2009 Nisan Anneleri

benimki zor yazdırıyo valla deminden beri uyuyodu şimdi kucağımda oturuyo ayaklarıla vuruyo klavyeye

ayşe benim bilgisayar masanın üstünde ben koltıktan uzanarak yazıyorum.gülfem bacaklarıma yapışıyo arada gelip gidiyorum buraya.işte diğer arlarda gülfemle oynaşıyoz.:sm_cool:

kerem şu an yerde oyuncaklarla oynuyo baby tv açık orayada bakıyo
ya benim canım çok skılıyo kendimi dışarlara atmak istiyoruuuuuuuuuuum

şu an uyuyoo.ama yemeğimi yapar yapmaz kalkar normalde bizim bilg. mutfakta ve burda takılıyoz tv izliyo..dolapları karıştırıyo tepeme çıkıyo bilg. ellemek için...
ayşe ben bugün 500 gr fazla çıktım tartıda ama belden ve bacaktan 1 er cm gitmiş çook sevindim bak işte gördün mü..vermişim aslında ama ya su topladım bi şekilde şişkinlik var yani..

kağanı uyuttumm..ayağımda şu andaaa..gündüzleri emzik vermiom ben vermek zorunda kaldımm yaaa..

denizz..

kız şimdi o pogaçalardan yemeden nasıl durcann..ben duramazdım ehehhh..kendimi bidiğim için yapmıomm ..hepp hafif şeyler..
dün eşimin canı nohutlı pilav istedi..kendimee yağsızz yaptımm..

evet iştah açıoo..hamilelikten biliomm..şimdi kullanmıom amaa..dr a gidecem..halsizimm..

sultann..

al keremiii çıkı dışarıı gezinn yaa..bizim burda park bahçe uzakk yoksa hiç durmam evde..

geçen gün kağanı yalnız başıma dışarı çıkardım..yalnız bebek arabıyla zor oldu ..nasıl yapıyonuz siz..bebek arabası apartmanın altında..kucağımda kağan ve yastık beceremedim...en son alt komşu kucağınaaldı kağanı ben arabayı öle çıkardımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…