gülfeme geçmış olsun canım,ılk günü yabancılık çeker yarına alışır,selıncım dıştendır ınşallah o da hemen geçer,gerısını unuttum valla
slm kızlar öğlenden beri moralim bozuk aslında
eşimin halasının koacsı çok iyi bir adam kalp damarı çaylamış hastaneye kaldırmışlar hemen ameliyata almışlar
öğle saatlerinde girdi akm 8falandı ameliyattan çıktı tırım tırım kan aradık sürekli taze kan veriyolar kalbi kaç kere durmuş makinalara bağlı şu an yoğun bakımda
doktor biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış demiş çok dua ettim inş. kurtulur Allah sevdiklerine bağışlar(
günaydınn....
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..
uzun olmasın diye alıntı yapmadım..
dün eve gittim izin alıp...
dizanteri olmuş ileri dercede çok ağrısı oldu çok üzüldüm..
aksam 7 de vurulan ağrı kesiciden sonra 45 dk uyudu kendine geldi hafiflemiş ağrısı biras..
içimiz rahatladı...
ağlıyacağım zor tutuyorum kendimi kardeslerim kızım üzülmesin diye...
günaydın..........
merak edeler olmuş.... sagolunnnn
gecmişi öle bi baktım........
SULTAN GECMİŞ OLSUN... ne oldugunu bilmıyorum ama gecmiş olsun diyolar dıye dıyorum kereme bişi oldu......
ege cumartesi akşamından beri hasa biliyosunuz hergünhastanelerdeyızzz
şimdi en son gittigimiz doktor orta kulak iltihapı gecıyor ddi evet kulagını tutuyordu ama uykusu geldıgının işaretiydi ooooo
orta kulak iltıhapı olsa öksürmez kiii herhalde tam bikmıyorum
bademciklerı şiş yemek yemıyor c.tesiden berıı sadece emıyor ateşimiz 40 dereceydi gecen aşam acile gıttık direkkk su kompleksi yaptılar paranox fitil gecti annemde kalıyorduk zaten düngeldik eve eşimde izin aldııı
sirkeyle sildik heryerini o zamandan beri ateşi yok maşallahh.
cok morallerım bozkkkkk
gözlerını ile acamıyorduuu oglum omzuma yatıp kısık gözlerle etrafa bakıyorduuuuuuu
ne kadar üzgünümmmm
ben bile çöktüm annem babam eşim ben seferber olduk uyjku falan kalmadııııııııı
dü gece daha iyiydiiiii
tuvalete gıdemıyordumm o kadar benı istıyor bide dedsinde duruyorrr c.tesiden beri banyo yapmamıştım düşünün yani dün gece bi aa yapttımmm
nefes alması zorlanıyor yutkanamıyor öksürürken aglıyor zaten aglamaktan sesleri kısıldııı
hani bizler cok bagırınca nasıl ses cıkar onunda aglarken öleeeeeeee,
özledim o cıvıl cıvıl egeyi.................
cıkmam gerekkk ben bi kaç gün böyle bakıp cıkıcam
ventolin şurup verdi balgam söktürücü
ibufen ,peditur,calpol,
ve bi tane anbıyotık
bu antıbıyotıge başlayın 2 gün sonra düzelir dedi bakalımmm
calpolu vermıyom
ibufen ve petıdudu dönüşümlü verıyom......
sagol canım arada yapmak gerekbende çıkıyorum kızlar birazdan eşim gelir bu arada eysan süperrrrrrrr buna hayır diycek adam bilmiyorum gece bende bir göz atayım siteye he he he:))
aynen canım valla esıme guvenım sonsuz ama ıstıyorumkı gozu benden baska bısey gormesın tv de olsa gozu dalsa kavga cıkıyo evde yanı ben kavga edıyomeyşancım yakışır, evet önce insan kendini beğenmeli ve kendi için yapmalı sonra eş
zor anacım dogrudur benım adam harıkadırr o yonden onune tastan yumusak ne koysan yer etı cok sever o ayrı bıde kızartmadan pek hoslanmazege ye çok geçmiş olsun,insanın içi parçalanıyor ya,hasta olduklarında.
Abooooooooo saat kaç olmuş eşim 7 de evde olacak yemeğim yok daha,geçmişe dalmışım:-((
off ya size nasıl özeniyorum,hergün değiik yemekler yapabiliyorsunuz,eşim hiçbirşey yemediğinden çok zor oluyor valla,mesele yemek yapmak değil zaten,ne yapacağını bulmak,seçenek de o kadar az ki..
Mesela bugün öğlen bize annemle tavuklu kereviz yaptık yedik mis gibi,miray a da ondan yedirdim,ama gel gör ki adam yemez.
kız sıkma canını arada senınde ıhtıyacın var tabıkııııı sınır kalmıyo ınsanda keske benımde sole 10 dk ılgılenecek bı yakınım olsa kocam tek destegım cok calısıyo ama duzenlı calıdıyo bılıyomkı aksam 7.30 evde oda yetıyo vallaeşim gittiii..kağanıda annemlere götürdük eve geldimm..birazcık kafa dinlemek istiyorum..ama bencillik yağıom gibi geldi birden yaa..
Kağanı daha hiçç keyfi bırakmadım kimseye..ama buğün çokk yorgunum..azcık kafamı dinlemek istiom..kuzucuğu ölee bırakıp geldimyaa içim bi tuhaff..
Anneciğimede küsemiom ben yaa..görünce yelkenleri indirdimm..
aynen bende kerevız pırasa karnıbahar yemeyız ıkımızde onun harıcınde herseyı sevıyoruz yapıyom becerebıldıgım kadarıyla esım pek ovmez sımarmayım dıye ama mısafırlerım hep tarıf ısteyerek ayrılır allah sukur gec ogrendım ama saglam ogrendımelifcim işin zor gerçekten..yemek yapmak değil adını koyma zor derler.
Eysancım benim eşiminde maşallahı var o konuda..ne versen yerr..onun yemediği şeyleri bende yemediğim için hiçç yapmam..sorun olmuyoo o yüzdeenn..
vallah aynıymıs gercektenaynıııııııııııııııııııııııı kağannn..
Perdeeyi tutar yüzüne kapatırr..saklanıyoo güyaa..:))
elinde ne varsaa attıkkk diooo..:))
vee yürütecee hiç binmiyor artıkk..çok sıkıldıı ondan..dışından tutup sürüoo bazenn.. Oda tehlikelii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?