2009 Nisan Anneleri

günaydın ben de öyleydim çok çirkin bakımsız hissediyordum kendimi. bu rejim işe yaradı en azından kendim için birşey yaptığım için mutluyum

günaydınlar
akşama misafirim var anca hazırlanırım
bide eşimin dikişlerini aldırmaya gidicez

hasta bebişlere geçmiş olsun inş. tez zmnda iyileşir
sultancım sizede acil şifalar diliyorum en kısa sürede
sağlığına kavuşur inş.
demirinde hep ayakları öyle durur
ben indiririm o yine koyar çok şeker oluyolar yaaa
bende o mama sandalyesinden alıcaktım
sallanmaya alışmasın diye almadım
ama şimdi ben sallıyorum :)))

bide bu gece uyumadık
sanırım üst dişler rahatsız ediyo

neyse 1 yaşından sonra 4 ay rahatız diş çıkması duruyomuş 16. aya kdr

merhaba kızlar
Melek egeye tekrar geçmiş olsun canım
Kayra da gece beni sinir etti yine uyumamaya başladı yarım saate bir uyandı şimdide uykusu var ama direniyor uyutmasam mız mızlanıyor
tuğba temizlik sonrası evine baktığında duyduğun hazzı düşün belki başlarsın kolay gelsin
esen canım Allah şifalar versin
ayşe geçen gün de bana aynısını söylediler burdaki komşular çok bozuldummm benimde göbek ve baseni azcık inceltmem lazım ama nasılllll

canım yeniden çok geçmiş olsu.. keşke onlar hastalanmasa da biz hastalansak..

valla şirvancım bence git bir kan tahlili yaptır
ben eceme hamileyken kan tahlilinde hamile olduğum çıktı ama idrar 1.5 aylıkken gözterdi hamile olduğumu

saol iyi moral oldu..
esen hadi ilk önce sen yaptır,, sonra ben arkandan yaptrırım kafamçokkarıştı

azıcık güldürdüysem ne mutlu
kilo yakışmamış diyen tüm tanıdıkları kınıyorum :mymeka:

böyle söyleyince moral bozduklarını bilirler demek ki moral bozmak için konuşuyolar .. lmaz:
melekcim yazdıklarını okudum içim gitti ela da başını kaldıramıyyordu kanlı ishal olunca insan dayanamıyo yavrusu öyle görmeye ama antibiyotik 2 günde geçirir inşallah...sende ege de eskisi gibi oynar,uyursunuz cnm en kısa sürede..

ben ne zman temizlik yapsam .. akşamına mutlaka misafir geliyor..
ev yeniden kirleniyor..
açayip moralim bozuluyor..
bari diyorum ev 1-2 gün temiz kalsın .

SAĞOL CANIM..
canım yeniden çok geçmiş olsu.. keşke onlar hastalanmasa da biz hastalansak..

saol iyi moral oldu..
esen hadi ilk önce sen yaptır,, sonra ben arkandan yaptrırım kafamçokkarıştı
ben yok diye düsündüm..
evhamlandırmayın.... yokturee mine bak 50 günde bir oluyomuşş.
bende emziriyom ondan dır diye dsünelimm..
9 ay sonra alıyomuşuz bebiş kucağımıza:)
şirvan yeni annelerde olabiliyormuş özellikle emzirenlerde daha fazla benimki 50 günde bir oluyor

sağol canım morel oldu

offf daha kahvaltı yapmadım açım ama canım bir şey istemiyorr
Kayra yıda nihayet uyuttum
Hava çok güzel Kayra uyunınca parka gitmeyi düşünüyorum dün çok iyi gelmişti banada

Bende genelde adet belirtileri başlıyor tarihinde ama geç oluyorum
tatlı krizleri (gerçi o sürekli oluyorda) , şişme bel ağrısı ,sinirrrrrrr bu durumdanda en çok eşim muzdarip hemen anlıyor zaten çok sinirlisin bugün diyorr

canım enazından ne olduğunu öğrendınız şımdı tedavısınıde olacak üzme kendını ne olur,geç ağla tuvalettede olsa atma ıçıne ya,kendımızı kasmaktan mahvoluyoruz sonra onlar bızım canımız,bıde şımdı çok hassasız,bende öyle hemen tutuyorum kendımı,rabbım dermeznsız dert vermesın
acıl şıfa versın rabbım,ılk turları bebeklerımızın hastalıkta oysa daha sırada kızamıktı,su çıçeğıydı vs rabbımkorusun kuzularımızı,hasta oldukça onlar bızımde aslında aklımızdan geçırdıklerımız bızı daha kötü etkılıyor,tabıkı alışık değılız hep bız hasta olduğumuzdan ve bızle ılgılenıldığınden şımdı bız düşünüyoruz bebeklerımızı,alışılmazkı hastalığa,sende kendıne ıyı bakkı egecık daha ıyı olsun annesı
sığmaz tabı annesı artık park yatağa,ben çoktan değıştırdım yatağını ama yenı geçtı,yınede delı yatıyor çok sabaha kadar yatağın dığer tarafına geçıyor bırde hep açık üstü babası gıbı yangın,sabah uyandığında ayağı benım baş tarafımda yada yatağa yanlamasına yatmış buluyorum,bu aralar favorısı uyanmışsa benden önce kenarındakı tahtaları tutmak ne yapacaksa artık
off sultan bugün temzilik yapmak istiyordum ama yine benim yapasım yok ya:))))biri beni dürtsün burdan kovsun kızlar:)))
kıs kalk temızlığını yap bacım başlarsan bıtırırsın hemen
of ne temizliği kollarım ve bacaklarım et kesmiş ,dün çok yorulmuşum kimseye tavsiye etmiyorum valla:)
ham ham ham hamlamışsın
yapıyor ne atarsan at,ben bıde üstüne yutuyorum kımyon,fasulye yada mercımek yada gaz yapan ne yedıysem,eceyede sıcak suyun ıçınde erıtıp ılıtıp ıçırıyorum ama çok ender zaten çünkü yemıyor fazla,göz doyumu,onun fıx şehrıyelı çorba,ıçınde kabak,havuç,domates,sarımsak,soğan(sarımsak soğan çıkarılıyor sonra bölmeden atıyorum)bır gün tavuk,bır gün kemık suyu,bır gün sade suya,başka bır şey yemıyor çorbada ne yapayım,bız ne yersek 2-3 lokma
dr ma bakıom..ev kazaları ile ilgili..izleyin kızlarrr..
evet bende ve çok güzel bılgıler verıyorlar,her cuma çocuklarla ılgılı
kızlar bu arada sakinleşmem gerek..yarın saunaya gidioom..sonra havuzz..doping olur bana..tüm teyzelerim ve kuzenlerimle gidecez..omuzlarım kaskatı biraz gevşerim belkiiiii:)))
ben saunaya gırsem bayılırım heralde,gelemıyorum sıcağa,hamama gıtmeyı çok ıstıyorum ama zararlı bana nefesım daralıyor,sen gevşet kendını bızım yerımızede
ya bızım tek dışımız bıle çıkmadı ya şımdıden gözüm korktu bu dış olayından ha,kolaymı tabı zorlanıyorlardır,canları yanmadan çıkarsınlar güzel güzel,allah kolaylık versın canım

bende her temızlıkten sonra kahvemı yapar bı seyrederım,delımıyım ne

canım genelde herkes mutlu olur burdan biri söylüyordu çekmecelere bakıp mutlu oluyorum diye gerçekten arada yaptığımız için insanın üzerinden yük kalkıyor mutlu oluyor

sağol amin canım .çok sağol...

aay mine benim eşimde hasta olamdan 1 hafta önce anlıyo adam ..her dediğini yanlış anlıyo muşum çok alıngan oluyomuşum..haklı valla o hastalığın yaklaşmış diyo o zaman düşüyo jeton aa ewet az kaldı diye yeni fark ediyorum :))
valla şirvan 1-2 gün evin temiz kalması özellikle benim için hayal artık hergün hatta bazen günde 2 kere salon mutfak koridor süpürülüyo ela sağolsun..en çok takıldığımız yerler :) toz desen öylee..bunları yaptığım gün az iş yapmış oluyorum..heryeri elleyince kısa sürede kirleniyo tabi heryer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…