2009 Nisan Anneleri

aynen bizimde hayatımız yerde geçiyor...:)) artık koltukta oturamaz oldum yer banada rahat gelmeye başladı....konuşmanın çocuklar üzerinde çok büyük etki yarattığını düşünüyorum bende...en basitinden birey olup önemsendiğinin bile göstergesidir....

arkadaşlar peygamber efendimiz bile çocukların göz hizasına inermiş..bende heppp yerlerdeyimmm..anasınıfındada aynı yöntemi uyguluomm..

valla hepimize bravo bencede
gülercim bence gülfem ilerde fastfoodun tadını öğrenince 4 kilo eksik değil 4 kilo fazla olur cnm.. :)))

kimsenin hakki kimsede kalmaz canim sen sakin pesini irakma baktin yiprandigina degmiyo birak sana ismi yok diycem ama simdi is bulmak bayagi zor be gulum RABBIM YARDIMCIN OLSUN

Yap kız grev yap caktırmadan yavaslatma polıtıkası var mı otesı

slm kızlar işler bitti

şirvancım takma sabırlı ol bence onların amacı senın işi bırakman tazmınat vermemek için yapıyolardır

SIRVAN bencede tugba cok hakli ondan yapiyolardir
SAOLUN KIZLAR MORAL KAYNAKLARIM BENİM .

CANIM ALLAH RAHMET EĞLESİN BAŞINIZ SAĞOLSUN.
BENİMDE EN KORKTUĞUM ŞEY TRAFİK KAZASIDIR. FOBİ HALİNE GELECEK NERDEYSE...

MAŞALLAH MANKENİMİZE...

BİZ HİÇ DEMİR DAMLASI KULLANMADIK .. DR. GEREK YOK DEMİŞTİ..

Kızlar ne kadar Çok yazmıŞsınız 1611. Sayfadayım. Şunakı sayfa 1634
nasıl okuyacam ben Şımdı bunları

kızlar bizde dün tüm gün elektrik yoktu ya..-17 olan dondurucu 5 dreceye kadar inmiş..allahtan içinde 2-3 parça bişey vardı onlarıda tüketeyim di mi hemen bozulmuş mudur?

bende bugün 6 da kalktım sıkıldım bari geçmişi okuyayım dedim 20 belki daha çok sayfa okudum sonra uyuyakaldım ecrini sallarken oturduğum yerde :)

valla bence anne ile olan çoçuk daha farklı gibi geliyor.
O izlenimede şurdan vardım.

Kardeşimin çoçuğuna anane- yada babane bakıyor,
2 yaşında hala konuşmuyor, anne- baba- dede..
Ama her istediğini işaretlerle çok güzel anlatıyor, denileni yapıyor,

komşumun çoçuğu 1,5 yaşında her kelimeyi söylüyor, cümle kurmaya başlamış.
Anne çalışmıyor ve tüm gün ilgili,

kardeşim işte.. Akşam eve geldiğinde ne kadar ilgilenir siz tahmin edin .

Esasında bende baranın bu şekilde olmasından korkmuyor değilim.

herkese merhaba elif dün gece ateşledinn 39 hemen fitil verdik soydukk allahtan düştü ama sürekli indi çıktı sabah doktora götürdüm grip olmuşş ateş düşürücü şurupla burun spreyi verdi bu virüsede verielecek ilaç yokkiii((( bugünde stüdyoda fotoğraf çekimimizz vardı oda iptal olduuu
miraya ve gülfeme maşaallahhh gülercim içinin rahatlamasına çok sevindim bizde konuştuk baya bugünn anne sütü meselesini felan yemiyorya benimki hiççç
haraketli hareketsiz çocuk meselesi konuşulmuş yaramazlık değildee çevresiyle ilgili keşifci çocukları severim benn zekilikle alakası yok ama bebekliğinde ve çocukluğunda risk alan keşf eden hareketli çocukların özgüveni biraz daha iyi oluyor yani benim çervremdekiler böyleeee

ela da 6.45 ...cnm kızım o saatte kalkmış kahvaltı hazırlamışş..gazete falan..bizi de kaldırdı kahvaltı yaptık hepbirlikte ehehe.....
Ela 11 aylııkk oldu bugün..artık bunları yapabilir :))))

MAŞALLAH GÜZELıME..

23 MÜ KEŞKE BEN O YAŞTA OLSAM.. 31 OLDUM DA SÖYLEMıSı AYIP

ıNŞ. BıŞEYCıK OLMAMIŞTIR.

valla öyle deniz emerken emer emer uyurdu 12de kalktığımızı biliyorum yaa:))
AHHH AHHH NERDE O GÜNLER ...
bende ne bulursam yiyorum kilo alcam diye dikkat etmiyorum
56.500olmuşum ama benim bacaklarım çırpı gibi bel ve göbek bölgem iyice kalınlaştı yaza kadar bir çare bulmam lazım yaaaaa
56 MI KIZ AFFERıM SANA.. BEN 67

AMAN ALLAHIM YAŞ ALMIŞ BAŞINI GıTMıŞ,
KıLO ALMIŞ BAŞINI GıTMıŞ.

BENDE BAAŞIMI ALIP GıDıM BURALARDAN....sempatiksalakcinni
selam navris tanışabilir miyiz:)
TAŞIŞALIM FISTIK AMA BEN BıRAZ GEÇ KALMIŞIM .
GEÇMıŞE TAKILDIM DA

canım çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
Artislik pozları o zaman verir.

O kadar geÇmıŞ ı okudum .

AkŞam Çok duygusal takılmıŞsınız.
ÇoÇukları askere bıle gÖndermıŞsınız.
Ben kıyamam yavruma...
O zamana kadar kalksın askerlık .
Yada babası Çok ÇalıŞsın. Bedellı yatırsın

ben geldim.....

oğlum artık ayakta uyumuyor yanına uzanıyorum yüzüme dokunuyor kafasını göğsüme yaslıyor gözlerime baka baka dalıp gidiyor valla yicem çooooooook tatlı oldu pembe beyaz oğlum çok yakışıklı oldu ama o beni hep ısırıyor çenemi deldi...........

uyansın armoni parka gidicez inşallah eşim yemek ısmarlıycak .........

bugün yeğenimin doğum günü hem ona hediye alıcaz akşam doğum günü var yavrum 4 yaşına girdi keremimiz çok akıllı çok terbiyeli bir çocuk kreşe gidiyor önce orda arkadaşlarıyla yapacaklar akşam evde nisanda yusufun mayısta şeyma meleğin o da keremin kardeşi 2 yaşına girecek allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…