2009 Nisan Anneleri

sultancım ööle tatsız tuzsuz yemiyorum ben..sadece yemeklere koyduğum yağı azalttım tuzu normal koyuyorum çok tuzlu sevmem..çok az çay kahve içiyorum çay tek şekerli ama kahve orta :) mesela haftasonu kayınvalidem de öğlen 2 börek ve diyet kola...akşam 1 kepçe mantı yedim ne varsa yiyorum yani yinede kilo vermişim :)) herşeyden ama az yiyip gece aç yatıyorum..tabi bunu yapmak zor ama alıştım..

bende ne bulursam yiyorum kilo alcam diye dikkat etmiyorum
56.500olmuşum ama benim bacaklarım çırpı gibi bel ve göbek bölgem iyice kalınlaştı yaza kadar bir çare bulmam lazım yaaaaa

saolun kızlar isimlerini yazıyorum eşim hangisini bulursa alsın memnunsunuz nasıl olsa..

cnm bölgesel yağlzrdan kurtulmanın spordan başka çaresi senin kilon boyuna göre çok iyi ama kilo vererek gitmiyo bunlar maalesef
Ben 50 kiloyken kalçam 91 cm di düşün yani nasıl bölgesel hahaha

Son düzenleme:
pöff kimse yazmıyirrr
bende gideyim biraz ses çıkarayımda uyansın velet istesem uyumaz

bende başını okuyunca biran geliyosun sandım sevindim ne güzel olurdu aslında:))

bende çok merak ediyorum bakalım yarın nasıl geçicek:))

ben sabah tel konustum ama
keşke cannım yaaaaaaaa

aslında gelsem evın adrsini başka yollrdan bulsam kapıyı calsam sizde hepınız ordasınız ben geldim deem tanırmısınız yoksa bohcacaı kadınmı sanarsınız ehehehehhe:sm_cool::sm_cool:

valla benım göümcenın oglu 7-8 aylıktan beri koca insan yemegı yıyor taze sogan yeri 7-8 aylıkken nohut büyük insandı resmen

egede biliyor kıskanclıgı bence nehiri kucagıma aldımmı yada eşimleyan yaa ldukmu tepemdeeeeeeeeeeee
ela da 6.45 ...cnm kızım o saatte kalkmış kahvaltı hazırlamışş..gazete falan..bizi de kaldırdı kahvaltı yaptık hepbirlikte ehehe.....
Ela 11 aylııkk oldu bugün..artık bunları yapabilir :))))
maşallah elayaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

valla bizim alt açmımız ölüm aglıyor neese istemıyor baglansın...... 2 dk kremi sürüp yatarak katiyen bekleyemezzzzzzzzzzzzzz

keşke ideal ölçüler şöyle olsaydı 90-90-90:)))
eheheheeeee:dance::dance:

pöff kimse yazmıyirrr
bende gideyim biraz ses çıkarayımda uyansın velet istesem uyumaz
öyle olur zatemnnnnnn hep

selamlar kızlar....akşam ne konuşulmuş öyle oku oku bitmedi....benim gençkızlığımda oturduğum apartman aile apartmanımızdı babannemin yani ve ben orda çok çocuk gördüm ve büyümelerinede katkıda bulunduğum olmuştur.....tuğba sen yeğenini anlatınca hiç korkmadım desem benim yeğenimin çocuğunun derecesini var sen tahmin et....:)) şimdi 12 yaşında çokkk uslu bir çocuk....ama ilkokula gittiğinde hiperaktiv raporu vardı yoksa öğretmenlerinden zorluk görebilirdi ama bizim gelin çok uğraştı....masada yemek yerken sarkan masa örtüsünü keserdi alttan biz yukarıya doğru geldiğinde görürdük:)) bunlar 3 yaşındayken olanlar....bizim karşı daireydi....zile basmaya bir başlardı düşşeenaba (gülşen demeye çalışıyor aklı sıra) diye biz açsakta o 5 dakika daha devam ederdi...içeri girer girmezde sürahiyi halıya boca ederdi....ilk psikoloğa götürdüklerinde kapıdan içeri girer girmez adamın cam masasına çıkmış hemen...tabi teşhis koymak zor olmamıştır:)) ama şimdi annesine ve gittiği eve çok yardımcı bir çocuk maşallah....idilde çok kıpır kıpır ve çeneli....asla ona sesinizi yükseltip söylenemezsiniz çünkü benden daha çok söyleniyor....dıgı dıgı kelimesini defalarca söyleyip tek parmağınıda havaya kaldırıyor...:)) Allah sağlık sıhhat versin hepsine inşallah

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, bursasu+, denizela, gulfemim, gulshenidil, oslem1907, TugbaEcrin, tugbiş123

günaydı gecmişi okudum komular kahveye cagırdım gittiler egeyi uyuttum

bahcelerime bakayım

sultan senin puf pufçu çıkmış :))) yine seksi hareketler yapıyo açmış göbeği :)) valla jennifer diyebilirsin cnm şu an.. :))) 95 şe düşürücem inşallah o zaman dedirtmem 5 cm var :)))

yeim onun o parmagını bende egeye bişey söyledıgımde sesleliii oda kızıyor aklı sıra ney bular yaaaa küçük canavarmı yoksa birer melekmi?

yerim ben o cok bilmişleriiiiiiiiiii:roflol::roflol:

günaydın......
deniz egeninde 2 hafta önce çok kötü pişiği olmuştu.
kıpkırmızıydı(((
trosyd(dr.umuz önerdi) ve hametan kullandık.eczacı altını suyla sıksık yıkayın demiş eşime.
ve bez değiştirirken altını yıkayıp krem sürdük.
ya kilo muhabbeti geçmiş biri bana göbeğimi nasıl vereceğimi yazsın:)
mekik çekiyorum arasıra:) ama midem çok bulanıyor,kendimi zor toparlıyorum sonra.
bu x-tra jel kullanan arkadaşlar fayda etti mi:)

yarasın egeye melekcim..devamı gelsin :)
O bilmiş idil ısırılmak istiyodur ondan maymunluk yapıyodur.. :)) ısıran yoksa ben talibim :d
Bugün evi süpürüp toz almam ve çamaşır yıkamam lazım..bi duş alıp dışarı çıkmayı planlıyorum bakalım kaçta kaçını yapabilicez ela hanımla..hala oturduğumu düşünürsek biraz zor görünüyoo

aboooooooooooooo maşallah ne ka çok yazmışsınız ben şımdı onu okusam kralıçem uyanır valla,herks ıyıdır ınşallah,öpüyorum herkesı ve 1 gün gecıkmelı ıyı haftalar dılıyorum,dün gezmedeydık gıremedım ondan mütevvellıt

günaydın herkese bizde erkenciyz kahvaltı yap etrafı topla derken bu saat oldu sizler nasılsnz

deniz ne güzel genelde elayı dışarıya çıkartıyorsun.
ben bu konuda çok üşengecim(
hafta sonları da evde durmuyoruz tabi:)))
egede gece ağlayarak uyanıyor.
eşim bir kaç gece yanımıza yatırmış(tabi ben uyuyorum)beni uyardı bir baktık sabaha kadar uyuyor ege:)))
ama artık alışkanlığa dönüştü sanırım bu da beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…