2009 Nisan Anneleri

ecrin hiçbişey yemiyor delirmek üzereyim.
önceden bişey yemiyor dediğim zamanları düşünüyorumda onun yarısı bile yemiyor.ssabahtan beri sadece süt içti o da 150 cc bile içemiyor bir seferde.neler neler yaptım da çöpe gitti.en sevdikleri bile...
ilk kez böyle hasta oldu canı istemiyor herhalde ama toplasan 300cc bile etmeyen sütle tok durabilirmi yaa önerisi olan var mı?

bu arada şu otribebe süper bişey çektik burnundakileri 3 saattir uyuyor 3 gündür uyuyamayan yavrum.burnunda hırıltıda yok.Allah razı olsun bu aspiratörü öneren sultandan da adını unuttuğum için hatırlatan seherden de :)

bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
çok geçmiş olsun sultancım çok üzüldüm ailesi için allah sabır versin..
maşallah ege ye bizimde 6 var 7 ve 8 eti delmeye çalışıyo :)
maşallah miray a çok iyi boyu kilosu..
günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.

bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?
ben biberon başlığına koyuyorum şurubu ordan çekiyo biberon delisi kızım ama kaşıkla yok içmiyoo
hahahah çok güldüm süper olmuş yaa
aayçiçekcim sana geçmiş olsun ama ben çok güldüm
allahım ne zor yaaallah onlara da bol bol sabır versin..
eeeehhhh güler ben sana demedim mi kaç kere..belki kan hapını önceden alsa uyucaktı çocuk güzelce..neyse zararın neresinden dönersen kardır cnm inşallah iyi gelirde uyur artık gülfemcim
hoşgeldiniz Deniz ,
saol cnm hoşbulduk :)
Bence yatmadan Önce yedİr bİzİmkİ artık gece kalkmıyo bİle
allahım darısı başımızaa..yaa ela mutfakta yerde takılıyo gaz oluyo giydirdiğim halde o kadar geceondan mı kalkıyo..dişten mi anlamadım ama 1 kere mama vermezsem komple uyanıyo oturuyo..
valla ben hiçbişey yemiyo az kilo alıyor dediğimde takma kilosunu dediği zaman o zaman sende her ay tartma giydir soy canım çıkıyo diyesim geliyo

süpermiş tuğba yaa çok güldüm bi desen adam şok olurr heheeh kaydirigubbakcemile3

ahhh ah gece hiç kalkmadığını hiç hatırlamıyorum hiç olmadı öyle bir lüksüm 3 kere kalkınca hiç kalkmamış gibi sayıyorum anla yani ne kadar feci durumdayızmafoldumben
CANIM YAA İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA DÜZELİR PEKİ GÜNDÜZ UYKULARINI TOPLAM 2 3 SAATE DÜŞÜRSEN O ZAMAN DA UYUMAZ MI

Valla ben o 18 yaşındaki kiloyla şimdiki kilonun bağlantısını pek göremiyorum.Öyle olsaydı,Çiçek şimdi 80 lerde olurdu,ama bakınız))Dimi Çiçekim)

YA BEN KÜÇÜKKEN OBEZDİM ORTA 2 DE TARTI 74 Ü FALAN GÖSTERDİĞİNDE ANNEM SAÇINI BAŞINI YOLDU BANA ÖYLE Bİ DİET YAPTIRDI Kİ HALA ZAYIFIM
oh ne güzel bi kaç kere kalkıyoz belli degıl maşalaaaahhh

CANIM YAA KIYAMAM

Deniz sizin Tedaş a da ohaaaaaaaaaa diyebilir miyimmmmmmmm?
O ne yaaaa,kaç saat elk.siz kalmışsınız.
Bizim burada da kesilir çok sık,özellikle de Cts.Pazar günleri.
Japonya da hiç kesilmezmiş,ola ki kesilecek olsa,önceden eve mektup yollarlarmış.

kızlar ya aglıyorum suannnn
nasıl bişeydir bu ya egeyi banyo yaptırdık uyudu emıyır yataktayız yatarak emıyor o minik elıylede gögğüsğme koydu elini nasıl masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hele o uyanıkken başını omzuma yaslaması onun için güven benim.......
benim için o ise mutlulukkkkkkkkkk

melek o annesi küçük masum bir melek

urla canim insan onlari gordukce hayata sikisiki sariliyor kopmasktanda bi o kadar korkuyor rabbim ayirmasin
gucume giden nebiliyonmu cok cabuk buyuyor ve anne babadan kopuyolar ornegin ben 14 yasimda evden ayrildim 17 yasinda da evlendim
bazen bu kadar cabuk buyumeseler diyorum cok korkuyorum hayattan

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, denizela, eysan, huzur84, ssengun+, TugbaEcrin

mafoldumben

ELıFCıM YOLDA KAZI ÇALIŞMASI VAR KEPÇEYı KULLANAN ADAMELEKTRıK KABLOLARINA GıRMıŞ VE KOPARMIŞ..adamlar sabahtan beri mahvoldular yapmak için :) bizde burda mahvolduk ama
aaymelek şu an ağlıyorum yazınca eyva h egenin ateşi çıktı yin dedim şükür güzel bişeyden ağlıyomuşsun :)))

allah onları bizden ayırmasın hiç..

bende bende bende daha öncede burda yazmıştım büyüyünce bu kadar yakın olamıcaz bu kadar sarılmıcak bana heleki evlenince ailesi olucak sonuctaaaaaaaaa

ek-llerini öpüyorum baze bu eller calışıp ekmekmi kazanacak diyorum lop elli oglum benim

hayat işte böyle birşey şu dünyadai herkez birilerinin bebeği... böööyle bir döngü işte. bu döngü bizleri üzmez umarım

halen gözlerim dolu dolu offffffffffffffffffffffffffff
bi an büyümesin istıyorummmmmmmmm

Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, cicekcicek, denizela, eysan, ssengun+, TugbaEcrin

büyüsün annesi okula ilk gittiği günü görelim, ilk karne, dersleri arkadaşları olsun, hatta ilk aşkı olsun ama sen hep yanında ol askere gitsin geldiğinde ilk sen sarıl gurur duy benim eserim Ege'M de ona bakıp.

puffffffffffff uffffffffffff
bugün dedimmm oyun yapmıycam elife yemek yedirirkennn yemek isterse yesin hiç bişey yemedi istemiyor demekki oyuna kanıp yiyiyormuşşş offf şu yemek konusu bende hep vicdan meselesi abrtıyormuyum acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…