doğru çok haklısın bile bile şeytana yeniliyoruz bende eskiden arada da olsa namaz kılardımbenimde hiç uykum yok canım sıkılıyor
maneviyatım önceden ne kadar iyiydi en azından namaz kılardım bugün kandil ama ne namaz kıldım ne oruç tuttum , bazen zorluklarla karşılaştığımda Allahım verdiği görevlerin hangisini yerine getiriyorsunda işlerinin yolunda gitmesini bekliyorsun diye sorguluyorum kendimi
offff
Allahım bugün ibadet edenlerin dualarını kabul eder inşallah belki birileride bizim içinde dua etmiştir
Sultan Kerem zayıfladı kı yoksa fotoğrafda mı öyle çıkmış??
çok masum Maşallah Allahım korusun hepsini
doğru çok haklısın bile bile şeytana yeniliyoruz bende eskiden arada da olsa namaz kılardım
Allah bu durumda bize çok bile merhamet ediyor
zayıflamadı ama 2 ayda 300 gram almış boğazlarından hastalık geçirdik ya o ara verdi çok az aldı boya gidiyor doktor boyu çok uzun avrupa standartlarını geçmiş dedi:bbo:
canım Allah sevdıklerıne bağışlasın,acıl şıfalar versın ınşallahslm kızlar öğlenden beri moralim bozuk aslında
eşimin halasının koacsı çok iyi bir adam kalp damarı çaylamış hastaneye kaldırmışlar hemen ameliyata almışlar
öğle saatlerinde girdi akm 8falandı ameliyattan çıktı tırım tırım kan aradık sürekli taze kan veriyolar kalbi kaç kere durmuş makinalara bağlı şu an yoğun bakımda
doktor biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış demiş çok dua ettim inş. kurtulur Allah sevdiklerine bağışlar(
benimde hiç uykum yok canım sıkılıyor
maneviyatım önceden ne kadar iyiydi en azından namaz kılardım bugün kandil ama ne namaz kıldım ne oruç tuttum , bazen zorluklarla karşılaştığımda Allahım verdiği görevlerin hangisini yerine getiriyorsunda işlerinin yolunda gitmesini bekliyorsun diye sorguluyorum kendimi
offff
Allahım bugün ibadet edenlerin dualarını kabul eder inşallah belki birileride bizim içinde dua etmiştir
böylesi günlerde daha çok eksikliğini hissediyor birde ben hep farkederdim edetliyken aklıma namaza başlayım derdim şeytan o dönemde galiba bizi boş bırakıyor adetim biterdi başlamazdım
Allah doğru yola yöneltsin inşallah
Maşallah sağlıklı olsunlar da , zaten yürümeye başlayınca daha da çok veririş bebişler
grçi ne kerem de ne de bizim kayra da hiç gayret yok tembeller
oo tembeller arasına baranıda eklemeyi unutmayın bayanlar..böylesi günlerde daha çok eksikliğini hissediyor birde ben hep farkederdim edetliyken aklıma namaza başlayım derdim şeytan o dönemde galiba bizi boş bırakıyor adetim biterdi başlamazdım
Allah doğru yola yöneltsin inşallah
Maşallah sağlıklı olsunlar da , zaten yürümeye başlayınca daha da çok veririş bebişler
grçi ne kerem de ne de bizim kayra da hiç gayret yok tembeller
canım çok geçmiş olsun..günaydınn....
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..
uzun olmasın diye alıntı yapmadım..
dün eve gittim izin alıp...
dizanteri olmuş ileri dercede çok ağrısı oldu çok üzüldüm..
aksam 7 de vurulan ağrı kesiciden sonra 45 dk uyudu kendine geldi hafiflemiş ağrısı biras..
içimiz rahatladı...
ağlıyacağım zor tutuyorum kendimi kardeslerim kızım üzülmesin diye...
aynen dün tüm gün işlerle ilgilendim. akşamda annemde kalınca internete giremiyorum.günaydıınn..
esen ve sultan çook geçmiş olsın kızlar bir an önce iyileşsinler inşallahh..
kerem her geçen gün daha yakışıklı oluyo allah nazarlardan saklasın..
biz belki yarın gülşenin deyimiyle koyunvalideye gidcez pazar döneriz hem de benim fikrimdi deliriyorum herhalde yavaş yavaş hihihi
aşkı memnuyu bende soluksuz izledim,
bu aralar boş burası..seher selenle..denz ve gülşen şirvan işlerle meşgul..
tuğbada adapazarındaa..herkes kk ya dönsünnnnn :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
sağol canım yaa..
bişi yapamıyorum kahroluyorum..
yine ağrısı çokmuş..2 gündür sadece su içiyor hiçbirşey yiyemiyor..
çok morelim bozuk Allahım nolur şifa versin..
aaa melek yok ege nasıl olduki inşallah iyidir..ayşede az giriyo..elif de okula başladı bi akşam giriyo..sultanla tuğba da sanalı bıraktılar gerçekte görüşüyolar hehehe
bakın herkes yavaş yavaş bırakınca kk yı sıkıntıdan kayınvalideye gider oldum o kadar yani heheh
günaydınn....
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..
uzun olmasın diye alıntı yapmadım..
dün eve gittim izin alıp...
dizanteri olmuş ileri dercede çok ağrısı oldu çok üzüldüm..
aksam 7 de vurulan ağrı kesiciden sonra 45 dk uyudu kendine geldi hafiflemiş ağrısı biras..
içimiz rahatladı...
ağlıyacağım zor tutuyorum kendimi kardeslerim kızım üzülmesin diye...
Pazartesi okuldan öğrencileri Kitap Fuarına götüreceğiz biz,yarın kesinleşir yine de,eğer gitmezsek Pzt bana uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?