2009 Nisan Anneleri

ben geldiim............

dilim için gitmiştim bir sürü tahlil var aç karna yapılacak yarın yada pazartesi sabah gidecem doktor vücut direncin çok düşmüş dedi rengin çok sarı muhtemelem kansızlık var dedi kaç gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam sürekli yatmak istiyorum ama nerdeee kalbim çarpıyor ve iştahım baya azladı bi sabah kahvaltsıyla günü bitiriyorum eşimin çalıştığı hastaneye gitti akapunktur uzm var onada akapunktur yaptırdım bi yatsam ve hiç kalkmasam

yok kız şirvan benim böle şeylerim hiç yok deem yeri 1-2 tane var onlarda gelin olmadn önce almıştım pehh

ay bende pek işve cilve yapamam yarı odunumdur bende keşke yapabilsem : :çok üzgünüm:

yok kız şirvan benim böle şeylerim hiç yok deem yeri 1-2 tane var onlarda gelin olmadn önce almıştım pehh

benimde aynen canım .. 3 tane kısa vardır.
birde ceyiz bohçasına konurya tam takım ondan var o kadar..
hiçde giymedim desem yeridir yani..

şort takımlar iyi oluyor yazın.

canım bende kendimi çok yorgun hissediyorum. gitsem banada kansız diyecek..
zaten öncedende demir hapları vermişlerdi.
yeniden başlasam mı acaba

ferruma

m me lerden bahsetmişsiniz çok şükür benimkiler doğum öncesi gibi normal boyutta ve sert benim oğlan emmediğinden bozulamdılar heheheheh

bakalım şirket arabası olan birine söyledim. potronun yiğenine.. yarı yola kadar onla gidecem. orda taksiye binerim artık..

servisle kaç saatle dolaşmaktan iyidir en azından ...

bu böyle ne kadar devam eder bilemiyourm.

Kız 8890 5086 onlar cok hanım ısı bıze yaramaz seyler gerek onlardan var bende dugunumde aldıydım nbb de guzel seyler var anılda gguzelde pahalı yavfffff

benim kocam hiçççç takmaz iç çamaşırı falan zaten giysemde üstümde fazla kalmaz, bende sütyen hastasıyım ve 30 tane falan sütyenim var her renk severim

sırvan sen calısayım dedıkce ıs sarpa mı sarıyo ne
neyse sıkma canını rabbım yardımcın olsun
ohhhh yarın adam ızınlı ykm de ındırım var gıdeyım bı bakayım neler var

şirvan bacım ne olacak bizim bu halimiz ben hamileliğimde günde 2 şişe kan şurubu içmeme rağmen hemoglobinim 7 lerdeydi en sonunda son iki ay 2 günde bir serumla bir kan ilacı verdiler damardan o da beni balon gibi şişirmişti çok zor kansızlık

benim kocam hiçççç takmaz iç çamaşırı falan zaten giysemde üstümde fazla kalmaz, bende sütyen hastasıyım ve 30 tane falan sütyenim var her renk severim
yaaa kımın ustunde kalıyo da ıyı oluyo ben coguda kendım cın yapıyorum kendımı daha bı guzel ıyı hıssedıyorum eee esımde ole bak ozenmıs hazırlanmıs benım ıcn dıyo

bende çıkıyorum kızlar birazdan eşim gelir bu arada eysan süperrrrrrrr buna hayır diycek adam bilmiyorum gece bende bir göz atayım siteye he he he:))

sırvan sen calısayım dedıkce ıs sarpa mı sarıyo ne
neyse sıkma canını rabbım yardımcın olsun
ohhhh yarın adam ızınlı ykm de ındırım var gıdeyım bı bakayım neler var

hayırlısı bakalım .. inceldiyi yerden kopsun ne yapım.
çık git deseler duruyacam da ..demiyolar be güzelim..

şirvan yeni teklifler var diyordun ne oldu görüştün mü

iş çalışırken teklif hazırlıyorum müşterilere diye yazmıştım.
başka iş bakınmadım . burdan birde çalışmam yeni yere abadte olmak zor geliyor bana..
acar bir dükkan otururum en kötüsü.. yada çoçuk yaparım evde otururum .

ayy valla bilmiyourm şekerim.

Tarkan uyuşturucudan gözaltına alınmış altyazı geçiyorlar haberlerde

aman onların hepsi uyuşturucu içiyordur.. içmeyen yoktur bence aralarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…