çok geçmiş olsun sultancım çok üzüldüm ailesi için allah sabır versin..bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
maşallah ege ye bizimde 6 var 7 ve 8 eti delmeye çalışıyo :)he kızlar egenın 2 tane dişi cıkmış
eltım gördü
2 altta vardı ya onların ikisinin yanındannnnn
8 dişimizzzzzz oldu ......
bi baktım 2 diş cıkmış cok sevndım belkide ateş diştendirr
maşallah miray a çok iyi boyu kilosu..Biz de bugün ilk önce Fotoğrafçıya gittik,giderken yanıma 3 kıyafet almıştım,değiştiririz diye,ama bir girdik ki stüdyoya,çocuk şaşkına döndü,ışıklar falan tuhafına gitti herhalde,hiiiiiç gülmedi,şaşkık bakındı hep,en sonunda bir kaç poz yakalayabildik gülerken.Benim de bütün hevesim kırıldı,aynı elbiseyle kaldık.Zaten fotoğrafçıda da bebek için hiç oturak,koltuk bilmem ne ,yoktu,bar iskemlesi gibi birşey sadece,ona oturttuk.Ama seçtiklerimiz güzel oldu Allah'tan.
Sonra dr. a gittik,Ecem in dr.una.Dr. çok beğendi herşeyimizi,ne yapıyorsanız devam edin dedi)Bakanlar ve dr.unuz iyi bakmış dedi.Bunu anneme söylesem hemen gururlanır )
Kilo 11150 gr.
Boy 79 cm.
Boyumuz normale yakın dedi??
Kilo ise çok iyiymiş.
Biz girmeden önce dışarda bekleyen bir bebek daha vardı,ilk bakışta Miray ın 4 aylık hali gibiyi bedenen.Ama sonra gördük ki,çocuk o kadar hareketli ki,yürümüyor koşuyordu yaaa,tabi annesi tutuyor elinden ,ama yine de çok hareketliydi.Maşallah!!!
ben biberon başlığına koyuyorum şurubu ordan çekiyo biberon delisi kızım ama kaşıkla yok içmiyoogünaydın kızlar
herkese iyi haftalar.
bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?
hahahah çok güldüm süper olmuş yaakızlar gecen eysanı yazdığı sıteye gırdım gecelığe bakmaya eşimde arkammdaymış fark etmedım bı tanesını çok beyendım oda demezmı o guzel değil diğeri daha guzeldi ne olduğumu şaşırdım deım sen benımı izliyon :)
aayçiçekcim sana geçmiş olsun ama ben çok güldümbu arada ben şapşalım galiba migrosa gittin dondurulmuş reyonuna bakıodum iglo balıkları hep üstlere koymuşlar uzandım bayaa almaya çalıştım sıkışmıştı çünkü o arada yanındaki hamburger köfteleri hep üstüme düştü burnum şişti:)
allahım ne zor yaaallah onlara da bol bol sabır versin..kızlar az önce çok kötü bi haber aldım ya( bızım komsumuz vardı sağolsun çok ablalığını görmüştük 2 tane oğlu vardı gecen perşembe araba çarpmıştı beyınde catlama vardı unversıte hastanesınde yatıyodu bugun vefaat etmış ıkındıye gömulmuş ayyy çok kötü oldum ya allah gerıde kalanlara sabır evlatlarına uzun ömur versın kucuktu cocuklarıda ((
eeeehhhh güler ben sana demedim mi kaç kere..belki kan hapını önceden alsa uyucaktı çocuk güzelce..neyse zararın neresinden dönersen kardır cnm inşallah iyi gelirde uyur artık gülfemcimayrıca hastalık sayımızı söyledim normal dedi.her ay bi kere hasta olması normal dedi.eğer her hastalığında hastaneye yatsa yani ağır olsaydı problem vardı dedi.
kansızlığımıza sadece takıldı.onun için de ferro yu değiştirdi.içinde kalsiyum takviyesi de olan kaşık şeklinde bi ilaç verdi.
dişleri için 11. aydan sonraya kalmamalı dedi.ama zaten yoldalar 1 haftaya çıkar dedi.
uyku sorunumuz için de kansızlık ve kalsiyum eksikliği yapıyodur dedi.
saol cnm hoşbulduk :)hoşgeldiniz Deniz ,
allahım darısı başımızaa..yaa ela mutfakta yerde takılıyo gaz oluyo giydirdiğim halde o kadar geceondan mı kalkıyo..dişten mi anlamadım ama 1 kere mama vermezsem komple uyanıyo oturuyo..Bence yatmadan Önce yedİr bİzİmkİ artık gece kalkmıyo bİle
valla ben hiçbişey yemiyo az kilo alıyor dediğimde takma kilosunu dediği zaman o zaman sende her ay tartma giydir soy canım çıkıyo diyesim geliyo
CANIM YAA İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA DÜZELİR PEKİ GÜNDÜZ UYKULARINI TOPLAM 2 3 SAATE DÜŞÜRSEN O ZAMAN DA UYUMAZ MIahhh ah gece hiç kalkmadığını hiç hatırlamıyorum hiç olmadı öyle bir lüksüm 3 kere kalkınca hiç kalkmamış gibi sayıyorum anla yani ne kadar feci durumdayızmafoldumben
Valla ben o 18 yaşındaki kiloyla şimdiki kilonun bağlantısını pek göremiyorum.Öyle olsaydı,Çiçek şimdi 80 lerde olurdu,ama bakınız))Dimi Çiçekim )
oh ne güzel bi kaç kere kalkıyoz belli degıl maşalaaaahhh
kızlar ya aglıyorum suannnn
nasıl bişeydir bu ya egeyi banyo yaptırdık uyudu emıyır yataktayız yatarak emıyor o minik elıylede gögğüsğme koydu elini nasıl masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele o uyanıkken başını omzuma yaslaması onun için güven benim.......
Benim için o ise mutlulukkkkkkkkkk
kızlar ya aglıyorum suannnn
nasıl bişeydir bu ya egeyi banyo yaptırdık uyudu emıyır yataktayız yatarak emıyor o minik elıylede gögğüsğme koydu elini nasıl masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele o uyanıkken başını omzuma yaslaması onun için güven benim.......
benim için o ise mutlulukkkkkkkkkk
urla canim insan onlari gordukce hayata sikisiki sariliyor kopmasktanda bi o kadar korkuyor rabbim ayirmasin
gucume giden nebiliyonmu cok cabuk buyuyor ve anne babadan kopuyolar ornegin ben 14 yasimda evden ayrildim 17 yasinda da evlendim
bazen bu kadar cabuk buyumeseler diyorum cok korkuyorum hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?