canım yeniden çok geçmiş olsu.. keşke onlar hastalanmasa da biz hastalansak..günaydın..........
merak edeler olmuş.... sagolunnnn
gecmişi öle bi baktım........
SULTAN GECMİŞ OLSUN... ne oldugunu bilmıyorum ama gecmiş olsun diyolar dıye dıyorum kereme bişi oldu......
ege cumartesi akşamından beri hasa biliyosunuz hergünhastanelerdeyızzz
şimdi en son gittigimiz doktor orta kulak iltihapı gecıyor ddi evet kulagını tutuyordu ama uykusu geldıgının işaretiydi ooooo
orta kulak iltıhapı olsa öksürmez kiii herhalde tam bikmıyorum
bademciklerı şiş yemek yemıyor c.tesiden berıı sadece emıyor ateşimiz 40 dereceydi gecen aşam acile gıttık direkkk su kompleksi yaptılar paranox fitil gecti annemde kalıyorduk zaten düngeldik eve eşimde izin aldııı
sirkeyle sildik heryerini o zamandan beri ateşi yok maşallahh.
cok morallerım bozkkkkk
gözlerını ile acamıyorduuu oglum omzuma yatıp kısık gözlerle etrafa bakıyorduuuuuuu
ne kadar üzgünümmmm
ben bile çöktüm annem babam eşim ben seferber olduk uyjku falan kalmadııııııııı
dü gece daha iyiydiiiii
tuvalete gıdemıyordumm o kadar benı istıyor bide dedsinde duruyorrr c.tesiden beri banyo yapmamıştım düşünün yani dün gece bi aa yapttımmm
nefes alması zorlanıyor yutkanamıyor öksürürken aglıyor zaten aglamaktan sesleri kısıldııı
hani bizler cok bagırınca nasıl ses cıkar onunda aglarken öleeeeeeee,
özledim o cıvıl cıvıl egeyi.................
cıkmam gerekkk ben bi kaç gün böyle bakıp cıkıcam
ventolin şurup verdi balgam söktürücü
ibufen ,peditur,calpol,
ve bi tane anbıyotık
bu antıbıyotıge başlayın 2 gün sonra düzelir dedi bakalımmm
calpolu vermıyom
ibufen ve petıdudu dönüşümlü verıyom......
valla şirvancım bence git bir kan tahlili yaptır
ben eceme hamileyken kan tahlilinde hamile olduğum çıktı ama idrar 1.5 aylıkken gözterdi hamile olduğumu
SAĞOL CANIM..merhaba kızlar
Melek egeye tekrar geçmiş olsun canım
Kayra da gece beni sinir etti yine uyumamaya başladı yarım saate bir uyandı şimdide uykusu var ama direniyor uyutmasam mız mızlanıyor
tuğba temizlik sonrası evine baktığında duyduğun hazzı düşün belki başlarsın kolay gelsin
esen canım Allah şifalar versin
ayşe geçen gün de bana aynısını söylediler burdaki komşular çok bozuldummm benimde göbek ve baseni azcık inceltmem lazım ama nasılllll
ben yok diye düsündüm..canım yeniden çok geçmiş olsu.. keşke onlar hastalanmasa da biz hastalansak..
saol iyi moral oldu..
esen hadi ilk önce sen yaptır,, sonra ben arkandan yaptrırım kafamçokkarıştı
şirvan yeni annelerde olabiliyormuş özellikle emzirenlerde daha fazla benimki 50 günde bir oluyor
şirvan yeni annelerde olabiliyormuş özellikle emzirenlerde daha fazla benimki 50 günde bir oluyor
canım enazından ne olduğunu öğrendınız şımdı tedavısınıde olacak üzme kendını ne olur,geç ağla tuvalettede olsa atma ıçıne ya,kendımızı kasmaktan mahvoluyoruz sonra onlar bızım canımız,bıde şımdı çok hassasız,bende öyle hemen tutuyorum kendımı,rabbım dermeznsız dert vermesıngünaydınn....
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..
uzun olmasın diye alıntı yapmadım..
dün eve gittim izin alıp...
dizanteri olmuş ileri dercede çok ağrısı oldu çok üzüldüm..
aksam 7 de vurulan ağrı kesiciden sonra 45 dk uyudu kendine geldi hafiflemiş ağrısı biras..
içimiz rahatladı...
ağlıyacağım zor tutuyorum kendimi kardeslerim kızım üzülmesin diye...
acıl şıfa versın rabbım,ılk turları bebeklerımızın hastalıkta oysa daha sırada kızamıktı,su çıçeğıydı vs rabbımkorusun kuzularımızı,hasta oldukça onlar bızımde aslında aklımızdan geçırdıklerımız bızı daha kötü etkılıyor,tabıkı alışık değılız hep bız hasta olduğumuzdan ve bızle ılgılenıldığınden şımdı bız düşünüyoruz bebeklerımızı,alışılmazkı hastalığa,sende kendıne ıyı bakkı egecık daha ıyı olsun annesıgünaydın..........
merak edeler olmuş.... sagolunnnn
gecmişi öle bi baktım........
SULTAN GECMİŞ OLSUN... ne oldugunu bilmıyorum ama gecmiş olsun diyolar dıye dıyorum kereme bişi oldu......
ege cumartesi akşamından beri hasa biliyosunuz hergünhastanelerdeyızzz
şimdi en son gittigimiz doktor orta kulak iltihapı gecıyor ddi evet kulagını tutuyordu ama uykusu geldıgının işaretiydi ooooo
orta kulak iltıhapı olsa öksürmez kiii herhalde tam bikmıyorum
bademciklerı şiş yemek yemıyor c.tesiden berıı sadece emıyor ateşimiz 40 dereceydi gecen aşam acile gıttık direkkk su kompleksi yaptılar paranox fitil gecti annemde kalıyorduk zaten düngeldik eve eşimde izin aldııı
sirkeyle sildik heryerini o zamandan beri ateşi yok maşallahh.
cok morallerım bozkkkkk
gözlerını ile acamıyorduuu oglum omzuma yatıp kısık gözlerle etrafa bakıyorduuuuuuu
ne kadar üzgünümmmm
ben bile çöktüm annem babam eşim ben seferber olduk uyjku falan kalmadııııııııı
dü gece daha iyiydiiiii
tuvalete gıdemıyordumm o kadar benı istıyor bide dedsinde duruyorrr c.tesiden beri banyo yapmamıştım düşünün yani dün gece bi aa yapttımmm
nefes alması zorlanıyor yutkanamıyor öksürürken aglıyor zaten aglamaktan sesleri kısıldııı
hani bizler cok bagırınca nasıl ses cıkar onunda aglarken öleeeeeeee,
özledim o cıvıl cıvıl egeyi.................
cıkmam gerekkk ben bi kaç gün böyle bakıp cıkıcam
ventolin şurup verdi balgam söktürücü
ibufen ,peditur,calpol,
ve bi tane anbıyotık
bu antıbıyotıge başlayın 2 gün sonra düzelir dedi bakalımmm
calpolu vermıyom
ibufen ve petıdudu dönüşümlü verıyom......
sığmaz tabı annesı artık park yatağa,ben çoktan değıştırdım yatağını ama yenı geçtı,yınede delı yatıyor çok sabaha kadar yatağın dığer tarafına geçıyor bırde hep açık üstü babası gıbı yangın,sabah uyandığında ayağı benım baş tarafımda yada yatağa yanlamasına yatmış buluyorum,bu aralar favorısı uyanmışsa benden önce kenarındakı tahtaları tutmak ne yapacaksa artıküzülme melek napalım hasta ola ola büyücek bu veletler Allah beterinden korusun..
şirvan işe başladın bak kendine biraz moralin yerine gelir zamanla sosyal olacaksın
kereme park yatak dar geliyor ya bütün gece yatakta gidilmedik köşe ara bırakmıyor enine yatıyo iki büklüm çok komik:)
kıs kalk temızlığını yap bacım başlarsan bıtırırsın hemenoff sultan bugün temzilik yapmak istiyordum ama yine benim yapasım yok ya:))))biri beni dürtsün burdan kovsun kızlar:)))
ham ham ham hamlamışsınof ne temizliği kollarım ve bacaklarım et kesmiş ,dün çok yorulmuşum kimseye tavsiye etmiyorum valla:)
yapıyor ne atarsan at,ben bıde üstüne yutuyorum kımyon,fasulye yada mercımek yada gaz yapan ne yedıysem,eceyede sıcak suyun ıçınde erıtıp ılıtıp ıçırıyorum ama çok ender zaten çünkü yemıyor fazla,göz doyumu,onun fıx şehrıyelı çorba,ıçınde kabak,havuç,domates,sarımsak,soğan(sarımsak soğan çıkarılıyor sonra bölmeden atıyorum)bır gün tavuk,bır gün kemık suyu,bır gün sade suya,başka bır şey yemıyor çorbada ne yapayım,bız ne yersek 2-3 lokmagünaydınnn güsellerrrr..
iğrençç bi geceee geçirdimm..dün artık kocaman oldu mercimek çorbası gaz yapmaz heralde dedim..1 kase kağana yedirdim..içinede 1 tutam kimyon attım..
amanınn geccee bizii öldürdüüüü...pırttt pırtttt hi.. uyumadıı..zoomm gibiyimm..hiç uyumasam daha iyi olurduu yaa..10 dk da bir yat kalk mahvettii beni...
evet bende ve çok güzel bılgıler verıyorlar,her cuma çocuklarla ılgılıdr ma bakıom..ev kazaları ile ilgili..izleyin kızlarrr..
ben saunaya gırsem bayılırım heralde,gelemıyorum sıcağa,hamama gıtmeyı çok ıstıyorum ama zararlı bana nefesım daralıyor,sen gevşet kendını bızım yerımızedekızlar bu arada sakinleşmem gerek..yarın saunaya gidioom..sonra havuzz..doping olur bana..tüm teyzelerim ve kuzenlerimle gidecez..omuzlarım kaskatı biraz gevşerim belkiiiii:)))
ya bızım tek dışımız bıle çıkmadı ya şımdıden gözüm korktu bu dış olayından ha,kolaymı tabı zorlanıyorlardır,canları yanmadan çıkarsınlar güzel güzel,allah kolaylık versın canımgünaydınlar
akşama misafirim var anca hazırlanırım
bide eşimin dikişlerini aldırmaya gidicez
hasta bebişlere geçmiş olsun inş. tez zmnda iyileşir
sultancım sizede acil şifalar diliyorum en kısa sürede
sağlığına kavuşur inş.
demirinde hep ayakları öyle durur
ben indiririm o yine koyar çok şeker oluyolar yaaa
bende o mama sandalyesinden alıcaktım
sallanmaya alışmasın diye almadım
ama şimdi ben sallıyorum :)))
bide bu gece uyumadık
sanırım üst dişler rahatsız ediyo
neyse 1 yaşından sonra 4 ay rahatız diş çıkması duruyomuş 16. aya kdr
merhaba kızlar
Melek egeye tekrar geçmiş olsun canım
Kayra da gece beni sinir etti yine uyumamaya başladı yarım saate bir uyandı şimdide uykusu var ama direniyor uyutmasam mız mızlanıyor
tuğba temizlik sonrası evine baktığında duyduğun hazzı düşün belki başlarsın kolay gelsin
esen canım Allah şifalar versin
ayşe geçen gün de bana aynısını söylediler burdaki komşular çok bozuldummm benimde göbek ve baseni azcık inceltmem lazım ama nasılllll
ben ilk kez olmuştum 1kere bidaha olmadı.. 12 gün geçmiş
canım enazından ne olduğunu öğrendınız şımdı tedavısınıde olacak üzme kendını ne olur,geç ağla tuvalettede olsa atma ıçıne ya,kendımızı kasmaktan mahvoluyoruz sonra onlar bızım canımız,bıde şımdı çok hassasız,bende öyle hemen tutuyorum kendımı,rabbım dermeznsız dert vermesın
acıl şıfa versın rabbım,ılk turları bebeklerımızın hastalıkta oysa daha sırada kızamıktı,su çıçeğıydı vs rabbımkorusun kuzularımızı,hasta oldukça onlar bızımde aslında aklımızdan geçırdıklerımız bızı daha kötü etkılıyor,tabıkı alışık değılız hep bız hasta olduğumuzdan ve bızle ılgılenıldığınden şımdı bız düşünüyoruz bebeklerımızı,alışılmazkı hastalığa,sende kendıne ıyı bakkı egecık daha ıyı olsun annesı
sığmaz tabı annesı artık park yatağa,ben çoktan değıştırdım yatağını ama yenı geçtı,yınede delı yatıyor çok sabaha kadar yatağın dığer tarafına geçıyor bırde hep açık üstü babası gıbı yangın,sabah uyandığında ayağı benım baş tarafımda yada yatağa yanlamasına yatmış buluyorum,bu aralar favorısı uyanmışsa benden önce kenarındakı tahtaları tutmak ne yapacaksa artık
kıs kalk temızlığını yap bacım başlarsan bıtırırsın hemen
ham ham ham hamlamışsın
yapıyor ne atarsan at,ben bıde üstüne yutuyorum kımyon,fasulye yada mercımek yada gaz yapan ne yedıysem,eceyede sıcak suyun ıçınde erıtıp ılıtıp ıçırıyorum ama çok ender zaten çünkü yemıyor fazla,göz doyumu,onun fıx şehrıyelı çorba,ıçınde kabak,havuç,domates,sarımsak,soğan(sarımsak soğan çıkarılıyor sonra bölmeden atıyorum)bır gün tavuk,bır gün kemık suyu,bır gün sade suya,başka bır şey yemıyor çorbada ne yapayım,bız ne yersek 2-3 lokma
evet bende ve çok güzel bılgıler verıyorlar,her cuma çocuklarla ılgılı
ben saunaya gırsem bayılırım heralde,gelemıyorum sıcağa,hamama gıtmeyı çok ıstıyorum ama zararlı bana nefesım daralıyor,sen gevşet kendını bızım yerımızede
ya bızım tek dışımız bıle çıkmadı ya şımdıden gözüm korktu bu dış olayından ha,kolaymı tabı zorlanıyorlardır,canları yanmadan çıkarsınlar güzel güzel,allah kolaylık versın canım
bende her temızlıkten sonra kahvemı yapar bı seyrederım,delımıyım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?