2009 Nisan Anneleri

ayy temizlik yapanlara imrendin valla..bende bugün miskin miskin oturdum çekirdek çittim..halada çitiyorum..umutu yıkadım bide..hava kapalı burda bende hep uyku modundaım

herkese merhabalar,
Sultan başınız sağolsun zor bir durum valla Allah yardımcıları olsun sabır versin ailesine
Gülfem geçmiş olsun canım
Müge bencede oralar daha güzel biz tatile Muğla akyaka ya gelmiştik bayılmıştım çok güzel yerler sessiz sakin herşey doğal inşallah kafana göre birilerini bulursun hem ailende yanında ne güzel
eysan maşallah kuzucuğa beyaz tenli galiba Allah bağışlasın ,
temizlik yapan arkadaşlarada maşallah güle güle kirletin

canım yarın için kardeşimin doktoru var alper bey çok övdüler ona gitcez.olmadı tepecik hastanesine de gideriz.özel bakıyo mu acaba?

benımde temızlığım bıttı valla bende bıtım normalde ılgılenmez sırvan ama cumartesi pazar ılgılenır sağolsun evde olunca
gulercım gulfeme gecmişolsun cannım

sağol canım.

hanimlar iyi aksamlar resim koyduk bakalim olmus mu

hem de çok güzel olmuş.

sağol canım.

Mügecim açıklamışsın zaten,ama sen oradan memnun değilsen,İst. da kalsanız da,yazları oraya gitseniz madem,böyle de zor oluyordur ayrı gayrı.

bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü

Başınız sağolsun Sultancım,Allah,ailesine sabır versin.

sağolun arkadaşlar keremi anneme braktım bütün gün ordaydım içler acısı gerçekten sapasağlam adam bir anda 1 ay oldu hacdan geleli kısa süre oldu tanıyalı ama iyi biriydi
kızları nasıl ağlıyorr babaam babaamm o benim herşeyim nasıl dayanırım ağla ağla mafoldum bende
çok kötü ya
:a015:

gülercim gülfemin birşeyi çıkmaz inşallah

Biz de bugün ilk önce Fotoğrafçıya gittik,giderken yanıma 3 kıyafet almıştım,değiştiririz diye,ama bir girdik ki stüdyoya,çocuk şaşkına döndü,ışıklar falan tuhafına gitti herhalde,hiiiiiç gülmedi,şaşkık bakındı hep,en sonunda bir kaç poz yakalayabildik gülerken.Benim de bütün hevesim kırıldı,aynı elbiseyle kaldık.Zaten fotoğrafçıda da bebek için hiç oturak,koltuk bilmem ne ,yoktu,bar iskemlesi gibi birşey sadece,ona oturttuk.Ama seçtiklerimiz güzel oldu Allah'tan.
Sonra dr. a gittik,Ecem in dr.una.Dr. çok beğendi herşeyimizi,ne yapıyorsanız devam edin dedi)Bakanlar ve dr.unuz iyi bakmış dedi.Bunu anneme söylesem hemen gururlanır)
Kilo 11150 gr.
Boy 79 cm.
Boyumuz normale yakın dedi??
Kilo ise çok iyiymiş.

Biz girmeden önce dışarda bekleyen bir bebek daha vardı,ilk bakışta Miray ın 4 aylık hali gibiyi bedenen.Ama sonra gördük ki,çocuk o kadar hareketli ki,yürümüyor koşuyordu yaaa,tabi annesi tutuyor elinden ,ama yine de çok hareketliydi.Maşallah!!!

Tuğbacım beğendik evet,ama ben öbür dr. a devam edeceğim herhalde,o da pek farklı değildi.Bir de bu haftaiçi burada olmuyor ya,gerçi telefonla bilgilendiriyormuş ama ,bakalım öbür ay belli olur.

anladım cnm tabi sen daha iyi bilirsin

bende arkadastayım yarın annem gelicek temızlık falan yapıcam ee salı malum ağar misafirlerim var:)))

hanimlar iyi aksamlar resim koyduk bakalim olmus mu
harıka olmuş maşallahhh

o kötü hastalık hemen götüryor adamı allahım sabır versın

maşallah mirayaaa.....
bizde cekıldık ama daha alamadık resımleri..........

GÜLER SORMUŞSUN ÖZELİ VARMI DİYE VAR CANIM İSTERSEN VERIRIRIM ADRES TEL

maşallah miraya miray kaçında doğmuştu bizimde boyumuz 79cm çıktı 1 hafta öncefalan avrupa standartlarında dedim?

he kızlar egenın 2 tane dişi cıkmış
eltım gördü

2 altta vardı ya onların ikisinin yanındannnnn

8 dişimizzzzzz oldu ......

bi baktım 2 diş cıkmış cok sevndım belkide ateş diştendirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…