2009 Nisan Anneleri

eheheh cancan obez olcak o zaman gelecekte Allah korusun tabiiki. maşşallah kuzuna canım çıtı pıtı bi kız olur illa balık etli olacak deil ya:)

işte bu kadar çok hareketli zeki bi çocuk boy uzaması normal kiloya çok takılma dedi.
ay çok uzattım ama güzel şeyler duyunca sizlerle paylaşmak istedim.

evet çiçekcim doktor da aynen senin dediğinin söyledi çıtı pıtı kız dedi.a.s

ben akşama minik minik köfteler kızarttım yanına havuçlu bademli pilav yaptım salatam da var ay yeter:)

sehercimbaşınız saolsunn..bugün ikinci ölüm haberi..canımsıkıldıı..ölüm çok korkutuyor benii..

nagihan..

maşallah sizeee..bizde tam tersii gece beslenmesiine başladık..hemde 3 defaa..hayrett ediomm.

gece 12 de pekmez şerbeti içioo...
3 -4 gibi mama
6 da bi daha mama..((

oohh ne güsel valla hastalık olmadıktan sonra kilosu çok ii
zaten her genç kızın istedigi boy ve kilo çok üsel bence

[

oooo napıyo senn paşa öleeee
canm gece niye pekmez içiyo anlamdım mama içirsen daha tok tutmaz mı

gülerrr..

vallaaa çokk sevindimm..dr ne güzell şeyler söylemiş...maşallah gülfemin boyunada..annesii bak çok güzel bi kızın olacak ilerdee..ayy vallaa sanki kağan için ii şeyler duymuş kadar sevindimmm...

ya kızlar size bişey sorcm hani 1 2 hafta önce diş çıktı falan dedim yaa hani daha hiç uzamadı acaba diş degil mi yaa elimle dokundugum zamn hissediyorum görünürde de beyaz bişey var ama hiç uzamadı bu kızın dişi beni uyuz etti valla

elifcim sizin diş uzadımı sanırım aynı anda çıktı demiştik

nagihan..

saat 9 da yatıoo kağann..yatmadan 200 cc içioo zaten..kansızlığı var biraz12 gibi de ılık suya harnup pekmezii koyuyomm..100 cc kadar onu içioo..sonraa mamamma..

ayy nagihann..neçok çektin sen bu diştenn..dişsiz kalacak değil yaa çıkarr annesiiii...:))

çiçekimm çok geçmişş olsunn..burnuşunaaa..

iglodan memmunmusunn..bende sorimm..denemek istiomm..

ayy kızlarr bu kağann çokk fenaa olduu..tv yi açıp kapamayı öğrendiii..uydunun yanına gidioo..düğmeye basıoo..aç diozz açıoo..eşşem benimm..çokk tatlııııı..

çiçekimm çok geçmişş olsunn..burnuşunaaa..

iglodan memmunmusunn..bende sorimm..denemek istiomm..

tatlım tazesi evde yoksa kullanıorum memnunum ama taze balık falan alırsam kullanmıyorum çünkü tazesi çook daha lezzetli mezgitin falan. bu arada prenses patataesi var süper bişey

biz muhallebiyi bırakalı 2 ay olduu çiçekcimm...kağan ağzına bile sürmüoo..bıktı sanırımmm..

ama balkabaklı bi deniyceemm..belki ondan yerr..

hımm..bizm burdaa tazee pek bulamıozz..yani kağana vermeye cesaret edemiyorum..çok az bayat bile olsa dokunabilir..denemek istiyorum..

o patetesihiçç duymadımm..nekiii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…