2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar kandiliniz mubaek olsun
canım ya 13 kilomu maşallahta kime maşallah desek acaba hala tek anne sütüyle beslenip bu kiloya geldiyse annenin sütüne maşallah demek lazım bence sonrada tosuna aman allahım
ama bence kilodan daha mühim olan hareketibebeğin hareketsiz olması hiç iii değil bence herşeyin normali en iisi ömerde annesütünü istememeye başladı çok üzülüyorom bırakacak galiba benden uzaklaşıcak gibi geliyo ben daha uzun bi zaman emzirmek istiyodum velet beni istemiooooo

canım maşallah bu zamana kadar emmiş hiç üzülme bence hiç emmeseydi nolcaktı bak kayrada sadece 6-7 ay emdi oda benim azmimle sütüm 1 ay öölece aktı gitti emmeyince nasıl üzüldüm ama napalım.hem senden uzaklaşcak diye bişey yok kayra emmiyo ama bana aşırı düşkün

herkese selamlar...ve kandiliniz mübarek olsun.....
esen annene acil şifalar canım....cana kocaman maşallah hep devamı olur inşallah....idilde bu akşam 3 te ağlayarak uyandı sanırım rüya gördü ondan sonra sallayıp yatırma seanslarım oldu 5.30 akadar...sanırım 4 kere daldı diye bırakıp aldım şimdi sersem gibiyim...üstüne birde sabah kayınpederin arabasının çalındığı haberini alınca güne yorgun başlangıç yaptım anlayacağınız...umarım bundan sonrası güzel geçer...

merhaba kızlar..
esencim annene çok geçmiş olsun..ela kanlı ishal geçirmişti yazın çok halsizlik ve ateş yapıyo cnm..ama ilaçlarda 1 haftada geçer ..
şirvancım afiyet olsun beğenmene sevindim :))yazıcam elifin poğaçayı..
maşallah can a ..ela da nadiren de olsa bazı akşamlar sadece emzikle kanıyo mama yemiyo ama bizim devemlılık kazanmadı..
gülşencim çok geçmiş olsun yaa..aay durduk yere gitmiş araba cana geleceğine mala gelsin demekten başka bişey diyemiyorum cnm...
denizcim sizede geçmiş olsun iyice hastalanmadan geçer umarım

burda geceden beri şimşekler çakıyo ki elektrikler bu saatte anca geldi sabahtan beri yoktu..

ELıFıN POĞAÇASI
1 yumurta akıyla 3-4 yemek kaşığı yoğurdu karıştır,
üstüne eritilmiş ılıtılmış 1 paket margarini ekle,karıştır,
tuz ekle
elenmiş un + kabartma tozu ( Hamur eline yapışmadığında un yeterli demektir,çok katı bir hamur olmayacak)
Bunların hepsini yoğur.
Ceviz büyüklüğünde parçalrın içine peynir koyarak kapat
Yımırta sarısı ve dilersen susam ya da çörekotu serp,yaklaşık 15 dk üstü kızarıncaya kadar pişir

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu :))

sabah buraya girdikten sonra keremi yatırdım temizliğe giriştim hala devam ediyo keremi sallıyorum şimdi anca süpürdüm çamaşıır astım katladım dolab yerleştirdim daha yerleri silecem off

şu poğçayı canım çok çekti ya maya falan koymmuyomusunuz hamur işinden hiç anlamıyorum yaa halbuki börek yapabilmeyi çok isterdim

gülşen kötü bir haber...cana gelceğine mala gelsin diyelim..

canciincona maşalah

maşallah keremde bi srunu yoksa gece kalkmaz

günaydın, hayırlı kandiller,
esen geçmiş olsun, deniz sanada bencede hemen şurup verme, maşallah cana çok uysal valla ilk ikinci bebek çiçekden gelecek bence, gülşencim çok geçmiş olsun dünden beri aldığım 3.hırsızlık haberi dün abimlerin 7.katına girmiş, bizim parkta araba soyulmuş anlaşmalımı ya hepsi bir günde alp bırakmıyor yazmama

ehhe kışkırtmayalım 2. bebek falan siz oğlumu bi de gündüüz görün koltuk tepelerinde zıplıyo

Merhabalar,
Herkese hayırlı kandiller
Esen - Deniz geçmiş olsun canım
Can a maşalahh Kayra iki saatte bir hep kalkarda bazende yarım saatte
Bugün hava çok güzeldi Kayra ile parka gittik sallandı kuma oturttum kumlarla oynadı şimdide uyuyor

slmm güzel anneler ben kayınvalidemdeyım bısey yazamadım o yüzden bugün kandil malum:))
ooo sultanım tamam artık en kısa zamanda ecemle evini batırmaya geliyoruz kolay gelsin canım:lepi:

herkeze selamlar. esen annene geçmiş olsun, hastalara şife dertlilere deva.
kandiliniz mübarek ola

ece uymuşken bır bakayım dedım,bızde kandılınızı kutluyoruz ve hepınızı öpüyoruz,bu ara bayağı bır 2.çocuk olayı konuşuyoruz kızlar bence çağırmayalım derım yanı,bebışlerımız azıcık büyüsünler ay onlar daha çok küçük,şımdı tam koynunda uyuma zamanı,sıze başta demedımmı ıplerı verdınız bebışlerın elıne şımdı sallayın durun,oysa sallanmadan uyuyan çocuk hem gece rahat uyur hemde huysuz olmaz yaw,ben 4 tane büyüttüm ya kehkeh,şaka bır yana cıdden çok ıyı yapmışım,şımdı yüzümü avuçlayıp uyur,süreklı sallasalar sızıde ne hıssedersınız,başınız döner ayol sersemletmeyın çocukları,kızmayın banada tamammı,bence yol yakınken yavaş yavaş alıştırın,uykunun geldığını anlayınca uzanın yanına yada kım uyutuyorsa,azıcık oynar yatakta sonrada uyur merak etmeyın 1.sınde olmazsa 2.sınde olur,ben gece uyku bölünmesı nedır hıç bılmedım maşallah,gündüz uykusuda ıyıdır,bır çocuk uykusunu ne kadar ıyı alırsa o kadar huzurlu olur

esencım ınşallah geçer annenın hastalığı hemencecık,denızcım geçmış olsun ıhlamur yada adaçayı,ben her gün ıçıyorum adaçayı dıbınde azıcık Eceyede ıçırıyorum fazlası boğaz kurutur azı karar çoğu zarar azıcıkta pekmez ohhhh,bızımkı bızde çay görünce çıldırıyor o da ıçecekmış nasıl gülüyor cılve yapıyor,bende çay görüntüsünde rengını değıştırecek kadar pekmez eklıyorum suyuna kandırıyorum kuzuyu,sıze bırde şeyı soracam zınko kullanan varmı,ne kadar verıyorsunuz kullanıyorsanız

çok haklısın özlem. suedanında uykusu ilk başlarda çok düzenliydi şimdi çok berbat. ben evdeyken problem yok yanıma yatırırım uyur. ama yanında olnayınca çok zor uyuyo. ben sallama nedir bilemme o konuda senle aynı fikirdeyim. ve gerçekten uykusunu tam alan çocuk hem mutlu hem huzurlu oluyo. gözleride güzelleşiyooo

saol arkadaşım hak verdığın ıçın,anneme bıraksaydım o da sallama taraftarıydı savaştım resmen ama ben kazandım şımdı ıyıkı dınlememışın benı dıyor,bılgecım tabıkı huzurlu olur uykusunu alınca,hem uykusunda öğrendıklerını pekıştırıyormuş bu mınıkler

reca ederim ne demekkaydirigubbakcemile5 akıl kutusu onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…