ay bende pek işve cilve yapamam yarı odunumdur bende keşke yapabilsem : :çok üzgünüm:
ay bende pek işve cilve yapamam yarı odunumdur bende keşke yapabilsem : :çok üzgünüm:
yok kız şirvan benim böle şeylerim hiç yok deem yeri 1-2 tane var onlarda gelin olmadn önce almıştım pehh
ben geldiim............
dilim için gitmiştim bir sürü tahlil var aç karna yapılacak yarın yada pazartesi sabah gidecem doktor vücut direncin çok düşmüş dedi rengin çok sarı muhtemelem kansızlık var dedi kaç gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam sürekli yatmak istiyorum ama nerdeee kalbim çarpıyor ve iştahım baya azladı bi sabah kahvaltsıyla günü bitiriyorum eşimin çalıştığı hastaneye gitti akapunktur uzm var onada akapunktur yaptırdım bi yatsam ve hiç kalkmasam
kızlar moralim bozuldu şimdi.
ben 1 haftadır . satış müdürüyle gidiyorum diyordum ya..
adam bu hafta kaytarmalara başladı..
sabahları neysede eşim bırakıyordu.
bu akşamda işi varmış bir yere uğraması gerekiyormuş..
iyi güzelde. benim araba onun evinin orda kaldı...
şimdi servisle git.. kaç saat sonra onun evinin oraya taksiye bin .
arabayı al gel..
ne bitmez çilem varmış..
sırvan sen calısayım dedıkce ıs sarpa mı sarıyo nebakalım şirket arabası olan birine söyledim. Potronun yiğenine.. Yarı yola kadar onla gidecem. Orda taksiye binerim artık..
Servisle kaç saatle dolaşmaktan iyidir en azından ...
Bu böyle ne kadar devam eder bilemiyourm.
yaaa kımın ustunde kalıyo da ıyı oluyo ben coguda kendım cın yapıyorum kendımı daha bı guzel ıyı hıssedıyorum eee esımde ole bak ozenmıs hazırlanmıs benım ıcn dıyobenim kocam hiçççç takmaz iç çamaşırı falan zaten giysemde üstümde fazla kalmaz, bende sütyen hastasıyım ve 30 tane falan sütyenim var her renk severim
benim kocam hiçççç takmaz iç çamaşırı falan zaten giysemde üstümde fazla kalmaz, bende sütyen hastasıyım ve 30 tane falan sütyenim var her renk severim
sırvan sen calısayım dedıkce ıs sarpa mı sarıyo ne
neyse sıkma canını rabbım yardımcın olsun
ohhhh yarın adam ızınlı ykm de ındırım var gıdeyım bı bakayım neler var
şirvan yeni teklifler var diyordun ne oldu görüştün mü
ayy valla bilmiyourm şekerim.şirvan bacım ne olacak bizim bu halimiz ben hamileliğimde günde 2 şişe kan şurubu içmeme rağmen hemoglobinim 7 lerdeydi en sonunda son iki ay 2 günde bir serumla bir kan ilacı verdiler damardan o da beni balon gibi şişirmişti çok zor kansızlık
Tarkan uyuşturucudan gözaltına alınmış altyazı geçiyorlar haberlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?