbakcemile5

niye korkuyon şeker. sen üstesinden gelirsin.
HADİ GÖZÜN AYDIN.

ben de çok seviyorum hepinizi.

o zaman yeniden aramıza hoşgeldin aliye.herşeyde vardır bi hayır.
saol canım ..
ama şöyle bi durum var yeni doğan minikleri falan görünce insanın halaaa içimgidiyo çook tatlılar
ayy hiç sorma yaa. bizimkiler nekadar çabuk büyüdüler öyle..

Sultan korkma bereber büyütürüz kızımızı da:)

kızlar hatta beraber yapılacak madem hedef koyalım 2012 de hamile kalmaya çalışalım:)
ben varım

hoşgeldin. aallah yardımcın olsun canım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fazla ara verince de zor canım
mesela kardeşiim şimdi rahat herşey düzene girdi.
şimdi diyor rahatımı bozaman .. ama istiyordu.

yok yok bence şirvan kendini çoktan hazırlamış 2.ye zaten baksana allaha emanet gidiyo bence nisan annelerinden ilk şirvan kalıcak:)))
ne yapım canım en yaşlınız benim..

şirvan sende mi 2012cisin
2011-2012 ne zaman olursa fark yapmaz.. ama arada 2 yaş olsun istiyorum .

şirvan batran parmağını emiyor mu hala?gülfem bırakmadı.
yok canım emmiyor artık.
sğol ol gülfem artık burdayım ama unutuldum galiba, :çok üzgünüm:
unutmadıkda 2.çoçuk planı yapıyoruz o yüzden arada kaynıyordun. şeker

[

ay canım ya yaş farkı olunca oluyo böyle çok akılları ermeden yapmak lazım ikinciyi
çevremde çok örnek var
heleki yeni doğan birincinin okul zamanına denk gelirse yahi 1. sınıfa anne kafayı yiyo
o yüzden 3-4 yaş ara en iyisi

valla canım açsan böyle bi dert, açmasan iki çocuk insanın ömrünü yer. bence herkez kendini bilir . sabır varsa en iyisi açmamak fazla

doğru söyluyosun benim ablamda öyle araları 5 yaş ama büyüğü küçüğüne yapmadığını bırakmıyor birde tam rahat ettim derken 2. oldu ablamın psikolojisi iyice bozuldu

aay bi poğaca yapayım dedim kaçar sayfa yazdınız neyse hızlıca okudum ama beni ilgilendirmeyen bi konu 2. çocuk o yüzden alıntı yapmadım hehehe...
hemen söyleyin ben bu poğaçaları kaç derecede yapıcammm???????

canım seninki erkekçi benimki kızcı en iyisi biz aynı zamana denk getirelim .
aynı hastanede doğum yaparız.. değiş tokuş yaparız...
ne varki yaniii

aliye'cim zaten istesede olmaz zaten allahtanki spral taktırmışım yoksa şimdiye kadar 2.doğurmuştum benkaydirigubbakcemile5

iyiki taktırmışsın o zaman istemeyi biliyolar da bütün zorluğu onlar çekmiyolar ki dimi benim de bişeyler yapmam lazım ya hap ya spıral ama korkuyorum ya en iyisi hap gibi geliyo

evet o aralar iyi. ama işte bi sürü ek sorun oluyo , bakıcısı, felan gibi. şimdi benim kafa bakıçıda ya herşeyi ona yorarım. neyse kızlar sizlerle tekrar yazışmak güzeldi. ben kızıma kavuşmak için ayrılıyom herkezi öptümm

iyiki taktırmışsın o zaman istemeyi biliyolar da bütün zorluğu onlar çekmiyolar ki dimi benim de bişeyler yapmam lazım ya hap ya spıral ama korkuyorum ya en iyisi hap gibi geliyo

bence en iyisi spral canım ben hapı normaldede sevmiyorum zaten ama spral bir kere taktırıosun birdaha kafan rahat

150 derece yap canım

heey hamarat hatunlar valla 200 dereceye ayarladım yakarsam bi daha da buraya gelmem laelaelaelaelae

of valla çok zor bi karar bu ben bi ara cesaretlenmiştim ama şimdi yine tırsıyorum
aman bi anlık cesaretle aldanma tuğbacım. ben de kazara bişey olsa üzülmem diyorum ama bazen de çok zor geliyo düşününce

canım seninki erkekçi benimki kızcı en iyisi biz aynı zamana denk getirelim .
aynı hastanede doğum yaparız.. değiş tokuş yaparız...
ne varki yaniii
ne var ki yaniii dimi
valla hak veriyorum eşime.imkanlarım el verirse .yü düşünürüm belki ama o kadar:)

doğru söyluyosun benim ablamda öyle araları 5 yaş ama büyüğü küçüğüne yapmadığını bırakmıyor birde tam rahat ettim derken 2. oldu ablamın psikolojisi iyice bozuldu
bi de o var tam rahat ettim derken...

derece konularını ben de hiç bilmem canım

selen uyandı çıkmak zorunda kalabilirim çünkü bilg. ı ele geçiriyo hiç bişey yazdırmıyo pat pat vuruyo bilg.a

2012de erken benim için ya kısmet tabide şu anki düşüncem bu
bilge arayı açma sende çalışyosun artık daha rahat girebilirsn

geçmişiii okudummm..

2.çocuk muuu..ohoooo çok varr yaaa..ben kesinliklee düşünmüomm..2012 bile erken gelioo vallaa..kağan bu aralarr zıvanadan çıktı..5dk yalnız kalmıooo hiçbişey oyalamıoo..

vee ben hiçç ders çalışamıyırummm..offfffffffff..

200 çokkkk..dışı yanarr içi hamur kalırr valaaaa..ben yaptımmm öleee deee...

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, aliye83, Ayshe+, AysunEge, KK Pro Üyecicekcicek+, DatluCadu, denizela+, Esennn, NAVRIS+, KK Pro Üyetugbiş123+

misafir yok ne güzel!biz bizeyiz

aaa tuğba sen hala evdemisin:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…