2009 Nisan Anneleri

neyse kızlar bende yatıyorum ecemin mamasını vereyim çok kıpırdandı bu gece uyumuycak gibi gözüküyor hepinize iyi geceler

elifcim çokk sevindim..mirayında dişi çıkmışş..geçmişe baktım ama hiçç bişey anlamadımm..kafam bulanıkk..çokk yorgunummm..

vee gülşen..bende söylemeden geçemeiycemm..bende hepp seni takdir ederim..bravoo yaa..o yoğunluk arasında yine pozitifsin ya helal olsuuunn..ben 1 günde bitiommm..

gülercim ii yolculuklarr..ne güzel değişiklik olur..enerji depolar gelirsinn..

hele şu uyanır uyanmaz ayağa kalkmasııı varyaaa..ben okadar çabuk kalkamam yaa..bi bakıom kalkmışşş.uykusu açılıo kalkıncadaa..(

şirvancım traş olmuşsunuz sıhhatler olsuunn..gür gür çıksın inşallah..

bizim ilk taraşta berberi eve getirttikk..sonra saçları topladım saklıomm..benim bildiğimde o saçların ağırlığı kadar anneye altın alınırmışşş..hala saklıommm ehehhee..

ve berbere dee hediyeee..

ışyerinde net bağlantısı kesikmiş,ondan girememiş birkaçgün,ama girmişti bugün mü dün mü ne.

artık 90 lılar askere gidiyor...

her yerde asker uğurlama şenlikleri var..otobüs nerde dursa bi asker gidiyodu kızlarr..içim bi tuhaf olduu..anneleri nasıl üzgünn..oğlumun yanında bi dk daha kalıyım die gelip otobüste yanına oturanlar filan..gözler hep yaşlı ama gururluu..

hep diilerinde gider gitmed teslim olur olmaz bi alo de olur mu diyolarr..off bizim kuzucuklarda gidecekk..ne zor yaa..((

saol elifcim..merak etmiştim..geçmişe tam bakamadımm..gözlerim kayıyoo..ama eşimi bekliomm..

serap geçmiş olsun..inşallah rota değildir illet bişey çünkü..bi anda çocuğu ele geçirioo..ishal kusma pişik iştahsızlık çok zorduu..inşallah değildirr...

akşam meriç 12 de uyudu bende yattım.
annemin sesini duydum saat 4.
öğürüyor...
kanlı ishal ve kusma..
çok kötü oldu..
gece acile gittiler..
serum takmışlar..,sabah geldi yine 1 kere öyle oldu.. simdi uyumuşş bende işe geldim.
kız kardesim ben 4 e kadar evdeyim bakarim dedi..meriçi
morelim çok bozukk..
çok kötüydüü..
umarım bidaha tekrar etmez..

günaydın şekerler!!!!!!!

nasılsınız bakalım
ben galiba grip oluyorum.

annem 2 haftadır hasta soğuk algınlığı.
irfanda hafiften öksürüyor sanki kızlar.
cumartesi doktordan randevu aldım.
şirket doktoruna sordum hemen öksğrk şurubu verme dedi.
ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…