2009 Nisan Anneleri

yukarda ki komuşumun 3 yaşında bi kızı var zıplayıp duruyorr..kağan uyanacakk yaa..banyo yaptıkk miss gibi yatıoo kuzumm..uykusu bölünmesinnn..

valla duse kalka alışıyo kızlar dusmeden olmuyo :)
maşallah dıyın aman ha bakalım alabılırsek alırız olmadı ben evde cekmeye calışırım

Ayshe, burcu_arda, bursasu+, ceyo16, denizela, roseberry, sevgideniz, ssengun, TugbaEcrin, tugbiş123

yoklamaaa...

yaramaz çocukmuu allahımmm ben resmen yeğenimden kaçtım evime.o nasıl bir ses nasıl bir çığlık annesinin kıçı yer bulmuyo hep peşinde dün mutfağın üst çekmecelerinede ulaştı bıçakların bitanesini kaptı annesi yetişti aldı elinden sonra gitti su sebilini açtı ıslattı kendini annesi sesini yükseltince ondan çok kendi bağırıyor kendini tokatlıyor başını vuruyor yerlere.birde nerden öğrendiyse bıktım senden ömrümü yedin diyo annesine.çok üzüldüm annesi için ya kızın tansiyonu çıkıyor resmen daha 21 yaşında kızcağız.asıl o annsinin ömrünü yedi 2 yılda.ecrin onun sesinden korkup ağladı hep.

eşim çok sakin bi çocukmuş oturduğu yerden kalkma derse annesi kalkmazmış.ama övünmek gibi olmasın 2 üni ve yüksek lisans mezunu kendi şirketini kurmuş bi iş adamı :) öyle gözleri felfecir okuyor diye süper zeki olacaklarını sanmam.zira yeğenimden hiç umudum yok

Yaramz çocuklar zeki mi oluuuuuuuuuuurrrrrrrrr??
Hepsi değiller sanırım
Benim baba tarafımdan kuzenlerimle tanıştırayım ben sizi

Valla ben hep aklı selim bir bebekmişim,ama gayet de zekiyim,allahıma bin şükür!!!

offf denizz..nekötüü bişey demii diyettee olmakk..bende 1 kivi 1portakal yedimm..banamısın demediii..akşam ekmeksiz tavuk yedimm..çok azzz..((

aynen ayşe yaa..yarın ela 11 aylık doğum gününe son 1 ay..ogün 57 olucam taktım kafama..hiç doğum yapmamış gibi olmam lazım ..malum kalabalık olucak aa ne kadarzayıflamışsın eski haline dönmüşsünleri duymak istiyorum hehehe...
ben akşam az yiyip acıkarak uyuyorum çok iyi kilo verdiriyo cnm ..gündüz herşeyden az yiyorum..

maşallahu barekallahu
maşallahu barekallahu
maşallahu barekallahu..

seleneee..

kağana evden çıkmadan önce mutlaka söylerim..eşim de banaa..ben de onaa..

tabikiii..kesinliklee öylee..

her yaramaz çocuk zekii olacak diee bi kural olamaz..benimkilerr istisnaa..

ama zaten çocuğun fıtratında vardır yaramazlık ben onu kastettim..öyle saf saf otursa acaba bi sorunmu var deriz değilmii???

Ayrıca dün okuduğum çabuk konuşan bebekler zeki oldukları anlamına da gelmiyormuş.

ya hala zıplıyooo..ben şu zeki ve yaramazz çuçunnn yanınaa biş çıksammııııı:))))

zekılık konusunda bısı dıyemem ama sanırım bızde hıper aktıflık olucak sabıha keskın paktunanın bı yazısı vardı onu okudum bazı dedıklerı selenle örtuşuyordu ama bunu tam ılerleyen zaman gösterıcek

Belki de öbür çocuklar bütün zekasını yaramzlığa kullanırken öbürleri de sessiz durup kayıt ediyorlardır ilerde yararlı işlerde kullanmak için???

sabiha paktunaya mail falan atmayı düşünüyorum ben yeğenim için.çok anormal geldi bana yaramazlığı.hani biz burda yazıyoruzya şunu yaptı bunu yaptı yaramaz diye.vallahi gördüklerim yanında zemzemle yıkanmış kalıyo bizimkiler.ben ecrinin çoooooook uslu olduğuna karar verdim :)

inşallah denizz..uğraştığına değin inşallahh..

ben çok zorlanıyorum çünkü..tamam yemek için yaşayanlardan değiilim aç yaşabileceklerden de değilimm..

ama katii kararımm..çok az vaktim kaldıı..bu diyetten dönmek yokk..

ben yaramz çocukları hiç sevmıyorum valla ne yalan söylıyım zaten çok sabırsızm bıde oyle orayı karıstır burayı kurcala bunalıyorum çokta korkuyorum ecemın ılerıde bıryere gıttıgımzde oraya buraya saldırmasından akıllı başlı zeki olsunlar yeter

valla tuğbacım ben gelmıyeyım o zaman sana yarın benım zıpır dolanıcak yalancı pehlıvan gıbı ve en sevmedığı sey örtu dantel bı yerde göördumu cekıyo (

mesela oyuncak aldı eşim ecrin evirdi çevirdi inceledi düğmelerini keşfetti bastı ışıklarını yaktı falan.beyza bir iki kere düğmelerine bastı sonra yerden yere vurdu oyuncak bozuldu.ecrin oturduğu yerde izliyor şaşırdı çocuk onun deliliklerine

yalancıı pehlivan mıı..süperr benzetmeee..çok hoşuma gittiiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…