ilk kez ocak 13 de oldum işte.. bidaha olmadım..doğum yaptıktan sonra ilk kez mi oldun ne güzel ben doğum yaptıp haziranda oldum mafoldumben
Bende genelde adet belirtileri başlıyor tarihinde ama geç oluyorum
tatlı krizleri (gerçi o sürekli oluyorda) , şişme bel ağrısı ,sinirrrrrrr bu durumdanda en çok eşim muzdarip hemen anlıyor zaten çok sinirlisin bugün diyorr
ayy benimkide anlıyor.. senin günün geldi diyor bana.. :)))aay mine benim eşimde hasta olamdan 1 hafta önce anlıyo adam ..her dediğini yanlış anlıyo muşum çok alıngan oluyomuşum..haklı valla o hastalığın yaklaşmış diyo o zaman düşüyo jeton aa ewet az kaldı diye yeni fark ediyorum :))
valla şirvan 1-2 gün evin temiz kalması özellikle benim için hayal artık hergün hatta bazen günde 2 kere salon mutfak koridor süpürülüyo ela sağolsun..en çok takıldığımız yerler :) toz desen öylee..bunları yaptığım gün az iş yapmış oluyorum..heryeri elleyince kısa sürede kirleniyo tabi heryer :)
bende hiç bilmem hep düzensizdi hatta hep derlerdi senin bebeğin geç olur diye ama şükür öyle olmadıbende tam 3. ayımızı doldurduk oldum,eskıden çok sancılı olurdumo günüm ıptaldı ne ağladım valla,şımdı çok şükür hıııç yok sancı felan,yıne 3-4 gün sürüyor bır değışım yok fakat ıllakı bır 10 gün sallıyor ama gecıkırdı zaten benım hıç bılmem 28 günde bır olduğumu
bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar,dün ettığımız dualar kabul olsun ınşallah,bu akşam uzun zamandır reklamını verıyorlardı gönülçelen dıye bır dızı başlıyor ama heralde melekler korusunlamı çakıştıracaklar bılmem,selın senı hamıleyken gördüğümde öyle kılolu gelmemıştın bana ya,fotoda da öyle görünmüyosun ne çırkınlığı arkadaşım ya,bızım dopınge ıhtıyacımız var bence,aklımdayken ben şu ballı sırkelı suyu yapıyordum ya 10 gün oldu,1,5 kılo gıtmış faydası oldumu bılmem bır tek onu ıçıyorum tadıda kötü değıl öyle,bır sabah bırde akşam yemeğınden sonra,eğer onun sayesındeyse bellı eder kendını 3-5 güne kadar çünkü yenılenmem daha yenı bıttı
herkese merhabalar...konu hakkında başkaca yorum yapmayacağımı belirtir herkesi biraz empati yapmaya çağırırım....esen çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah...sultan sizede çok geçmiş olsun
bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar,dün ettığımız dualar kabul olsun ınşallah,bu akşam uzun zamandır reklamını verıyorlardı gönülçelen dıye bır dızı başlıyor ama heralde melekler korusunlamı çakıştıracaklar bılmem,selın senı hamıleyken gördüğümde öyle kılolu gelmemıştın bana ya,fotoda da öyle görünmüyosun ne çırkınlığı arkadaşım ya,bızım dopınge ıhtıyacımız var bence,aklımdayken ben şu ballı sırkelı suyu yapıyordum ya 10 gün oldu,1,5 kılo gıtmış faydası oldumu bılmem bır tek onu ıçıyorum tadıda kötü değıl öyle,bır sabah bırde akşam yemeğınden sonra,eğer onun sayesındeyse bellı eder kendını 3-5 güne kadar çünkü yenılenmem daha yenı bıttı
herkese merhabalar...konu hakkında başkaca yorum yapmayacağımı belirtir herkesi biraz empati yapmaya çağırırım....esen çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah...sultan sizede çok geçmiş olsun
amin sağol canım.herkese merhabalar...konu hakkında başkaca yorum yapmayacağımı belirtir herkesi biraz empati yapmaya çağırırım....esen çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah...sultan sizede çok geçmiş olsun
iyi az kalmışş canım..canım ben hamileliğimden önceki kiloma dönmek istiyorum. 18 kilo almıştım. 11 i gitti 7 kaldı.
esen yazıcam demiştim yaa benim şok bitti 700 gr vermişim :) ama önceside diyetteydim tabi..neyse ayda 3 kilo yavaş fakat kalıcı olur diye düşünüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?