2009 Nisan Anneleri

heheh ilk askerden geldiği gün ilk sen sarıl deyince bi kayınvalidelik sezdim :))))
yeni gördüm ya kaynanamı ondan mı ne:))) gerçi kadınınağzı var dili yoktu çok şükür iki ay gitmeyinceakıllanmış azıcık hiç bişeyimze karışmadı lafsokmadışok oldum ama hemen iyi davrandım tabi o öyle yapınca ...eee böyle davranırsa kendi kazanıyo kendi bilir

sinirden çıldırıcam az kaldı yaaaa selen 3.5 ta kalktı hala uyumadı sallıyom sallıyom guluyo oyun yapıyo offffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff yaaaaaa
valla yelız acıkınca yıyolar canım en azuından selen öyle artık

daha cokmu aglatacaksın beni..........

aay seher ben hergün seni düşünüyorum yaa (
napıcaz yürüyünce bizde böyle miolucaz diye...hani ilk ayağa kalktıkları zaman geceuyanıp yine ayağa kalkıyolardı yaa yürüyüncede dellenirlerse gece aynısını yapıcam diye..
ela tutuunduğu yerden ellerini bırakmaya başladı kendi kaç gündür düşüyo vee hiç bi iş yapamıyorum hep yanında duruyorum yoksa hoop kafa üstü..
selende yürümeden önce ellerini bırakıp düşüyo muydu yoksa direkt yürümeye mi başladı ???

denızcım dusuyo du ama fazla surmedı hemen normal yurudu vallla butun gun yuryo ya hala yorulmuyo ınatşaşıyo benle

sehercim bendemi bıraksam elifi kendi haline acaba oyunla nereye kadar zaten sadece 3 öğün veriyodumm ama vermesemde aramayacakmışşş acıkmıyormu yaaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, hayaletorka, huzur84, ssengun+, TugbaEcrin

benim takıldığım konu oyunla yediriyorum karşısında binbir şaklabanlık yapıyorum yiyor ama bugün hiç oyun yapmadım yemedi yani istemeden aldandığı için yiyyoormuşşş ben ne çok isterdim açlık hissettiği için yesinnn

benım koca seslenipooo gelmeye niyetın yokmu diye byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla ne dıyeım canım sen bılırsın acıkır ama nıye acıkmasın atıstırmalık veriyosan elıne verme bakalım gene yemıcekmı çoğu bebeğin yemesını arada verdığımız seylerde etkılermış

ela da 3 gündür bırakıyo ellerini sonra dengesini kaybetmezse kendi oturuyo ama 3 kere kafasının üstüne düştü geri gidiyoo..ama adım atmıyo ööle ayakta duruyoo bi de geç yürürse hem ayakta düşmesin diye başında bekle hem yürürken düşmesin diye bekle aman allahım bari adımatsın da yanında beklemem bi işe yarasın yaza kadar öğrensin ela da selen gibi çok geçmeden yürür nşallah nasılsa başıma gelecek kaçış yokhemen gelsin gitsin :)))...arkadaşım 2 ay koştu peşinden sonra düşmeden yürümeyi öğrendi..onun oğlu da eline bi oyuncak alıp koşuyordu daha yürümeyi öğrenmeden :))

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, hayaletorka, huzur84, ssengun+, TugbaEcrin

selende ayı sımdı tutmadan gezıyo evde ıstedığı yere gıdıyo ama ne olur ne olmaz peşindesın canım akşam ustu telde annem le konusuyorum odadan çıktı gıtmıs kucuk odaya orda bufenın içndekı oyuncakları yere ındırıyodu bıde nasıl sevınıp çığlık atıyo sıpa gecen sahıle çıktık tek elınden tutum yurudu

iyi akşamlar kızlar .........

oğluşumu yıkadım yağladım missssssss gibi yavrum maşallah subhanallah tombiş tombiş olmuş gitar çaldı bildiğimiz büyük gitar hem çalıyor hemde ıııhhhh ayyyyy diye şarkılar söylüyor çok tatlı kuşum sarı kuşum.........

bende başını okuyunca biran geliyosun sandım sevindim ne güzel olurdu aslında:))

bende çok merak ediyorum bakalım yarın nasıl geçicek:))

Sultan nerelerde ya?

ben sabah tel konustum ama

Bu hafta Bursa da Kitap Fuarı var.
Öğrencileri götürdük.Acayip güzel kitaplar var çocuklar için,biraz daha büyüsünler.Tubitak ve ış Bankası Yayınları nın,süper ya ,hepsini alasım geldi.
Bir sürü de aldım zaten,ama kendim için daha çok.

Çıkışta öğrencilerin elinde de poşetler vardı,1 TL ye sesli bebek kitapları almışlar,sonra gönderdim Miray a da alsınlar diye.Ama ses çıkacak yerleri bozuk mu ne,çıkmıyor:-((Ondan ucuz muş herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…