2009 Nisan Anneleri

bulusun anacim bulusun bende burda kafayi siyirayim
bu erkekler varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaay valla iki bebe almadi bu adam alacak aklimi offfffffoffffffffffffffffffff
kizlar bunlar para kazaniyo ama harcamaktan bi habaer bi kerede beni dinleseolmez dimi allah korusunda yani ne olur beni dinlese bikere
ayyyy ayyyy
SIRVAN canim sormusun ya yeni cevap yazabiliyom genelde 1 1.5 gr geliyomus ana saclari oda bir ceyrege tekabul ediyo galiba niyetle ver bende kesmeden vercem ama kabul olurmu bilmedigimden bekliyom ya SAC ZAKATI GIRAMINA GRAM ALTIN GELIYO CANIM GENEDE BIRBILENE SOR ISTERSEN BEN OLE BILIYORUM

ya olurmu öyle şey bizim için hiç farketmez biz eksik olsun istemiyoruz ya(

o zaman kusura bakamassanız selen bu hafta toparlasın haftaya buluşalım yani hasta hasta oraya getırmek içime sınmıyo

kzılar ben sultaniyiki çıkmışım önce taksiye sonra metroya geldim çarşıya ii oldu valla
bu arada tuğbayla biz önceden tanışıyoruz ortaokuldan ama b u kadar samimi değildik eysan sende iste bursaya tayini takıl bize

selam hatunlar..............

hava güzeldi dışarı çıktık yusuf canıma ot tıktı hiç durmadı ne arabada ne kucağımda çok güzel indirimler var ama hiçbirşey bakamadım antibiyotik içiyor ama keyfi yok kuşumun aman bu çocukalr hasta olunca huyları çok değişiyor tanıyamadım oğlumu bugün.

iyi akşamlar yemeğimi yaptım kayra uyuyo birazdan uyanır yarın gezmeye gidicem.kayra nın arabasıyla gidiyim diyorum ilkez tek başıma kullanmam gerekçek bide aklıma şu takılıyo kayrayla aşağa inicem arabası bodrum katta oradan arabayı çıkarıcam açıcam e bu sırada kayrayı napcam sizler nasıl yapıyosunuz yaa benmi beceriksizim

ben geldim...uff çok soğuktu bugün burası..
burcu_arda bina görevliniz varsa veya samimi bi komşun o baksın 2 dk.kayraya..
geçen gün acil iş yerine gitmem gerekti umut uyuyodu fatma ablayı çağırdım yanına uyanmamış kuzum ben gelene kadar..

kızlar benim babam sayacı bebek ayakkabası yapıyor fabrika çıkış fiyatları 50 euro 21 numara ayakkabılar 30 milyona getirmiş o kadar kaliteli ayakkabılar ki anlatamam yusufa 3 tane aldım isteyen olursa resim atarım içi dışı deri ve full ortepedik

Baran ın videosuna nerden bakacağız ya barancığın yeni halini bende merak ediyorum
bu arada bugün kimsecikler yok anlaşılan yazın buralarda kimseler olmayacak herkes gündüz kendni dışarı atacak akşamda yorgunluktan kmse giremeyecekk

ben genelde apartman girişinde bıerakıyorum arabasını keremi kucağıma alıp tek elimle açıyorum evdeyse arabası ilk önce arabasını indirip açıyorum boynuma çantayı asıyorum keremide kucağıma alıp iniyorum

esra ayakkabıların fotosunu koyar mısın

baranı gördüm çok tatlıydı yazık ya gitmş saçlar üzüldümde izlerken

baran ın resmine nerden bakıyoruzzz Sultan
bizim araba evde ben kapının önünde açıyorum Kayrayı oturtup kaldırıp indiriyorum merdivenlerden kucağımda ilk başlarda zorlanıyordum alıştım yanlardan demirlerden tutuyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar.misafirim ilgilenemedim burayla.
bu arada gülfemin bu ayki kültürü de temiz çıktı çok şükür.

maşallah barana ya.asker gibi yapmışsınız kuzuyu.ben de gülfemin saçlarını kısaltmıştım geçen hafta eme yamuk yumuk olmuş malesef.tam da stüdyo fotoğrafı çektirmeyi düşünüyoduk o yüzden erteledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…