2009 Nisan Anneleri

maşallah tatlı Ela ya ehehehe:) Cancan da sabah kalktı sanırım diş çıkarıyo yine heryeri ısırmaya çalışıo:)

ay ela acaba o günleri görebilecekmiyiz ne güzel olur dimi ben çocukken her pazar kalkardım küçüktümde yani anneme babama elimden geldiğince kahvaltı hazırlardım (ama onlarda hep çok güzel olmuş derlerdi) sonrada onların yatak odasına kapıyı falan çalmadan dalardım aralarına öperek uyandırrdım kalkın kahvaltı hazır dıye nasıl mutlu olurlardı ya gözümün önünde canlandı biran:)))

bazen ela ağlayarak uyanınca aramıza alıp yatıyoruz babasına ve bana dokunarak güven içinde uyuyoo..ne güzeldir anne baba arasında yatmak nasıl bi güven ..bazen ona bakınca keşke her çocuk bizimkiler gibi büyüyebilse diyorumm..elanın baba aşkı başladı bu ara anne delisi kızım artık babasına daha çok gülüyo..gözleri parlıyo ona bakarken..ne de olsa ilk aşkı o olacak :) kızlar babalara karşı anneleri rakip görür ama başedemeyeceğini anlayınca pes eder ve anneyi örnek alır taklit edermiş bunun sonunda..erkekler içinde tam tersi

günaydın kızlar demirbaşlardan biri daha geldi:))

ela da 6.45 ...cnm kızım o saatte kalkmış kahvaltı hazırlamışş..gazete falan..bizi de kaldırdı kahvaltı yaptık hepbirlikte ehehe.....
Ela 11 aylııkk oldu bugün..artık bunları yapabilir :))))
maşallah ela ya ne hamarat kız maşallah :))

ecem sizin odaya pat diye dalarsa çocuk şoka uğrar:))

hem annemiz babamız da gençti o zamanlar ayyy canlarım benim onlar yaa şimdi 50 küsur yaşlarındalar

ya ben hayal bile edemiyorum 50li li yaşlarımı sanki o yaşa gelmiyecekmişim gibi
ne zaman 23 oldum hatırlamıyorum sanki geçen sene daha 18imdeydim....

bu arada esenn girmiyo hiç görmedim annesi rahatsızdı inşallah kötü birşey olmamıştır

hoşgeldin sultan..sen eskiden öğlene kadar uyurdun keremle..keremde seni sabah kuşu yaptı sonundaa :))))
Ee cancan ne yapsın iki güzel kadın arasında zor seçim yapmıştır yavrum ya da senin için annem hep elimin altında nasılsa diye de düşünmüş olabilir.. :d

he he he çok güldüm ya çok fenasın sultann bu arada sen hala evdemısın hadi amaaaa....

keremi bekliyorum tuğba uyuyor biraz uyusunda orda mızırdanmasın sonra yok sa ben hazırlandım

sen kahveyi yapmaya başla şekerli olsun :))

yaşekerli dedimde deniz sen nasıl şekersz tuzsuz yaşıyosun ben hayatta yiyyemiyorum ya

sultan yaa dr un size verdiği pişik kreminin adını yazar mısın..bizimki bitti dedim ya mothercare dan almıştık ama en yakını izmirde..bi kullandığımız krem bitince yine kızardı poposu çook mu hassas ne..
Kızlar siz her alt almada pişik kremi sürüyo musunuz?ben sürüyorum ama sadece sebamed pişik olmasını önlüyodu..ama tedavi etmiyoo o da..sudokrem diyee bişii aldık hemen düzeltti ama bitti o da şimdi bulamam

tamam hayatım sen gel kahve hazır:)))

denizcim ben birtek gece altını açarken sürüyorum sabaha kadar açmadığım için trosdy yanlışda yazmış olabılırım ama çok guzel hemen geçirıyor

evet trosyd kremin adı..
bizimkide geçti sayılı ben artık her alt açışımda sürüyorum o kremi ıslak mendille siliyorum sonra pişik yerlerini yani iki bacak arasını peçetyle kuruluyorum sonra kremi sürüp 2 dakika falan açık bekliyorum
doktor böyle yapmamı önerdi

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, KK Pro Üyecicekcicek+, denizela+, gulshenidil, KK Pro Üyessengun+, KK Pro Üyetugbiş123+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…