2009 Nisan Anneleri

çok konuşmuşsunuz oku oku bitmiyo.
kızımı anneannesi uyuttu .oh be ne güzelmiş insanın yanında birisinin olması.dönerkende beraber gelcez.kocişim anneme de bilet almış hehehee.

gülfeme geçmış olsun canım,ılk günü yabancılık çeker yarına alışır,selıncım dıştendır ınşallah o da hemen geçer,gerısını unuttum valla

sağol özlem alıştı bile.:lepi:

canım çok geçmiş olsun.

işte keremitonun o resmi ayaklara dikkat

tuğbalarda ecemin sallanan mama sandalyesinde her gidişimizde kapıyoruz zaten orda uyuyo:))

amin inşallah dualarımız kabul olur

maşallah ya .çok masum çok tatlı.

üzme kendini canım.inşallah iyleşir.bol bol su ver annesi.

canım okurken çok üzülldüm.seni çok iyi anlıyorum.biraz daha sabır geçecek inşallah.

gülfemin hastalığı da dün gece çok rahatsız etti yavrumu.annemle sabahladık.çok ağladı kuzucum.sümükleri akıyo.bazen yetişemiyorum malesef yiyo.

Selaaaaaaaaammmmmmmm
Of ya,hep muhabbetin sonuna yetişiyorum,hatta yetişemiyorummmmm:-((

Kızlar haftaya Pazartesi hariç bana uyuyor şimdilik.
Allaaaa Alllaaa Seher nerde ki,arasak mı ki?En son konuştuğumuzda iyiydi,annesine gitti desem,orada da giriyordu nete..

Ben de yarın Miray ı sabah erkenden anneme götürüp evde temizlik yapmayı planlıyorum.Havada kapalı ama yarın inş. düzelir biraz.Temizliğe kadın çağıracaktım ama yarın başka bir arkadaşıma gidecekmiş,zaten pek içime de sinmiyor öyle,başkası yapınca sanki hiç yapılmamaış gibi geliyor bana.

ege ye çok geçmiş olsun,insanın içi parçalanıyor ya,hasta olduklarında.

Abooooooooo saat kaç olmuş eşim 7 de evde olacak yemeğim yok daha,geçmişe dalmışım:-((

Off ya size nasıl özeniyorum,hergün değiik yemekler yapabiliyorsunuz,eşim hiçbirşey yemediğinden çok zor oluyor valla,mesele yemek yapmak değil zaten,ne yapacağını bulmak,seçenek de o kadar az ki..
Mesela bugün öğlen bize annemle tavuklu kereviz yaptık yedik mis gibi,Miray a da ondan yedirdim,ama gel gör ki adam yemez.

Bugün annem Miray a öğlen karnıbahar yediriyordu,o anda kayınvalidem aradı,Miray a karnıbahar yediriyoruz deyince,diyor Aaaa,yiyor mu karnıbahar.
Herhalde dedim,benim yetiştirdiğim çocuk yer herbirşeyi!!!Tabi içimden)
Aman nazar değmesin de kızıma,çok değil ama her çeşit yiyor şimdilik,tabi aklı erince babasının önündeki yemekleri görünce bu özelliği ne kadar kalıcı olacak bilemiiicem??

Güler ne iyi etmişsin de Keremin fotosunu alıntı yapmışsın,arada dönüp bakıyorum)

bende çıkıyorum kızlar birazdan eşim gelir bu arada eysan süperrrrrrrr buna hayır diycek adam bilmiyorum gece bende bir göz atayım siteye he he he:))
sagol canım arada yapmak gerek
eyşancım yakışır, evet önce insan kendini beğenmeli ve kendi için yapmalı sonra eş
aynen canım valla esıme guvenım sonsuz ama ıstıyorumkı gozu benden baska bısey gormesın tv de olsa gozu dalsa kavga cıkıyo evde yanı ben kavga edıyom
zor anacım dogrudur benım adam harıkadırr o yonden onune tastan yumusak ne koysan yer etı cok sever o ayrı bıde kızartmadan pek hoslanmaz
ben sımdı atmasyon yaptım attım fırına
sogan soteledım acı bıberle sonra patates havuc ve yesıl bıberı buyuk buyuk dılımlesıdım borcama karıstırdım hepsunı ustune salcalı su bulyonla attım fırına yanınada makrna ve esımle benım cok sevdıgımı zkızılcık serbetı var oleee ıste ben yemege pek sıkısmam sukur

eşim gittiii..kağanıda annemlere götürdük eve geldimm..birazcık kafa dinlemek istiyorum..ama bencillik yağıom gibi geldi birden yaa..

kağanı daha hiçç keyfi bırakmadım kimseye..ama buğün çokk yorgunum..azcık kafamı dinlemek istiom..kuzucuğu ölee bırakıp geldimyaa içim bi tuhaff..

anneciğimede küsemiom ben yaa..görünce yelkenleri indirdimm..

Kızlar rehayı bı gorsenız gırıyo yemek masasının altına ortunun ucunı tutuyo acıp ceeeee dıyo bıde elıne ne gelse atıp atdeeee dıyo turkcesı attııı oluyo
kızz buyudu bunlar vallaha
bıde reha orumcege hıc bınmıyor hep surunerek gıdıyo hıc sevmedı onu koyunca nasıl aglıyo yasınada yurur ınsallah

elifcim işin zor gerçekten..yemek yapmak değil adını koyma zor derler.

eysancım benim eşiminde maşallahı var o konuda..ne versen yerr..onun yemediği şeyleri bende yemediğim için hiçç yapmam..sorun olmuyoo o yüzdeenn..

kız sıkma canını arada senınde ıhtıyacın var tabıkııııı sınır kalmıyo ınsanda keske benımde sole 10 dk ılgılenecek bı yakınım olsa kocam tek destegım cok calısıyo ama duzenlı calıdıyo bılıyomkı aksam 7.30 evde oda yetıyo valla

aynıııııııııııııııııııııııı kağannn..

perdeeyi tutar yüzüne kapatırr..saklanıyoo güyaa..:))

elinde ne varsaa attıkkk diooo..:))

vee yürütecee hiç binmiyor artıkk..çok sıkıldıı ondan..dışından tutup sürüoo bazenn.. oda tehlikelii..

aynen bende kerevız pırasa karnıbahar yemeyız ıkımızde onun harıcınde herseyı sevıyoruz yapıyom becerebıldıgım kadarıyla esım pek ovmez sımarmayım dıye ama mısafırlerım hep tarıf ısteyerek ayrılır allah sukur gec ogrendım ama saglam ogrendım

valla eysan sanki bi an nefsime çok uydum gibime geldii..ama inan koskoca 11 ay geldi geçti hiçç keyfii bırakmadımm..işm biter bitmez gidip aldımm..ama bugün pilim bitti..midem de bi tuhaff.

kırk yılda bir evde yalnızımm..ders çalışmıycamm..battı fishing yan goingmişşşş hehheheh...

vallah aynıymıs gercekten

benim evimdede daha hiç
pırasa
bamya
ciğer
mantar pişmediiii..ikimizdee hiç yemiyoruz..ama allahın verdiği nimeti beğenmemezlik değill..kötü anılarım varr bunlarla ve yiyemiomm..

Miray da aynı,ne bulursa yere atıyor,ama nasıl atmak,nereye denk gelirse artık,öne arkaya,çok komik oluyor.Bir de ses çıkaracak birşeyse,daha yere atmadan gözlerini kırpıştırmaya başlıyor,biliyor ses çıkacak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…