2009 Nisan Anneleri

canım çok geçmiş olsun.. umarım bir daha tekrarlamaz..
allah acil şifa versin.
canım sanada geçmiş olsun..
irfanada ıhlamur tarzı bişeyler ver istersen..

canım geç kaldın. ben bu mesajı dün okumam gerekirken bugün okuyorum..
ben ölçüleri küçük su bardakta yaptım.
güzel oldu..

100 gr. kakao denmiş, evde kakao yoktu, sabah gittim onu aldım . tabii ben 100gr falan bakımda okumadığım için bir paket aldım geldim.
tam yapıyorum. aldığım paket 50 gr. aaaa dedim ne yapım gidemem bir daha öyle yaptım..

güzel olmuştu. be beğendim.
kek kalıbımda kalbliydi.. güzel bir görüntü oldu..

bir dahakine 100 gr kakaoyla yapacağım . bakalım o nasıl olacak..

bu arada şu poğacanın tarifinide verirmisin. elifin tarifiydi dimi..
oda elimin altında olsun.. iyi oluyor böyle..

günaydın kızlar ecemde sabah 7 de ayaktaydı ne yapalım en azından artık geceleri erken uyumaya başladı

esencim çok geçmiş olsun cnm acil şifalar

günaydın kızlar Kandiliniz mübarek olsun

bu arada Can'ım bu gece 11 saat kesintisiz uyudu mama falan yemed sadece 1 kez su verdim. sanırım artık gece mamasını kesmeye hazır:)

inşallah hep böyle devam eder canım zaten can böyle seni üzmemeye devam ederse sonunda gelicek küçük cancankaydirigubbakcemile5

dün gezmedeydik kayradan 1 ay küçük bi çocuk vardı maşallah diyim 13 kg muş ama görseniz bıraktığın yerde duruyo ne emekleme ne yaramazlık annesinin kucağından inmedi hep öölemiş çook hareketsiz tabi kayra tüm marifetini yaramazlığını gösterdi:) annesi yemek yediriyo çocuk gık demeden ağzını açıyo ben aynı anda kayraya yediriyorum elli kişi şebeklik yaparak yiyo bizimki kadın bana allah yardımcın olsun dedi:)))

olsun hareketli çocuk her zaman iyidir canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…