valla eşine hiç kızma haklı bende mutuyum buralardan ne yapcan orlarda kalakbalıkne yapcan bızımde burlara dogalllll domates ddogal salatalık serlarda yetıştırıorlr
dniz kuj sahil güneş..........zemuszemuszemuszemusehehehehhe sessiz sakinnn
valla ben izmir merkeze gidince ile bulanıommm
gezıom gelıom ama yaşamam gibi gelıyorrrrrrrrr
burda cık yürü sailde araba gürültüsü orlardaki gbi degıl havamız tertemiz orlara nazaran
canım ya kıyamam bak tepecik hastanesi var yaorda ece özdogru var bronşit ve astım doktoru ege bölgesinde astıma bakan tek doktormuş mükemmel git istersen
benımde temızlığım bıttı valla bende bıtım normalde ılgılenmez sırvan ama cumartesi pazar ılgılenır sağolsun evde olunca
gulercım gulfeme gecmişolsun cannım
hanimlar iyi aksamlar resim koyduk bakalim olmus mu
herkese merhabalar,
Sultan başınız sağolsun zor bir durum valla Allah yardımcıları olsun sabır versin ailesine
Gülfem geçmiş olsun canım
Müge bencede oralar daha güzel biz tatile Muğla akyaka ya gelmiştik bayılmıştım çok güzel yerler sessiz sakin herşey doğal inşallah kafana göre birilerini bulursun hem ailende yanında ne güzel
eysan maşallah kuzucuğa beyaz tenli galiba Allah bağışlasın ,
temizlik yapan arkadaşlarada maşallah güle güle kirletin
iyi geceler kızlar
demiri 9.30 da uyuttum 2 kere uyandı
sanırım diş tam olarak yarılmadı acıtıyo
neyse jelini sürdüm rahatladı uyudu
zeynep' e de çok geçmiş olsun
eşimle tartışştık şimdi konuşmuyoruz
çok bıdıbıdı yapıyomuşum
2 dk. stres bile olunamıyo anasını satayım
ben gidicek diye üzülüyorum o bana sürekli iş napalım
ekmek parası diyo ya tmam onu bende anlıyorum
ama bnm bilediğim iş eve yakın yerlerde olr
bizim şirket ist.da biz bodrumdayız
zaten cnm sıkılıyo havalar bozuk tam bunalıma girme havası
şirvancım seni çok iyi anlıyorum
bazen bende herkesin bnm üstüme geldiğini düşünüyorum
ve kendimi bi yerlere atmak istiyorum demir olmasa bu zorluğa hayatta katlanmam
barancığında 10. ayı kutlu olsun
gidip yatıcam nasıl olsa küsüz
konuşmicam yarında gidiyo zaten öffffffffffffffffffffffff
iyi geceler bütün kuzular mışıl mışıl uyur inş.
bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
harıka olmuş maşallahhhhanimlar iyi aksamlar resim koyduk bakalim olmus mu
o kötü hastalık hemen götüryor adamı allahım sabır versınsağolun arkadaşlar keremi anneme braktım bütün gün ordaydım içler acısı gerçekten sapasağlam adam bir anda 1 ay oldu hacdan geleli kısa süre oldu tanıyalı ama iyi biriydi
kızları nasıl ağlıyorr babaam babaamm o benim herşeyim nasıl dayanırım ağla ağla mafoldum bende
çok kötü ya :a015:
gülercim gülfemin birşeyi çıkmaz inşallah
Mügecim açıklamışsın zaten,ama sen oradan memnun değilsen,İst. da kalsanız da,yazları oraya gitseniz madem,böyle de zor oluyordur ayrı gayrı.
Başınız sağolsun Sultancım,Allah,ailesine sabır versin.
maşallah mirayaaa.....Biz de bugün ilk önce Fotoğrafçıya gittik,giderken yanıma 3 kıyafet almıştım,değiştiririz diye,ama bir girdik ki stüdyoya,çocuk şaşkına döndü,ışıklar falan tuhafına gitti herhalde,hiiiiiç gülmedi,şaşkık bakındı hep,en sonunda bir kaç poz yakalayabildik gülerken.Benim de bütün hevesim kırıldı,aynı elbiseyle kaldık.Zaten fotoğrafçıda da bebek için hiç oturak,koltuk bilmem ne ,yoktu,bar iskemlesi gibi birşey sadece,ona oturttuk.Ama seçtiklerimiz güzel oldu Allah'tan.
Sonra dr. a gittik,Ecem in dr.una.Dr. çok beğendi herşeyimizi,ne yapıyorsanız devam edin dedi)Bakanlar ve dr.unuz iyi bakmış dedi.Bunu anneme söylesem hemen gururlanır )
Kilo 11150 gr.
Boy 79 cm.
Boyumuz normale yakın dedi??
Kilo ise çok iyiymiş.
Biz girmeden önce dışarda bekleyen bir bebek daha vardı,ilk bakışta Miray ın 4 aylık hali gibiyi bedenen.Ama sonra gördük ki,çocuk o kadar hareketli ki,yürümüyor koşuyordu yaaa,tabi annesi tutuyor elinden ,ama yine de çok hareketliydi.Maşallah!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?