2009 Nisan Anneleri

haftada 2 kilo fazla değilmi

hani derler ya.. 1 ayda 3 kilo civari verin ...
hızlı vermek iyi değil diyolar
ondan soruyorum..
benimkisi kulaktan duyma bilgi

bende felaket göbek var kızlar ya. sankim 6 aylık hamileyim. giydiğim hiç bişey yakışmıyo

ilk hafta olduğu için normalde çok veriyormuşsun
belden 2 cm basenden 1 cm gitmiş dedi
yağ olarak da 1,100 kilo gitmiş.

bende emin değilim diyetisyen daha iyi bilir ama ..sanırım kilona göre değişiyo yani çook kilolular hızlı kilo veriyo kilon azsa zor veriyosun diye biliyorum bende..elaya bakacak olan olsa bende pasife giderdim mutlaka..

bende göbek yok... hemde hiçç.. ama eskidende yoktuu..
biraz spor yapabilsemm 3 klio fazlamı da veriridim ama..

neyse pasifile inceliriss insallahhhhhh.........

bende emin değilim diyetisyen daha iyi bilir ama ..sanırım kilona göre değişiyo yani çook kilolular hızlı kilo veriyo kilon azsa zor veriyosun diye biliyorum bende..elaya bakacak olan olsa bende pasife giderdim mutlaka..

evett olabilirrr..

ben de diyetisyenden geldim 1,3 kilo vermişim 1 haftada 2 kilo vermeni bekliyordum dedi. ama regl oldum ve hala devam ediyor. ondan da yavaşlamış olabilir vermem dedi. bakalım şimdi haftaya 2 kilo vermemi bekliyormuş

canım senin verme gereken kilo çokmuydu

canım senin verme gereken kilo çokmuydu

toplamda 12 kilo falan vermek istiyorum.
hamilelikten önceki kiloma göre 9 kilo fazlam var.

10.5 aydır yani doğumdan beri ilk kez ojeyi bugün sürdüm desem inanır mısınız..yavaş yavaş eski halime dönüyorum sanırım :)))

selam kızlar...

bende 2012de istiyorum bi bebek daha...bende kız isteyenlerdenim.....şu hesaplamayı bende yapayım bakalım ne çıkacak.

yine kilolar konuşuluyo....offf offff....

gitmesi lazım bunların artık yaaa.

neyse ben bi eve gidip temizlik yapıcam.sizinde evler hemen kirleniyo mu?kerem herşeyi elinde yemek istediği için batıyo heryer.
nerdeyse sabah akşam süpürüyorum.çok da önemli değil tabi oğluşum kendi yerken çok daha mutlu oluyooo.

toplamda 12 kilo falan vermek istiyorum.
hamilelikten önceki kiloma göre 9 kilo fazlam var.

1,3 ü gitmiş böyle giderse kısa sürede dönersin istediğin kiloya canım.

10.5 aydır yani doğumdan beri ilk kez ojeyi bugün sürdüm desem inanır mısınız..yavaş yavaş eski halime dönüyorum sanırım :)))

bende geçen gün sürdüm..
çpk değişik geldi unutmuşum:)

kolay gelsin canım bizimde mutfak çok batıyo. suedada tv seyrederek nay nayla sallanarak yiyo bişeyler daha doğrusu yediğini sanıyo. allahtan bakıcı süpürüyo.

ahhhh bakıcı yaktın beni ahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…