kandırma şirvannnn :)))))))))
saol canm vereyim bu geceverebilirsin nagihan...hatta keçisütünü inek sütüne nazaran daha önce bile verebilirsin...1 yaşı beklemeye gerek yok keçisütünde...
tamam kandırıyom şimdilik ama ne yapım herkes uyuyor...
gerçi bende hala bir tık yok..
bu gidişle şaka gerçek olacak gibi...
ay neyse zeynebi uyuttum ben ders çalışmaya gider siz işinizi elinize almşsınz darısı bana daha yolun başındayımm ooffff 1 ay içinde 5 ders ezberlicm
benim iş biraz yoğun giremiyorum.
perşembe kayınvalide ameliyat oluyor. perşembe cuma evdeyim yasemine bvakıcam. bide gelen gidenle ilgilenicez tabii
kayınpederde gelmiş bugün offf eve gidesim hiç yok. evden kızımı alıp kaçsak beraber ne güzel olur
yok seviyorum onları ama bazen geriliyorum kalabalık kalabalık. yalnız kalmak stiyorum. kayınpeder 1 ay burda sanırım :SS
bende bu akşam kayınvalidelerde kalıcam...offf sıkılıyorum ama napim yarın soğuk olacak hava idili dışarı çıkaramam sabah...eşimde mesaide oda gelmicek....
valla hepimize bravo bencede
gülercim bence gülfem ilerde fastfoodun tadını öğrenince 4 kilo eksik değil 4 kilo fazla olur cnm.. :)))
herkese merhaba elif dün gece ateşledinn 39 hemen fitil verdik soydukk allahtan düştü ama sürekli indi çıktı sabah doktora götürdüm grip olmuşş ateş düşürücü şurupla burun spreyi verdi bu virüsede verielecek ilaç yokkiii((( bugünde stüdyoda fotoğraf çekimimizz vardı oda iptal olduuu
miraya ve gülfeme maşaallahhh gülercim içinin rahatlamasına çok sevindim bizde konuştuk baya bugünn anne sütü meselesini felan yemiyorya benimki hiççç
haraketli hareketsiz çocuk meselesi konuşulmuş yaramazlık değildee çevresiyle ilgili keşifci çocukları severim benn zekilikle alakası yok ama bebekliğinde ve çocukluğunda risk alan keşf eden hareketli çocukların özgüveni biraz daha iyi oluyor yani benim çervremdekiler böyleeee
Ohh aradı Şİmdİ. Telefonu kapanmıŞ, fark etmemİŞ.
Allah kısmet ederse eŞİm 8de evde.. Ohhh beee
mÜgecİm darısı senİn baŞına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?