2009 Nisan Anneleri

gEZENTıLER SıZı)
Daha yaz gelmedi bir de,gelse hiç evde durmazsınız sizzzzzz

y.dökümü bitti ama kimseler gelmemiş daha benimki kendi kendine mırıldanıyor baba gel bebe bebeb hıııı mııı kedi bu ya salladım uyumadı bakim ne yapcak artık sallamadan uyusun istiyorum ama nasıl becericem bir fikrim yok.

Valla özenmiyor değilm haaaaaa,belli olmaz birarada olduğunuz birgün,ben de burdayım,açın kapıyı diyebilirm)

Benimki de geceleri emerek uyuyor,şimdi iyi de,emmeyi bırakınca nasıl olacak,emmeyi bırakması da daha zor olacak bu yüzden.Aslında gündüz annem emzirmeden ve de sallamadan uyutuyor,inş pek problem yaşamayız.

valla seviniriz elif gezeriz şöyle ohhhh havalarda ısınıyo neyse sen zaten yaz tatilinde 3 ay evdesın off ya yaz gelsin hemen

inşallah miray böyle devam eder valla ecemi ben saatlerce sallıyorum bazen çok zor oluyor

ben geldimmmmm..

yollarda harap olmuş bi adet ayşeeee...oğluşumuu çok özledimm..eve geldikk sarılıp kucaklaştıkk yavrumlaa..otogardan büyük balon aldım korktuu hehhhhee...

ivettt maalaeseff 2 ayy..1 temmuzda başlar..eylülde finish..

ve bu yaz sadece 1 ay tatilllçünkü ramzan gelioo..ramazan gelmeden bizz evimize dönmeyi düşünüozz..

elif en yakın benim sana çat kap yaoabilirsin canın sıkılrsa ara buyur gel ara diyorum çünkü evde olmayabilirim:)) bu aralar benide evde afakanlar basıyo bugünde anneme gittim

off ecem bu gece kesin uyumuycak yavrum uyuyordu nasıl acıyla ağladı uyandı sanıyorum üst dişler geliyor iyece kabardı ya yavrum yaza kadar çıkarsalarda kurtulsalar yoksa sıcaklarda daha sıkıntı yapar ateş falan((

tüm bursalılar burda maşallah...ben bu akşamda 9 da geldim işten inş. yarından sonra normal çıkarım çok yoruldum valla.....idili uyuttum şimdi ayaklarımda.....birazdaha sallıyımda iyice dalsın belki uyanmaz kuzum....hasta bebiş yoktur inşallah....

Gülşen koyunvalidenler sizde mi kalıyor hala,yoksa ıdil i mi götürüyorsunuz

valla gülşen sana imreniyorum nasıl bir sabır var sende bravo yani yinede hep olumlusun idil uykusuz bir çocuk yinede hep şükür diyosun bazen senin yazdıklarını okuyunca kendime kızıyorum benmi çok sabırsızım acaba diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…