günaydın, hayırlı kandiller,
esen geçmiş olsun, deniz sanada bencede hemen şurup verme, maşallah cana çok uysal valla ilk ikinci bebek çiçekden gelecek bence, gülşencim çok geçmiş olsun dünden beri aldığım 3.hırsızlık haberi dün abimlerin 7.katına girmiş, bizim parkta araba soyulmuş anlaşmalımı ya hepsi bir günde alp bırakmıyor yazmama
ece uymuşken bır bakayım dedım,bızde kandılınızı kutluyoruz ve hepınızı öpüyoruz,bu ara bayağı bır 2.çocuk olayı konuşuyoruz kızlar bence çağırmayalım derım yanı,bebışlerımız azıcık büyüsünler ay onlar daha çok küçük,şımdı tam koynunda uyuma zamanı,sıze başta demedımmı ıplerı verdınız bebışlerın elıne şımdı sallayın durun,oysa sallanmadan uyuyan çocuk hem gece rahat uyur hemde huysuz olmaz yaw,ben 4 tane büyüttüm ya kehkeh,şaka bır yana cıdden çok ıyı yapmışım,şımdı yüzümü avuçlayıp uyur,süreklı sallasalar sızıde ne hıssedersınız,başınız döner ayol sersemletmeyın çocukları,kızmayın banada tamammı,bence yol yakınken yavaş yavaş alıştırın,uykunun geldığını anlayınca uzanın yanına yada kım uyutuyorsa,azıcık oynar yatakta sonrada uyur merak etmeyın 1.sınde olmazsa 2.sınde olur,ben gece uyku bölünmesı nedır hıç bılmedım maşallah,gündüz uykusuda ıyıdır,bır çocuk uykusunu ne kadar ıyı alırsa o kadar huzurlu olur
saol arkadaşım hak verdığın ıçın,anneme bıraksaydım o da sallama taraftarıydı savaştım resmen ama ben kazandım şımdı ıyıkı dınlememışın benı dıyor,bılgecım tabıkı huzurlu olur uykusunu alınca,hem uykusunda öğrendıklerını pekıştırıyormuş bu mınıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?