2009 Nisan Anneleri

Aaa,ii insan lafının üstüne gelirmiş))

Ya da başka da derler de,onu demeyeyim:-DDD

buralardayım kızlar bende denizi merak etmiştim kayınvali,deside olduğunu okyunca anladım maşallah diyorum bu arada

Bizim karşı komşunun kızı ve de oğlu var,onlar da hiç birşey yemedn 2 gün dururlar.Yani bir çocuk çikolata da mı sevmez,onu bile yemiyorlar,çok canları istemedikçe.
Akşam onlara geçmiştim,çocuk köfteye bile burun kıvırıyor.Bu yemek alışkanlığı bazı çocıuklarda böyle sanırım,iştahsız bebek öyle de gidiyor herhalde.
Anneleri,gece sütün içine 1 muz ve bal koyup blendırdan geçirip veriyor,ben dedim,acaba o mu tok tutuyor,onu vermeseniz,o zaman da diyor ,hiç gıda almayacaklar.

ben yerim o seleni yaa maşallah ona 10 aylık daha tek elinden tutuyosun haa çok güzel yaa..
valla belin kopuyodur seher allah kolaylık versin cnm..ama düşmeden diğer odalara gidiyosa selen bayaaa ilerletmiş olayı
yarın bursabuluşması varkameraya çeksenize seleni yürüyen bebek görelim çook merak ediyorummm

canım bende oyunla yediriyorum yoksa almıyor yada öğürüyor
anlatınca çok hoş şeyler geldi gözümün önüne ama Kayra yı düşününce öyle ayyyy kafayı yerim heralde , Kayra daha yeni adım atmaya çalışıyor çok tembel biz kışa anca yürürüz heralde :)))
kaydirigubbakcemile3 bücür hoşlarına gidiyor yaramazlık maşallah

valla ben böyle oturan uslu duran bebeklerı cok sevııyorum selenı hıc öyle görmedım sağolsun pil yutmus dıyo babası duracelll:)))))) burda komsunun bebeği var cok sakın uslu 5 aylık emıyo uyuyo falan hıc buğuzu gece uykusuda guzl kahrı yok kız bıraz ağlasa bağrıyo sus be bıktım senden dıye dedım sen buna bağrıyosan yerımde olsan naparsın

oooof amma ok yazmışsınız hepsini okuyamadım valla

aa Allah rahmet eylesin seher
ben ölümden korkmuyorumda gömülmekten korkuyorum yaşadğım için olabilir

maşallah gülfeme biz size mi talip olsak ne P

şerbetmiiiiiiiiii

slmmm güzelllerrrrr..

oyy melekkk..çok korktumm valla egeye bişey olduu sandımmm...

bendeeee..inşallah vefasız evlat olmazlarr..

kağan hala kalkıoyoo yaa..gece uyanır uyanmazz hoppp ayaktaa..delirciiiimm..

ayy yerimben o selenii..bıdık bıdık yürüyüşünü canlandırdımda gözümdee..

bağırılır mııı çok ayıppp..kınıyommm..daha 5 aylıkmış be yavruuu..

Kayra da çok uyanıyor gece acaba bende muhallebimi versem önereceğiniz tarifler var mı?

minecim ben değişik değişik yapıyorum bir ara bal kabaklı,elmalı cevizli,irmik hatta unla bile yapıyorum o zaman bıkmıyor muhallebiden.

valla ben hiçbişey yemiyo az kilo alıyor dediğimde takma kilosunu dediği zaman o zaman sende her ay tartma giydir soy canım çıkıyo diyesim geliyo

bizede hep aynısını söylüyor artık takmıyorum ben kendim tartıyorum doktora gidincede kilosunu biliyorum tartıya gerek yok diyorum boyunu ölçtürüyorum....

tuğba en azından bu bir dönem geçer eski haline döner insan geçici bile olsa ne kadar üzülüyor değil mi? ama biz doğduğumuzdan beri hiçbir şeyi severek yemedik ama çok şükür sağlığı yerinde benim sevgim onu tombiş yapıyor ...bizede doktorumuz önermişti otri bebeyi 4 aylıkken almıştım ve çok memnunum........

seher yaramaz çocuklar zeki olur kendimden bilirim övünmek gibi olmasın acaip yaramazmışım ama çok zeki bir çocuktum öğretmenlerim zeka fışkırıyor esranın her yerinden derlerdi hiç ders çalışmadan sadece dinleyerek taktir teşekkür ne varsa alırdım sadece çabuk sıkılırdım, yusufta saniye durmuyor sürekli devinim halinde ama çok hoşuma gidiyor.......
kılar uyku konusunda yusuf çok şükür artık sadece 4 kere kalkıyor o neydi bir ara 10 u buluyordu kalkması herhalde bu ara diş yok

evettt kızlarrr..şerbett veriomm..neden bu kadarr tepki gösterdinizz yaa..sabah uyanır uyanmazda şu iiçioo..içini yakacak kadar koyarmıyım aşkolsunn...

kağanın iştahıı bu şerbet sayesindee yerindee amaa..

sultan ne demek o ..yaşadığım için olabilir yazmışsın..
aaay karnım çok acıktı eşimde önümde kurabiye poğaça yiyo (((
akşam yemeği yemedim azıcık kaçırmışım öğlen :)kola koyayım bari zeroo..midemi kandırsın

esraa katılıomm..yaramazz çocuğaa bende bayılırıomm..cin gibi olacak şöyleee..öylee saf saf oturan çocuğu sevmeeemm..

öğrencilerimden de beni en çok yoranları severdimm..hem zeki hem çevikk hehehhee..

ama etrafına zarar vererek yaramazlık yaparsaa ona karşıyım...

valla sızınkılerde yurusun bı sıkayet edın sorarım ben sıze o zaman nasıl oluyomuş

offf denizz..nekötüü bişey demii diyettee olmakk..bende 1 kivi 1portakal yedimm..banamısın demediii..akşam ekmeksiz tavuk yedimm..çok azzz..((

söylemesi kolayy demii seherr..eeee az kaldıı bizimkileredee..hembizimkiler yürümeye yeni başlarken senin ki işi ilerletmiş olurr..sen rahatt edersinn belkii..en azından zırt pırt düşmezz..

valla ben korkuyorum yürürken başıma geleceklerden zaten hep de korktuğum başıma gelir :))))
seher nolur al kameraya seleni valla yarın fotoları görünce video olmazsa bozlurum hee..

selen daha 10 ay 2 günlük hemde..maşallah ya..nazarlardan saklasınn allahım..size göree bizzçok geç kalmışızzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…