2009 Nisan Anneleri

slm kızlar...
ooo 2.bebek konuşulmuşşşakannehirakannehirakannehir
denizzz 200 derecede poğaça yanar hayatımohaoldumsmile
180 derecede pişiriyorum.
bende annemle babam gelicek diye bir dünya şey yaptım ama işleri çıkmışş:bbo:
buyrun beraber yiyelimzemuszemuszemuszemus

aliyecim hayırlısıı olmuşş..

nagihan çok çok sevindim zeynebin diş çıkarmasınaa..inşallah pıtır pıtır çıkarırr..

başkaa şemşamerin adı bilgemiydi..canım inşallah bi an önce gönlünüze göre bi bakıcı bulursunuz..kadın ayıp etmiş..sizi güvendirip neden yarı yolda bırakıoo..madem kesin değil başlamasaydııı allah allahhh..

evet cnm yazdım ya otobüsle gelemem sedatı aradım oda sıkılıosan taksiye atla git dedi adam bu ara iyi değilim diye ne yapacağını sapıtıyo ya canım benim

geliomm aysunnn..

kızlarr..sabah 10 da heveslee kalktımm..tartılma günüm yaaa..önce bi güzell spor yaptık kağanlaa..ortalığı toparladımm..toz aldım..bunların hepsini aç karnıma yaptım..sonra wc ye girdim..ne kadar hafiflesem kar diee..ama sonuçç gıcıkk yaaa..

200 gr almışımm..bu ne böleee..

tüm motüvasyon yerlerdeeee..100 gr bilee gitmemişşş..

şimdi şeytan dioo yeee gitsinn..destege ihtiyacımm varrr..yardımmmm..

bide bu kalan kilolarımdaa hamile kalırsamm lülülülüüüü ka
fayı yerimm vallaa ıyyyyyyyyy...

hap benim migrenimi coşturdu 1 aydır geri çekilme yöntemi püffffffffffffffffffffffffffffff
çok sakat:)
bence en iyisi spral canım ben hapı normaldede sevmiyorum zaten ama spral bir kere taktırıosun birdaha kafan rahat

150 derece yap canım
ben de hap kullanmayı normalde sevmem ama spiralden korkuyom bi denemek lazım aslında

oyy benim aşkımdaa öleee tuğbaa..bu aralar çok stresliyim..ders çalışmayıncaa iice bunalıomm..

aşkım sabah işe gitmeden kağana mama içirip ölee gidioo yaaa..1 aydırr böylee..mamayı içirip gazını da çıkarıooo..

ama yolcu etmeyee mutlaka uyanıomm..öpmeden göndermem..:asigim:

ayşecim su toplamışsındır hem spor yapınca kas ağırlığın artıyo o da kilo olarak görünüyo ...yani sen al bi mezura ona güven tartı arada ööle yapıyo vücudumuz her an değiştiği için..bence diyet yaptıysan vermişsindir ama şu an belli olmuyodur..haftaya tarıl daha fazla zayıflamış çıkarsın

bende yaklaşık 15 gündür yasmin kullanıomm..ama sanırım o kilo vermemi etklioo yaa..çok dikket ediyorum..ekmek hamurişi yağ yokk..sebzee yiyomm.

inşallahh deniz yaa sen benim halimden anlarsınn.... gerçekten şu anda tüm motivasyon sıfırrrr..yinede devam bakalım inşallah haftaya yansırrr..

ben sabah su böğreği yedim masallahhh..
900 kalori imişş..
ohhh bu gidişle ben zor zayiflarim..
dün pasta aksam tatlıı ohhh ki ne ohhh.
iyiki kilo almıyorum ben walla..

evet cnm yazdım ya otobüsle gelemem sedatı aradım oda sıkılıosan taksiye atla git dedi adam bu ara iyi değilim diye ne yapacağını sapıtıyo ya canım benim
ay ne güzel maşallah
ye gitsin ayşe
ne güzel destek dimi

kızlarr..

bişey sorcamm.siz şimdi yazarken bebelerr napıoooo..

bu benim oğlum garip sanırımm..hiç oyalanmıoo..gezip gezip geliomm yazıomm..balkona çıkıoo..çok yorucuu oldu sıpaa..bide açım yaaaa..

ben yazarken:)
o evde ananesiyle oynuyo sanırım...
evde olsam yazamam herhalde..
heryeri dolaşıyoo.
2sn durmuyo. masallah..

aliyyeee..

susssss..senin mesajınıı dikkatee almıommm yaaa..yersemm varyaa nasıl yerimmm.:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…