2009 Nisan Anneleri

maşallah ege ye de keremin üstte 4 altta 2 diş var demekki bizimde alttan 2 tane daha gelecek

kızlar çıkıyorum iyi akşamlar
tuğba bu arada dün akşamki görev başarıyla tamamlandı anladın sen onu:jeyyar:

Sağolun kızlar.
Sultan 29 Mart ta doğmuştu,11 ay boy kilosu yani.Tabi kız olduğu için de fark olabilir.

Tuğba ,neymiş o görev,ben de hayatımı yaşamak istiyorummmmm:jeyyar:

Aaaa, bu arada Miray ı ilk kez gerçek anlamda atlı akrıncaya bindirdik,daha önce çalışmıyorken binmişti.,Ağlamadı ama,tedirgin oldu biraz,sonra dan ışıklara falan bakmaya başladı,alıştı.Ama ben 1 tur daha atsaydım,kusacaktım)

evet canim buyuk kumral benim gibi kucuk beyaz babasi gibi
culemizinkini rabbim bagislasin canim

GULFEM CANIM TESEKKURLER

KOTU OLMAZMI YAAA ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
URLA SAGOL CANIM
DISLERE MASALLAH REHANINDA USTTEN 4 ALTTAN 2TOPLAM 6DISIMIZ VAR
ALLAH SIZIIIIIIIII O NE GOREVI KIZ ISKILLENDIM

iyi akşamlar herkede sultan başın saolsun allah sevenlerine sabır versin geçmişi okuyamadım ama hasta bebeklere geçmiş olsun diyorum bugun çok huysuzdu kayra tüm gün yarım saat anca uyudu şimdide 10 dk bir kalkıyo ayağmda şuan gece uzun olucak galiba

kızlar bana bir akıl verinnn gece gece aklıma takıldıı doktorumuda danışıcam ama sizlerinde fikirlerini almak istedim hepinizin bildiği gibi elif yemek yemek istemeyen bir bebek büyük olasılıkla bunun nedeni anne sütü bende günde sadece 3 öğün veriyorum kahvaltı öğle akşam sabahları kahvaltısını ayrı ayrı yemiyor tükürüyor bende karıştırıp veriyorum tabi sütle ıslandığı için çok pütürlü kalmıyor öğle yemeğinde genelde çorba veriyorum onun içinde ekmek parçları tavuk parçları kıyma oluyor yani belandar yok ama sonuçta çorba akşamda muh yiyor bir komşumuz kızın bir yaşına gelmiş evde pişenleri yemeli taze fasülye pişirdiysen ver öylece yesin köfteli pat yaptıysan ez azcık ver yesin dedi tamam bende hiç blendar kullanmıyorum ama yemeği o formda yemez tükürür ama makarna felan kendii ısırarak yiyor pat kız bisküvi ısırarak yiyorr muzu yiyorr pütürlü yeme sorunu yoktor dimi
birde o şekilde yemeğe geçen varmıııı
uzuzn oldu kusuruma bakmayın ama aklıma takıldı kadın öyle deyince

kendimi askerde sürekli nöbet yazılan asker gibi görüyorum...sürekli nöbet sırası bende haa birde gülerde...:))...ya yokmu bu taburun başka askeri....bugün yalnızca 1 saat öğle uykusu uyuttum gece uyusun diye....ama ne oldu saat 10 zor oldu uyuttum 11 de kalktı halada ayakta( şaka galiba yada ben fıkranın içindeyim adımda fadime gibi bişey.......

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ege hasta suan hasta olmadan biz ne yersek onada verırdım yerdim

yemezzz deme dene ence belkide yer
he tmam taze fasulye vermedim iç ama köfte patetes sulu yemegın suyundan...

:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.

bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?

gunaydın kızlar
olmazmı nöbetcı gulşen benıde yaz her saaat bası sekmeden kalktı zıllı
maşallah mırayla egeye bızım doktorda aynıa göre normal kılosu dedı ama boyuna göre 1 kılo daha alması lazımmış nasıl alcaksa gercı dert etme bu sekılde devam et dedı
salı kesınleşti o zaman dımı kızlar ona göre gelıyımde ben
valla ksura bakmayın ama artık selen uyanıkken pc basına oturamıyorum ne rahat ne huzur verıyo resmen benı delırtıyo su an o kendını yırtmaktaağlamaktan bende sıze yazmanktayım
yelızcım bızımkıde yer ne bulursa yemek suyuna ekmek patates köfte tavuk 7 aydan ıtıbaren rondoyu rafa kaldırdık yavas yavaş alıştırsan canım artık

yok canım senin akıllı işine geleni yiyo sanırım korkma:) bizimki de öyle makarna falan yer ama sevmediği birşeyi ağzına sokiim öğürüyo hemen

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.

bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?

ben biraz vahşice yapıorum o işi ne yazıkki ağzına sokup aynı anda burnunu tutunca yutmak zorunda kalıo yoksa içmio

herkesee günaydın :))

nasılsınız bakalım?? biz kör topal idare ediyoruz. ilk hastalığımızı yaşıyoruz. ateşlenmeler falan olmuştu ama bu sefer nezle gibi durmadan hapşırıp duruyor kızım. iki gecedir hem benim hem kendinin canına okudu; 5 dakikada bir kalkmak suretiyle.
bu sabah ateşi var yok gibi ama keyfi yoktu ben çıkarken. annem yemek yesin diye uğraşıp duruyordu...

diğer hasta bebişler nasıl oldular??

kimsede yokmuş ama neyseee. ben açık bırakıp çıkacağım. ilk fırsatta yine gelirim. bugün de biraz yoğunum. hadi hayırlısı.

herkese iyi haftalarrr opuyorumnanaktan

çok zor ya.Allahım sabır versin hepsine.
bilmiyorum ki sultan bu kaçıncı hastalık ben bakamıyorum heralde bu çocuğa.

maşallah miraya.

evet canım girer girmez yazabilir misin.

maşallah darısı başımıza.

sorma gülşen ben de her gece diyorum Allahım kabus mu bu nolur çabuk bitsin.artık gerçekten çaresizim.çok yoruldum.annem kızım sen hiç bi tane çocuğum var deme 4 çocuk büyütüyo kadar yoruluyosun.resmen günlük 7-8 saat uyuyla dolaşıyo hanımefendi.ben 2-3 saat uyursam mutlu oluyorum.

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.

siz ne yapıyorsunuz?

aynen öyle işte ağlata ağlata.

canım geçmiş olsun.ne mutlu sana.ilk hastalık.annesi bu da lazım ama.vücudu azıcık mikrop tanısın.

kızlar merak ettim sizinkiler toplamda kaç kez hasta oldu.gülfemcik
2 kere idrra yolları
1 ishal
1 bronşit
4 kere de nezle-grip oldu.
çok di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…