cnm yoliim eşim geldi tam ılıkken poğaçalar yarısı gidiyodu nerdeysedeniz yolla bakiim ordan bi poğaça
cnm bende yapmıyorum 2 haftadır hamur işi ilk kez yaptım ve 2 tane yedim..yani tüm yeme hakkım gitti artık akşama yoğurt ıspanak yiyicem sadecee... :)) napalım yedim ama tam bozmama gerek yok rejimi di mi..denizz..
kız şimdi o pogaçalardan yemeden nasıl durcann..ben duramazdım ehehhh..kendimi bidiğim için yapmıomm ..hepp hafif şeyler..
dün eşimin canı nohutlı pilav istedi..kendimee yağsızz yaptımm..
sultann..
al keremiii çıkı dışarıı gezinn yaa..bizim burda park bahçe uzakk yoksa hiç durmam evde..
geçen gün kağanı yalnız başıma dışarı çıkardım..yalnız bebek arabıyla zor oldu ..nasıl yapıyonuz siz..bebek arabası apartmanın altında..kucağımda kağan ve yastık beceremedim...en son alt komşu kucağınaaldı kağanı ben arabayı öle çıkardımm..
sultann..
al keremiii çıkı dışarıı gezinn yaa..bizim burda park bahçe uzakk yoksa hiç durmam evde..
geçen gün kağanı yalnız başıma dışarı çıkardım..yalnız bebek arabıyla zor oldu ..nasıl yapıyonuz siz..bebek arabası apartmanın altında..kucağımda kağan ve yastık beceremedim...en son alt komşu kucağınaaldı kağanı ben arabayı öle çıkardımm..
trt 1..günbegünnn...:)))
2012de erken benim için ya kısmet tabide şu anki düşüncem bu
bilge arayı açma sende çalışyosun artık daha rahat girebilirsn
sağol canı m inşallahaliyecim hayırlısıı olmuşş..
Nagihan çok çok sevindim zeynebin diş çıkarmasınaa..inşallah pıtır pıtır çıkarırr..
Başkaa şemşamerin adı bilgemiydi..canım inşallah bi an önce gönlünüze göre bi bakıcı bulursunuz..kadın ayıp etmiş..sizi güvendirip neden yarı yolda bırakıoo..madem kesin değil başlamasaydııı allah allahhh..
Allah kavuştursun canım,rabbım korusun bu kutsal görevı yerıne getıren evlatlarıKızlar selam!
Teyzemin oğlu askere gitti bugün,dün onun için annemlerdeydik,yemekte,gece girdim okudum ama yazamadım birşey,klavyede sorun vardı.Bugün de teyzemlere gittik okuldan sonra,terminale uğurlamaya falan.Çok hızlıca okuyabildim geçmişi,alıntı yapamadım
Ege hastaymış,geçmiş olsun.
Azra ya da çok geçmiş olsun.
Tuğba bu pazar için bizim için de mi randevu alsan acaba?11 ay dolacak hem aylık kontrolü olmuş olur.
Bizim program haftaya değişecekmiş,1 haftada yapamadılar programı,beceriksizleerr!!
Siz günü belirleyin,ben gelmeye çalışırım okuldan sonra,12:40 da evdeyim,ancak toplaşırız zaten,günler uzadı artık.
Ay aklıma gelmiyor birşey:-((
Deniz siz 1 hafta kalmayacak mıydınız,çabuk dönmüşsünüz?
Bize de flor vermişti dr.,ama erimesi çok zor,plastik gibi birşey,o yüzden ben kullanamadım layıkıyla:-(
kansızlıkar canımhepımızde normal olarakii geceler..
bende kağanı uyuttum geldimm...çok yorgunummmmm...neden bilmiom çok halsizim..bende e dr a gidp kan sayımı yaptıracam..sanırım demir eksikliği kansızlık..heppp uykum varrrrrrrr...
mantar bende hiç vermedim..zaten bende hiççç yemem..bi kez zehirlendim..ondan sonra fobi oldu midem bulanıoo yiyemiomm..
ciğerde yiyemiom demişim ya..annem geçen gün kağana yapıp yedirmiş..artık her çarşamba ben yokken ciğer yiycekmiş kuzumm..ama çok ağır olmasın diye biraz kıyma biraz ciğer yapıyomuş annem..çok sevmiş paşammm..
e öyledaha ağır olur benceeeee tabıkıkeremde hala ayakta 20:20da yattı yarım saat sonra kalktı şu an evimi bir görseniz pazar yeri gibi bütün oyuncaklra dökülü
verme anacım verme,hayır demeyı öğrenmemız lazım,sonra ağlayacağımızaşımdıden alalım önlemımızı,yerı gelıyor annelerımıze kızıyoruz elalememı dıyemeyeceğız,kendı gözümüzün önünde düşüyorlar hem emanet hıç olmaz,düşünmüyor bu ınsanlar ya zor durumda bırakıyorlarkızlar akşam saat 7 gibi biz akşam yemeğimizi yiyorduk..kapı çaldı üst komşum oğlunun ödevi varmış ç,izgili kağıt varsa verirmisniz dedi..bende bakıiim dedimm..o sırada kağanda sürünerek dış kapının önüne gelmiş..neyse komşu kağanı kucağına aldı..be yokmuş kağıt bulamadım dedim..yukarı çıkıo kağan kucağında yemek yiyoduk dedim ii rahat rahat yiyin siz yeemeğinizi b en getiririm kağanı dedi aldıı gittiii..ben mal gibii baka kaldım arkasından..tabii içeriye girdim eşim kağan nerde dedii ben götürdüü dedim..nasılll sinirlendi..nasıl verirsin dioo..haklı ama kadın takıntılı yaa..alıp çıkarcak..asılıp alamadım da eelinde öylee kaldımm..eşim hemen git all dedii..neyse giyindim tam çıkacaktım kağan apartmanı inletioo eşini görünce korkmuşş..
bu kadına uygun bi dille anlatmalıyım ama nasıll..bende istemiom eşimde..vee kesinlşikle kırmakta istemiomm..çünkü gerçekten ii kalpli yardımsever biriii..????
al bendende o kadarinsanların işi gücü kalmamış ya böyle insanları bogmak lazım sananan be kardeşim sanana neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
onu bende duydum dıkkat,rabbım korusun artık psıkoya bağlayacaz haaaaselam kızlar, ezeli izliyorum yusufum mızırdanıyor biraz top oynuyoruz biraz sağımı solumu ısırıyor ama uyumuyor diz kapaklarım tekrar bi ameliyattan geçecek bu gidişle................
kızlar eşim anlattı bi hastası anlatmış masasının üzerinde benim ve yusufun resmini görünce, mahallelerinde bir apartmana bir aile taşınmış çocukları olan bir aile, üst katlarında oturan ve çocukları olan bir aileyle samimiyet kurmuşlar yeni taşınan insanlar belli bir zman sonra oğlumuzun doğumgünü var oğlunuz gelsin diyorlar neyse çocuk aşşağya iniyor ve üst komşunun çocuğuyla beraber kayıplara karışıyorlar 10 aydır haber yokmuş allah korusun sağ gözden sol göze güven yok ben çok korktum ya nasıl bir zamanda yaşıyoruz hepimiz allaha emanet
gözünüz aydın,en son bız kalacas galıba dış çıkaran,geçmışolsun ayrıca ne ıltıhabı bu ya,bızımkıde kaşır ama alışkanlık galıba çünkü ağlamıyor acıyla felanii geceler kızlarr size haberimm varr
sanırımm dişimiz çıktıııı
ayrıca zeynebi dr götrm kulagıyla oynuyodu devmlı ortakulak iltihabı olmşş yavrum ondan huzurszz
annemde var topuk dıkenı 5 nokta terlık gıy canımcım,yokturda ınşallah önlem yanıya kaç gündr ayagımn topuk kısmı çok agrıyoo üzerine basamıyorum aman topuk dikeni falan olurda allah esirgesin ,
yada kaç gündr peşpeşe misafirim geldi çok ayakta durdum ondan da olabilir mi çok fazla misaifirm geliyoo 5 dk oturamıyom yaşlaınncada inş bu kadar çok olur gelenim
kimseciklerde yok bir ben birde misamir var
benım 1 aydır fırfır,bende yorgunluktur dıyorumgece çok kötü basım dönüyordu sabaha kadar.
aniden mi kalktım ondan mı oldu bilmiyorum.
çok kötüydü.
eşim test yanlış olmasın diyor.. hehe yok artık dedim.
kısmet canım belkıde ıstedığın buydu,elınden gelenı yaptın sensağol selincim benim mesleğim değil zaten biliyosun ama kpss ile bi yere girene kadar kendi mesleğimde iş bulana kadar çalışırım diyodum kısmet hayırlısı oldu gerçekten ihtiyacı olanın işine de mani olmamış oldum öyle dua etmiştim zaten
arada pusula şaşıyor ışte,bazen yorgunluk ters tepıyor bebışler ne yapsın bızde bıle oluyor bende çok yorgunsam kaçıyor uykum bayılmam gerekırkenyasemin dün akşam olay yarattı öğlen 2.30 da kalkmış dışarı çıkmışlar sonra amca gelmiş onla emekleyip durmuşlar ölmüş yorgunluktan ama uyutamadık. çok uykusu var uyumamak için direniyor. nasıl ağlıyor. en son çare arabaya atladık bi boğaz turu hemen gitti. saat 21.30 olmuştu. bişi değil alışkanlık haline getirirse akşamları selin yollarda olur. bebekken bile yapmamıştık böle bişi ilk oldu.
çın takvımı doğru çıkmıştı bız erkek derken kız çıktı ya bızımkıdeaa nasıl ya aylara göremi cinsiyet belirleniyor?
valla ben anlamam böle hesaplardan ama bayağı ıyı anlatmışınyok canım yılları göre
yok şeker 2012 ağustos daha var:)
bakın anlatayım ilk başlarda biz hamileyken urla hesaplıyodu herkese.siz varmıydınız bilmiyorum o zaman
bir rivayete göre erkeklerin 3 yılda bir kadınların 4 yılda bir kanlarında bir değişiklik oluyo ve hamile kalınan tarihe en yakın tarihte kimin kanı değiştiyse bebeğin cinsiyeti onunkinden oluyo
ben 83lüyüm eşim 79 lu hesaplarsak 2012 ağustos(eşimin doğum tarihi) ta eşimin kanı değişiyo o zaman hamile kalmam lazım
2012 den önce 2009 var
benim de 2011 şubatta değişicek yani 2009 ağstv ile 2011 şubvarası da erkek gözüküyo ama o erken olur 2011 şub ile 2012 ağust arası da kız olur
bilmem anlatabildimmi
bende kızımın üstüne uzun bır süre aşk yaşamayı düşünmüyorumbeni çin takvimi fena kandırmıştı:))
sözde 2009 nerdeyse bütün ayları kız gösteriyordu ama ben hep diyodum benimki erkek olacak diye
şimdi bide keremim küçük onun üstüne gül kolayamam o benim aşkmm yaa
bız sıze bayağı fark atmışız yahu Kaan 70 lı bende 77,en yaşça büyük benüüüüüüüümcin takvimi bende tutmamıştı. bakalım hayırlısı . zaten istediğim tarihlerdi.
bencede katılıyorum sana...
kızlar eşlerimiz genelde 80 doğumlu galiba...
tutar tutar güzel olur inş.
afiyet şeker olsun .
valla bende istıyourdum 2.yi eşimde hatta bu yaz sprali çıkarttırıcaktım
ama ecem inanılmaz bir çocuk oldu 2.asla kaldıramam herhelde ecem zaten çok yıpratıyo beni ama eşim başımın etini yiyo 2. diye
canım ya kıskanıyor ışte,ben 2 kardeşımıde kıskanmamışımikincileri konuşmaya başlamışsınız ben ikinci ciyi doğurmuş bi anne olarak şunu söyleyim. ara çok kaldı bizde oğlum 8 yaşında sueda malum 10 aylık valla kızın burnundan getiriyo. nerden doğdum diyo yavrucak . açık açık itiraf ediyo sıpa sevmiyom diye. halbuki ne kadar istemişti. canını yakmaktan ağlatmaktan zevk alıyo. neyse bende dert çokkkk anltıp sizi bunaltmayımmafoldumben
hap bende alerjı yaptı kanama hıç durmadı kullanamam zatenhap benim migrenimi coşturdu 1 aydır geri çekilme yöntemi püffffffffffffffffffffffffffffff
ben yemeğe gidiyorum bayanlar...
canım ya kıskanıyor ışte,ben 2 kardeşımıde kıskanmamışım
aaaay elayla önce markete gittik sonra yarım saat yürüdük geldik ama ben su şeklinde döndüm eve..arabasından inmek istiyo asla paltolu elayı kucaklayamam(13 kilo falan geliyodur ööle herhalde) hele bebek arabası kullanarak ..cnm çıktı valla sırılsıklam olmuşum..ama hava çoook güzel yaa
yiyin anacım yiyin enerji olsun. yoksa nasıl güç yetircez bunlara ama ben sadece bisküvi yedim öğlen.bakıcı iştahımı kesti . sabah yarım ekmek tost yemiştim.balık ekmek yedimm...
900+700 diyelimm.. 1600 kalorii
daha bişi yememem kazımm:) amaninnn ne çok yiyormusun walla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?