Bidebbana diyorsunuzzz bakın burda eyşan varmışşşşşşşşşsagolun kızlar arada adamın aklını alıyomkı baska yerlerde takılmasın
olede denıle bılır
en dogumdan sonra sogudum o işden beeeeeeeeeee
eheheehehe kızm cilve yap bıraz adam yollardan bulup gelmesin birini...........:sm_cool::sm_cool:koca memelerle ne güzel olur ama dimi..
8890 güzlemiş .. .
ben zaten erkek olmam gerekirmiş.. ne iş ne cilve hiçbir şey yok .. bende..
tam bir odunum yani ...
üstümde neden kalmaz kızzzzzzzbenim kocam hiçççç takmaz iç çamaşırı falan zaten giysemde üstümde fazla kalmaz, bende sütyen hastasıyım ve 30 tane falan sütyenim var her renk severim
aşktanmı?
duydum hepsiaynı onlarınnnnnnnTarkan uyuşturucudan gözaltına alınmış altyazı geçiyorlar haberlerde
çok konuşmuşsunuz oku oku bitmiyo.
kızımı anneannesi uyuttu .oh be ne güzelmiş insanın yanında birisinin olması.dönerkende beraber gelcez.kocişim anneme de bilet almış hehehee.
gecmiş olsun kıyamam ah ah ahh neden hasta oluyorlar yaa ben cumartesiden beriii tutuldum hiç bişi yapmıyom onla ilglenmektennnnngülfemin hastalığı da dün gece çok rahatsız etti yavrumu.annemle sabahladık.çok ağladı kuzucum.sümükleri akıyo.bazen yetişemiyorum malesef yiyo.
sen izmirdemısınnnnnnnn
ooh yap yap ne güzell...... misler gibiiiSelaaaaaaaaammmmmmmm
Of ya,hep muhabbetin sonuna yetişiyorum,hatta yetişemiyorummmmm:-((
Kızlar haftaya Pazartesi hariç bana uyuyor şimdilik.
Allaaaa Alllaaa Seher nerde ki,arasak mı ki?En son konuştuğumuzda iyiydi,annesine gitti desem,orada da giriyordu nete..
Ben de yarın Miray ı sabah erkenden anneme götürüp evde temizlik yapmayı planlıyorum.Havada kapalı ama yarın inş. düzelir biraz.Temizliğe kadın çağıracaktım ama yarın başka bir arkadaşıma gidecekmiş,zaten pek içime de sinmiyor öyle,başkası yapınca sanki hiç yapılmamaış gibi geliyor bana.
evet yemegın adı belli oldumu geresi kolayyyege ye çok geçmiş olsun,insanın içi parçalanıyor ya,hasta olduklarında.
Abooooooooo saat kaç olmuş eşim 7 de evde olacak yemeğim yok daha,geçmişe dalmışım:-((
Off ya size nasıl özeniyorum,hergün değiik yemekler yapabiliyorsunuz,eşim hiçbirşey yemediğinden çok zor oluyor valla,mesele yemek yapmak değil zaten,ne yapacağını bulmak,seçenek de o kadar az ki..
Mesela bugün öğlen bize annemle tavuklu kereviz yaptık yedik mis gibi,Miray a da ondan yedirdim,ama gel gör ki adam yemez.
ay bende yeni gördümmkaydirigubbakcemile2Güler ne iyi etmişsin de Keremin fotosunu alıntı yapmışsın,arada dönüp bakıyorum)
ordamı kalacak kaganeşim gittiii..kağanıda annemlere götürdük eve geldimm..birazcık kafa dinlemek istiyorum..ama bencillik yağıom gibi geldi birden yaa..
kağanı daha hiçç keyfi bırakmadım kimseye..ama buğün çokk yorgunum..azcık kafamı dinlemek istiom..kuzucuğu ölee bırakıp geldimyaa içim bi tuhaff..
anneciğimede küsemiom ben yaa..görünce yelkenleri indirdimm..
yerım onu bennnegede artık bınmıyor örümcege aradaaaaaaaaaKızlar rehayı bı gorsenız gırıyo yemek masasının altına ortunun ucunı tutuyo acıp ceeeee dıyo bıde elıne ne gelse atıp atdeeee dıyo turkcesı attııı oluyo
kızz buyudu bunlar vallaha
bıde reha orumcege hıc bınmıyor hep surunerek gıdıyo hıc sevmedı onu koyunca nasıl aglıyo yasınada yurur ınsallah
bende öglen gözleme yaptım ayşe hımmmmmmm
şimdi eşimi beklıyorum gelsede yesek bakla corba makarna yaptım....