Çok geçmiş olsun.dün aksam arkaya meriç bir düstü okadar kötü bie ses çıktıkı...
çok korktuk... çok canı yandı çok ağladı...
içim eridii.. bişi olacak diyee..
şişti kafası..
2 saat uyutmadık.
çok şükür bişi olmadı..
günaydın....
çok sıkıcı bir günboshayallersmile
egeye yapma annecim demekten yoruldumkafamçokkarıştı
tv kablolarını çıkarıyor,tv camına yapışıp öyle izliyorkafamçokkarıştı
tv yi kapatsam ev sessiz canım sıkılıyor offf offff.
Hayırlı yolculuklar!ben de yarın izmire gidiyorum.uçağım 9 da 7 de evden çıkmalıyız.bugün hazırlıkla geçirmem lazım ama yorgunluktan uykusuzluktan elim kalkmıyor.
gülfemde de yaramazlık had safhada.kablo yalamalar televizyon sehpasını sallamalar çekmece dökmeler rutinimiz.beni en çok koltuğa inmesi çıkması yoruyo.
zeyland'ın ilkbahar ürünleri muhteşem kızlar....indirimli fiyatları da....
bu akşam gidip bakıcaz.
dün aksam arkaya meriç bir düstü okadar kötü bie ses çıktıkı...
çok korktuk... çok canı yandı çok ağladı...
içim eridii.. bişi olacak diyee..
şişti kafası..
2 saat uyutmadık.
çok şükür bişi olmadı..
egeyi bıraktığımda uzun süre taytay duruyor.
1-2 adım atıyor ama çok sallanıyor,sonra düşüyor...
yaşımızı karşılıcaz sanırım:)))
ya benim yakışıklım ne zaman tay duracak adım atacak yaa(ühühü
sultan tay tay durduklarında daha panik olunuyor.
bir bakıyorum ege ellerini bırakmış her an düşebilir.
şu kemiğin çok fazla yağ çıkartmasından nefret ediyorum.
kemik suyunu tadayım dedim,tüm gün damağımda yağ hissettim ıyyy...
ben de yarın izmire gidiyorum.uçağım 9 da 7 de evden çıkmalıyız.bugün hazırlıkla geçirmem lazım ama yorgunluktan uykusuzluktan elim kalkmıyor.
gülfemde de yaramazlık had safhada.kablo yalamalar televizyon sehpasını sallamalar çekmece dökmeler rutinimiz.beni en çok koltuğa inmesi çıkması yoruyo.
valla gözlerinden ateş fışkırıyo maşallahh:))
maşallah sana şeker kız:))
bişi soracağım hangi dereceyi önerirsiniz kulaktan mı ölçen vb. gibi
aaa ben bütün gün bu kadar bile yemiyorum bilmeden şok diyetteymişim hihi:))bu hafta kilo vermemişim esencim hızlansın diye başladım şoka..
ben hiç bişii yemeden yapamam sağlıksız zaten..ama şok olunca bayyaa z yiyosun tabii..ebnimki..
sabah:meyva
öğlen:1 porsiyon sebze yemeği,1 kase yoğurt.yağsız salata
ara:meyva
akşam:1 porsiyon et ymeği,slata,1 dilim ekmek
ara:meyva
2 günlük bu sonra normal dikkat edicem yine..
hayırlı olsun...kızlar bu gece rüyamda çok güzel bir rüya gördüm doğum yaptım doğumuma annemde girdi bayan bir doktorla beraber sezeryan yapmış annem çok güzel bir oğlum daha oldu ismini emre koyuyorum hiç kilo almamışım ve hamile olduğumu bile doğum yaparken öğreniyorum yusufla beraber aynı beşiğe yatırıyorum bi emiyor sütler akıyor göğsümden çok mutluydum ya hiç uyanmak istemedim ama yusufum sağolsun çok mutlu uyandım ya ben bir tane daha bebek istiyoruuuummmm...........
en iyisi tv açmamak keremde yürüteçteyken tv açık lsun hemen koşuyor tv ye bende kapatıyorum bizdede tv ünitesi var tam onun boyunda yürümye başlayınca kesin bozacak düğmelerinikızlar bebişlerden tv.yi nasıl uzak tutuyorsunuz?
ege sürekli yapışık tv.ye....
alıp uzaklaştırıyorum ama kurulmuş gibi aynen tv.ye.
deliricem ya((((((((
bencede rektal ölçümokuduklarıma istinaden söylüyorum ki şu an bebekler için en uygun olan ateş ölçümü
1-koltukaltı
2-rektal ölçüm
3-ağız
4-kulak
bunlar tavsiye sırasına konulmuştur....bilinen aksine kulak ölçümü 2 yaşından sonra en uygunu..nedeni ise bebeklerimizin kulak kepçelerinin tam gelişmemesi...östakiyi tam göremiyor kıvrımlar ve yanlış ölçüm oluyor ama 2 yaşından sonra en uygun 2.sıraya yerleşecek....ben her daim rektal ölçüyorum bana en güvenilir o geliyor...kakası yoksa dışardan etkenlere maruz kalmayan bir yer..ve iç ateşi veriyor...bilginize....:))
selam tuğbacımm
bende annemlerdeydim bugün çok kötü alıştım evde durmak istemiyorum yaa:)
bizde 9da geldik kerem ayağımda yaprak dmökümüne bakıyorum kaderimiz aynıı yani msn e gelsene bi ev buldum dubleks ve ucuz incirlide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?