evet canim buyuk kumral benim gibi kucuk beyaz babasi gibiherkese merhabalar,
Sultan başınız sağolsun zor bir durum valla Allah yardımcıları olsun sabır versin ailesine
Gülfem geçmiş olsun canım
Müge bencede oralar daha güzel biz tatile Muğla akyaka ya gelmiştik bayılmıştım çok güzel yerler sessiz sakin herşey doğal inşallah kafana göre birilerini bulursun hem ailende yanında ne güzel
eysan maşallah kuzucuğa beyaz tenli galiba Allah bağışlasın ,
temizlik yapan arkadaşlarada maşallah güle güle kirletin
KOTU OLMAZMI YAAA ALLAH YARDIMCILARI OLSUNsağolun arkadaşlar keremi anneme braktım bütün gün ordaydım içler acısı gerçekten sapasağlam adam bir anda 1 ay oldu hacdan geleli kısa süre oldu tanıyalı ama iyi biriydi
kızları nasıl ağlıyorr babaam babaamm o benim herşeyim nasıl dayanırım ağla ağla mafoldum bende
çok kötü ya :a015:
gülercim gülfemin birşeyi çıkmaz inşallah
URLA SAGOL CANIMharıka olmuş maşallahhh
o kötü hastalık hemen götüryor adamı allahım sabır versın
maşallah mirayaaa.....
bizde cekıldık ama daha alamadık resımleri..........
GÜLER SORMUŞSUN ÖZELİ VARMI DİYE VAR CANIM İSTERSEN VERIRIRIM ADRES TEL
DISLERE MASALLAH REHANINDA USTTEN 4 ALTTAN 2TOPLAM 6DISIMIZ VARmaşallah ege ye de keremin üstte 4 altta 2 diş var demekki bizimde alttan 2 tane daha gelecek
kızlar çıkıyorum iyi akşamlar
tuğba bu arada dün akşamki görev başarıyla tamamlandı anladın sen onu:jeyyar:
ege hasta suan hasta olmadan biz ne yersek onada verırdım yerdimkızlar bana bir akıl verinnn gece gece aklıma takıldıı doktorumuda danışıcam ama sizlerinde fikirlerini almak istedim hepinizin bildiği gibi elif yemek yemek istemeyen bir bebek büyük olasılıkla bunun nedeni anne sütü bende günde sadece 3 öğün veriyorum kahvaltı öğle akşam sabahları kahvaltısını ayrı ayrı yemiyor tükürüyor bende karıştırıp veriyorum tabi sütle ıslandığı için çok pütürlü kalmıyor öğle yemeğinde genelde çorba veriyorum onun içinde ekmek parçları tavuk parçları kıyma oluyor yani belandar yok ama sonuçta çorba akşamda muh yiyor bir komşumuz kızın bir yaşına gelmiş evde pişenleri yemeli taze fasülye pişirdiysen ver öylece yesin köfteli pat yaptıysan ez azcık ver yesin dedi tamam bende hiç blendar kullanmıyorum ama yemeği o formda yemez tükürür ama makarna felan kendii ısırarak yiyor pat kız bisküvi ısırarak yiyorr muzu yiyorr pütürlü yeme sorunu yoktor dimi
birde o şekilde yemeğe geçen varmıııı
uzuzn oldu kusuruma bakmayın ama aklıma takıldı kadın öyle deyince
:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:kendimi askerde sürekli nöbet yazılan asker gibi görüyorum...sürekli nöbet sırası bende haa birde gülerde...:))...ya yokmu bu taburun başka askeri....bugün yalnızca 1 saat öğle uykusu uyuttum gece uyusun diye....ama ne oldu saat 10 zor oldu uyuttum 11 de kalktı halada ayakta( şaka galiba yada ben fıkranın içindeyim adımda fadime gibi bişey.......
kızlar bana bir akıl verinnn gece gece aklıma takıldıı doktorumuda danışıcam ama sizlerinde fikirlerini almak istedim hepinizin bildiği gibi elif yemek yemek istemeyen bir bebek büyük olasılıkla bunun nedeni anne sütü bende günde sadece 3 öğün veriyorum kahvaltı öğle akşam sabahları kahvaltısını ayrı ayrı yemiyor tükürüyor bende karıştırıp veriyorum tabi sütle ıslandığı için çok pütürlü kalmıyor öğle yemeğinde genelde çorba veriyorum onun içinde ekmek parçları tavuk parçları kıyma oluyor yani belandar yok ama sonuçta çorba akşamda muh yiyor bir komşumuz kızın bir yaşına gelmiş evde pişenleri yemeli taze fasülye pişirdiysen ver öylece yesin köfteli pat yaptıysan ez azcık ver yesin dedi tamam bende hiç blendar kullanmıyorum ama yemeği o formda yemez tükürür ama makarna felan kendii ısırarak yiyor pat kız bisküvi ısırarak yiyorr muzu yiyorr pütürlü yeme sorunu yoktor dimi
birde o şekilde yemeğe geçen varmıııı
uzuzn oldu kusuruma bakmayın ama aklıma takıldı kadın öyle deyince
günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.
bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?
sağolun arkadaşlar keremi anneme braktım bütün gün ordaydım içler acısı gerçekten sapasağlam adam bir anda 1 ay oldu hacdan geleli kısa süre oldu tanıyalı ama iyi biriydi
kızları nasıl ağlıyorr babaam babaamm o benim herşeyim nasıl dayanırım ağla ağla mafoldum bende
çok kötü ya :a015:
gülercim gülfemin birşeyi çıkmaz inşallah
Biz de bugün ilk önce Fotoğrafçıya gittik,giderken yanıma 3 kıyafet almıştım,değiştiririz diye,ama bir girdik ki stüdyoya,çocuk şaşkına döndü,ışıklar falan tuhafına gitti herhalde,hiiiiiç gülmedi,şaşkık bakındı hep,en sonunda bir kaç poz yakalayabildik gülerken.Benim de bütün hevesim kırıldı,aynı elbiseyle kaldık.Zaten fotoğrafçıda da bebek için hiç oturak,koltuk bilmem ne ,yoktu,bar iskemlesi gibi birşey sadece,ona oturttuk.Ama seçtiklerimiz güzel oldu Allah'tan.
Sonra dr. a gittik,Ecem in dr.una.Dr. çok beğendi herşeyimizi,ne yapıyorsanız devam edin dedi)Bakanlar ve dr.unuz iyi bakmış dedi.Bunu anneme söylesem hemen gururlanır )
Kilo 11150 gr.
Boy 79 cm.
Boyumuz normale yakın dedi??
Kilo ise çok iyiymiş.
Biz girmeden önce dışarda bekleyen bir bebek daha vardı,ilk bakışta Miray ın 4 aylık hali gibiyi bedenen.Ama sonra gördük ki,çocuk o kadar hareketli ki,yürümüyor koşuyordu yaaa,tabi annesi tutuyor elinden ,ama yine de çok hareketliydi.Maşallah!!!
harıka olmuş maşallahhh
o kötü hastalık hemen götüryor adamı allahım sabır versın
maşallah mirayaaa.....
bizde cekıldık ama daha alamadık resımleri..........
GÜLER SORMUŞSUN ÖZELİ VARMI DİYE VAR CANIM İSTERSEN VERIRIRIM ADRES TEL
he kızlar egenın 2 tane dişi cıkmış
eltım gördü
2 altta vardı ya onların ikisinin yanındannnnn
8 dişimizzzzzz oldu ......
bi baktım 2 diş cıkmış cok sevndım belkide ateş diştendirr
kendimi askerde sürekli nöbet yazılan asker gibi görüyorum...sürekli nöbet sırası bende haa birde gülerde...:))...ya yokmu bu taburun başka askeri....bugün yalnızca 1 saat öğle uykusu uyuttum gece uyusun diye....ama ne oldu saat 10 zor oldu uyuttum 11 de kalktı halada ayakta( şaka galiba yada ben fıkranın içindeyim adımda fadime gibi bişey.......
günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.
bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?
herkesee günaydın :))
nasılsınız bakalım?? biz kör topal idare ediyoruz. ilk hastalığımızı yaşıyoruz. ateşlenmeler falan olmuştu ama bu sefer nezle gibi durmadan hapşırıp duruyor kızım. iki gecedir hem benim hem kendinin canına okudu; 5 dakikada bir kalkmak suretiyle.
bu sabah ateşi var yok gibi ama keyfi yoktu ben çıkarken. annem yemek yesin diye uğraşıp duruyordu...
diğer hasta bebişler nasıl oldular??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?