Akrabalıklar herkesin çocukları büyüyünce eskisi gibi olmuyor malesef.Bizde de durum öyle,şu anda herkes birbiriyle iyi gibi görünse de,herkes kendi derdine düşmüş durumda,kendini düşünüyor.
Annem de öyleydi,acayip fedakarlıklar yaptı ,ama şimdi diyor,ben körmüşüm,nasıl da görememişim bunları.
Bizler öyle olmayız inşallah,bir tane kardeşim var,en son istediğim şey,onunla kötü olmak,aramıza fitne fesat girmesi.
bizim öyle değil çok şükür çok bağlıyız birbirimize umarım bu birliktelik hiç bozulmaz insanın yakınlarının yanında olmaması zor bir durum olsa gerek(
ya insan akrabalarına güvenemiycekte kime güvenecek ama var malesef böyle insanlar
slm kızlar öğlenden beri moralim bozuk aslında
eşimin halasının koacsı çok iyi bir adam kalp damarı çaylamış hastaneye kaldırmışlar hemen ameliyata almışlar
öğle saatlerinde girdi akm 8falandı ameliyattan çıktı tırım tırım kan aradık sürekli taze kan veriyolar kalbi kaç kere durmuş makinalara bağlı şu an yoğun bakımda
doktor biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış demiş çok dua ettim inş. kurtulur Allah sevdiklerine bağışlar (
benimde hiç uykum yok canım sıkılıyor
maneviyatım önceden ne kadar iyiydi en azından namaz kılardım bugün kandil ama ne namaz kıldım ne oruç tuttum , bazen zorluklarla karşılaştığımda Allahım verdiği görevlerin hangisini yerine getiriyorsunda işlerinin yolunda gitmesini bekliyorsun diye sorguluyorum kendimi
offff
Allahım bugün ibadet edenlerin dualarını kabul eder inşallah belki birileride bizim içinde dua etmiştir