2009 Nisan Anneleri

günaydın..........

merak edeler olmuş.... sagolunnnn

gecmişi öle bi baktım........

SULTAN GECMıŞ OLSUN... ne oldugunu bilmıyorum ama gecmiş olsun diyolar dıye dıyorum kereme bişi oldu......

ege cumartesi akşamından beri hasa biliyosunuz hergünhastanelerdeyızzz

şimdi en son gittigimiz doktor orta kulak iltihapı gecıyor ddi evet kulagını tutuyordu ama uykusu geldıgının işaretiydi ooooo

orta kulak iltıhapı olsa öksürmez kiii herhalde tam bikmıyorum

bademciklerı şiş yemek yemıyor c.tesiden berıı sadece emıyor ateşimiz 40 dereceydi gecen aşam acile gıttık direkkk su kompleksi yaptılar paranox fitil gecti annemde kalıyorduk zaten düngeldik eve eşimde izin aldııı

sirkeyle sildik heryerini o zamandan beri ateşi yok maşallahh.

cok morallerım bozkkkkk

gözlerını ile acamıyorduuu oglum omzuma yatıp kısık gözlerle etrafa bakıyorduuuuuuu

ne kadar üzgünümmmm

ben bile çöktüm annem babam eşim ben seferber olduk uyjku falan kalmadııııııııı

dü gece daha iyiydiiiii

tuvalete gıdemıyordumm o kadar benı istıyor bide dedsinde duruyorrr c.tesiden beri banyo yapmamıştım düşünün yani dün gece bi aa yapttımmm

nefes alması zorlanıyor yutkanamıyor öksürürken aglıyor zaten aglamaktan sesleri kısıldııı
hani bizler cok bagırınca nasıl ses cıkar onunda aglarken öleeeeeeee,

özledim o cıvıl cıvıl egeyi.................

cıkmam gerekkk ben bi kaç gün böyle bakıp cıkıcam

ventolin şurup verdi balgam söktürücü
ibufen ,peditur,calpol,
ve bi tane anbıyotık
bu antıbıyotıge başlayın 2 gün sonra düzelir dedi bakalımmm

calpolu vermıyom
ibufen ve petıdudu dönüşümlü verıyom......

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Esennn+, NAVRIS+, tugbiş123, yaSelin

allahım oları korusun ya onlara bişi olmasın ..............
cokkk cokk zorrr

bu zamana kadar bu kadar agır hasta olmamıştıııııı

ay canım ya acil şifalar diliyorum umuyorum egecik eski neşesine kavuşur hemen iyileşir
kuzucuklara bişeycikler olmasın ya onlar hasta olduğunda insanın birşey yapası gelmiyor
(((

aa olurmu şirvancım ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
salmayalım ama kendimizi boşver biraz kendine vakit ayırıcaksın herşey işten evden çocuktan ibaret olmamalı hayatım...

melek çok üzüldüm ya aynı kerem gibi olmuş acil şifalar ege ye
kerem e bişey olmadı merak etme bi yakınımız yoğun bakımdada ondan geçmiş oolsun demiş arkadaşlar çok sağolun

günaydın tuğba deniz söylediklerin beni güldürdü:))

esen sizede çok geçmiş olsun

off sultan bugün temzilik yapmak istiyordum ama yine benim yapasım yok ya:))))biri beni dürtsün burdan kovsun kızlar:)))

üzülme melek napalım hasta ola ola büyücek bu veletler Allah beterinden korusun..

şirvan işe başladın bak kendine biraz moralin yerine gelir zamanla sosyal olacaksın

kereme park yatak dar geliyor ya bütün gece yatakta gidilmedik köşe ara bırakmıyor enine yatıyo iki büklüm çok komik:)

of ne temizliği kollarım ve bacaklarım et kesmiş ,dün çok yorulmuşum kimseye tavsiye etmiyorum valla:)

günaydınnn güsellerrrr..

iğrençç bi geceee geçirdimm..dün artık kocaman oldu mercimek çorbası gaz yapmaz heralde dedim..1 kase kağana yedirdim..içinede 1 tutam kimyon attım..

amanınn geccee bizii öldürdüüüü...pırttt pırtttt hi.. uyumadıı..zoomm gibiyimm..hiç uyumasam daha iyi olurduu yaa..10 dk da bir yat kalk mahvettii beni...

denizzz bendee çok güldümmm..tespitler süperrr..ama ben burayı bırakamam yaaa..çarşamba günleri bile mutlaka geçmişi ukuyom vallaaa..:)

sultancım geçmiş olsun..inşallah çabuk toparlanır..

melekim egecik bi an önce iyi olsun inşallah..nazar değdii kuzuyaa...(

melekcim Allah şifa versin. bebeklerimiz hasta olmasın..
ama oluyoo malesef...
Allah şifa versin geçerinden versin.

şirvan bende kendimi hiçç güzel hissetmiom bu araaa..dünde acaipp moralimi bozdular..kuzenim geldi izmitten çok kilo almışsın yakışmamış bilmem neee..bozuldum yaa..[/B]

sabah sinirlerim tavandı..eşimide giderken azarladım..odaa hopp kendine gel bi gün uyumadın die ne bu tavırlar dedi haklııı.. arayıp gönlünü alıcam şimdiii..

kızlar bu arada sakinleşmem gerek..yarın saunaya gidioom..sonra havuzz..doping olur bana..tüm teyzelerim ve kuzenlerimle gidecez..omuzlarım kaskatı biraz gevşerim belkiiiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…