bende emin değilim diyetisyen daha iyi bilir ama ..sanırım kilona göre değişiyo yani çook kilolular hızlı kilo veriyo kilon azsa zor veriyosun diye biliyorum bende..elaya bakacak olan olsa bende pasife giderdim mutlaka..
ben de diyetisyenden geldim 1,3 kilo vermişim 1 haftada 2 kilo vermeni bekliyordum dedi. ama regl oldum ve hala devam ediyor. ondan da yavaşlamış olabilir vermem dedi. bakalım şimdi haftaya 2 kilo vermemi bekliyormuş
sultann..
al keremiii çıkı dışarıı gezinn yaa..bizim burda park bahçe uzakk yoksa hiç durmam evde..
geçen gün kağanı yalnız başıma dışarı çıkardım..yalnız bebek arabıyla zor oldu ..nasıl yapıyonuz siz..bebek arabası apartmanın altında..kucağımda kağan ve yastık beceremedim...en son alt komşu kucağınaaldı kağanı ben arabayı öle çıkardımm..
canım senin verme gereken kilo çokmuydu
ilk hafta olduğu için normalde çok veriyormuşsun
belden 2 cm basenden 1 cm gitmiş dedi
yağ olarak da 1,100 kilo gitmiş.
10.5 aydır yani doğumdan beri ilk kez ojeyi bugün sürdüm desem inanır mısınız..yavaş yavaş eski halime dönüyorum sanırım :)))
toplamda 12 kilo falan vermek istiyorum.
hamilelikten önceki kiloma göre 9 kilo fazlam var.
10.5 aydır yani doğumdan beri ilk kez ojeyi bugün sürdüm desem inanır mısınız..yavaş yavaş eski halime dönüyorum sanırım :)))
selam kızlar...
bende 2012de istiyorum bi bebek daha...bende kız isteyenlerdenim.....şu hesaplamayı bende yapayım bakalım ne çıkacak.
yine kilolar konuşuluyo....offf offff....
gitmesi lazım bunların artık yaaa.
neyse ben bi eve gidip temizlik yapıcam.sizinde evler hemen kirleniyo mu?kerem herşeyi elinde yemek istediği için batıyo heryer.
nerdeyse sabah akşam süpürüyorum.çok da önemli değil tabi oğluşum kendi yerken çok daha mutlu oluyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?