- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
canım çok geçmiş olsun.. umarım bir daha tekrarlamaz..akşam meriç 12 de uyudu bende yattım.
annemin sesini duydum saat 4.
öğürüyor...
kanlı ishal ve kusma..
çok kötü oldu..
gece acile gittiler..
serum takmışlar..,sabah geldi yine 1 kere öyle oldu.. simdi uyumuşş bende işe geldim.
kız kardesim ben 4 e kadar evdeyim bakarim dedi..meriçi
morelim çok bozukk..
çok kötüydüü..
umarım bidaha tekrar etmez..
canım sanada geçmiş olsun..günaydın şekerler!!!!!!!
nasılsınız bakalım
ben galiba grip oluyorum.
annem 2 haftadır hasta soğuk algınlığı.
irfanda hafiften öksürüyor sanki kızlar.
cumartesi doktordan randevu aldım.
şirket doktoruna sordum hemen öksğrk şurubu verme dedi.
ne yapmalıyım sizce?
esencim annene çok geçmiş olsun canım!
canım çok geçmiş olsun.. umarım bir daha tekrarlamaz..
allah acil şifa versin.
canım sanada geçmiş olsun..
irfanada ıhlamur tarzı bişeyler ver istersen..
esen benim gittiğim öyle değildi yani o alette vardı ama ben ona girmedim..ben hani yatıyosunda aletler hareket ediyo senin kolunu bacağını kalçanı göbeğini falanda hareket ettiriyo yaa farklı aletler oluyoo..onlardı..seninkini denemedimiştimm..
elifin poğaçalar bana rejim bozdurdu valla neyse bugün 2 günlük şok yapıcam sonra normal diyete devam :))
şirvancım kolay gelsin afiyet olsun ..sakıınnnn 2 bardak süt dökme üzerine 1 yeter çok ıslak seversen 1,5 :))))
çiçek inş. böle devam eder
inşallah hep böyle devam eder canım zaten can böyle seni üzmemeye devam ederse sonunda gelicek küçük cancankaydirigubbakcemile5
günaydın herkese ...hepinizin kandili mübarek olsun.
çiçek maşallah cana hep böyle devam eder inşallah
dün gezmedeydik kayradan 1 ay küçük bi çocuk vardı maşallah diyim 13 kg muş ama görseniz bıraktığın yerde duruyo ne emekleme ne yaramazlık annesinin kucağından inmedi hep öölemiş çook hareketsiz tabi kayra tüm marifetini yaramazlığını gösterdi:) annesi yemek yediriyo çocuk gık demeden ağzını açıyo ben aynı anda kayraya yediriyorum elli kişi şebeklik yaparak yiyo bizimki kadın bana allah yardımcın olsun dedi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?