2009 Nisan Anneleri

kızlar hemen yazıp çıkacağım.. çok şükür herkes iyi sorun yok. kayınvalidem ev almıştı balıkesir tarafından aniden gitmeye karar verdiler... onlarla ilgilendik git gel vs derken bir türlüğ ne buraya ne başka bir yere bakamadım.
güya bugün izinliydim gelecektim sizlerle sohbete oınu bile yapamadım. anlatırım yarına inşallah. beni merak eden arkadaşlarıma çooook teşekkür ederim. merakta bırakmak istemezdim ama bakmak mümkün olmadı. sabah beri face olsun msn olsun açık ama ben başka işler peşindeyim... kusurabakmayın... hepinizi çoookk öpüyorum..
opuyorumnanaktan

esracım ayakkabılar çok güzelmiş bizim ayıcığa kolay kolay ayakkabı alamıyoruz ayak ayak değil patates mübarek nasıl etli anlatamam ayakkabılara girmiyo

Güle güle kullansın Yusuf hepsi çok hoşmuş ben en çok maviyi beğendim
Kayra da aakkabıyı sevmiyor yürüyünce alacağım bende

gülercim gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış........

esracım ayakkabılar çok güzelmiş bizim ayıcığa kolay kolay ayakkabı alamıyoruz ayak ayak değil patates mübarek nasıl etli anlatamam ayakkabılara girmiyo

yerim ben o patates ayakları benim oğlanında ayakları 21 numara söylemesi ayıp babasına çekmiş :))
benim babam sayacı ve model dikiyor bende dayanamadım aldım.........

Güle güle kullansın Yusuf hepsi çok hoşmuş ben en çok maviyi beğendim
Kayra da aakkabıyı sevmiyor yürüyünce alacağım bende

sağol minecim benimki alışık giyiyor.........

hoşgeldın fatoşcum(bu arada fatoş dıyorum sana ızın verırsen çünkü ben fatoş ısmını çoook severım kardeşım gıbıdır kuzenım onun ısmıde fatoş ondan mütevvellıt yanı)bende burda yazıp sonra baceye baktım gördüm senı fakat yazamadım bende,gözün aydınmı desem Allah kavuştursunmu her ıkısıde olsun barı,rabbım gülegüle oturtsun yenı evlerınde ınşallah darısı bızlerede olsun,eeee denız yok gırmedı valla bugün du bıde ona bakıım,Eceyı uyuttum fılmde başlamış,babamla Kaan tavlada annemle oturuyoruz çekırdek çıtleyelım demı

ay bızım kızında etlı valla üstü severken koca ayak kızım dıyorum ama ayak büyük değıl etlı,yusufcuk güle güle kullansın,bızım kız ayakkabıların en çok cırtcırtlı yerlerını ağzına sokmayı sevıyor

kIZLAR SELAMMM
Bizim de dişimiz çıktı çok şükür)
Onu haber vereyim diye akşamüstü girmiştim,ama birşey yazamadan çıkmak zorunda kaldım klavyenin azizliğine uğrayıp.

Deniz poğaçayı sevmişsinizdir umarım.
Esra ayakkabıcı tükkanı mı açacaksınız)Hepsi çok güzel,iyi günlerde giysin Yusufçuk.
Çiçek bizim de ayaklar tombul,bir de ayakkabı giyerklen iyice yumruk yapıyor.Ayakkabıların önleri 2 parmak boş:-D Hoş,ben daha tam anlamıyla ayakkabı almadım,yumuşak pappalar ancak,onları da aksesuar olarak

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
oslem1907, AysunEge, ceyo16, denizela, didem1981, EDAAAA, eftelyasu, namem, roseberry, sev_rey
maşallah,canım ıncınız hayırlı olsun,darısı bıze olsun sıkıntısız ınşallah

Kızlar size çok komik birşey anlatacağım,ben çok güldüm yani)

Pazar günü bulaşık yıkıyordum,birden arkamı döndüm,bir baktım eşim Miray ı başaşağı çevirmiş,sırtına vuruyor,hemen panik oldum ben de tabi,dedim ne var ağzında,ama o bir yandan vuruyor çıksın diye.
Elimi ağzına attım ki,ağzında su şişesinin kapağı varmış.
Hani ilkyardım da denir ya,birşey kaçarsa öyle yapın diye,ama bizimki kaçmayan şeyi zorla kaçıracakmış.
Paniğin etkisi geçince nasıl güldüm ya,hala aklıma gelince gülüyorum..

Edaa playschool ilk arabami kaldirdi. Demissin
nereye kaldirdin kiz cokmu uzaga
ben almamistim ondan
demir oynar mi ki::)))))?)((

aaaaa maşallh mirayaa gözünüzaydın elifcim..
Gülercim seninde gözünydın..
Yemekteyizi izliyorum ve o kokoş kadını öldürmek istiyorum :)))
Yusuf güle güle giysin ayakkabılarını

yusufun ayakkabıları hayırlı olsun
esra açamadım msni açmadı pc...
elif hayırlı olsun dişiniz diğerleride sıkıntısız çıksın inş.

anınızada çok güldük:)

Edaa playschool ilk arabami kaldirdi. Demissin
nereye kaldirdin kiz cokmu uzaga
ben almamistim ondan
demir oynar mi ki::)))))?)((

:))veririm sana da bence direk öbür bisikleti düşün.çok daha kullanışlı ve korumalı.havalaer ısınınca sinem sen damla atıcaz bisikletlere parklara koşucaz bak.emniyet kemeri filanda var.playskool da bişi yokki

ınşallah canım,kıs neresı komık bunun aklım çıkıyor azıcık büyük lokma koparsakı bu dışsız halıyle ağzı kadar koparıyor,bende bugün yasakladım pet şışeyle oynamayı çünkü açmayı öğrendı,ne kadar sıkarsam sıkayım açıyor cadı,sende söyledın ya tamamdır artık,akşam ben ne yersem koparıp küçük küçük verıyorum dıye kavga edıyor benımle,yüzünü dönüyor,bağırıyorkı böreğın tümünü alacakmış dıye,annem ver yazık ağlatma çocuğu dedı,ay o börek 2 dk nasıl oldu bılıyormusunuz anlatamam anlatamam,gerçı sız anlarsınız hepsı yapıyordur aynısını,her yemekte bu kadar stres bana zarar dedım yanı,öğlende annem sağolsun salatalık ıstedı dıye vermış annemın elını ecenın ağzında görünce ben bır panık ne verdın anne dıye,salatalık deyınce bır operasyon kalbım duracak zannettım

O bisiklettwn alicaz da simdi daha demir yurumuyooo ya ilk arabam ise yararmi ki duyorummm

sinemden haberin varmi

senden sonra hic konusamsamadikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…