valla tuğbacım ben gelmıyeyım o zaman sana yarın benım zıpır dolanıcak yalancı pehlıvan gıbı ve en sevmedığı sey örtu dantel bı yerde göördumu cekıyo(
mesela oyuncak aldı eşim ecrin evirdi çevirdi inceledi düğmelerini keşfetti bastı ışıklarını yaktı falan.beyza bir iki kere düğmelerine bastı sonra yerden yere vurdu oyuncak bozuldu.ecrin oturduğu yerde izliyor şaşırdı çocuk onun deliliklerine
gelırım canım ne demek ama bıl valla selen dantel ve örtu hastası hepsını çeker((
selende ecrın gıbı bı oyuncağı alır ınceler ama bı sure sonra sıkılır bırakır
canm bence 9 çok erken degil mi ben zeynebi 11 e alıştrdm çok ta ii oldunagihan..
saat 9 da yatıoo kağann..yatmadan 200 cc içioo zaten..kansızlığı var biraz12 gibi de ılık suya harnup pekmezii koyuyomm..100 cc kadar onu içioo..sonraa mamamma..
sıpa yaa bizimkide öle tv nn önünü yastıklarla kapattım vallaayy kızlarr bu kağann çokk fenaa olduu..tv yi açıp kapamayı öğrendiii..uydunun yanına gidioo..düğmeye basıoo..aç diozz açıoo..eşşem benimm..çokk tatlııııı..
ay elifcim valla bende ablamlara falan gösteriyorum çıkmş diyolar 2 tanesi birden ama dedigin gibi dr onayını almalıyım cuma gitcz bakalımnAGİHANCIM,BİZİM DE TAM UZAMADI,AMA BELLİ YANİ.Ben de senin gibi düşünüyordum da,dün dr. da gördü,onaylandı yani)
Bir de yarın diş konusunda uzman annelerimize göstericiiiiiiiizzz)
oyy kıyamm yaa zaten o masum hallerinde içimizin yagı eriyo verene kurbannkızlar ya aglıyorum suannnn
nasıl bişeydir bu ya egeyi banyo yaptırdık uyudu emıyır yataktayız yatarak emıyor o minik elıylede gögğüsğme koydu elini nasıl masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele o uyanıkken başını omzuma yaslaması onun için güven benim.......
benim için o ise mutlulukkkkkkkkkk
tugbacım bende ölee özellkele annede umursamazsa çıldırıyorumben yaramz çocukları hiç sevmıyorum valla ne yalan söylıyım zaten çok sabırsızm bıde oyle orayı karıstır burayı kurcala bunalıyorum çokta korkuyorum ecemın ılerıde bıryere gıttıgımzde oraya buraya saldırmasından akıllı başlı zeki olsunlar yeter
ssengun+, bursasu+, ceyo16+, ekim.29+, huzur84, roseberry+, TugbaEcrin+, tugbiş123
nerdesınız hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?