2009 Nisan Anneleri

tugba sen bahsedince ben hep yeğenini erkek olarak düşünmüştümm..amanınn o kadar yaramaz bi kızz haa allah yardımcıları olsuuunnn..

valla tuğbacım ben gelmıyeyım o zaman sana yarın benım zıpır dolanıcak yalancı pehlıvan gıbı ve en sevmedığı sey örtu dantel bı yerde göördumu cekıyo (

aşk olsun seher o nasıl laf ben küçük çocuklardan bahsetmedımkı???
büyük ve laf anlayan gozunun içine bakarak yapan çocuklardan bahsettım yanlıs anlamana üzüldüm yarında beklıyorum çok kırılırım gelmezsen .....

hiperaktifmi ?acaba?yada sorunlu bir çocuk olabilir davranışları bana hiç normal gelmedi tuğba yanlış anlama ama

yok yaa görüp görebileceğiniz ennnnnn yaramaz kız.ecrinle hiçbişey paylaşmadı ecrinin oyuncaklarınada el koydu.birde eşimi çok seviyo paçasına dolanıyo ecrin kucağındayken.ama bizimkide kıskançlığı öğrenmiş eşim ikisinide kucağına almıştı babasının kucağındaymış diye hırkasından tuttu saçını çekti beyzanın hihih

gelırım canım ne demek ama bıl valla selen dantel ve örtu hastası hepsını çeker ((
selende ecrın gıbı bı oyuncağı alır ınceler ama bı sure sonra sıkılır bırakır

benım bı yeğenım var dayımın olu 5 yasında ama hıper aktıf durduğu yerde durmuyo kafası çok ıyı çalışıyo maşallah çok akıllı ama çok zor bı çocuk durdan etten anlamıyo annesı fıttırmak uzere yengem ana okulundan bıle kovuldu o derece yanı

ben kaçıomm..kağan 2.olağan uyanmasını yaptııı..sonraa yatarım..

allah rahatlık versin herkesee..bol uykular..

hiperaktif kesin banada normal gelmedi o yüzden sabiha hanıma ulaşıcam bi şekilde annesi pek bilgili değil bu konularda

yaramazlık ve hareketlilik bence farklı şeyler ama maalesef şimdiki çocuklar doyumsuz ve arsız benim tanıdığım fakir aileler var maşallah çocukları nasıl efendi geçen gün onları gezmeye götürdüm 4 yaşında olan annasinden oyuncak istedi o da şimdi paramız yok dedi yavrum anne paramız olunca alırız o zaman dedi, tabiki her yaramaz çocuk zeki olur diye bir şey yok allah hepimizin evlatlarını hayırlı evlat etsin

ssengun+, bursasu+, ceyo16+, ekim.29+, huzur84, roseberry+, TugbaEcrin+, tugbiş123
nerdesınız hatunlar

nagihan..

saat 9 da yatıoo kağann..yatmadan 200 cc içioo zaten..kansızlığı var biraz12 gibi de ılık suya harnup pekmezii koyuyomm..100 cc kadar onu içioo..sonraa mamamma..

canm bence 9 çok erken degil mi ben zeynebi 11 e alıştrdm çok ta ii oldu

ayy kızlarr bu kağann çokk fenaa olduu..tv yi açıp kapamayı öğrendiii..uydunun yanına gidioo..düğmeye basıoo..aç diozz açıoo..eşşem benimm..çokk tatlııııı..
sıpa yaa bizimkide öle tv nn önünü yastıklarla kapattım valla

nAGİHANCIM,BİZİM DE TAM UZAMADI,AMA BELLİ YANİ.Ben de senin gibi düşünüyordum da,dün dr. da gördü,onaylandı yani)
Bir de yarın diş konusunda uzman annelerimize göstericiiiiiiiizzz)
ay elifcim valla bende ablamlara falan gösteriyorum çıkmş diyolar 2 tanesi birden ama dedigin gibi dr onayını almalıyım cuma gitcz bakalım
oyy kıyamm yaa zaten o masum hallerinde içimizin yagı eriyo verene kurbann

tugbacım bende ölee özellkele annede umursamazsa çıldırıyorum
ssengun+, bursasu+, ceyo16+, ekim.29+, huzur84, roseberry+, TugbaEcrin+, tugbiş123
nerdesınız hatunlar

anca geçmişi okuu yaz derkenn

kızlar bişey sorcmm normal süt zeynebi kabız yapıyo ve bol gazı oluyo keçi sütü veriliyomu yaşından önce ve gaz falan yapıyoo

zeynep için genel düşünürssek çok masum çok akılı ama arada aglama krizi tutuyo bizde tv den yana dertliyiz bizim tv sehpası köşeli cam sıpada hep oraya gidiyo yastıklarla çevrdm etrafını ve azıcık boşluk bulsn kafayı sokuyoo yaa artık akılları yetene kadr peşlerinde koştrczz ve bişeylerden taviz verczz

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
denizela, cicekcicek+
çiçekcim erkencisin cnm :)

ela da 6.45 ...cnm kızım o saatte kalkmış kahvaltı hazırlamışş..gazete falan..bizi de kaldırdı kahvaltı yaptık hepbirlikte ehehe.....
Ela 11 aylııkk oldu bugün..artık bunları yapabilir :))))

günaydın güzelller ecemde öyle erkenden uyandı gecede muhallebi verdım ilk defa kalkmaz belki tok tutar dıye aptamılın gece muhallebısı çok koyuda yapmadım ama gece ben uyuyana kadar çok sık kalktı(
demekkı henuz muhallebıye erken ecem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…