Tuğbacım birara bana adresini ve de telefon numaranı atar mısın özelden.
Bence yatmadan Önce yedİr bİzİmkİ artık gece kalkmıyo bİle
elif sana katılıyorum.anlamadığım şu var her ay muntazam kiloları ölçülüyor madem önemli değil kilosunun düşük olması neden takip ediliyor ben 2 aydır ecrin çok iştahsız az kilo alıyor diyorum takma diyor doktor sinir oluyorum.birde ilerde zayıf olsunlar diye yedirmeyelim mi yani ilerde tombul çocuklar olsun diyemi kilo alımlarına bukadar dikkat ediyo bu doktorlar çelişkili konuşup insanın aklını karıştırıyorlar.ayrıca benim kız kardeşimin küçükken kaburgaları sayılırdı öyle zayıftı şimdi balıketi 63 kilolarda.bencede alakası şimdiyle ilersinin.
MASALLAH KIZIMIZA bendemistim demek istemiyorum ama hastalik konusunda doktorla hem fikir cikmisim kizzz boyu o kadar olurmu gerek biz yeni neslin yaninda cuce mi kalcaz kiz cocuguna o kadar dediyse benim oglanlara kac der acaba uhuuuuuuuuuuuuu ben kucucukmu kalcam ogullarimin yanindaayrıca hastalık sayımızı söyledim normal dedi.her ay bi kere hasta olması normal dedi.eğer her hastalığında hastaneye yatsa yani ağır olsaydı problem vardı dedi.
kansızlığımıza sadece takıldı.onun için de ferro yu değiştirdi.içinde kalsiyum takviyesi de olan kaşık şeklinde bi ilaç verdi.
dişleri için 11. aydan sonraya kalmamalı dedi.ama zaten yoldalar 1 haftaya çıkar dedi.
uyku sorunumuz için de kansızlık ve kalsiyum eksikliği yapıyodur dedi.
MASALLAH biz hala ek gidada cok isteksiziz takmiyom pek isterse veriyom istemezse birakiyom gece zaten anne sutu aliyo rehanagihan..
saat 9 da yatıoo kağann..yatmadan 200 cc içioo zaten..kansızlığı var biraz12 gibi de ılık suya harnup pekmezii koyuyomm..100 cc kadar onu içioo..sonraa mamamma..
oy oy oy bunlar buyudude yaramazligada basladi heeeeayy kızlarr bu kağann çokk fenaa olduu..tv yi açıp kapamayı öğrendiii..uydunun yanına gidioo..düğmeye basıoo..aç diozz açıoo..eşşem benimm..çokk tatlııııı..
aysecim biz pekmezimizi kendimiz yapiyoruz eger eksime yada acilik yoksa ki keci boynuzunda kendiliginden azcik acilik olur icin rahat ver pekmez soguk yerde durduktan sonra biseycik olmaz canimhımm..bizm burdaa tazee pek bulamıozz..yani kağana vermeye cesaret edemiyorum..çok az bayat bile olsa dokunabilir..denemek istiyorum..
o patetesihiçç duymadımm..nekiii??
valla rehada bi kac kere kalkiyo ama kac kere bilmiyorum cunku uykuda doyuruyorum malum biz dordumuz birlikte uyudugumuzdan hic anlamiyorum bileahhh ah gece hiç kalkmadığını hiç hatırlamıyorum hiç olmadı öyle bir lüksüm 3 kere kalkınca hiç kalkmamış gibi sayıyorum anla yani ne kadar feci durumdayızmafoldumben
geldi canım evt.Valla ben 2 buçuktan önce gelemem die düşünüyorum.12 30 da bitiyor dersim.12 45 de evdeyim.İşte ondan sonra ne zaman evden çıkarız gelirz.Tabi mümkün olduğunca erken çıkmaya çalışacağm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?