canım bende oyunla yediriyorum yoksa almıyor yada öğürüyorbenim takıldığım konu oyunla yediriyorum karşısında binbir şaklabanlık yapıyorum yiyor ama bugün hiç oyun yapmadım yemedi yani istemeden aldandığı için yiyyoormuşşş ben ne çok isterdim açlık hissettiği için yesinnn
anlatınca çok hoş şeyler geldi gözümün önüne ama Kayra yı düşününce öyle ayyyy kafayı yerim heralde , Kayra daha yeni adım atmaya çalışıyor çok tembel biz kışa anca yürürüz heralde :)))ela da 3 gündür bırakıyo ellerini sonra dengesini kaybetmezse kendi oturuyo ama 3 kere kafasının üstüne düştü geri gidiyoo..ama adım atmıyo ööle ayakta duruyoo bi de geç yürürse hem ayakta düşmesin diye başında bekle hem yürürken düşmesin diye bekle aman allahım bari adımatsın da yanında beklemem bi işe yarasın yaza kadar öğrensinela da selen gibi çok geçmeden yürür nşallah nasılsa başıma gelecek kaçış yokhemen gelsin gitsin :)))...arkadaşım 2 ay koştu peşinden sonra düşmeden yürümeyi öğrendi..onun oğlu da eline bi oyuncak alıp koşuyordu daha yürümeyi öğrenmeden :))
kaydirigubbakcemile3 bücür hoşlarına gidiyor yaramazlık maşallahselende ayı sımdı tutmadan gezıyo evde ıstedığı yere gıdıyo ama ne olur ne olmaz peşindesın canım akşam ustu telde annem le konusuyorum odadan çıktı gıtmıs kucuk odaya orda bufenın içndekı oyuncakları yere ındırıyodu bıde nasıl sevınıp çığlık atıyo sıpa gecen sahıle çıktık tek elınden tutum yurudu
aa Allah rahmet eylesin seherkızlar az önce çok kötü bi haber aldım ya( bızım komsumuz vardı sağolsun çok ablalığını görmüştük 2 tane oğlu vardı gecen perşembe araba çarpmıştı beyınde catlama vardı unversıte hastanesınde yatıyodu bugun vefaat etmış ıkındıye gömulmuş ayyy çok kötü oldum ya allah gerıde kalanlara sabır evlatlarına uzun ömur versın kucuktu cocuklarıda ((
maşallah gülfeme biz size mi talip olsak nemerhabalar arkadaşlar.biz doktordan geldik.
gülfem 8550 gr olmuşboy 77 cm.gelişim eğrisine göre boy en üstte kilo normalin altında çıktı.doktorumuz küçük bi uygulamayla gülfemin 18 yaşında tahminen 172 cm 50 kilo fıstık gibi bi kız olacağını söyledi.şu an normal kilosunda olsaydı 18 yaşında 54 kilo olacağını söyledi.4 kilo için kendini heba etme dedi.:teselli:
sehercimbaşınız saolsunn..bugün ikinci ölüm haberi..canımsıkıldıı..ölüm çok korkutuyor benii..
nagihan..
maşallah sizeee..bizde tam tersii gece beslenmesiine başladık..hemde 3 defaa..hayrett ediomm.
gece 12 de pekmez şerbeti içioo...
3 -4 gibi mama
6 da bi daha mama..((
kızlar ya aglıyorum suannnn
nasıl bişeydir bu ya egeyi banyo yaptırdık uyudu emıyır yataktayız yatarak emıyor o minik elıylede gögğüsğme koydu elini nasıl masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele o uyanıkken başını omzuma yaslaması onun için güven benim.......
benim için o ise mutlulukkkkkkkkkk
urla canim insan onlari gordukce hayata sikisiki sariliyor kopmasktanda bi o kadar korkuyor rabbim ayirmasin
gucume giden nebiliyonmu cok cabuk buyuyor ve anne babadan kopuyolar ornegin ben 14 yasimda evden ayrildim 17 yasinda da evlendim
bazen bu kadar cabuk buyumeseler diyorum cok korkuyorum hayattan
aay seher ben hergün seni düşünüyorum yaa(
napıcaz yürüyünce bizde böyle miolucaz diye...hani ilk ayağa kalktıkları zaman geceuyanıp yine ayağa kalkıyolardı yaa yürüyüncede dellenirlerse gece aynısını yapıcam diye..
ela tutuunduğu yerden ellerini bırakmaya başladı kendi kaç gündür düşüyo vee hiç bi iş yapamıyorum hep yanında duruyorum yoksa hoop kafa üstü..
selende yürümeden önce ellerini bırakıp düşüyo muydu yoksa direkt yürümeye mi başladı ???
selende ayı sımdı tutmadan gezıyo evde ıstedığı yere gıdıyo ama ne olur ne olmaz peşindesın canım akşam ustu telde annem le konusuyorum odadan çıktı gıtmıs kucuk odaya orda bufenın içndekı oyuncakları yere ındırıyodu bıde nasıl sevınıp çığlık atıyo sıpa gecen sahıle çıktık tek elınden tutum yurudu
valla ben böyle oturan uslu duran bebeklerı cok sevııyorum selenı hıc öyle görmedım sağolsun pil yutmus dıyo babası duracelll:)))))) burda komsunun bebeği var cok sakın uslu 5 aylık emıyo uyuyo falan hıc buğuzu gece uykusuda guzl kahrı yok kız bıraz ağlasa bağrıyo sus be bıktım senden dıye dedım sen buna bağrıyosan yerımde olsan naparsın
Kayra da çok uyanıyor gece acaba bende muhallebimi versem önereceğiniz tarifler var mı?
valla ben hiçbişey yemiyo az kilo alıyor dediğimde takma kilosunu dediği zaman o zaman sende her ay tartma giydir soy canım çıkıyo diyesim geliyo
ecrin hiçbişey yemiyor delirmek üzereyim.
önceden bişey yemiyor dediğim zamanları düşünüyorumda onun yarısı bile yemiyor.ssabahtan beri sadece süt içti o da 150 cc bile içemiyor bir seferde.neler neler yaptım da çöpe gitti.en sevdikleri bile...
ilk kez böyle hasta oldu canı istemiyor herhalde ama toplasan 300cc bile etmeyen sütle tok durabilirmi yaa önerisi olan var mı?
bu arada şu otribebe süper bişey çektik burnundakileri 3 saattir uyuyor 3 gündür uyuyamayan yavrum.burnunda hırıltıda yok.Allah razı olsun bu aspiratörü öneren sultandan da adını unuttuğum için hatırlatan seherden de :)
valla ben böyle oturan uslu duran bebeklerı cok sevııyorum selenı hıc öyle görmedım sağolsun pil yutmus dıyo babası duracelll:)))))) burda komsunun bebeği var cok sakın uslu 5 aylık emıyo uyuyo falan hıc buğuzu gece uykusuda guzl kahrı yok kız bıraz ağlasa bağrıyo sus be bıktım senden dıye dedım sen buna bağrıyosan yerımde olsan naparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?