2009 Nisan Anneleri

nAGıHANCIM,BıZıM DE TAM UZAMADI,AMA BELLı YANı.Ben de senin gibi düşünüyordum da,dün dr. da gördü,onaylandı yani)
Bir de yarın diş konusunda uzman annelerimize göstericiiiiiiiizzz)

elif sana katılıyorum.anlamadığım şu var her ay muntazam kiloları ölçülüyor madem önemli değil kilosunun düşük olması neden takip ediliyor ben 2 aydır ecrin çok iştahsız az kilo alıyor diyorum takma diyor doktor sinir oluyorum.birde ilerde zayıf olsunlar diye yedirmeyelim mi yani ilerde tombul çocuklar olsun diyemi kilo alımlarına bukadar dikkat ediyo bu doktorlar çelişkili konuşup insanın aklını karıştırıyorlar.ayrıca benim kız kardeşimin küçükken kaburgaları sayılırdı öyle zayıftı şimdi balıketi 63 kilolarda.bencede alakası şimdiyle ilersinin.

elif geldımı canım zaten kolay geç kalmayın bak çok fazla senın yarın dersın kaçta bitiyor?

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, eftelyasu, eysan, huzur84, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123

valla ben aç bırakalım demıyorum tabiyki adaş çok zayıf bir bebekse ok ama normal seyirlerde gidiyorsa pekte takmamak lazım benım demek istediğim eceme doktor hep normal diyor ne çok kilolu ne çok zayıf ama çok aşırı zayıfsa ve gelişmıyorsa tabiykı önlemleri almak lazım benim aylık kontrole götürmemdekı amaç bu.....

valla ben hiçbişey yemiyo az kilo alıyor dediğimde takma kilosunu dediği zaman o zaman sende her ay tartma giydir soy canım çıkıyo diyesim geliyo

gulercım gulfeme çok sevındım canım
benım doktorumda ılerdı uzun boylu manken gıbı kızın olcak dıyo aya göre kılo alımı ıyı gerısı önemli değil diyo boyuna göre zayıf ama ne yapayım baabsıda zayıftı şimdi dalyan gıbı maşallah bende öyleydım şimdi tombil tombilim canı içinde olsun hasta olmasın yeterbenım doktor anne sutu almadığı için selenden umıtlı değildi çok hastalanan bı bebek olur dıyodu gecen dedı aferım nasıl bakıyosan öyle devam et
sağolun kızlar dostlar sağolsun ne dıyeyım çok zor
denız bızdede sık sık gıttı elektrık bu gun çok can sıkıcı bı durum elektrıkler kesılınce bı sure sonra selenın uykusu gelıyo :))
tuğbacım adresını banaa yolla ve ben yarın bıraz gec gelebılırım önce bı cenazeye gıdıcem ordan sana gecerım canım malum akrabam değil ama çok yakınım sayılır ustumde emeği var

]

MASALLAH KIZIMIZA bendemistim demek istemiyorum ama hastalik konusunda doktorla hem fikir cikmisim kizzz boyu o kadar olurmu gerek biz yeni neslin yaninda cuce mi kalcaz kiz cocuguna o kadar dediyse benim oglanlara kac der acaba uhuuuuuuuuuuuuu ben kucucukmu kalcam ogullarimin yaninda

nagihan..

saat 9 da yatıoo kağann..yatmadan 200 cc içioo zaten..kansızlığı var biraz12 gibi de ılık suya harnup pekmezii koyuyomm..100 cc kadar onu içioo..sonraa mamamma..

MASALLAH biz hala ek gidada cok isteksiziz takmiyom pek isterse veriyom istemezse birakiyom gece zaten anne sutu aliyo reha

ayy kızlarr bu kağann çokk fenaa olduu..tv yi açıp kapamayı öğrendiii..uydunun yanına gidioo..düğmeye basıoo..aç diozz açıoo..eşşem benimm..çokk tatlııııı..
oy oy oy bunlar buyudude yaramazligada basladi heeee
hımm..bizm burdaa tazee pek bulamıozz..yani kağana vermeye cesaret edemiyorum..çok az bayat bile olsa dokunabilir..denemek istiyorum..

o patetesihiçç duymadımm..nekiii??
aysecim biz pekmezimizi kendimiz yapiyoruz eger eksime yada acilik yoksa ki keci boynuzunda kendiliginden azcik acilik olur icin rahat ver pekmez soguk yerde durduktan sonra biseycik olmaz canim

ahhh ah gece hiç kalkmadığını hiç hatırlamıyorum hiç olmadı öyle bir lüksüm 3 kere kalkınca hiç kalkmamış gibi sayıyorum anla yani ne kadar feci durumdayızmafoldumben
valla rehada bi kac kere kalkiyo ama kac kere bilmiyorum cunku uykuda doyuruyorum malum biz dordumuz birlikte uyudugumuzdan hic anlamiyorum bile

geldi canım evt.Valla ben 2 buçuktan önce gelemem die düşünüyorum.12 30 da bitiyor dersim.12 45 de evdeyim.ışte ondan sonra ne zaman evden çıkarız gelirz.Tabi mümkün olduğunca erken çıkmaya çalışacağm.

Yarın zaten sultan elıf ve tuĞba teyzesı gÖrÜcek kızımın ne kadar yaramaz olduĞunu

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, eysan, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123

tamam cnm ya olsun gelinde saat önemli değil

eşime diyorumki yarın bursalı hatunlar buluşuyorrr
sende izin alsanda benı götürsen
kendisi bursayı cok sevıyorr askerlik yapmış orda

dedim sabah 8 gibi cıksak 12-1 civarı ordayız tam misafırlık vaktı dedim 4 kadar otursam birz dolaşsak hava karardımı cıkarız gelırız evımıze
1 günde dolaşırız ne olcak yani dedim götürsen

olduuuuuuuuuuuuu canım başka isteyin dedi.......

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, eysan, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123

Bakalım yarın akla kara belli olacak.
Büyük buluşmaya az kaldı.-)))
Özlemiş mi bizim minnoşlar arkadaşlarını?
Hoş,Kerem le Ecem görüyorlar da,aralarında grup oluşturup bizimileri dışlamasalar))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…