kıs ne ne dyıyosun ya söleme öyle ya,zordur tabı bakıcı bulursun bır dert kaybedersın ıkı dert,benım kuzenlerden bılıyorum,Allah yardımcınız olsunözlemcim kızlar erkekler gibi olmuyo. erkek çocuklarda değişik bi negatif enerji var.
bakıcı oğlanını yüzünden ayrılmak istediğni söylüyo. bunaltıyomuş kadını. ne yapıyım atıyımmı çocuğu.
hehehehe bende dün öyle bır hataya düştüm sabah babasıyla çıkmıştık onun kucağında ıyı göründü bana fakat öğleden sonra ben aldımkucağıma uzak bır yerde değıl yanı yakında market üstelık benımkı öyle 13 felanda değıl altı üstü 9 kılo felandır ama ben bıttım ter bır yandan bırde kalbım çarptı anlatamam,arabayla çıksam daha zor bence zaten güvenemem takıntılıyımaaaay elayla önce markete gittik sonra yarım saat yürüdük geldik ama ben su şeklinde döndüm eve..arabasından inmek istiyo asla paltolu elayı kucaklayamam(13 kilo falan geliyodur ööle herhalde) hele bebek arabası kullanarak ..cnm çıktı valla sırılsıklam olmuşum..ama hava çoook güzel yaa
ohhh maşallah ne güzelufff halim yok uykum var..
pasik cimnastiğe basladım.
basenden 10 cm e kadar belden 6 cm e kadar gider dedi çok sevindim..
şaşırmışmı ne,ne 2 kılosu en hızlısı haftada 1,en ıdealıde ayda 1 kılo,bız kardeşım sayesınde kıtabını yazdık valla,kalıcı olsun dıyorsanız yavaş ve gerı dönüşümsüz gıtsın kılolar,tabı ben hızlıca kurtulmak ıstıyorum orası ayrıdelikafadulden yarın ben hulahop alacam deneyeyım zaten belım ve göbışım var az bıraz onlarda hareket olmadan gıtmez,şort gözüme büyümese gıyecem ama hıııııç ıstemıyorum kullanmakben de diyetisyenden geldim 1,3 kilo vermişim 1 haftada 2 kilo vermeni bekliyordum dedi. ama regl oldum ve hala devam ediyor. ondan da yavaşlamış olabilir vermem dedi. bakalım şimdi haftaya 2 kilo vermemi bekliyormuş
e verme artık bencedeoo süpermiş haftada 2 kilo..ben 2 haftada 2 kilo verdim..
esen basenden 10 cm miii hayal gibi..ben basenden 10 cm versem tam 90 olurumm..sonra podyumlara hehehe..
ela ya yine ıspanak yedirdim ve çocuğun % 90 alerjisi var ıspanağa.bu 2. oldu yüzü kızardı yer yemez daha öncede gece kaç kere kalkmıştı yediği gün..bi daha vermem ben artık
bende 6 olmasa bıle rahat 4 dersın yanı,ımrenıyorum valla göbışsız olanlarabende felaket göbek var kızlar ya. sankim 6 aylık hamileyim. giydiğim hiç bişey yakışmıyo
yağ gıtsın anacım yağ ohhhh erısın yağlarınilk hafta olduğu için normalde çok veriyormuşsun
belden 2 cm basenden 1 cm gitmiş dedi
yağ olarak da 1,100 kilo gitmiş.
aman daha ne,önemlı olan göbış olmasın zaten kat kat,hemen verırsın ışte ne güzel,pasıf jımnastık ne arkıdeşler ben gerçekten cahülüm bu spor konusunda yawbende göbek yok... hemde hiçç.. ama eskidende yoktuu..
biraz spor yapabilsemm 3 klio fazlamı da veriridim ama..
neyse pasifile inceliriss insallahhhhhh.........
bende öğlen halletım öyle beyaz felanda kesmez kırmızı hastalığı var :kedi:yakışıyor ama ne yapııım demı10.5 aydır yani doğumdan beri ilk kez ojeyi bugün sürdüm desem inanır mısınız..yavaş yavaş eski halime dönüyorum sanırım :)))
benımkı masaya sıkıştırılan aparatlı mama sandalyesı duvarada yakın sürüyorda sürüyor elınde ne varsa sonrada ağzına allahım bızı bır görsenız ne savaş halı,yer annesı o güzel parmakları,aşağısı zaten kedı otursa doyar dökülenlerden,ne yapalım bol temıslıkselam kızlar...
bende 2012de istiyorum bi bebek daha...bende kız isteyenlerdenim.....şu hesaplamayı bende yapayım bakalım ne çıkacak.
yine kilolar konuşuluyo....offf offff....
gitmesi lazım bunların artık yaaa.
neyse ben bi eve gidip temizlik yapıcam.sizinde evler hemen kirleniyo mu?kerem herşeyi elinde yemek istediği için batıyo heryer.
nerdeyse sabah akşam süpürüyorum.çok da önemli değil tabi oğluşum kendi yerken çok daha mutlu oluyooo.
kıslar naberin
canım benım kıyamam ya,keşke dünden gıtseydınız hem sana hemde egeye ıyı olurduslmmmmmmmmmmmm
doktordan geldik
ege nin ateşi iyi ama öksürükle burun akıntısı dvam.........
dün gece toplamasam 1,5 saat uyudukkkk
cıldırdım resmennnn
anneme gidiyorummm
yarın akşam gelırım herhalde
byeeeeeeeee
bu arada fatoş nerde
deniz de yok
kıs ne ne dyıyosun ya söleme öyle ya,zordur tabı bakıcı bulursun bır dert kaybedersın ıkı dert,benım kuzenlerden bılıyorum,Allah yardımcınız olsun
hehehehe bende dün öyle bır hataya düştüm sabah babasıyla çıkmıştık onun kucağında ıyı göründü bana fakat öğleden sonra ben aldımkucağıma uzak bır yerde değıl yanı yakında market üstelık benımkı öyle 13 felanda değıl altı üstü 9 kılo felandır ama ben bıttım ter bır yandan bırde kalbım çarptı anlatamam,arabayla çıksam daha zor bence zaten güvenemem takıntılıyım
ohhh maşallah ne güzel
şaşırmışmı ne,ne 2 kılosu en hızlısı haftada 1,en ıdealıde ayda 1 kılo,bız kardeşım sayesınde kıtabını yazdık valla,kalıcı olsun dıyorsanız yavaş ve gerı dönüşümsüz gıtsın kılolar,tabı ben hızlıca kurtulmak ıstıyorum orası ayrıdelikafadulden yarın ben hulahop alacam deneyeyım zaten belım ve göbışım var az bıraz onlarda hareket olmadan gıtmez,şort gözüme büyümese gıyecem ama hıııııç ıstemıyorum kullanmak
e verme artık bencede
bende 6 olmasa bıle rahat 4 dersın yanı,ımrenıyorum valla göbışsız olanlara
yağ gıtsın anacım yağ ohhhh erısın yağların
aman daha ne,önemlı olan göbış olmasın zaten kat kat,hemen verırsın ışte ne güzel,pasıf jımnastık ne arkıdeşler ben gerçekten cahülüm bu spor konusunda yaw
bende öğlen halletım öyle beyaz felanda kesmez kırmızı hastalığı var :kedi:yakışıyor ama ne yapııım demı
benımkı masaya sıkıştırılan aparatlı mama sandalyesı duvarada yakın sürüyorda sürüyor elınde ne varsa sonrada ağzına allahım bızı bır görsenız ne savaş halı,yer annesı o güzel parmakları,aşağısı zaten kedı otursa doyar dökülenlerden,ne yapalım bol temıslık
canım benım kıyamam ya,keşke dünden gıtseydınız hem sana hemde egeye ıyı olurdu
ben dıyecektım namem yok kaçgündür dıye şırvancım yaw,denız bugün hııııç yoktu
slm kızlar nasılsınız bugün sultanla çarşıya gittik çocuklara kemik ciğer sebze falan aldık
şimdide bizdeyiz çocukları sallıyorz eşlerde yok oturucaz ohhhh:))
bu arada sehercim sen bişey demedin cuma günü için sana uyarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?