2009 Nisan Anneleri

slmmmmmmmmmmmm

doktordan geldik

ege nin ateşi iyi ama öksürükle burun akıntısı dvam.........

dün gece toplamasam 1,5 saat uyudukkkk

cıldırdım resmennnn

anneme gidiyorummm

yarın akşam gelırım herhalde

byeeeeeeeee

kıs ne ne dyıyosun ya söleme öyle ya,zordur tabı bakıcı bulursun bır dert kaybedersın ıkı dert,benım kuzenlerden bılıyorum,Allah yardımcınız olsun
hehehehe bende dün öyle bır hataya düştüm sabah babasıyla çıkmıştık onun kucağında ıyı göründü bana fakat öğleden sonra ben aldımkucağıma uzak bır yerde değıl yanı yakında market üstelık benımkı öyle 13 felanda değıl altı üstü 9 kılo felandır ama ben bıttım ter bır yandan bırde kalbım çarptı anlatamam,arabayla çıksam daha zor bence zaten güvenemem takıntılıyım
ufff halim yok uykum var..
pasik cimnastiğe basladım.
basenden 10 cm e kadar belden 6 cm e kadar gider dedi çok sevindim..
ohhh maşallah ne güzel
ben de diyetisyenden geldim 1,3 kilo vermişim 1 haftada 2 kilo vermeni bekliyordum dedi. ama regl oldum ve hala devam ediyor. ondan da yavaşlamış olabilir vermem dedi. bakalım şimdi haftaya 2 kilo vermemi bekliyormuş
şaşırmışmı ne,ne 2 kılosu en hızlısı haftada 1,en ıdealıde ayda 1 kılo,bız kardeşım sayesınde kıtabını yazdık valla,kalıcı olsun dıyorsanız yavaş ve gerı dönüşümsüz gıtsın kılolar,tabı ben hızlıca kurtulmak ıstıyorum orası ayrıdelikafadulden yarın ben hulahop alacam deneyeyım zaten belım ve göbışım var az bıraz onlarda hareket olmadan gıtmez,şort gözüme büyümese gıyecem ama hıııııç ıstemıyorum kullanmak
e verme artık bencede
bende felaket göbek var kızlar ya. sankim 6 aylık hamileyim. giydiğim hiç bişey yakışmıyo
bende 6 olmasa bıle rahat 4 dersın yanı,ımrenıyorum valla göbışsız olanlara
ilk hafta olduğu için normalde çok veriyormuşsun
belden 2 cm basenden 1 cm gitmiş dedi
yağ olarak da 1,100 kilo gitmiş.
yağ gıtsın anacım yağ ohhhh erısın yağların
bende göbek yok... hemde hiçç.. ama eskidende yoktuu..
biraz spor yapabilsemm 3 klio fazlamı da veriridim ama..

neyse pasifile inceliriss insallahhhhhh.........
aman daha ne,önemlı olan göbış olmasın zaten kat kat,hemen verırsın ışte ne güzel,pasıf jımnastık ne arkıdeşler ben gerçekten cahülüm bu spor konusunda yaw
10.5 aydır yani doğumdan beri ilk kez ojeyi bugün sürdüm desem inanır mısınız..yavaş yavaş eski halime dönüyorum sanırım :)))
bende öğlen halletım öyle beyaz felanda kesmez kırmızı hastalığı var :kedi:yakışıyor ama ne yapııım demı
benımkı masaya sıkıştırılan aparatlı mama sandalyesı duvarada yakın sürüyorda sürüyor elınde ne varsa sonrada ağzına allahım bızı bır görsenız ne savaş halı,yer annesı o güzel parmakları,aşağısı zaten kedı otursa doyar dökülenlerden,ne yapalım bol temıslık

canım benım kıyamam ya,keşke dünden gıtseydınız hem sana hemde egeye ıyı olurdu
bu arada fatoş nerde
deniz de yok

ben dıyecektım namem yok kaçgündür dıye şırvancım yaw,denız bugün hııııç yoktu

canım şöyle oluyor..

PASİF JİMNASTİK İLE ZAYIFLAMA
Faradik akım göndererek istenilen bölgedeki yağ hücrelerine odaklanır ve yağ hücrelerini parçalar işlem esnasında ilk olarak yağ hücrelerinin zarları parçalanır yağ molekülleri açığa çıkar dokudaki bu moleküller damarsal ve lenfatik sisteme geçerler ve böylelikle vücuttan atılması sağlanır. bu işlem yapılırken kan damarları ve sinirler gibi çevre dokularına zarar vermez ve böylelikle incelme sıkılaşma toksinlerin spor yapmadan atılmasını sağlar Kasa hareketlilik getirir. Vücut sarkmalarını ve kas tonusunu kuvvetlendirmek içinde kullanılır. Kilo verirken oluşan kırışıklık ve sarkmaları önlemek lenfatik drenajın artırılmasını sağlıyarak selülitlerin giderilmesini ve cildin sıkılaşmasını sağlar.

KISACASI PASİF JİMNASTİĞİN ETKİLERİNİ ŞÖLE SIRALAYABİLİRİZ ;

Beden inceltme

Göbek,bel ve mide toparlama

Kalça eritme ve sıkılaştırma

Diyet ve doğum sonrası sarkmalarda sıkılaştırma ve toparlama

Kasların çalışması ile sinir sistemini düzenleme

Kan dolaşımını düzenleme ve hızlandırma

Sırt, kol, bacak toparlama ve sıkılaştırma

ay bu yemekteyız kandırıyor he yazın çekılmış bu,gerçı belkı söylemışlerdırde ben kaçırmışımdır dün ızlemedım her zaman zevklı olmuyor,benım favorım martha e2 dekı,aklımıza gelmez kullandıkları onlar turpu yemek ıçınde bıle kullanıyorlar yahu,hele salata sosları,bazen çook şaşırıyorum yanı,ayyy canınız çekmesın annem puf böreğı ıçın hamur yoğurdu,damadı burda ya o ne ısterse hemen hazır,aman aman maşallah

hareket etmeden jımnastık dıyosun yanı,kıs mezoterapı değılmı o,aman neyse yahu ışınıze yarasında,teşekkürler aydınlattığın ıçın arkadaşım

güle güle gıt yalnız bırak benı,şırvan çok tatlı bu be allah nazardan esırgesın,ıyıkı aklınıza gelmış ılk traşını çekmek,öp annesı benım yerıme o tosunu boyun altından özellıkle

Esen nasıl yapılıyor bu pasif jimlastik özel bir cihaz vs mi var benimde kilom yok ama biraz göbek ve basenlerin erimesi lazım

benım dememle olacaksa hadı 3 olsun senımı kıracam yahu,şaka maka benım rahat 6 kılo felan vermem lazuuuumm 65 ıyıdır benım ıçın fena durmaz galıba,ben kaçtım gelırım yemek sonrası,bugün ne vardı ya,aaa aşk ve ceza var,oley

slm kızlar nasılsınız bugün sultanla çarşıya gittik çocuklara kemik ciğer sebze falan aldık
şimdide bizdeyiz çocukları sallıyorz eşlerde yok oturucaz ohhhh:))

bu arada sehercim sen bişey demedin cuma günü için sana uyarmı?

valla canım ben elıfle konustum az once oda gelebılıyo ama malum selen hasta sızınkılere falan bulaşır dıye ben gelmeyı pek ıstemıyorum boğaz kızarıklığı var ama ne olur ne olmaz salgın varmış ortalıkta sızınkılerde hasta olmasın bızımkı yuzunden o yuzden ıstersenız bu sefer sız buluşun

ohhh siz baya kaynaştınız maşalllaaahhhhhh kıskanıyoruz valla Allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…