2009 Nisan Anneleri

saolun kızlar çok zor 3 kızı var bi kızınında bugün doğum günü hastanede babası için ağlıyo ne kadar kötü

evet seher girmiyo eeee selen artık yürüyo onun peşinde koşmaktan giremiyo kızcağız..

Pazartesi okuldan öğrencileri Kitap Fuarına götüreceğiz biz,yarın kesinleşir yine de,eğer gitmezsek Pzt bana uyar.

doğru çok haklısın bile bile şeytana yeniliyoruz bende eskiden arada da olsa namaz kılardım
Allah bu durumda bize çok bile merhamet ediyor

Sultan Kerem zayıfladı kı yoksa fotoğrafda mı öyle çıkmış??
çok masum Maşallah Allahım korusun hepsini

zayıflamadı ama 2 ayda 300 gram almış boğazlarından hastalık geçirdik ya o ara verdi çok az aldı boya gidiyor doktor boyu çok uzun avrupa standartlarını geçmiş dedi:bbo:

böylesi günlerde daha çok eksikliğini hissediyor birde ben hep farkederdim edetliyken aklıma namaza başlayım derdim şeytan o dönemde galiba bizi boş bırakıyor adetim biterdi başlamazdım
Allah doğru yola yöneltsin inşallah

Maşallah sağlıklı olsunlar da , zaten yürümeye başlayınca daha da çok veririş bebişler
grçi ne kerem de ne de bizim kayra da hiç gayret yok tembeller

canım Allah sevdıklerıne bağışlasın,acıl şıfalar versın ınşallah

benı özetlemışsın,dua edıyorum ama şeytan kanıma gırıyor ne zaman nıyetlensem bır bahane gelıyor arkasından rabbım affetsın,bugün kıldım uzun zamandan sonra ılk kez utanarak söylüyorumkı,yarım yamalak oldu ben bıle beğenmedım kıldığımı,utandım kendımden

ben gelene kadar herkes çıkmış...herkesin mevlid kandilini kutluyorum
hayırlara vesile olsun inşallah..
Allahım eşlerimizden çocuklarımızdan sevdiklerimizden doğru yoldan ayırmasın inşallah...Aminnn

valla bende namaz konusunda çok kötüyüm sormayın..ama abdest aldım şimdi kılıcam..bidahada bırakmıcam inşallah..

günaydınn....

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..
uzun olmasın diye alıntı yapmadım..

dün eve gittim izin alıp...
dizanteri olmuş ileri dercede çok ağrısı oldu çok üzüldüm..
aksam 7 de vurulan ağrı kesiciden sonra 45 dk uyudu kendine geldi hafiflemiş ağrısı biras..
içimiz rahatladı...
ağlıyacağım zor tutuyorum kendimi kardeslerim kızım üzülmesin diye...

günaydıınn..
esen ve sultan çook geçmiş olsın kızlar bir an önce iyileşsinler inşallahh..
kerem her geçen gün daha yakışıklı oluyo allah nazarlardan saklasın..
biz belki yarın gülşenin deyimiyle koyunvalideye gidcez pazar döneriz hem de benim fikrimdi deliriyorum herhalde yavaş yavaş hihihi
aşkı memnuyu bende soluksuz izledim,
bu aralar boş burası..seher selenle..denz ve gülşen şirvan işlerle meşgul..
tuğbada adapazarındaa..herkes kk ya dönsünnnnn :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

aaa melek yok ege nasıl olduki inşallah iyidir..ayşede az giriyo..elif de okula başladı bi akşam giriyo..sultanla tuğba da sanalı bıraktılar gerçekte görüşüyolar hehehe
bakın herkes yavaş yavaş bırakınca kk yı sıkıntıdan kayınvalideye gider oldum o kadar yani heheh

sağol canım yaa..
bişi yapamıyorum kahroluyorum..
yine ağrısı çokmuş..2 gündür sadece su içiyor hiçbirşey yiyemiyor..
çok morelim bozuk Allahım nolur şifa versin..

oo tembeller arasına baranıda eklemeyi unutmayın bayanlar..

canım çok geçmiş olsun..

aynen dün tüm gün işlerle ilgilendim. akşamda annemde kalınca internete giremiyorum.
bu haftalık beni mahsur görün..

sağol canım yaa..
bişi yapamıyorum kahroluyorum..
yine ağrısı çokmuş..2 gündür sadece su içiyor hiçbirşey yiyemiyor..
çok morelim bozuk Allahım nolur şifa versin..

canım allah tüm hastalara acil şifalar versin.

sultancım sizede çok geçmiş olsun...

he he yok elacım ya biz hem sanalda hem burda da aktif olmaya çalışıyoruz valla biraradayken bile yazıyoruz buraya kk olmadan asla yanikaydirigubbakcemile5

ay canım ya acil şifalar diliyorum (

Pazartesi okuldan öğrencileri Kitap Fuarına götüreceğiz biz,yarın kesinleşir yine de,eğer gitmezsek Pzt bana uyar.

tamam canım bu gece kesinleştirelim
hu huuu seher nerelerdesin sen ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…