2009 Nisan Anneleri

ALLAH CANINI ALMASIN SUPER OLMUS SOZUN YENI UYARLAMASI AMA BABAM GORSE NE KIZARDI SANA HEHEHEHE
bende yerinde olsam calismam alirim bi temiz dus patlatirim misirimi acarim guzel bi filmmmm uzatirim ayaklarimi
yada en temizi uyurum

cok tatliymis canim
ama sende benden beter degistir su fotoyuda yeni halini gorelim mirayin

yerim ben o mirayııı...

duş alamıycam maaleseff..evdee yalnısımm korkarımm vallaa..daha hiç yapmadım yalnızken..kağan evde olsa ondan güç alarak yaparım ama o da yok hiç girememm..girsemde gözümü kapatamammm...sanki gözümü kapayınca bişey olcak sanırımm.çok ödleğimm..

Pırasayı daha önceden salçalı yaprdık biz,ama birkaç keredir salçasız zeytinyağlı havuçlu yapyorum,süper oluyor,hmmmmmmmm
Kerevizi de önceden hiç sevmezdik,daha doğrusu pişirmediğimiz için bilmezdik da,şimdi onu da çok seviyorum..Portakallı zeytinyağlı yapıyordum,bugün tavuklu,normal yemek şeklinde yaptım,o da çok lezzetli oldu.
Ben hiç seçmem,dediğiniz bamya mantar pırasa hepsini çok severim.Biz annmele ikimiz ne güzel hep aynı şeyleri severiz,o evde kardeşimden ben de eşimden çekiyorum yemek konusunda.

elif dynedd.biliyosundurr..eşimi bölge sorumlusu yaptılarrr..yazık çok yoruluyorr..yeni de bir sistemm..kimsenin bişey bildiği yokk..herkese laf anlatmaya çalışıyorr..öğreencilerin evlerine gidip yüklüyor filan..sizde ne alemde..

Gece banyo yapmak beni de ürkütür,eski filmler vardı ,banyoda cinayet falan..oradan kalmıştır bende.Ama mecbur yapıyorum,tabi eşim evdeyse.

bakma sana dedigime bende korkarim yalnizkan buyuk oglumu o yuzden dusurecektm nerdeyse 3gun hastannede yattim
nasil yani diyeceksiniz banyodayken esim gelmis arkamdan farketmedim gorunce cok korktum bi zaman kendime gelemedim sabahina kanamam acildi malum banyoda insan manevi korunakligini kaybediyo icten bol bol besmele cekmeli aslinda

Dyned Bursa da benden sorulur canım.Ben de bölge temsilcisiyim.Biz taaa Gaziantep e gitmiştik seminerle için,daha ilk temsilcilerindenim.

ehehe..eysan yarım yerdim hiç acımam daaa..sabah da tost yedimm..akşam akşam çok kaçırmayım diomm...malum diyetteyimm..

eliff bende bunlardan hariç hiçbirşeyi seçmem..herşeyi yerimm..dün izmitten kuzenimin eşi geldi..kızz okadar gıcık kiii..hiç bişey yemioo..ve kuzenimede kendi yedii gibi yemek yapıyomuş nasıl zayıflamışş..
sadece patates kızartmasıı..haşalanmışş azcık yağlı naneli makarna yermişş..başkada hiçç bişeyy..bi de kahvaltıı..3 günde bir bu döngüüü..çokk sinir oldumm..herşeye burun kıvırdıı..

Eysan dediğin doğru valla,resmi baya küçük kalmış,değiştireyim bari bir ara.

ayy kötü olmuş eysaann..allah korumuşş..ben hiçç girmedim dahaa yalnızz..

Ayşe ama sizin okulda durum ne dersen,yapamıyoruz canım,çünkü okulda BTS sınıfı sadece bilgisayar dersine yetiyor,e evde de çocukları kontrol etmek zor,kimi kuramıyor,kuran da çalışmıyor,çoğunun da evinde neti yok:-((

ehheee.o kadar iddialısınn demeeekk..işimiz düşersee yardım alabilirmiyiz sorumlu bayannn:))

aynı sorunlar burdada var eliff..şaşırtıcı bi şekilde internet burda çok fazla yaygın..köylerde bile olmayan çok az kişi var..ama kuramıyorlar..yada hep bir problem çıkıyor..onları kontrol etmek dönüt vermek filan gerekiyor..yani tam randımanlı değil..ama bende arada bakıom dynede yararlı olabilir sistem oturursaa..

Tabi ki Ayşecim ni dimeeekkkkk:-D

eyşan gördün mü pamuk şekerimi??Avatarın altındaki yazı nerden yazılıyor ya,ben de dğiştirmek istiyorummmmmmm

ben tostumu yapiimm..çay demleyimm..

sonrada eşime mesaj çekicemm tostumu yedimm bekliyorumm diee..azcık romantizimm yapalımmm ehehe..

eysanın kine benzer bişeyimde varr giyerimmmm ohh..

dip not:eşim burdaa yokk..bnunlar sadece hayal ürünüdürrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…