2009 Nisan Anneleri

daha kahvaltı yapmadımm..eşim gelir şimdiiiii..kağan uyumuşken kahvaltıyı hazırlayımmm..by byeee.paşayada çorbaaa yapıcammm..

bu arada çorbacı olduk biz..şekerli şeyleri yemek istemio..çorba yemek istioo..kahvaltıyı bile reddedioo..hayrett bişey bu çocuk yaa..

trt de ev kazaları ile ilgili konuşuluoo..nasıl müdahale edilmeli diee..izleyin bence kızlarr..tam ev kazaları zamanındayızz..düüşme yanma..yabancı cisim yutmaa offf offf..

deniz yolla bakiim ordan bi poğaça
cnm yoliim eşim geldi tam ılıkken poğaçalar yarısı gidiyodu nerdeyse
denizz..

kız şimdi o pogaçalardan yemeden nasıl durcann..ben duramazdım ehehhh..kendimi bidiğim için yapmıomm ..hepp hafif şeyler..
dün eşimin canı nohutlı pilav istedi..kendimee yağsızz yaptımm..
cnm bende yapmıyorum 2 haftadır hamur işi ilk kez yaptım ve 2 tane yedim..yani tüm yeme hakkım gitti artık akşama yoğurt ıspanak yiyicem sadecee... :)) napalım yedim ama tam bozmama gerek yok rejimi di mi..

bizim arabanın bagajında bebek arabası ben elayla aşağı iniyorum..arabayı açıyorum bi elimde ela bi elimle arabayı çıkarıyorum..ama bizimki puset hafif ..bilerek ööle almıştım başıma gelecekleri bildiğim için..
sonra elayı bagaja koyuyorum arabayı açıyorum :)) bazen ela kolumdaykende açıyorum kolay açılıyoo

trt 1..günbegünnn...:)))

ben meriçin cantasını omzuma asıyorum.
meriç kucağımda..
bebek arabasını kapının önüne koyuyorum..
merici içine...
gecen gün eşimin yanina gittik..
canta omuzumda meriç kucagımda.... otobüslee..
belim ağrıyor agrımasa ben daha nerelere giderim..

2012de erken benim için ya kısmet tabide şu anki düşüncem bu
bilge arayı açma sende çalışyosun artık daha rahat girebilirsn

artık buradayım ama şeytan diyo bas istifayı çık

sağol canı m inşallah

nasılsın kızlar
şirvan test negatıf çıkmış sevındım
sultan sızın esrafta tam sopalık resımlerı ne gösterıtler
ayse su toplamısındır ödemduır o
2 bebeklerden konusmusunuz sanırım bana cok uzak su an bu sınır sıstemıne dusunemıyorum
hastalara gecmiş olsun
selen artık durmuyo ya bıde huysuz hastalıığından acık am anca okuyup cıkıyorum cvp yazamadan kızlar ben duyet yapmadan 2 haftada 600 gr gıttı hemde regl dönemımde su an yasasın :))

Allah kavuştursun canım,rabbım korusun bu kutsal görevı yerıne getıren evlatları
ii geceler..
bende kağanı uyuttum geldimm...çok yorgunummmmm...neden bilmiom çok halsizim..bende e dr a gidp kan sayımı yaptıracam..sanırım demir eksikliği kansızlık..heppp uykum varrrrrrrr...
kansızlıkar canımhepımızde normal olarak

keremde hala ayakta 20:20da yattı yarım saat sonra kalktı şu an evimi bir görseniz pazar yeri gibi bütün oyuncaklra dökülü
e öyledaha ağır olur benceeeee tabıkı
verme anacım verme,hayır demeyı öğrenmemız lazım,sonra ağlayacağımızaşımdıden alalım önlemımızı,yerı gelıyor annelerımıze kızıyoruz elalememı dıyemeyeceğız,kendı gözümüzün önünde düşüyorlar hem emanet hıç olmaz,düşünmüyor bu ınsanlar ya zor durumda bırakıyorlar
insanların işi gücü kalmamış ya böyle insanları bogmak lazım sananan be kardeşim sanana neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
al bendende o kadar
onu bende duydum dıkkat,rabbım korusun artık psıkoya bağlayacaz haaaa
ii geceler kızlarr size haberimm varr
sanırımm dişimiz çıktıııı
ayrıca zeynebi dr götrm kulagıyla oynuyodu devmlı ortakulak iltihabı olmşş yavrum ondan huzurszz
gözünüz aydın,en son bız kalacas galıba dış çıkaran,geçmışolsun ayrıca ne ıltıhabı bu ya,bızımkıde kaşır ama alışkanlık galıba çünkü ağlamıyor acıyla felan
annemde var topuk dıkenı 5 nokta terlık gıy canımcım,yokturda ınşallah önlem yanı
gece çok kötü basım dönüyordu sabaha kadar.
aniden mi kalktım ondan mı oldu bilmiyorum.
çok kötüydü.
eşim test yanlış olmasın diyor.. hehe yok artık dedim.
benım 1 aydır fırfır,bende yorgunluktur dıyorum
kısmet canım belkıde ıstedığın buydu,elınden gelenı yaptın sen
arada pusula şaşıyor ışte,bazen yorgunluk ters tepıyor bebışler ne yapsın bızde bıle oluyor bende çok yorgunsam kaçıyor uykum bayılmam gerekırken
aa nasıl ya aylara göremi cinsiyet belirleniyor?
çın takvımı doğru çıkmıştı bız erkek derken kız çıktı ya bızımkıde
valla ben anlamam böle hesaplardan ama bayağı ıyı anlatmışın
bende kızımın üstüne uzun bır süre aşk yaşamayı düşünmüyorum
bız sıze bayağı fark atmışız yahu Kaan 70 lı bende 77,en yaşça büyük benüüüüüüüüm

canım ya kıskanıyor ışte,ben 2 kardeşımıde kıskanmamışım
hap benim migrenimi coşturdu 1 aydır geri çekilme yöntemi püffffffffffffffffffffffffffffff
hap bende alerjı yaptı kanama hıç durmadı kullanamam zaten
ben yemeğe gidiyorum bayanlar...

afıyet olsun şırvanım, gözünaydın bu arada bebış yoookmuş :lepi:

canım ya kıskanıyor ışte,ben 2 kardeşımıde kıskanmamışım

özlemcim kızlar erkekler gibi olmuyo. erkek çocuklarda değişik bi negatif enerji var.
bakıcı oğlanını yüzünden ayrılmak istediğni söylüyo. bunaltıyomuş kadını. ne yapıyım atıyımmı çocuğu.

aaaay elayla önce markete gittik sonra yarım saat yürüdük geldik ama ben su şeklinde döndüm eve..arabasından inmek istiyo asla paltolu elayı kucaklayamam(13 kilo falan geliyodur ööle herhalde) hele bebek arabası kullanarak ..cnm çıktı valla sırılsıklam olmuşum..ama hava çoook güzel yaa

balık ekmek yedimm...
900+700 diyelimm.. 1600 kalorii
daha bişi yememem kazımm:) amaninnn ne çok yiyormusun walla....

bu çocuklar anneleri şekilden şekile sokuyolar valla. ama ne güzel hava almışsınız yarasın

balık ekmek yedimm...
900+700 diyelimm.. 1600 kalorii
daha bişi yememem kazımm:) amaninnn ne çok yiyormusun walla....
yiyin anacım yiyin enerji olsun. yoksa nasıl güç yetircez bunlara ama ben sadece bisküvi yedim öğlen.bakıcı iştahımı kesti . sabah yarım ekmek tost yemiştim.

ufff halim yok uykum var..
pasik cimnastiğe basladım.
basenden 10 cm e kadar belden 6 cm e kadar gider dedi çok sevindim..

ufff halim yok uykum var..
pasik cimnastiğe basladım.
basenden 10 cm e kadar belden 6 cm e kadar gider dedi çok sevindim..

ben de diyetisyenden geldim 1,3 kilo vermişim 1 haftada 2 kilo vermeni bekliyordum dedi. ama regl oldum ve hala devam ediyor. ondan da yavaşlamış olabilir vermem dedi. bakalım şimdi haftaya 2 kilo vermemi bekliyormuş

oo süpermiş haftada 2 kilo..ben 2 haftada 2 kilo verdim..
esen basenden 10 cm miii hayal gibi..ben basenden 10 cm versem tam 90 olurumm..sonra podyumlara hehehe..
ela ya yine ıspanak yedirdim ve çocuğun % 90 alerjisi var ıspanağa.bu 2. oldu yüzü kızardı yer yemez daha öncede gece kaç kere kalkmıştı yediği gün..bi daha vermem ben artık

benim basen 105... benim de 95 olacak. insallah çok iyi...
bide ben eskiden lisanslı sporxcuydum.. kadın farketti kasların kuvvetli vücüdün doğum yapmış gibi değil deforme olmamış dedii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…