2009 Nisan Anneleri

hımm..bizm burdaa tazee pek bulamıozz..yani kağana vermeye cesaret edemiyorum..çok az bayat bile olsa dokunabilir..denemek istiyorum..

o patetesihiçç duymadımm..nekiii??

canım bebişler için değil ama böyle pofuduk bi patates kızartınca çok lezzetli oluyo. tabii kağan da yiyebilir isterse ama:) mezgiti de somonu da güzel ama deneyebilirsin

ay geçmiş olsun.

annenin yaşı hayırlı olsun.

ben de geçenlerde bağırmıştım çok ama çok üzüldüm.

iinşallah iyleşir canım.

ya çok üzüldüm.bu 2. ölüm haberi bugün.

oohh ne güsel valla hastalık olmadıktan sonra kilosu çok ii
zaten her genç kızın istedigi boy ve kilo çok üsel bence

[

sağol canım.

çok sağol canım.Allah razı olsun.

ayy kızlarr bu kağann çokk fenaa olduu..tv yi açıp kapamayı öğrendiii..uydunun yanına gidioo..düğmeye basıoo..aç diozz açıoo..eşşem benimm..çokk tatlııııı..

gülfem de aynen hemen televizyonu kapatıyo.

Kayra da çok uyanıyor gece acaba bende muhallebimi versem önereceğiniz tarifler var mı?

kızlar merhaba haftasonu kayınvalidedeydik dün akşam geldik..
sabah tam geçmişi okuyordum ki elektrikler gitti 8.30 da veee akşam 6 da geldi delirdik elayla evde

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ceyo16, denizela, eftelyasu, TugbaEcrin

kayra da çok uyanıyor gece acaba bende muhallebimi versem önereceğiniz tarifler var mı?

canım ben hep göz kararı yapıorum pınarın bebek sütüne 1 yemek kaşığı kadar pirinç unu ister vanilya ister tarçın ekle istersen hiç ekleme sadece azıcık şeker koy lezzetlensin

irmikli bir muhallebi buldum sütle yapacağım içine ceviz ezeceğim bakalım beğenecekmi

canım ben hep göz kararı yapıorum pınarın bebek sütüne 1 yemek kaşığı kadar pirinç unu ister vanilya ister tarçın ekle istersen hiç ekleme sadece azıcık şeker koy lezzetlensin

canım pirinç unuyla yapmıştım beğenmedi , akşam yatmadan süt verip yatırıyordum pınar ama çok uyanıyor tekrar muhallebiye başlayacağım

Ayşe bende Meleğe katılıyorum pekmez çok yakar bence verme istersen

ahhh ah gece hiç kalkmadığını hiç hatırlamıyorum hiç olmadı öyle bir lüksüm 3 kere kalkınca hiç kalkmamış gibi sayıyorum anla yani ne kadar feci durumdayızmafoldumben

Selam kızlar!

Geçmişi okudum anca,ama şimdi çıkmalıyım,eşim yoldaymış.

Seher başınız sağolsun,Allah rahnet eylesin
Çiçek sana da çok geçmiş olsun,ama çok güldüm itiraf edeyim)

Gülercim inan çok sevindim dr.un dediklerine.

Sonra görüşürüzzzzzzzzzz

kızlar zeynep hemn hemn 2.haftaya dönecek gece maması içmiyo bıraktı mı dersinz inş bırakmştr çok şükür uykuyuda düzene koyduk bin maşşallah

maşallah zeynebe sevindim cnm uykuların düzene girmesıne uykusuzluk çok zor
ii akşamlarr..

bende akşama tavuk yaptım..kekiklii..pişioo..çok az yağ koydumm..offfff çokk acıktımmm:))

ohh afiyet olsun şekerimm

canım bence gayet iyi bencede kız çocuğu ya yarın öbür gün kilo vermek için rejim yapacaklar bende bazen zayıf falan dıyorum ama sonrada ileriyi düşününce hiç takmıyorum valla her çocuk bir değilki ecem bızım 1 dk yerınde durmuyor düşün bugun yürüteçten atlamış annem buradaydı şoka girdi eşşek ya:))))

işte bu kadar çok hareketli zeki bi çocuk boy uzaması normal kiloya çok takılma dedi.
ay çok uzattım ama güzel şeyler duyunca sizlerle paylaşmak istedim.

canım umarım hep iyi olsun gülfemcik:))

ben akşama minik minik köfteler kızarttım yanına havuçlu bademli pilav yaptım salatam da var ay yeter:)

daha ne olsun şekerim afiyet şeker olsun

Tuğbacım birara bana adresini ve de telefon numaranı atar mısın özelden.

Valla ben o 18 yaşındaki kiloyla şimdiki kilonun bağlantısını pek göremiyorum.Öyle olsaydı,Çiçek şimdi 80 lerde olurdu,ama bakınız))Dimi Çiçekim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…