kimsenin hakki kimsede kalmaz canim sen sakin pesini irakma baktin yiprandigina degmiyo birak sana ismi yok diycem ama simdi is bulmak bayagi zor be gulum RABBIM YARDIMCIN OLSUN
Yap kız grev yap caktırmadan yavaslatma polıtıkası var mı otesı
slm kızlar işler bitti
şirvancım takma sabırlı ol bence onların amacı senın işi bırakman tazmınat vermemek için yapıyolardır
SAOLUN KIZLAR MORAL KAYNAKLARIM BENİM .SIRVAN bencede tugba cok hakli ondan yapiyolardir
CANIM ALLAH RAHMET EĞLESİN BAŞINIZ SAĞOLSUN.kızlar az önce çok kötü bi haber aldım ya( bızım komsumuz vardı sağolsun çok ablalığını görmüştük 2 tane oğlu vardı gecen perşembe araba çarpmıştı beyınde catlama vardı unversıte hastanesınde yatıyodu bugun vefaat etmış ıkındıye gömulmuş ayyy çok kötü oldum ya allah gerıde kalanlara sabır evlatlarına uzun ömur versın kucuktu cocuklarıda ((
MAŞALLAH MANKENİMİZE...merhabalar arkadaşlar.biz doktordan geldik.
gülfem 8550 gr olmuşboy 77 cm.gelişim eğrisine göre boy en üstte kilo normalin altında çıktı.doktorumuz küçük bi uygulamayla gülfemin 18 yaşında tahminen 172 cm 50 kilo fıstık gibi bi kız olacağını söyledi.şu an normal kilosunda olsaydı 18 yaşında 54 kilo olacağını söyledi.4 kilo için kendini heba etme dedi.:teselli:
ayrıca hastalık sayımızı söyledim normal dedi.her ay bi kere hasta olması normal dedi.eğer her hastalığında hastaneye yatsa yani ağır olsaydı problem vardı dedi.
kansızlığımıza sadece takıldı.onun için de ferro yu değiştirdi.içinde kalsiyum takviyesi de olan kaşık şeklinde bi ilaç verdi.
dişleri için 11. aydan sonraya kalmamalı dedi.ama zaten yoldalar 1 haftaya çıkar dedi.
uyku sorunumuz için de kansızlık ve kalsiyum eksikliği yapıyodur dedi.
sehercimbaşınız saolsunn..bugün ikinci ölüm haberi..canımsıkıldıı..ölüm çok korkutuyor benii..
nagihan..
maşallah sizeee..bizde tam tersii gece beslenmesiine başladık..hemde 3 defaa..hayrett ediomm.
gece 12 de pekmez şerbeti içioo...
3 -4 gibi mama
6 da bi daha mama..(([/QUOT)]
kansızlıga pekmez ufacık cocuga ferron sanol ver pekmez kavurur cocugu gece verme canım ya tabi sen bilirsin amaaaaaaaa
günahhh gece gecee
afiyet olsunnn
BENDE GEÇEN ANNEME SORDUM . BİR ARKADAŞ GECE ÇOÇUĞA ŞERBETLİ SU VERİYOMUŞ DİYE..
YAZIK GÜNAH ÇOÇUĞUN İÇİ YANAR DEDİ..
çocuktan çocuğa değişiyor konuşma..üst komşumun kızı 3 yaşında sadece mırıl mırıl bişeyler söylüyor..dedikleri anlaşılmıyor..ama yine üstte onun karşı komşusunu oğlu da 3 yaşında..çok güzel konuşuyor..
Kız olanın konuşması çok gecikti..
ela da 6.45 ...cnm kızım o saatte kalkmış kahvaltı hazırlamışş..gazete falan..bizi de kaldırdı kahvaltı yaptık hepbirlikte ehehe.....
Ela 11 aylııkk oldu bugün..artık bunları yapabilir :))))
23 MÜ KEŞKE BEN O YAŞTA OLSAM.. 31 OLDUM DA SÖYLEMıSı AYIPgünaydın kızlar demirbaşlardan biri daha geldi:))
maşallah ela ya ne hamarat kız maşallah :))
ecem sizin odaya pat diye dalarsa çocuk şoka uğrar:))
ya ben hayal bile edemiyorum 50li li yaşlarımı sanki o yaşa gelmiyecekmişim gibi
ne zaman 23 oldum hatırlamıyorum sanki geçen sene daha 18imdeydim....
bu arada esenn girmiyo hiç görmedim annesi rahatsızdı inşallah kötü birşey olmamıştır
AHHH AHHH NERDE O GÜNLER ...valla öyle deniz emerken emer emer uyurdu 12de kalktığımızı biliyorum yaa:))
56 MI KIZ AFFERıM SANA.. BEN 67bende ne bulursam yiyorum kilo alcam diye dikkat etmiyorum
56.500olmuşum ama benim bacaklarım çırpı gibi bel ve göbek bölgem iyice kalınlaştı yaza kadar bir çare bulmam lazım yaaaaa
TAŞIŞALIM FISTIK AMA BEN BıRAZ GEÇ KALMIŞIM .selam navris tanışabilir miyiz:)
herkese merhaba elif dün gece ateşledinn 39 hemen fitil verdik soydukk allahtan düştü ama sürekli indi çıktı sabah doktora götürdüm grip olmuşş ateş düşürücü şurupla burun spreyi verdi bu virüsede verielecek ilaç yokkiii((( bugünde stüdyoda fotoğraf çekimimizz vardı oda iptal olduuu
miraya ve gülfeme maşaallahhh gülercim içinin rahatlamasına çok sevindim bizde konuştuk baya bugünn anne sütü meselesini felan yemiyorya benimki hiççç
haraketli hareketsiz çocuk meselesi konuşulmuş yaramazlık değildee çevresiyle ilgili keşifci çocukları severim benn zekilikle alakası yok ama bebekliğinde ve çocukluğunda risk alan keşf eden hareketli çocukların özgüveni biraz daha iyi oluyor yani benim çervremdekiler böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?