2009 Nisan Anneleri

sagolun kızlar arada adamın aklını alıyomkı baska yerlerde takılmasın

olede denıle bılır
Bidebbana diyorsunuzzz bakın burda eyşan varmışşşşşşşşş

en dogumdan sonra sogudum o işden beeeeeeeeeee

koca memelerle ne güzel olur ama dimi..

8890 güzlemiş .. .

ben zaten erkek olmam gerekirmiş.. ne iş ne cilve hiçbir şey yok .. bende..
tam bir odunum yani ...
eheheehehe kızm cilve yap bıraz adam yollardan bulup gelmesin birini...........:sm_cool::sm_cool:

benim kocam hiçççç takmaz iç çamaşırı falan zaten giysemde üstümde fazla kalmaz, bende sütyen hastasıyım ve 30 tane falan sütyenim var her renk severim
üstümde neden kalmaz kızzzzzzz
aşktanmı?

Tarkan uyuşturucudan gözaltına alınmış altyazı geçiyorlar haberlerde
duydum hepsiaynı onlarınnnnnnn

çok konuşmuşsunuz oku oku bitmiyo.
kızımı anneannesi uyuttu .oh be ne güzelmiş insanın yanında birisinin olması.dönerkende beraber gelcez.kocişim anneme de bilet almış hehehee.
gülfemin hastalığı da dün gece çok rahatsız etti yavrumu.annemle sabahladık.çok ağladı kuzucum.sümükleri akıyo.bazen yetişemiyorum malesef yiyo.
gecmiş olsun kıyamam ah ah ahh neden hasta oluyorlar yaa ben cumartesiden beriii tutuldum hiç bişi yapmıyom onla ilglenmektennnnn
sen izmirdemısınnnnnnnn

ooh yap yap ne güzell...... misler gibiii
evet yemegın adı belli oldumu geresi kolayyy

Güler ne iyi etmişsin de Keremin fotosunu alıntı yapmışsın,arada dönüp bakıyorum)
ay bende yeni gördümmkaydirigubbakcemile2

ordamı kalacak kagan

yerım onu bennnegede artık bınmıyor örümcege aradaaaaaaaaa

bende öglen gözleme yaptım ayşe hımmmmmmm

şimdi eşimi beklıyorum gelsede yesek bakla corba makarna yaptım....

oylelerini gorsede sukretse benimki hani pek yermez ama ovdugunude gormedim valla
Eysan dediğin doğru valla,resmi baya küçük kalmış,değiştireyim bari bir ara.

demiiii yaaaa bi gorelim kizimizi malum ben kizlara hastayim azicik

Ayşe öyle evet,çok yararlı birşey,ama çocuklar zaman ayırmıyor malesf,varsa yoksa SBS!
Çocuklara ödev veriyorum,getirmiyor,neden de
Dersanem vardı!!!
Dersaneler okula katk olsun diye açılmışama malesef,okulun önüne geçiyor,ilginç ki çocuklar da oradaki öğretmenlerden okuldakilere göre daha çok tırsıyor!!
Bugün kızdım hatta,ödev getirmeyene hemen o anda not vereceğim,o zaman görün okul mu önemli,dersane mi diye!!

ay harbiden pamuk şekerr..

kullanıcı paneline gir..profili düzenleye gir..ordan kişisel rütbene yazz..:))

anam bu gün herkesete tavannn yapmışşşşşşşşşş
hehalde :):):):)

yok melekim orda kalmıycak..saat 10 buçuk gibi eşim gelecek almaya gidecez..hiç ayrı yatmadım dahaaa..

maaelesef öyle elifcim..durum heryerde aynı..bi dersane furyasııı..halbuki okul önce gelmelii..oraya para veriliyor yaa daha kıymetli oluyorr..dersaneye hiç devamsızlık yapmayıpp okula bi sürü devamsızlık yapan çokk..

elimde malzeme varken espirimide yapiyim diyosun
urla canim nasil oldu ege iylesti dimi
soguma kiz sogursan ege kardessiz kalacak
neyse size doyum olmaz ben yemegi hazirlayim hayirli aksamlar

rica ederimm..

eysan bizi kışkırttııı..ee malum hafta sonudaa..yarında geç kalkıcazz..öhöööhöööö:)))

tugba cimcimee abla kız olmuş ya harıkaaaa

elif miayda pamuk şeker gercektenn

Benim temizlik hayal oldu:-((
Annem aradı,halamın oğlu askerden dönmüş,yarın öbür halamlarla oraya gideilecekmiş,ben dedim gitmem,ama annem giderse de pek yapamam Miray la.
Yarın belli olacak,annem yarın sabah olsun da,dedi.

bizde sultanlara gidicez eşimle haber verdım canım sıkıldı evde hemde sultanımın gönlünü alayım kızdı bugün bana biraz he he he

Size şimdi olan birşeyi anlatayım)))

Eşim her akşam eve gelirken zili çalar,biz de Miray la daire kapısına çıkarız,Bu akşam Miray uyuyor diye ben tek çıktım.Eşim apt kapısından girince Kim oooo?diye bağırdımeşim de her akşamki gibi,Miray ın babasıııı,benim kızım napıyormuuuşşş gibi sözlerle geldi,güya kızıyla konuşuyor her akşamki gibi...
Tam kapıda beni gördü,ben gülmekten yıkılıyorummmmmmmmmm

Ayy hala gülüyorummmmmmmmm

merhaba kızlar nasılsınız
benı merak edenler sağolsunlar elif msn den yazınca bı gırıp haber vereyım dedım
ben annemdeyım 2 gundur dınleneyım dedım bıraz ama malesef nerde ben bebeklerın erken yurumesını tavsıye etmıyorum vallaya duzz duvara tırmanıyo sureklı peşinde sınır sıstemım bıttı artık valla çok zor bıde uyku sorunu off offff gecmiş okudum ama pek alıntı yapamadım hastalara gecmiş olsun
sultancım allah şifa versın hastanıza inan çok zor bilirim hastalık sizden kacarmıyı aşkolsun ama sızınkılerde yurursun anlarsınız halımden :)) selen duzeldı ama sumuklu :)) hala burnu akıyo
bu gun öğrendık ananem amelıyat olmustu patalojı sonucu geldı kanser galıba doktor unv sevk ettı baya uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…