keşke cannım yaaaaaaaabende başını okuyunca biran geliyosun sandım sevindim ne güzel olurdu aslında:))
bende çok merak ediyorum bakalım yarın nasıl geçicek:))
ben sabah tel konustum ama
valla benım göümcenın oglu 7-8 aylıktan beri koca insan yemegı yıyor taze sogan yeri 7-8 aylıkken nohut büyük insandı resmenBizim karşı komşunun kızı ve de oğlu var,onlar da hiç birşey yemedn 2 gün dururlar.Yani bir çocuk çikolata da mı sevmez,onu bile yemiyorlar,çok canları istemedikçe.
Akşam onlara geçmiştim,çocuk köfteye bile burun kıvırıyor.Bu yemek alışkanlığı bazı çocıuklarda böyle sanırım,iştahsız bebek öyle de gidiyor herhalde.
Anneleri,gece sütün içine 1 muz ve bal koyup blendırdan geçirip veriyor,ben dedim,acaba o mu tok tutuyor,onu vermeseniz,o zaman da diyor ,hiç gıda almayacaklar.
egede biliyor kıskanclıgı bence nehiri kucagıma aldımmı yada eşimleyan yaa ldukmu tepemdeeeeeeeeeeeeyok yaa görüp görebileceğiniz ennnnnn yaramaz kız.ecrinle hiçbişey paylaşmadı ecrinin oyuncaklarınada el koydu.birde eşimi çok seviyo paçasına dolanıyo ecrin kucağındayken.ama bizimkide kıskançlığı öğrenmiş eşim ikisinide kucağına almıştı babasının kucağındaymış diye hırkasından tuttu saçını çekti beyzanın hihih
maşallah elayaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ela da 6.45 ...cnm kızım o saatte kalkmış kahvaltı hazırlamışş..gazete falan..bizi de kaldırdı kahvaltı yaptık hepbirlikte ehehe.....
Ela 11 aylııkk oldu bugün..artık bunları yapabilir :))))
valla bizim alt açmımız ölüm aglıyor neese istemıyor baglansın...... 2 dk kremi sürüp yatarak katiyen bekleyemezzzzzzzzzzzzzzevet trosyd kremin adı..
bizimkide geçti sayılı ben artık her alt açışımda sürüyorum o kremi ıslak mendille siliyorum sonra pişik yerlerini yani iki bacak arasını peçetyle kuruluyorum sonra kremi sürüp 2 dakika falan açık bekliyorum
doktor böyle yapmamı önerdi
eheheheeeee:dance::dance:keşke ideal ölçüler şöyle olsaydı 90-90-90:)))
öyle olur zatemnnnnnn heppöff kimse yazmıyirrr
bende gideyim biraz ses çıkarayımda uyansın velet istesem uyumaz
yeim onun o parmagını bende egeye bişey söyledıgımde sesleliii oda kızıyor aklı sıra ney bular yaaaa küçük canavarmı yoksa birer melekmi?selamlar kızlar....akşam ne konuşulmuş öyle oku oku bitmedi....benim gençkızlığımda oturduğum apartman aile apartmanımızdı babannemin yani ve ben orda çok çocuk gördüm ve büyümelerinede katkıda bulunduğum olmuştur.....tuğba sen yeğenini anlatınca hiç korkmadım desem benim yeğenimin çocuğunun derecesini var sen tahmin et....:)) şimdi 12 yaşında çokkk uslu bir çocuk....ama ilkokula gittiğinde hiperaktiv raporu vardı yoksa öğretmenlerinden zorluk görebilirdi ama bizim gelin çok uğraştı....masada yemek yerken sarkan masa örtüsünü keserdi alttan biz yukarıya doğru geldiğinde görürdük:)) bunlar 3 yaşındayken olanlar....bizim karşı daireydi....zile basmaya bir başlardı düşşeenaba (gülşen demeye çalışıyor aklı sıra) diye biz açsakta o 5 dakika daha devam ederdi...içeri girer girmezde sürahiyi halıya boca ederdi....ilk psikoloğa götürdüklerinde kapıdan içeri girer girmez adamın cam masasına çıkmış hemen...tabi teşhis koymak zor olmamıştır:)) ama şimdi annesine ve gittiği eve çok yardımcı bir çocuk maşallah....idilde çok kıpır kıpır ve çeneli....asla ona sesinizi yükseltip söylenemezsiniz çünkü benden daha çok söyleniyor....dıgı dıgı kelimesini defalarca söyleyip tek parmağınıda havaya kaldırıyor...:)) Allah sağlık sıhhat versin hepsine inşallah
annenin d.g kutlu olsun.
istinye park hafta içi çok kalabalık olmuyor müge hafta sonu çokk kalabalık oluyor,gördüğüm kadarıyla.
hafta sonu düşünüyorsan başka yer bak bencede:)))
geçmiş olsun...
bursa gemlikten geldi son zeytinler..hımmmm lezzetli:)
maşallah egeyeee bizimde 7. ve 8. dişlerımız patlatııı
ne istıyor bunlar senden savaşmak mı?
başınız sagolsun gerıde kalan 2 ufak cocuga üzüldüm gerisi olurrrr
maşallahhhhhhhhhhh
maşallah gülfemee iyi seyler duyduk sevındıkk... üzülme artıkkk
sehercimbaşınız saolsunn..bugün ikinci ölüm haberi..canımsıkıldıı..ölüm çok korkutuyor benii..
nagihan..
maşallah sizeee..bizde tam tersii gece beslenmesiine başladık..hemde 3 defaa..hayrett ediomm.
gece 12 de pekmez şerbeti içioo...
3 -4 gibi mama
6 da bi daha mama..(([/QUOT)]
kansızlıga pekmez ufacık cocuga ferron sanol ver pekmez kavurur cocugu gece verme canım ya tabi sen bilirsin amaaaaaaaa
günahhh gece gecee
afiyet olsunnn
Selam kızlar!
Geçmişi okudum anca,ama şimdi çıkmalıyım,eşim yoldaymış.
Seher başınız sağolsun,Allah rahnet eylesin
Çiçek sana da çok geçmiş olsun,ama çok güldüm itiraf edeyim)
Gülercim inan çok sevindim dr.un dediklerine.
Sonra görüşürüzzzzzzzzzz
maşallah zeynebe sevindim cnm uykuların düzene girmesıne uykusuzluk çok zor
canım bence gayet iyi bencede kız çocuğu ya yarın öbür gün kilo vermek için rejim yapacaklar bende bazen zayıf falan dıyorum ama sonrada ileriyi düşününce hiç takmıyorum valla her çocuk bir değilki ecem bızım 1 dk yerınde durmuyor düşün bugun yürüteçten atlamış annem buradaydı şoka girdi eşşek ya:))))
canım umarım hep iyi olsun gülfemcik:))
daha ne olsun şekerim afiyet şeker olsun
gulercım gulfeme çok sevındım canım
benım doktorumda ılerdı uzun boylu manken gıbı kızın olcak dıyo aya göre kılo alımı ıyı gerısı önemli değil diyo boyuna göre zayıf ama ne yapayım baabsıda zayıftı şimdi dalyan gıbı maşallah bende öyleydım şimdi tombil tombilim canı içinde olsun hasta olmasın yeterbenım doktor anne sutu almadığı için selenden umıtlı değildi çok hastalanan bı bebek olur dıyodu gecen dedı aferım nasıl bakıyosan öyle devam et
sağolun kızlar dostlar sağolsun ne dıyeyım çok zor
denız bızdede sık sık gıttı elektrık bu gun çok can sıkıcı bı durum elektrıkler kesılınce bı sure sonra selenın uykusu gelıyo :))
tuğbacım adresını banaa yolla ve ben yarın bıraz gec gelebılırım önce bı cenazeye gıdıcem ordan sana gecerım canım malum akrabam değil ama çok yakınım sayılır ustumde emeği var
]
MASALLAH KIZIMIZA bendemistim demek istemiyorum ama hastalik konusunda doktorla hem fikir cikmisim kizzz boyu o kadar olurmu gerek biz yeni neslin yaninda cuce mi kalcaz kiz cocuguna o kadar dediyse benim oglanlara kac der acaba uhuuuuuuuuuuuuu ben kucucukmu kalcam ogullarimin yaninda
MASALLAH biz hala ek gidada cok isteksiziz takmiyom pek isterse veriyom istemezse birakiyom gece zaten anne sutu aliyo reha
oy oy oy bunlar buyudude yaramazligada basladi heeee
aysecim biz pekmezimizi kendimiz yapiyoruz eger eksime yada acilik yoksa ki keci boynuzunda kendiliginden azcik acilik olur icin rahat ver pekmez soguk yerde durduktan sonra biseycik olmaz canim
valla rehada bi kac kere kalkiyo ama kac kere bilmiyorum cunku uykuda doyuruyorum malum biz dordumuz birlikte uyudugumuzdan hic anlamiyorum bile
çok geçmiş olsun sultancım çok üzüldüm ailesi için allah sabır versin..
maşallah ege ye bizimde 6 var 7 ve 8 eti delmeye çalışıyo :)
maşallah miray a çok iyi boyu kilosu..
ben biberon başlığına koyuyorum şurubu ordan çekiyo biberon delisi kızım ama kaşıkla yok içmiyoo
hahahah çok güldüm süper olmuş yaa
aayçiçekcim sana geçmiş olsun ama ben çok güldüm
allahım ne zor yaaallah onlara da bol bol sabır versin..
eeeehhhh güler ben sana demedim mi kaç kere..belki kan hapını önceden alsa uyucaktı çocuk güzelce..neyse zararın neresinden dönersen kardır cnm inşallah iyi gelirde uyur artık gülfemcim
saol cnm hoşbulduk :)
allahım darısı başımızaa..yaa ela mutfakta yerde takılıyo gaz oluyo giydirdiğim halde o kadar geceondan mı kalkıyo..dişten mi anlamadım ama 1 kere mama vermezsem komple uyanıyo oturuyo..
süpermiş tuğba yaa çok güldüm bi desen adam şok olurr heheeh kaydirigubbakcemile3
hepinize ilginizden dolayı çoook ama çooook teşekkür edrim.iyki varsınız.hepinizden rabbim razı olsun.opuyorumnanaktan
kızlar ya aglıyorum suannnn
nasıl bişeydir bu ya egeyi banyo yaptırdık uyudu emıyır yataktayız yatarak emıyor o minik elıylede gögğüsğme koydu elini nasıl masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele o uyanıkken başını omzuma yaslaması onun için güven benim.......
benim için o ise mutlulukkkkkkkkkk
yaaa meleeek beni de ağlattın inan ki.senin annelik duyguların çok yoğun canım ya.
ela da 6.45 ...cnm kızım o saatte kalkmış kahvaltı hazırlamışş..gazete falan..bizi de kaldırdı kahvaltı yaptık hepbirlikte ehehe.....
Ela 11 aylııkk oldu bugün..artık bunları yapabilir :))))
maşllah elaya.
sultan yaa dr un size verdiği pişik kreminin adını yazar mısın..bizimki bitti dedim ya mothercare dan almıştık ama en yakını izmirde..bi kullandığımız krem bitince yine kızardı poposu çook mu hassas ne..
Kızlar siz her alt almada pişik kremi sürüyo musunuz?ben sürüyorum ama sadece sebamed pişik olmasını önlüyodu..ama tedavi etmiyoo o da..sudokrem diyee bişii aldık hemen düzeltti ama bitti o da şimdi bulamam
ben de her alt açmada bepanten merhem sürüyorum.eti çok nazik hemen kızarıyo yoksa.
ege kahvaltı yaptı bugun uzun bi aradan sonra :):):):)
maşallah inşallah iyleşti artık annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?