2009 Nisan Anneleri

Unuttum söylemeyi.Hayırlı kandiller olsun,Bütün dualarımız kabul olsun inşallah.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ceyo16
ühühühühüühüüüüüüüüüü

Miray var ya,ne benim başkasını sevmeme izin veriyor,ne de beni birinin sevmesine.Acaba bana kötü birşey yapıyorlar diye mi korkuyor,biraz önce eşim geldi yanıma,anne cici anne cici ,yapıyor bir taraftan da yüzümü seviyor,başlıyor çığrınmaya.
Ben birini severken,özellikle birçocuğu,aynı şeyi yapıyor.

şimide ben tekim nerdesiniz yahuuu

mine akrabalık falan kalmadı en yakın akraban bir anda sırt çevirebiliyor herşeyi unutabiliyo sende benim gibisin sanırım iyi niyetli ama karşmızdakiler öyle değil<....

iyi akşalar kızlar..........

HEPıNıZıN MEVLıT KANDıLı MÜBAREK OLSUN........

biraz rahatsızdım bugün giremedim, hasta olanlara geçmiş olsun biraz geçmişe bakayım.

şimide ben tekim nerdesiniz yahuuu

mine akrabalık falan kalmadı en yakın akraban bir anda sırt çevirebiliyor herşeyi unutabiliyo sende benim gibisin sanırım iyi niyetli ama karşmızdakiler öyle değil<....

Doğru söylüyorsun Sultan neyse en azından babam bir şey söyleyince açıklama yapabilirim onun yaptığı saygısızlıkta kendine artık ama çok üzüldüm

slm kızlar biz gece uyumadık sanırım üst dişlerimiz geliyo
demirle bir banyo yapmışız çookkk güzeldiiiii sonrada 2 saat uyudu çocuğum
havada kötüydü
oturduk evde yarın akşamada misafirlerim geliyo
hadi aşkı memnu zzmnı

hayırlı kandiller

arkadaşlar hayırlı kandiller iyi akşamlar.

gülfem çok huzursuz ağlayıp duruyo.annemlere gitmiyo.ben de ne hayallerel gelmiştim neyse.yarın doktora götürcem ateşi yükselmeye başladı.nefes alamıyo.burun spreyi sıkıyorum ama açmıyo.

arkadaşlar bu gece bebeklerimize çok dua edelim lütfen.sağlıkları içni uyku düzenleri için yemek yemeleri için güzel bi gelecekleri olması için.

esra geçmiş olsun.geçmişe bakamıcam arkadaşlar.
hepinize dua dolu bi gece diliyorum.Allaha emanet olun.

canlarım kandilimiz mübarek olsun Rabbim en iyi şekile değerlendirmeyi nasip etsin..
esracım geçmş olsun.... dua edelim bol bol... muhabbetle.........

slm kızlar diycem ama kimseler yok off aşkı memnu çok heyecanlı ya ohh ii oldu artık sonuna geldiler haftaya kesin çok heyecanlı bir bölüm olucak...

yazdım vazgeçtım,yazdım vazgeçtım,arkadaşlar kötü bırşey söylemedım ben farkındamısnız tabıkı kımse ıstemez sabahlara kadar sallamak yada uykusuz kalmak,ben sadece artık gaz olayı bıttı,dış desen herkesın çıktı 2-3 kışı kaldık çıkarmayan bırıde bızız,bır daha deneyın dedım başkada bırşey demedım,öyle benım başarım felan demedım &#37;20 bızımmış gerısı bebeklerınmış felan,ben ıstermıyım uykusuz kalın,ne kazancım olacak,ısteyen ıstedığı gıbı uyutsun,ben sadece fıkrımı söyledım deneyın oyun oynayarak uyur dedım,çatlayana kadar ağlatın susmuyorsa şöyle yapın böyle yapın felan demedım haddım değıl zaten yahu,üstelık bızımkıler henüz bebek çocuk değıllerkı neye alışırlarsa öyle gıder,yanlış anlamayın benı ya üzüldüm bu kadar yazılınca,evet ben şanslıydım hıç gazımız olmadı çok şükür ama kuzenımın bebeğı çok gazlıydı bılırım ne zor zamanlar yaşadı,ınsan uykusuzken tüm hayatı altüst oluyor,bılmışlık yapmak değıldı nıyetım tekrarlayayım

gülfeme geçmış olsun canım,ılk günü yabancılık çeker yarına alışır,selıncım dıştendır ınşallah o da hemen geçer,gerısını unuttum valla

mınecım bızım aılede öyle,babam,halamlara amcamlara hıçkusur ettırmezdı hep bız arardık,hep saygı sevgı ama bızde büyüdük ve herşey bır yere kadar,çok eğılınce çoook kırılıyorsun,boş ver sen üstüne düşenı yapmışın neden kendını kötü hıssedıyorsunkı,onlar üzülsün,sultan ben anneannemın cenazesıne bıle gıdemedım dayımlar yüzünden hala ıçımde yara,aklıma geldıkçe nefret edıyorum hepsınden,rabbım bılsın,kulu bılmış neye yarar

aŞKI mEMNU BıTTı mı,tam bakamıyorum ben hiçbir diziye,uyku saatimize denk geliyouyutmak da yarım saat falan alıyor.

şimdi reklamlar girdi ama biter artık
ya adnan eve geldi işte tam behlülde evi terkedicekti ama karşılaştılar bakalım ne yalanlar atıcaklar çok merak ediyorum haftaya neler olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…