uyku işi tamamen yaratılış meselesi buna kalıbımıda basarım....bir çocuk uykuyu ya sever yada sevmez...kimse bebeğini sallamak için yanıp tutuşmuyordur sanırım helede biz çalışanlar...idil doğduğu günün 5.gecesi tam 7.5 saat uyumadı gece düşünün daha yeni doğmuş bir bebek....ve 4 ay süren kolik sancıları....akşam 18 de başlar gece 23 e kadar susmazdı aralıksız.....sen burda kendi başına dur ve susmayı öğren demekte olmazdı...çaresiz sallıyorsunuz hatta sallamazsanız çocuğu biryerlerden sallama raddesine geliyorsunuz...onun için uslu bebek anneleri lütfen bu başarının yalnızca % 20 sinin size ait olduğunu unutmayın ve şükredin ki Allah size uslu bebekler vermiş.....
özlem de bi yerde haklı gülşende..
evet bebekler nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ama çocuğun içinde olmalı birazda..doğasında huzursuzluk varsa sen ne yaparsan yap düzelmiyor..allahım herkese uslu söz dinleyen bebekler versinn..
gülşen 100 de yüz katılıyorum.uyku yaratılış meselesi.uyuyan çocuk her şekilde uyuyo.uyumayan çocuk ne yaparsanız yapın uyumuyor.
gülfem de aynen dediğin gibi doğdu doğalı uyumuyor.ben çok denedim yatağına bırakıp uyutmayı ama olmuyo.
akşam meriç 12 de uyudu bende yattım.
annemin sesini duydum saat 4.
öğürüyor...
kanlı ishal ve kusma..
çok kötü oldu..
gece acile gittiler..
serum takmışlar..,sabah geldi yine 1 kere öyle oldu.. simdi uyumuşş bende işe geldim.
kız kardesim ben 4 e kadar evdeyim bakarim dedi..meriçi
morelim çok bozukk..
çok kötüydüü..
umarım bidaha tekrar etmez..
herkese selamlar...ve kandiliniz mübarek olsun.....
esen annene acil şifalar canım....cana kocaman maşallah hep devamı olur inşallah....idilde bu akşam 3 te ağlayarak uyandı sanırım rüya gördü ondan sonra sallayıp yatırma seanslarım oldu 5.30 akadar...sanırım 4 kere daldı diye bırakıp aldım şimdi sersem gibiyim...üstüne birde sabah kayınpederin arabasının çalındığı haberini alınca güne yorgun başlangıç yaptım anlayacağınız...umarım bundan sonrası güzel geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?