ALLAH CANINI ALMASIN SUPER OLMUS SOZUN YENI UYARLAMASI AMA BABAM GORSE NE KIZARDI SANA HEHEHEHEvalla eysan sanki bi an nefsime çok uydum gibime geldii..ama inan koskoca 11 ay geldi geçti hiçç keyfii bırakmadımm..işm biter bitmez gidip aldımm..ama bugün pilim bitti..midem de bi tuhaff.
kırk yılda bir evde yalnızımm..ders çalışmıycamm..battı fishing yan goingmişşşş hehheheh...
cok tatliymis canimMiray da aynı,ne bulursa yere atıyor,ama nasıl atmak,nereye denk gelirse artık,öne arkaya,çok komik oluyor.Bir de ses çıkaracak birşeyse,daha yere atmadan gözlerini kırpıştırmaya başlıyor,biliyor ses çıkacak)
kiz ne ceyregi yap bi tam tost benden kilosunuda ben alirim soz sanaeşime gitmeden tost yaptım yedii..kendime de çay yapıcam..çeyrek de tostt..
bakma sana dedigime bende korkarim yalnizkan buyuk oglumu o yuzden dusurecektm nerdeyse 3gun hastannede yattimyerim ben o mirayııı...
duş alamıycam maaleseff..evdee yalnısımm korkarımm vallaa..daha hiç yapmadım yalnızken..kağan evde olsa ondan güç alarak yaparım ama o da yok hiç girememm..girsemde gözümü kapatamammm...sanki gözümü kapayınca bişey olcak sanırımm.çok ödleğimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?